gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Χθες άλλαξα τις δαγκάνες μου και έχω ένα θέμα με το σωληνάκι που πηγαίνει από δαγκάνα σε δαγκάνα. Επειδή η κλίση και ο προσανατολισμός των καταλήξεων του σωληνακίου(!) είναι τέτοιος ώστε να βιδώνει κουτί στις tociko, δεν ισχύει το ίδιο για τις υπόλοιπες δαγκάνες, sumitomo στη δική μου περίπτωση. Έχω βάλει προσωρινά ένα λίγο μακρύτερο σωληνάκι που βρήκα από ένα gsxr 1000 αλλά με χαλάει αισθητικά. Άκουσα ότι υπάρχει στη Θεσσαλονίκη μάστορας που φτιάχει σωληνάκια υψηλής κατά παραγγελία, ξέρει κανείς που και ποιος είναι; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2012 από τον gkourv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Δεν κοιτάς απο Vehlin στο διαδίκτυο να πάρεις ότι θες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Αυτά που βρίσκω στο ebay είναι full kits, εγώ θέλω ένα μόνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niclas80 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Καπου στην Μοναστιριου ! Αμα θελεις , πανε στο Μοτο Βαγιας ( Βαρδαρη ) και ρωτα τον Μενιο. Πες του οτι σε εστειλε ο Γερμανος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Danke :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Στο site της εταιρείας μπορείς να παραγγείλεις οτι θες, όπως το θες, έτοιμο, κομμάτια, you name it... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Άααα ρε Γιώργη το τουμπανιάζεις σιγά σιγά το εργαλείο. :) Δε θα σε προλαβαίνουμε φέτος στα TD. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Άααα ρε Γιώργη το τουμπανιάζεις σιγά σιγά το εργαλείο. :) Δε θα σε προλαβαίνουμε φέτος στα TD. :P Ρε συ για να φρενάρω πιο καλά και να με φτάνεις το κάνω :P :P :P :P :P :P Edit: Το πούλησες το GSR; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2012 από τον gkourv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Καπου στην Μοναστιριου ! Αμα θελεις , πανε στο Μοτο Βαγιας ( Βαρδαρη ) και ρωτα τον Μενιο. Πες του οτι σε εστειλε ο Γερμανος Και εγω εκει θυμαμαι οτι ειναι, καπου αναμεσα στην πεζογεφυρα και στα ΚΤΕΛ. Αν δεν το βρεις με τον τροπο που ειπε ο φιλος παραπανω στειλε ΠΜ να παρω ενα τηλ να μαθω και να σου πω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Το βρήκα Πέτρο, ευχαριστώ πάντως. Πήρα τηλέφωνο και θα πάω από κει να δω τι παίζει. Ελπίζω να μην με γδάρουν για ένα σωληνάκι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Ασχετο αλλα πριν απο 4-5 χρονια που ειχα κανει ενα υψηλης για το πισω φρενο στο παπι μου πηρε 20 ευρω, περιπου 40 εκατοστα, μεσα ηταν "πλαστικο" και εξωτερικα ανοξυδωτο πλεγμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Καθόλου άσχετο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Καθόλου άσχετο Το εθεσα ως ασχετο γιατι δεν ειναι και ενα αντικειμενικο παραδειγμα διοτι εχει περασει αρκετος καιρος και δεν εχω ιδεα τι υλικα και με τι κοστος παιζουν τωρα, ολα αυτα τα χρονια παντως δεν ειδα να εχει κανενα προβλημα στη λειτουργεια του φρανου, μη σε προβληματησει καθολου το γεγονος οτι θα ειναι φτιαχτο απο μαστορα και οχι απο καποια επωνυμη κατασκευαστρια εταιρια, και κεινα με τον ιδιο τροπο γινονται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Γιώργο, με ενδιαφέρει και μένα αυτό. Όταν μάθεις περισσότερα, ρίξε και κανένα pm προς τα εδώ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Γιώργο, με ενδιαφέρει και μένα αυτό. Όταν μάθεις περισσότερα, ρίξε και κανένα pm προς τα εδώ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Ρε συ για να φρενάρω πιο καλά και να με φτάνεις το κάνω :P :P :P :P :P :P Edit: Το πούλησες το GSR; χαχαχαχαχα. Το πούλησα ναι. Μέσα στην εβδομάδα θα σου έχω νέα. Μάλλον πολύ καλά ;) ;) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Ελπίζω να είσαι έτοιμος για τη Κυριακή :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Μακάρι. Κατά 85% θα είμαι. Αν κερδίσει αυτό το 15% όμως πάλι θα τα πούμε από κοντά. Αν δεν αλλάξει κάτι για το κοπή τη πίτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Εχουμε link μηπως; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2012 Δεν έχει site το συγκεκριμένο μαγαζί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες