themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 rurouni kenshin http://www.imdb.com/title/tt1979319/ πλοκή βασισμένη σε Ιαπωνέζικο anime αλλά εξαιρετικό γύρισμα, εικόνα, ατμόσφαιρα...και απίστευτη μουσική!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Μόλις γύρισα από κινηματογράφο...Django.Δεν είναι η καλύτερη ταινία που έχω δει αλλά δεν κλαίω τα λεφτά μου σε καμία περίπτωση.Κάποιες αμερικανιές,κάποιες αδυναμίες του σεναρίου/προβλέψιμες καταστάσεις που δεν περίμενα και τα διθυραμβικά σχόλια που είχα διαβάσει ίσως είναι η αιτία που δεν ενθουσιάστηκα τόσο όσο περίμενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Μολις ειδα το "The words". link: http://www.cine.gr/film.asp?id=716569 Εξαιρετικο σεναριο, πολυ καλη δουλεια και πετυχημενη η επιλογη των ηθοποιων. Συστηνεται ανεπιφυλακτα σε οσους βλεπουν και κατι εναλλακτικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Καμιά ταινία ευρωπαϊκής παραγωγής έχετε να προτείνετε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Καμιά ταινία ευρωπαϊκής παραγωγής έχετε να προτείνετε; EL SECRETO DE JUS OJOS Die welle The intouchables La proie Hodejegerne Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Die welle Hodejegerne Αυτές οι δυο πρέπει να είναι ταινιάρες. Ειδικά η πρώτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 To battleship λέει τίποτις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 To battleship λέει τίποτις? φαντασιας με καλα εφε.....τιποτα περισσοτερο.....κλασσικο σεναριο ερχονται οι εξωγηινοι στη γη και οι αμερικανοι θα κανουν το σουπερ ντουπερ σχεδιο να μας σωσουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Αν θέλεις να δεις μπλοκμπαστεριά..με μια Ριάννα που δεν μπορεί να μιλήσει,κάτι λέει.Βέβαια,κάτι τέτοιες ταινίες τις βλέπεις μόνο για να γελάς με παρέα. Δεν χάνεις και τίποτα αν δεν την δεις.Εμείς πάντως (με το παρεάκι μου) σκάσαμε στα γέλια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Skyfall παίζει καμιά καλή κόπια? (όχι cam) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 To battleship λέει τίποτις? Σάπια ταινία....Το Skyfall απο τα καλύτερα της σειράς και όχι τίγκα στο fake CGI Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Skyfall παίζει καμιά καλή κόπια? (όχι cam) ναι παιζει αλλα αναλογως απο που κατεβαζεις,τωρα ξερω`γω στο pirate τι υπαρχει,μονο cam? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 ναι παιζει αλλα αναλογως απο που κατεβαζεις,τωρα ξερω`γω στο pirate τι υπαρχει,μονο cam? ακυρο μολις εκανα ενα τσεκ και ειδα μεχρι dvd rip οτι υπαρχει σε ποιοτητα και αυτο αν κρινω απο τα λιγα mb που εχει σαν αρχειο ψιλομουφα μου μυριζει.κι`εγω σε τετοια ποιοτητα το ειδα παντως και ενταξει δεν εχω παραπονο μονο που ειναι λιγο σκοτεινο.απ`οτι διαβασα παντως το release σε blu-ray αργει αρκετα ακομα,12 μαρτιου λενε,οποτε ξεχαστε την καλη ποιοτητα προς το παρον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Αυτές οι δυο πρέπει να είναι ταινιάρες. Ειδικά η πρώτη. Ολες οσες σου ειπα ειναι ταινιαρες εκτος λιγο του La proie που στο τελος γινεται και λιγο "αμερικανιά" Να τις δεις ολες θα τις ευχαριστηθεις 100% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Σάπια ταινία....Το Skyfall απο τα καλύτερα της σειράς και όχι τίγκα στο fake CGI Μου άρεσε το skyfall αρκετά μπορώ να πω αλλά με χάλασε αυτό που έφτιαξε εσένα :lol: Όπως και να το κάνουμε έχω συνηθίσει αλλιώς τον 007 και έτσι ήθελα να συνεχίσω να τον βλέπω... Στυλό που γίνονται αεροπλάνα, πυρινικές βόμβες σε μορφή chupa chups, αυτοκίνητο που γίνεται διαστημόπλοιο και λοιπές τέτοιες αηδίες :D Στο καινούριο τον κάναν πιο killer, εγώ τον ήθελα όπως πάντα πιο gadgetάκια! Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Ακολουθεί "Πρόταση για αποφυγή ταινιών" "The impossible" http://youtu.be/Bgw394ZKsis Αστέρια: Παρουσίαση της γνωστής τραγωδίας με το τσουνάμι. Αληθινή ιστοριά μιας οικογένειας (5μελούς παρακαλώ) που επέζησε (εάν έχεις τύχη)! Καλά εφέ αλλά τράτζικ η πλοκή/ιστορία. Μην ΠΑΤΕ κινηματογράφο γι'αυτή την ταινία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 ....Ελαφριά "κούκου" κωμωδία ....είχα να γελάσω απο το life of Brian ..... Δείτε το ΤΕD .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) "Πρόταση για αποφυγή ταινιών" The Master "Αστέρια": :thumbsdown: Μ Ο Υ Φ Α! Μακριά, μην διαβάσετε τις κριτικές (γιατί τον όλοι παρέα), μια γνωστή μου είπε ότι της άρεσε και παρα-λίγο να καταλήξει στο ΚΑΤ . Σαιεντολογίες και καπαριες Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2013 από τον dimlyb Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 "Ένας ήρωας με παντούφλες." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 "Πρόταση για αποφυγή ταινιών" The Master http://youtu.be/fJ1O1vb9AUU "Αστέρια": :thumbsdown: Μ Ο Υ Φ Α! Μακριά, μην διαβάσετε τις κριτικές (γιατί τον όλοι παρέα), μια γνωστή μου είπε ότι της άρεσε και παρα-λίγο να καταλήξει στο ΚΑΤ . Σαιεντολογίες και καπαριες Και μένα με άρεσε το MASTER ρε ψηλέ. Δεν πάειο να σε ψήσει τι γαμάτοι που είναι οι Σαϊεντολόγοι,ίσαι ίσα. Ο δε Joaquin καταπλξκτικός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Μου άρεσε το skyfall αρκετά μπορώ να πω αλλά με χάλασε αυτό που έφτιαξε εσένα :lol: Όπως και να το κάνουμε έχω συνηθίσει αλλιώς τον 007 και έτσι ήθελα να συνεχίσω να τον βλέπω... Στυλό που γίνονται αεροπλάνα, πυρινικές βόμβες σε μορφή chupa chups, αυτοκίνητο που γίνεται διαστημόπλοιο και λοιπές τέτοιες αηδίες :D Στο καινούριο τον κάναν πιο killer, εγώ τον ήθελα όπως πάντα πιο gadgetάκια! Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια! Ακριβώς αυτό!!! Άλλαξαν όλο το κόνσεπτ της σειράς... θύμιζε περισσότερο bourne παρά 007 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Django του Ταραντινο. Προσωπικά μου άρεσε. Κλασσικός σπλατερικός Ταραντίνο, με ιδιότυπες σκηνές χιούμορ. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν η διάρκεια της ταινίας. Πιάστηκε ο κώλος μας βρε αδερφέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Και μένα με άρεσε το MASTER ρε ψηλέ. Δεν πάειο να σε ψήσει τι γαμάτοι που είναι οι Σαϊεντολόγοι,ίσαι ίσα. Ο δε Joaquin καταπλξκτικός! ΟΚ! Εγώ την γνώμη μου κατέθεσα...από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι γουστάρει Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2013 από τον dimlyb Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 επιχείρηση argo, ωραίο ταινιάκι.! 8,1 στο imdb! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Bλέπαμε χθες το ''Άλλοθι''(Αrbitrage) με το Ρ.Γκιρ.Αν κάποιος έχει δει την ταινία,ας σχολιάσει λίγο το τέλος γιατί μου φάνηκε πολύ απότομο και κουλό να τελειώνει εκείνη την ώρα που ανέβαινε υποτίθεται στο βήμα να μιλήσει!Ρωτούσα τα παιδιά αν είναι σίγουροι ότι έχουν κατεβάσει ολόκληρη την ταινία αλλά αμέσως έπεσαν και οι τίτλοι τέλους οπότε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες