Jump to content
lavazutra

Aγορά Laptop τουμπανιζέ version

Recommended Posts

Τα dell είναι πιο ακριβά από τα παρόμοια άλλων μαρκών αλλά πίστεψε με αξίζουν τα λεφτά τους! Απίστευτα σταθερά!!! ΣΚΥΛΙΑ μιλάμε!!! Απίθανο σέρβις αν χρειαστεί ποτέ.

Δεν ξέρω πως το έχουν καταφέρει αλλά ανάμεσα σε δυο μηχανήματα με ίδιες δυνατότητες το dell πάντα πάει καλύτερα, γρηγορότερα και χωρίς να κολλάει! Έχουν καταφέρει να συνεργάζονται όλα τα στοιχεία του αρμονικά!

Είναι και αθόρυβα!

Σου λέω πρώτη φορά είχα dell στο γραφείο μου στο πανεπιστήμιο και δούλευα απίστευτα βαριά προγράμματα που κράσαραν σχεδόν όλους τους υπολογιστές!!! Ε όχι τους dell που μας πήραν! Μέχρι που μου τον έκλεψαν οι αναρχικοί στις καταλήψεις... :wallbash: μαζί με 6 μήνες δουλειάς!!!

Μετά μου πήρε το πανεπίστημιο έναν Fujitsou που ήταν στα χαρτιά καλύτερος από τον Dell αλλά στην πράξη κόλλαγε στις βαριές επεξεργασίες και λειτουργίες και γενικότερα δούλευε δυσκολότερα.

Σπίτι έχω πάρει DELL και από εδώ και πέρα μόνο DELL!!!

Aπό την στιγμή που τον θες και για δουλειά είναι μονόδρομος!!!

ΥΓ. Μακρυά από HP και από laptop made by plaisio...

Τροποποιήθηκε από τον Viper4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ότι και να κάνεις σε 1,5χρόνο σίγουρα θα σου είναι δεινόσαυρος.Εδώ από την μια μέρα στην άλλη βγήκαν κάτι 6πύρηνα κάτι 8πύρηνα κλπ,με την έννοια της τεχνολογικής καινοτομίας.

Από την άλλη τον 1.5 χρόνο,τον έχεις χαλαρά.Αν δεν σου περισσεύουν τώρα,απλά μην πάρεις i7.

Για την δουλειά που το θες δεν αξίζουν οι i7..αν κάνεις μόνο αυτά...και οι i5 είναι αρκετά αξιόπιστοι,φαντάσου ότι διαβάζουν witcher 2 που είναι hd παιχνίδι.

Οι σκληροί δίσκοι του τοσίμπα,δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα...πάντως σε εμένα είναι μια χαρά...το ίδιο και ο εξωτερικός μου ( τοσίμπα και αυτός ).

Νομίζω όλα τα λάπτοπ έχουν recovery και συνήθως είναι ο δεύτερος σκληρός δίσκος (αν έχει) :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από μια ερευνα αγοράς σε 5-6 μαγαζιά σήμερα....και λαμβάνοντας υπόψη τις ευκολίες πληρωμής που παρέχει το καθένα, γιατί μετρητό δεν παίζει έριξα ελάχιστα τα standards και 99% θα πάω για το Dell Inspiron N5110 http://www.multirama...18&catid=010200 με ι5/6gb ram/ Geforce gt520M με τελική τιμή στα 680 με 24 δόσεις, περίπου ένα 25αρικο το μήνα. Αν βέβαια δώσω προκαταβολή θα πέσει αρκετά κάτω. Η αρχική του ήταν 729 και το δίνουν 629 κασέρι. Βασικά είναι το ίδιο πράμα με το πρώτο που ήθελα αλλά έχει ι5 αντί ι7.

Το ι7 μου φτάνει 900παρα με 2χρόνια δόσεις +120 ευρά για την επέκταση της εγγύηση....1000+....ε δεν παίζει.

Παίζει και ένα hp probook που με ψήνει καθώς είναι πιο σοβαρό και επαγγελματικό laptop, αλλά έχει ένα 100άρικο πάνω. Στα συν είναι ότι έχει 2 χρόνια εγγυηση για αντικατάσταση με καινούργιο και αν δεν υπάρχει με νεότερο μοντέλο παρόμοιων χαρακτηριστικών τα οποία τα κάνεις 4 με εξτρά εγγύηση.

4 χρόνια ξεγνοιασια.......ούτε πας να το φτιάξεις ούτε τίποτα...καπάκια καινουργιο. +ότι έχει win 7 pro 64bit και όχι home premium.

Αναμένω απάντηση από ένα φιλαράκι με μαγαζί γιατί μπορεί να μου το δώσει σε τιμή χοντρικής απο τον βασικό προμηθευτή της dell στην Ελλάδα.

Αλλά αυτά είναι παλιά μοντέλα, θα μου πει τιμή για το επόμενο.

Όσο κουλο και αναπάντεχο και αν ακούγεται...όταν έρχονται οι δόσεις το Multirama είναι το φτηνότερο. Το μόνο με 12 άτοκες δόσεις και ετήσιο επιτόκιο 9%. Όλα τα άλλα ξεκινάνε με 9,5 από την πρώτη δόση κιόλας.

Για κοίτα και εδώ: http://www.skroutz.gr/s/395572/Dell-Inspiron-Q15R-N5110-i7-2670QM-4GB-500GB.html

Dell με i7 που θέλεις στα 30 ευρώ πάνω από τον i5 που λες να πάρεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην το λες....αν το laptop είναι καλό σήμερα μια 3-4ετία στην βγάζει αέρα πατέρα. Το acer που έχω τώρα παρολο που είναι 6ετίας αν είχε 512 κάρτα γραφικών και όχι 256 θα την πάλευε μια χαρά για απλή δουλειά γραφείου.

dual core είναι με 4gb ram στα 444 χαχαχΑΧΑχα και τρέχει τα 7αρια τα ultimate (χωρίς aero δυνατότητες πλην του theme) αεροπορία. Βέβαια αν του πω άνοιξε το photoshop CS4 και παιξε με καμβα Α4 χέζεται πάνω του.

Κάτι τέτοιο θελω.....μην πάρω τώρα ι3 και σε 2 χρόνια σέρνεται....ο ι5 θα την παλέψει την 3ετία αέρα...ο ι7 την έχει για πρωινό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nestro, συνήθως έχουν 2ο σκληρό, ή DVD recovery, ή partition στον κύριο δίσκο με τα απαραίτητα αρχεία.. Αν και θα συμφωνήσω μαζί σου, σε τέτοιες τιμές που κυμαίνεται το bugdet του lavazutra, και για τέτοια χρήση, δεν αξίζει και τόσο ο i7 εν συγκρίσει με το "αδερφάκι" του.. Για να φανεί η ισχύς του i7 πρέπει να ασχολείται κανείς με επεξεργασία video (Sony Vegas Pro, Adobe Premiere κτλ..) ή να παίζει βαριά παιχνίδια τύπου Crysis 2, Arkham City σε 3D και τέτοια..

Lava, o i3 στα laptop νομίζω θα αποσυρθεί κιόλας με τους ivy bridge! Οπότε, αυτό κι αν θα γίνει "δεινόσαυρος"! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Dell με i7 που θέλεις στα 30 ευρώ πάνω από τον i5 που λες να πάρεις

Ο ι5 έχει 629 στο κατάστημα. Το απόγευμα τον είδα στο Μουλτικλάμα και στο Πάμπλινκ :P

Τον έχω βρει στα 760 τον ι7 με 8gb ram και αρωσταίνω....αλλά με πηδάει στις δώσεις.....11% τον χρόνο ο κερατάς.

Τροποποιήθηκε από τον lavazutra

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε κοιτάς από i5....και πάνω,μόνο αν σου φτάνει το χρήμα.

Εγώ πέρα από το ps3,παίζω και στο pc...και ξέρεις ξεχάστηκα λίγο,γιατί σε 1,5χρόνο gaming laptop...απλά δεν υπάρχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε κοιτάς από i5....και πάνω,μόνο αν σου φτάνει το χρήμα.

Εγώ πέρα από το ps3,παίζω και στο pc...και ξέρεις ξεχάστηκα λίγο,γιατί σε 1,5χρόνο gaming laptop...απλά δεν υπάρχει.

Εδώ τώρα που είναι καινούργιο δεν σηκώνει γραφικα τις προκοπής....σε 1,5 χρόνο θα ναι τάφος. Ζήτω το Xbox....250 ευρά η κονσόλα 8 ευρώ το παιχνίδι και άντε γεια.....αναβάθμιση κάθε 5ετία.....και γραφικά τούμπανα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nestro, συνήθως έχουν 2ο σκληρό, ή DVD recovery, ή partition στον κύριο δίσκο με τα απαραίτητα αρχεία.. Αν και θα συμφωνήσω μαζί σου, σε τέτοιες τιμές που κυμαίνεται το bugdet του lavazutra, και για τέτοια χρήση, δεν αξίζει και τόσο ο i7 εν συγκρίσει με το "αδερφάκι" του.. Για να φανεί η ισχύς του i7 πρέπει να ασχολείται κανείς με επεξεργασία video (Sony Vegas Pro, Adobe Premiere κτλ..) ή να παίζει βαριά παιχνίδια τύπου Crysis 2, Arkham City σε 3D και τέτοια..

Lava, o i3 στα laptop νομίζω θα αποσυρθεί κιόλας με τους ivy bridge! Οπότε, αυτό κι αν θα γίνει "δεινόσαυρος"! :P

Ναι ρε αυτό είπα και εγώ.Απλά ο δικός μου έχει τρείς δίσκους..και ο δεύτερος είναι για recovery.Όσο για τα άλλα που είπες συμφωνώ,που συμφωνείς μαζί μου :crazy: η ισχύς του i7 θα φανεί στα παιχνίδια και μάλιστα με υψηλή ανάλυση!

Εδώ τώρα που είναι καινούργιο δεν σηκώνει γραφικα τις προκοπής....σε 1,5 χρόνο θα ναι τάφος. Ζήτω το Xbox....250 ευρά η κονσόλα 8 ευρώ το παιχνίδι και άντε γεια.....αναβάθμιση κάθε 5ετία.....και γραφικά τούμπανα

Έλα πες την αλήθεια..κρατάς το χρήμα για το 720...εεεε??? :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον nestro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα ρε φίλε όλοι οι κομπιοθτεράκηδες έιμαστε καμένοι και νυχτοπερπατητές........σε 5 ώρες πρεπει να ξυπνήσωνα πιω καφέ να πάω στην τράπεζα να βγάλω την πιστωτική να περάσω να κλείσω το λαπτοπ να φύγω να παω να γεμήσω το μοτοσακό και να την κάνω για Αιγάλαιο να στείσω ένα αdsl με καμιά 15αρια΄port forward για το vnc, να φύγω να κατέβω Βούλα και να στείσω τα vnc viewer στα αντίστοιχα μπρίκια που θα κοιτάνε αυτά του Αιγαλαίου....και ο μπαγλαμάς αντί να κοιμηθώ καυλαντίζω στο Mybike :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαίρομαι πολύ nestro που συμφωνείς που συμφωνώ μαζί σου, αλλά κάτσε να μην το συνεχίσω, γιατί είναι και αργά.. :P Αν και.. Γιατί 8€ το παιχνίδι του xbox? Αφού ..ο πειρατής ζει και βασιλεύει!! :lipssealed:

(ειδικά αν έχεις και το kinect στο xboxάκι, ξεχνάς να το κλείσεις!! :blush2: )

Lava, ειδικά ορισμένοι nerdουλες, (ναι, ναι, εγώ είμαι αυτός) βαριόμαστε να κοιμηθούμε!! (και δίνω και για δίπλωμα αύριο, θα γίνω ο πρώτος στον κόσμο που θα κοπεί επειδή κοιμήθηκε στο τιμόνι!! :mB_kalo_e::crazy: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι όλοι!!!!...Εντάξει εμείς πιστεύω ότι καταλαβαινόμαστε,τα καλύτερα ματσάκια σε multiplayer γίνονται το βράδυ!!

Και εγώ πρέπει να πάω τράπεζα και να μείνω εκεί για δουλειά,αλλά ποιός το μαμάει :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φαντάσου τι τραβάω για να πάρω το laptop που το κατέχω......σε κανά μήνα θα ανοίξω θέμα για πλυντήριο κουζίνα και σαλοτραπεζαρία που δεν νιώθω και θα πέσει το πρίξιμο της αρκούδας.

(πάνε τα λεφταααααααααααααα...........πάει και το wr450.................άλλο ένα όνειρο έκανε φτερά........με τόσα φτερά αν εφτιαχνα σερβιέτες θα ειχα χεστεί στο τάλαρο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαίρομαι πολύ nestro που συμφωνείς που συμφωνώ μαζί σου, αλλά κάτσε να μην το συνεχίσω, γιατί είναι και αργά.. :P Αν και.. Γιατί 8€ το παιχνίδι του xbox? Αφού ..ο πειρατής ζει και βασιλεύει!! :lipssealed:

(ειδικά αν έχεις και το kinect στο xboxάκι, ξεχνάς να το κλείσεις!! :blush2: )

Lava, ειδικά ορισμένοι nerdουλες, (ναι, ναι, εγώ είμαι αυτός) βαριόμαστε να κοιμηθούμε!! (και δίνω και για δίπλωμα αύριο, θα γίνω ο πρώτος στον κόσμο που θα κοπεί επειδή κοιμήθηκε στο τιμόνι!! :mB_kalo_e::crazy: )

Έλα μωρέ,γράφε τώρα που δεν υπάρχει εξουσία...

Καλή επιτυχία αύριο!!!

Πιες ένα monster και θα είσαι κομπλέ :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι όλοι!!!!...Εντάξει εμείς πιστεύω ότι καταλαβαινόμαστε,τα καλύτερα ματσάκια σε multiplayer γίνονται το βράδυ!!

Και εγώ πρέπει να πάω τράπεζα και να μείνω εκεί για δουλειά,αλλά ποιός το μαμάει :mB_kalo_e:

Ειδικά στο Star Wars, και το WoW, τα βράδια είναι απόλαυση!! Όσο για το monster, περιμένω από στιγμή σε στιγμή το δέμα με τις οικογενειακές συσκευασίες!! :P

(και ευχαριστώ για το καλή επιτυχία φίλτατε ;))

Φαντάσου τι τραβάω για να πάρω το laptop που το κατέχω......σε κανά μήνα θα ανοίξω θέμα για πλυντήριο κουζίνα και σαλοτραπεζαρία που δεν νιώθω και θα πέσει το πρίξιμο της αρκούδας.

(πάνε τα λεφταααααααααααααα...........πάει και το wr450.................άλλο ένα όνειρο έκανε φτερά........με τόσα φτερά αν εφτιαχνα σερβιέτες θα ειχα χεστεί στο τάλαρο)

Σερβιέτες ε; Να η λύση στην κρίση! "Όλγουεηζ by Lavazutra"!! :vv:

(μπορεί να μη σε ξέρω, αλλά χωρίς παρεξήγηση έτσι? :D)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μάστορα σου φαίνομαι από τα γραφόμενα μου ότι παρεξηγούμαι?

Και παρεξηγηθώ μην άγχεσαι...δεν θα σου πω τίποτα...το πολύ πολύ να φας κανά αστεράκι στο δόξα πατρί και να λήξη η παρεξήγηση :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό είναι που φοβάμαι ρε γαμώτο.. Είσαι και νίντζα.. Ποιός μου εγγυάται ότι δεν με παρακολουθεί κάποιος πιστός ακόλουθός σου, ο οποίος είναι ένα με τον πύργο του pc μου, για να επέμβει με αστεράκια και κατάνα σε περίπτωση παρεξήγησης?? :ph34r:

Μάλλον ήρθε η ώρα να δεχθώ την πρόταση για ασφάλιση σε επιθέσεις νίντζα που κέρδισα στα cheetos τις προάλλες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O πραγματικός νίντζα δουλεύει μόνος......είναι παντού απλά δεν φαίνεται.....

By the way ωραίο χρώμα πάπλωμα έχεις...... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΧΑ! Την πάτησες! Δεν έχω πάπλωμα..!! :crazy: Μια κουβέρτα με τον Stoner έχω! (για ύπνο "βαρύ" και αχώνευτο :P )

οκ, θα το παραδεχτώ, αλλά μην βγάλεις στη φόρα τις φωτογραφίες με το πάπλωμα- Μπομπ Σφουγγαράκη που έχω.. θα γίνω ρεντίκολ... :oops:

:knife::_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια ψήφος στην Dell και απο μένα. Πριν απο κάνα χρόνο είχα το ίδιο δίλημμα, πήρα της Dell και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Γρήγορο μηχανημα, σταθερό, με καλή διάρκεια μπαταρίας και απο την χρήση φαίνεται ποιοτικό γενικότερα στο άνοιξε κλείσε, στο πληκτρολόγιο, στο φινίρισμα κλπ.

Απο Service ούτε ξέρω ούτε θέλω να μάθω.. :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Dell Precision M4400 Workstation [εργαλείο δουλειάς αλλά πιο πολύ mybike βλέπει με εσάς που έμπλεξα :ranting: ] το πιο αξιόπιστο από μία σειρά HP και Sony που έχω λιώσει μέχρι τώρα.

Σούπερ υποστήριξη, τουλάχιστον σε κάποια μικροπροβληματάκια που αντιμετώπισα στην αρχή επειδή ο Ιρλανδός που το συναρμολόγησε τις 23 του Δεκεμβρίου θα ήταν γεμάτος με Mc Farland.

Αν είναι να αγοράσεις κάποιο κατά παραγγελία Pro μοντέλο, και όχι τα έτοιμα που είναι διαθέσιμα στα μαγαζιά ως consumer laptops, ρίξε μια ματιά στο site για να το φτιάξεις, αλλά ψάξε και βρες κάποιον διανομέα και μίλα κατευθείαν. Μου έκαναν τρομερή έκπτωση και μέσα στα 'δώρα' ήταν και η επέκταση της εγγύησης από 2 στα 5 χρόνια.

Τροποποιήθηκε από τον tzoutz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά, αυτός θα το έχει πάρει μέχρι τώρα. Αλλά λέγε-λέγε μπορεί να βοήθησεις και κανέναν άλλον.

Εγώ θα πρότεινα το Razer αλλά αφού δε θέτε gaming, άστο να πάει, άστο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

15,6 οθόνη.

Προσωπικά θα είχα μια ένσταση στο μέγεθος της οθόνης. 15.6 ίντσες και μάλιστα σε wide οθόνη (όπως είναι όλες πλέον) είναι πολύ μικρή διάσταση και απίσευτα κουραστική, ιδίως αν μιλάμε για γραφή/ανάγνωση κειμένων.

Επίσης, κάτι άλλο που δέ γουστάρω στους τωρινούς φορητούς υπολογιστές (παλιά δεν ήταν έτσι) είναι η λεία, γυαλιστερή και φουλ στις αντανακλάσεις οθόνη, που λειτουργεί σαν καθρέφτης. Απίστευτα κουραστικό να βλέπεις το φως του δωματίου και τη μούρη σου να αντανακλάται πάνω στη οθόνη.

Αν δεν σε ενοχλούν αυτά, ΟΚ.

Εμένα προσωπικά με απέτρεψαν από την αγορά laptop και προτίμησα ένα καλό desktop με πολύ καλή, ξεκούραστη, χωρίς αντανακλάσεις, 22άρα, οικονομική και Samsumg οθόνη που δε με κουράζει καθόλου.

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

14000 ευρώ μίνιμουμ περσινό εκκαθαριστικό από εφορία για τους ιδιωτικούς υπάλληλους για έκδοση πιστωτικής κάρτας...........

Τι λένε ρε? Σε άλλο πλανήτη ζουν?

Περιμένω να δω αύριο από alpha και eurobank αν θα πρέπει να έχω μισθό πυρινικού φυσικού πλέον για να εκδόσω πιστωτική.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα