Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Καλά, μιλάμε το μακρύ και το κοντό του ο καθένας λέει του ανθρώπου....ρε πειραιώτη, 530 είναι η αλυσίδα;....πωπω, καλά μιλάμε νόμιζα 520...χαχαχα Φίλε μου, απ'ότι βλέπω δεν είσαι και νέος στο φόρουμ και καταλαβαίνω ότι είσαι καιρό στον μοτοσικλετιστικό χώρο. Το ξέρεις πολύ καλά πως τα ζητούμενα είναι δυο: 1) Τιμές 2) Εξυπηρέτηση Εγώ προσωπικά, αν δεν προσεγγίζει κάτι τις τιμές που θα βρω στο ebay για λόγου χάρη και δεν λέω να είναι τόσο φτηνά, απλά να είναι κοντά ώστε να μην αξίζει τον κόπο να δώσω τα χρήματά μου στον ξένο, δεν υπάρχει περίπτωση να το αγοράσω από εδώ, τέρμα! Όλα τ'άλλα είναι αερολογίες.... και εγω το ιδιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Αυτη τη στιγμη στη χωρα μας συμβαινει το οξύμωρο και δημιουργειται ο εξης φαυλος κυκλος . Απο την μια να ψωνιζουμε απ'εξω γιατι δεν εχουμε λεφτα ή δεν θελουμε να πληρωνουμε κατι ακριβοτερο (λογικο ειναι αφου μπορουμε να το παρουμε ποιο φθηνα απο εξω) και απο την αλλη να μην βρισκουμε δουλεια και η ανεργια συνεχως αυξανεται . Αυτο εχει ως αποτελεσμα να δινουμε δουλεια και να γιγαντώνουμε ολο και περισσοτερο τους ξενους και εμεις εδω να βυθιζουμε ολο και περισσοτερο το κεφαλι μας στη κινουμμενη αμμο της υφεσης . Ειμαστε τελικα οι ιδανικοι αυτοχειρες , ειτε αγοραζουμε απο εδω ακριβοτερα , ειτε απο εξω φθηνοτερα .. Μηπως ομως το πρωτο, αν μεταφραζοταν σε θεσεις εργασιας και το κρατος δεν ειχε τοσες επιβαρυνσεις σε οσους θελουν να ασκησουν μια επαγγελματικη δραστηριοτητα , ειχε σαν αποτελεσμα και την αυξηση των θεσεων εργασιας , αλλα και την πτωση των τιμων ? Μηπως τελικα δεν αγοραζουμε και τοσο φθηνα οταν αγοραζουμε απο εξω ? (με την προυποθεση βεβαια οτι οι διαφορες στις τιμες ειναι "λογικες") 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Μαμα 530 αλλα πες μου και για 520 ναι αλλα ποσο 520 επι ποσο 108 ,110,118 ποσο και σου βρισκω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Αυτη τη στιγμη στη χωρα μας συμβαινει το οξύμωρο και δημιουργειται ο εξης φαυλος κυκλος . Απο την μια να ψωνιζουμε απ'εξω γιατι δεν εχουμε λεφτα ή δεν θελουμε να πληρωνουμε κατι ακριβοτερο (λογικο ειναι αφου μπορουμε να το παρουμε ποιο φθηνα απο εξω) και απο την αλλη να μην βρισκουμε δουλεια και η ανεργια συνεχως αυξανεται . Αυτο εχει ως αποτελεσμα να δινουμε δουλεια και να γιγαντώνουμε ολο και περισσοτερο τους ξενους και εμεις εδω να βυθιζουμε ολο και περισσοτερο το κεφαλι μας στη κινουμμενη αμμο της υφεσης . Ειμαστε τελικα οι ιδανικοι αυτοχειρες , ειτε αγοραζουμε απο εδω ακριβοτερα , ειτε απο εξω φθηνοτερα .. Μηπως ομως το πρωτο, αν μεταφραζοταν σε θεσεις εργασιας και το κρατος δεν ειχε τοσες επιβαρυνσεις σε οσους θελουν να ασκησουν μια επαγγελματικη δραστηριοτητα , ειχε σαν αποτελεσμα και την αυξηση των θεσεων εργασιας , αλλα και την πτωση των τιμων ? Μηπως τελικα δεν αγοραζουμε και τοσο φθηνα οταν αγοραζουμε απο εξω ? (με την προυποθεση βεβαια οτι οι διαφορες στις τιμες ειναι "λογικες") και τι να κανουμε φιλε αφου στην Ελλαδα πεφτει ο μισθος των ανθρωπων αλλα ανεβαινει το κοστος ζωης αυτο ειναι τρελα....καλα κανουν και γιγαντωνουν οι ξενοι σιγα μην παω να δωσω στον ταδε που εχει μαγαζι με αντ/κα μοτο 90 ευρο για να παρω και καλα μανετες ρυθμιζομενες ενω προχτες πηρα απο ταιλανδη τιτανιου ζευγαρι 35 ευρο η να παω στη yamaha να δωσω για τα reed του TDR 125 75 ευρο και 102 ευρο για κλειδαρια δεν ειμαι τρελος για αυτο θα παρω ριντοφυλα και απο carbon απο αγγλια μακαρι να φτιαξεις μαγαζι που να πουλας στις ιδιες τιμες με εξω αντε και λιγο παραπανο λογω φορων εγω να ξερεις εσενα θα υποστηριξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Απο την μια δεν εχεις αδικο, αλλα απο την αλλη ετσι οπως παμε δεν θα εχουμε λεφτα ουτε να παραγγειλουμε απο εξω. Και ο Ταιλανδεζος που τα παραγει δεν μπορει να τα αγορασει ευκολα με τον μισθο που παιρνει . Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2012 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 ναι αλλα ποσο 520 επι ποσο 108 ,110,118 ποσο και σου βρισκω 118 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Ας πώ και εγώ την γνώμη μου!Καταρχήν θα πρέπει να γίνεις το αντίθετο απο όλα αυτά που δεν σου άρεσαν εσένα τόσα χρόνια σαν πελάτης. Για το σιτε σου είπαν τα παιδιά, φώτος σωστές,αναλυτική περιγραφή, απόθεμα, φτηνά μεταφορικά (άρα καλές συνεργασίες με τις μεταφορικές). Θα φέρεις οπωσδήποτε τακάκαι πρεμιερ σου εξασφαλίζει ο ΑΛΕΞ σίγουρη πελατεία με τα πρόμο που τα κάνει Τώρα θα μεταφέρω 2-3 πράγματα απο το μαγαζί που δουλεύω και που μου αρέσουν : για κάθε είδος που πουλάμε εκεί υπάρχει το τέρμα οικονομικό και χαμηλής ποιότητας, το μεσαίο οικονομικά και σαν ποιότητα και το κορυφαίο ποιοτικά αλλα ακριβό. έτσι ικανοποιείς και τον γνώστη που ξέρει τί και γιατί πληρώνει και τον άνθρωπο που απλά δεν έχει να πάρει το σούπερ ντούπερ και αναγκαστικά βολεύεται με το φτηνό αλλά πάντα ξεκαθαρίζεις τί κάνει το καθένα. αυτό που σου είπαν πιο πάνω πούλα ότι πρέπει ο άλλος να αγοράσει και ότι πραγματικά του χρειάζεται θα χτίσεις μια εμπιστοσύνη που δεν υπάρχει. κέρδος μπορεί να έχεις πουλώντας κάτι φτηνό να βγάζεις π.χ στα 4 ευρώ τα 2 να είναι κέρδος και να πουλάς κάτι επώνυμο που έχει 20 ευρώ και το κέρδος σου να είναι πάλι 2 γιατί αγοράζεις πολύ πιο ακριβά και πουλάς πολύ πιο λίγα. Προσπάθησε να κάνεις άμεσες εισαγωγές σε κάποια είδη τα φέρνουμε εμείς απευθείας και καταφέρνουμε να έχουμε πανευρωπαϊκές τιμές γιατί απλά ο εισαγωγέας εδώ είναι για τον γάιδαρο και δεν προωθεί σωστά τα προϊόντα του.(αυτό βέβαια απαιτεί χώρο και χρήμα γιατί παραγγέλνεις ποσότητες μια στο τόσο και όχι συνέχεια λόγω μεταφορικών). Αν σκεφτώ κάτι ακόμα θα σου πώ αλλά σκέψου το καλά, βλέπω ότι έχεις το μεράκι υπάρχουν όμως πολλά ΑΛΛΑ! 18 χρόνια έχουν σχεδόν οι γονείς μου μαγαζί, απο τα 6 μου χρόνια δεν πήγαμε διακοπές ΠΟΤΕ ξανά όλοι μαζί σαν οικογένεια. Ξεχνάς αργίες, το ένα το άλλο, αποκτάς ένα στομάχι να απο το άγχος και μετά απο τόσα χρόνια είμαστε στο - ούτε κάν στο 0. Φυσικά αν πάθεις μια ζημία (π.χ φυσική καταστροφή (που εμείς πάθαμε απο πλημμύρα) την λέξη ΚΡΑΤΟΣ απλά την ξεχνάς.). Σε ότι και αν αποφασίσεις καλή επιτυχία και μή μασας αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν κάνεις. το εμπόριο είναι και λίγο τζόγος αν δεν πάρεις τα ρίσκα σου ποτε δεν θα μάθεις αν άξιζε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Εγώ λέω φίλε μου αυτή την στιγμή να μην κάνεις τίποτα.... Περίμενε να καταλαγιάσει η κατάσταση στην χώρα.... Σε 2-3 μήνες το πολύ θα ξέρουμε που πάμε με τι νόμισμα, με τι προυποθέσεις και προοπτικες.... Δεν θέλω να σε απογοητεύσω.... Αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα.... Καλύτερο είναι να νοικιάσεις τον χώρο σε κάποιον άλλον μέχρι να καταλάβουμε που πάμε και προπάντων που τελειώνει αυτός ο <<πάτος>> Γιατί καλώς η κακώς η κατάσταση (καλώς για μένα) θα ανατραπεί.... Κάνε λίγο υπομονή γιατί σκέψου οτί μπορεί να μπεις σε έναν φαύλο κύκλο χωρίς έξοδο. Και προπάντων μην μπλέξεις με τράπεζες...... Και αν νομίζεις ότι είμαι υπερβολικός κοίτα πόσα μαγαζιά που ασχολιόντουσαν χρόνια με το αντικείμενο <<σκάσανε>> και όχι μόνο αυτό αλλά οι πρώην ιδιοκτήτες τους είναι φεσωμένοι μέχρι τα μπούνια σε κράτος ΤΕΒΕ προμηθευτές τράπεζες. Κάνε λίγο υπομονή και μετά βλέπεις..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Νοικιασε τον χωρο μισοτιμης εαν χρειαστει τα μετρητα ειναι υπο ελλειψη. Κανε λιγο υπομονη να καταλαγιασει η κριση ετσι και αλλιως η πιτα εχει σμικρυνθει και μετα την κριση θα μεινουν οσα μαγαζια αντεξουν τωρα. Εαν εισαι τυχερος και εχεις μονοπωλιο στην περιοχη σου και μετρητα απο τα νοικια (ας ειναι και τα μισα απτο να καθεται) απο τοσο καιρο θα ανοιξεις 1 μαγαζακι φινο. Μεχρι τοτε επειδη φαινεσαι εξυπνο παιδι σκασε κανα 500αρι και συμβουλεψου οικονομολογους και ειδικους στον χωρο κανε τις μελετες σου και βρες εαν σε συμφερει να κερδιζεις τοσα και να χανεις τοσα. Το εμποριο ειναι μελετη οσοι πηγαν αερα πατερα ( εκ πειρας σε μαγαζι δουλευω και μαλιστα οικογενειακο) κλεισαν. Βαλτα κατω λοιπον φιλε μου μαζεψε και αλλα μετρητα για 1 καλη αρχη και σε κανα χρονο το ανοιγεις! Και οσο για το e-bay ναι ρε παιδες οταν ομως ο εμπορος τα αγοραζει απτο e-bay και στα πουλαει διπλα δεν σε κοροιδευει? Βγαλε ενα 20αρικο ρε μαστορα να σε στηριξω. Που πας οταν βγαζεις 100 και 150 που ζουμε? Οσο οι Ελληνες μαγκες εμποροι(ευτυχως αφανιζονται) πανε να βγαλουν απτην μυγα ξιγκι τοσο θα στηριζω τους απεξω. Με ενα λογικο πλαισιο κερδους θα τον στηριξω ανετα και ας μπορουσα να γλιτωσω και 20 και 50ευρω. Αλλα μεχρι εκει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) δυσκολες εως οριακες οι εποχες που ζουμε για το λιανεμποριο θεωρω. δυσκολες οι συναλαγες με το κρατος κ αδικες σε πολλα θεματα απεναντι στους ελ επαγγελματιες. :greece: δυσκολος επισης κ ο Ελληνας πελατης κ καθολου προβλεψιμος (κατα την δικη μου αποψη παντα) δυσκολα κ πολυωρα τα ωραρια (πρωι-απογευμα) των καταστηματων (ειδικα ενα δεν εχεις αντιστοιχη εμπειρια) δυσκολες κ ριψοκινδυνες οι συναλαγες (πολλες επιταγες ακαλυπτες) τωρα που οι τραπεζες κλεισαν τις κανουλες. οπως σωστα ειπαν πιο πανω οι φιλοι περιμενε λιγο καιρο,να δειξει λιγο που ακριβως ειμαστε κ που προκειται να παμε.. σορυ για την μαυριλα που χαρακτηριζει την αποψη μου αλλα αυτη ειναι! εφοσον ζητησες την γνωμη μας πρεπει να ειμαστε ειλικρηνης κ ακεραιοι μαζι σου κ οχι να σου χαιδεψουμε τα αυτια καλη επιτυχια σε οτι αποφασισεις ευχομαι. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2012 από τον TRANTEN 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Αυτη τη στιγμη στη χωρα μας συμβαινει το οξύμωρο και δημιουργειται ο εξης φαυλος κυκλος . Απο την μια να ψωνιζουμε απ'εξω γιατι δεν εχουμε λεφτα ή δεν θελουμε να πληρωνουμε κατι ακριβοτερο (λογικο ειναι αφου μπορουμε να το παρουμε ποιο φθηνα απο εξω) και απο την αλλη να μην βρισκουμε δουλεια και η ανεργια συνεχως αυξανεται . Αυτο εχει ως αποτελεσμα να δινουμε δουλεια και να γιγαντώνουμε ολο και περισσοτερο τους ξενους και εμεις εδω να βυθιζουμε ολο και περισσοτερο το κεφαλι μας στη κινουμμενη αμμο της υφεσης . Εχε κατα νου το εξης. Το οτι καποιοι ειναι στα φορουμς και ενημερωνωνται για θεματα αγορας(και ψωνιζουν τελικα απο εξω) δεν σημαινει οτι και έξω οι αναβατες ειναι ενημερωμενοι. Η πιτα ειναι μεγαλη,αλλα το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει ρευστο. Και εσυ εδω σωστα μιλας για φαυλο κυκλο,αλλα εγω απο την άλλη βλεπω οτι στα μαγαζια οι υπαλληλοι ειναι πακιστανοι(τζαμοκαθαριστες,αποθηκη) για μειωμενο κοστος,οποτε γιατι εσυ πχ να κυνηγας το επιπλεον κερδος και εγω να σου σκαω 50ευρω καπελο για ενα προιον που θα το βρω απο εξω φθηνοτερα,αφου με αυτα τα 50 ευρω εσυ δεν πληρωνεις τελικα ελληνες υπαλληλους?Ουτως ή αλλως τα προιοντα ειναι σχεδον ολα κατασκευης εξωτερικου,αρα στην παραγωγικη διαδιακασια,ελληνας μεροκαμματο δεν θα παρει. Για να αποφυγω τυχων καλοθελητες που θα επιχειρησουν να χαρακτηρισουν το σχόλιο ως ρατσιστικο,να πω οτι ναι υπαρχει διαφορά στο να μισθωνεις ελληνα υπαλληλο εναντι αλλοδαπου,καθοτι ο πρωτος το χρημα θα το καταναλωσει εδω,ενω ο δευτερος θα το κανει επενδυση στον τοπο του,ή θα ταισει την εκει οικογεννεια του,αρα....................... Να σου πω και κατι αλλο. Ακριβως πριν 2 χρονια (21/12/2009)εκανα μαγαζι και εχασα καποια χρηματα που ειχα στην ακρη και φαντασου οτι ημασταν στην αρχη της κρισης. Ιταλικα στοκ πουλουσα τα οποια αγοραζα τσαμπα και τα πουλουσα τσαμπα. Φαντασου πουλουσα τζακετ με γεμιση απο πουπουλα χηνας,μοντερνο κλπ,με τιμη λιανικης στην ιταλια 120 ευρω,τα εδινα 35 και ενα μηνα πριν κλεισω τα εδινα 20 και δεν μπορεσα να τα δωσω ολα. Τα βλεπανε τα γουσταρανε αλλα............................. Ασε που οταν αλλαξε ο ΦΠΑ δεν εμπαινε ουτε μυγα στο μαγαζι. Ταυτοχρονα δε,οι λογαριασμοι με βομβαρδιζαν με ανελεητους ρυθμους.Που θα τα βρεις τα χρηματα αν δεν πουλας?Πηγαινε κλεψε..............Α,το τραγικο ειναι οτι περυσι για αυτες τις 6 μερες που ανοιξα το 2009 μου στειλανε 500 ευρω ''περαιωση''.Καταλαβες τι τους εστειλα,ε?Τα @@@ μου με email Το εμποριο που θες να ασχοληθεις εχει χρημα και ενδεικτικα να σου πω οτι τα μπουζι (ασχετο αλλα ενδεικτικο) της Αλφα Ρομεο 156 εχουνε στην ελλαδα πανω απο 240 ευρω,εγω τα εφερνα απο αγγλια με 90 ευρω,μέ τα μεταφορικα.............................!!! Ναι,αλλα πριν 4 χρονια εγω τα πουλουσα 180 ευρω και εβγαζα,ομως το τελευταιο πακετο δεν πουλιωταν με τιποτα αφου μας βρηκε η κριση.............. Τελικα το πουλησα σε συναδελφο για 150 και δεν ξανασχολουμε πια. Αν θες σωνει και καλα να ασχοληθεις με το εμποριο,κατσε,δες τι μπορεις να αγορασεις φτηνα.ποσο μπορεις να συμπιεσεις τις τιμες του προμηθευτη σου(γιατι αυτο μετραει τελικα)κανε και μια βολτα απο συνεργεια να δεις ποσοι απο αυτους συμφωνα με τις τιμες σου θα ειναι οι μελλοντικοι σου πελατες και αποφασιζεις αν τελικα θα κάνεις ή οχι μαγαζι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 ............................... Και εσυ εδω σωστα μιλας για φαυλο κυκλο,αλλα εγω απο την άλλη βλεπω οτι στα μαγαζια οι υπαλληλοι ειναι πακιστανοι (τζαμοκαθαριστες,αποθηκη) για μειωμενο κοστος,οποτε γιατι εσυ πχ να κυνηγας το επιπλεον κερδος και εγω να σου σκαω 50ευρω καπελο για ενα προιον που θα το βρω απο εξω φθηνοτερα,αφου με αυτα τα 50 ευρω εσυ δεν πληρωνεις τελικα ελληνες υπαλληλους?Ουτως ή αλλως τα προιοντα ειναι σχεδον ολα κατασκευης εξωτερικου,αρα στην παραγωγικη διαδιακασια,ελληνας μεροκαμματο δεν θα παρει. Για να αποφυγω τυχων καλοθελητες που θα επιχειρησουν να χαρακτηρισουν το σχόλιο ως ρατσιστικο,να πω οτι ναι υπαρχει διαφορά στο να μισθωνεις ελληνα υπαλληλο εναντι αλλοδαπου,καθοτι ο πρωτος το χρημα θα το καταναλωσει εδω,ενω ο δευτερος θα το κανει επενδυση στον τοπο του,ή θα ταισει την εκει οικογεννεια του,αρα....................... .......................... Όλο το κείμενο είναι πολύ σωστό, αλλά θα σταθώ σ' αυτή τη μεγάλη και πικρή αλήθεια με τα μαγαζιά, αλλά και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Η γνωστή Ελληνική υποκρισία: παραπονιώνται ότι αγοράζουμε απ' έξω και δεν στηρίζουμε τα μαγαζιά στη χώρα, αλλά οι ίδιοι έχουνε κατά 99,9% αλλοδαπούς εργάτες είλωτες, κι ενώ τους δίνουν ψίχουλα (μη μου πείτε όχι, θα φωνάξω) και θα μπορούσαν να συμπιέσουν λίγο τις τιμές τους για να διευκολύνουν και τον κόσμο, το παίζουνε κινεζάκια και βαράνε αλύπητα. Λογικό κι επόμενο να μείνουν μόνοι τους. Η αλληλεγγύη θέλει δύο. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 manosamos κατατοπιστική η παρέμβασή σου (το σωστό να λέγεται). To " lol " που έβαλα σε προηγούμενο ποστ ήταν γιατί μέχρι εκεινη τη στιγμή έσπευεσαν όλοι να δώσουν παραγγελίες δίνονοντας τη εντύπωση στο συμφορουμίτη που άνοιξε το θέμα , ότι το εγχειρημά του ήδη έχει πετύχει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motomorinis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) σωστα τα περισσότερα από τα αναφερόμενα άλλα, δεν βλέπω να αναφέρεστε σ αυτό που θα ήταν η χρυσή τομή , το σημείο του win to win ώστε και οι δυο πλευρές να βγαίνανε κερδισμένες και μαζί τους και η Ελλάδα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2012 από τον motomorinis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Ο πατος ειναι πολυ κοντα και νομιζω οτι ενα τετοιο εγχειρημα μονο σε περιπετειες μπορει να σε βαλει. Απ' οτι ενημερωνομαι απο τα φορουμ το 90% των μελων τους ψωνιζουν απο εξωτερικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Κάνε το βήμα φίλε μου! Και θα σε στηρίξουμε όσο θα έχεις λογικές τιμές και σωστή εξυπηρέτηση ακόμα και αν είσαι λίγο ακριβότερος από ότι είναι έξω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες