Jump to content
ride_4 life

ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ..........

Recommended Posts

Εμαθα να οδηγαω σε ενα παπακι Honda στρογγυλοφαναρο το 84-85 ηταν αν θυμαμαι καλα......

ανοιξα το γκαζι ...ξεχασα να το κλεισω....και βρεθηκα μεσα σε μια πλατεια ..διπλα απο ενα παγκακι ..να μετραω τα χαλικια :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πρωτο μηχανακι ενα piaggio SI... μετα ενα sachs hercules 50cc με το οποιο εμαθα συμπλεχτη και το οποιο πηγενε στην κατηφορα 100χλ/ω++

βεβαια ολα μηχανακια της οικογενιας....κανενα δεν μου κολησε ή επεσα.... :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α ρε yamaha town mate αθανατο. . . 1ο μου μηχανακι το ειχε ο γειτονας κ μου το δινε καμια τσαρκα. . . κ την αδερφη του ηθελα αλλα.. . .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Honda C-50 στρογγυλοφάναρο, το χακί (μεταχειρισμένο από Ιαπωνία), στα χωράφια ενός αγρότη φίλου της οικογένειας, τέλη 10ετίας του '80. Περίμενα πώς και πώς την Κυριακή να πάμε στο χωριό για να "πιάσω" το ... αντικείμενο του πόθου. Το 1990 που έγινα 16 μου πήρανε (τσόνταρα κι εγώ κάτι ψιλοοικονομίες που μάζευα) ένα Honda GLX 50 (μεταχειρισμένο φυσικά από Japan επίσης). Σε αυτό ουσιαστικά έμαθα, αφού ήταν δικό μου, πήγαινα σχολείο με αυτό, φροντιστήριο, βόλτες κλπ. Σε πείσμα του χρόνου, αυτό το μηχανάκι υπάρχει ακόμη και υπηρετεί την αδελφή μου, έχοντας στην πλάτη του άγνωστο αριθμό χιλιομέτρων και άγνωστη ηλικία (18 χρόνια σε μας και δεν ξέρω πόσο στον Ιάπωνα που το κυκλοφορούσε πριν).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ZXR 400 L

όταν το πρωτοαγόρασα απο Αγ. Αναργύρους και το ανέβαζα Λάρισα

απο υπερβάλον ζήλο και υπέρμετρο ενθουσιασμό πήγα να βγώ απο τον

δρόμο και να πέσω σε ένα πεύκο στο ύψος της Μαλακάσσας. :P

(100% target fixation effect :D )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έμαθα σε μια πανέμορφη, καλοσυντηρημένη, πορτοκαλί, φλορέτα!!

Δάσκαλος ένας θείος μου!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α ρε bandit δεν θα ξεχασω ποτε τις τουμπες μου στασιμος :lol: :lol: αλλα και εν κινηση :_rock-on:

μου φαινοτανε τοτε πυραυλος ανοιγα λιγο το γκαζι και γουρλονανε τα ματια μου απ την τρομαρα :rotfl::shock: :shock:

:wub: :wub:

20071005bikepics1046630kg0.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα 9 μου, ο πατέρας με μια Yamaha Virago 250cc...... λίγο αργότερα έπαιρνα ένα Yamaha Jog 50cc ενός θείου μου και στο ίδιο χρονικό διάστημα έπαιρνα ένα Honda Citi 100cc του κουμπάρου μου!!! :D

Στα 12 μου ο πατέρας μου ξεκίνησε να μου μαθαίνει να καβαλάω ΜΗΧΑΝΕΣ.... με το Suzuki Intruder 1400cc που είχε!!!

Κι έτσι έμαθα να οδηγάω ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρωτο sex το εκανα με ενα λευκο κοκκινο SUZUKI GSX-R 400 ,του φιλου μου του Χρηστου.

Ακομα θυμαμαι τον ηχο του αερα στα αυτια μου(πηρα γρηγορα το κολαι), :lol:

τα χερια και τα ποδια μου να τρεμουν(απο την αδρεναλινη) :D και το...

...ΓΚΟΥΠ που εκανε η μηχανη οταν ξεχασα να βαλω....stand <_<

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτη βόλτα με κάτι που μάλλον το λές TownMate 50, αλλά δεν κόβω και το χέρι μου, μιλάμε για παπί-Φράνκενστάιν.

Λίγα καβαλήματα ένα Er5n και μετά το cbf500 μου. Ότι έμαθα το έμαθα σε αυτό, και ακόμα μαθαίνω.

[- Στο ER5 έμαθα τι γίνεται άμα τσαρουχώνεις μπροστινό σε στροφή, ακόμα μου σούρνει ο τύπος που το χει :)

- Στο TownMate έμαθα να μην αλλάζω ταχύτητα κρατώντας ανοιχτό το γκάζι, αυτός όμως δεν μου σούρνει γιατί μάλλον του το έκανα λίγο καλύτερο απ' ότι ήταν :Ρ]

Τροποποιήθηκε από τον Asterios25

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με την ducati 999s!!! :D :D :D !!!Λιγο πολυ ολοι ξερουν την ιστορια μου!!

Δασκαλος οχι ακομα ευτηχως(μακρια απο τους ασχετους,μονο για το χαρτι ειναι αξιοι :D ) ενα φιλος μου εδειξε 2-3 βασικα και μετα ξεχυθηκα στους δρομους(το νου σας κυκλοφορω!!!)!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχικα σε ενα Piaggio Liberty, οταν πειρα τον μπομπο θα μπορουσες να πεις οτι εμαθα πανω του γιατι εμαθα ταχιτιτες, να οδηγαω σε δρομο και οχι μονο αλανες...

Και οτι εμαθα το εμαθα απο τον μπαμπα μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ειμαι νεος οδηγος σχετικα.. Εμαθα μονος μου παρακολουθωντας τη μανα μου οταν οδηγαγε ( το ιδιο και με το αμαξι) με Town Mate custom 50κ.ε

Αυτο συνεχιζω και καιω ακομα.. Δυστυχως δεν ηρθε ακομα η ωρα για enduro.. Σημειωτεον το παπι εχει κανει και ρολο enduro σε χωματοδρομους(κατσικοδρομους) της Ιθακης χωρις να σπασει τπτ παρει να κοπει η ντιζα μολις εφτασα στο σπιτι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τρελλό Zundapp 50αράκι 5τάχυτο

Νομίζω είδα έναν συνάδελφο πριν :D

Θέλω Zundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapp :wub: :wub: :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον αναθεωρω... σοβαρο "μαθημα οδηγησης" εκανα πριν δυο εβδομαδες με ενα crypton 105cc μοντελο '96(!)

και τοτε αλλαξα γνωμη για τα παπια...!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα