Jump to content
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ

ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΓΙΑ KYMCO JETIX 125CC

Recommended Posts

Eχω ένα kymco jetix 125cc και θέλω μια εξάτμιση με καλό ήχο (όχι καγκούρικο ήχο).Διαθέτω μέχρι 60 ευρό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κοίτα το πολύ 100 ευρό bugdet!!!!!!!! σκέφτομαι για μια protech αλλά αν υπάρχει κάτι καλύτερο περιμένω απόψεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

PROTECT με τα χίλια!!!!

Αυτό λέω και εγώ protech με τα χίλια αλλά περιμένω και άλλες απόψεις!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο δικο μου εχω μια Yoshimura.. Φοβερος ηχος και εδωσε και δυναμη στην εκκινηση... 61euro... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλο protech και αλλο protect μαγκες! η 1η αξιζει και η 2η ειναι απο ποιοτητα οφφ! χτυπα και spring dragon, ακριβοτερη αλλα και πιο ποιοτικη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο δικο μου εχω μια Yoshimura.. Φοβερος ηχος και εδωσε και δυναμη στην εκκινηση... 61euro... B)

yoshimura με 61 ευρό!!!!για δώσε info!μπορώ να την πάρω από internet? Τροποποιήθηκε από τον ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι.! Μπορεις και απο το Internet...!! Εγω πρωσοπικα την πηρα απο μαγαζι.. Αλλα το ιδιο ειναι...! Μπες στο mototrade.gr ... Εκει εχει πολλα πραγματα για παπια... Αν μπεις στις εξατμισεις θα βρεις πολλες μεχρι 70euro...

Εξατμισεις : http://mototrade.gr/...ath=136_551_565

Yoshimura :_thumbsup: : http://mototrade.gr/...roducts_id=1333

Ανοιξε την photo να την δεις... B) Αααα...!!!! Πρεπει να την δεις και απο κοντα αν κανει στο δικο σου... Λογικα θα κανει.. Ειναι κανονικα για Astrea, Supra και τετοια.. εμενα ομως που ειναι κινεζικο εκατσε κανονικα...! Αμα ειναι θα σου ανεβασω photo απο το δικο μου να την δεις...

Τροποποιήθηκε από τον manos_19

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω που εχω kymco jetix του εχο βαλει την protect thn oval η οποια με τον σιγαστηρα κανει σαν την μαμισια αλλα χωρις βγαζει μπασο ηχο οχι καγκουρικο.δινει και αλογα!!!!!!ειναι πολυ κομπλε και ειμαι σιγουροσ οτι αυτο θες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα και από εμένα

Φίλε Lostre απο ΄ποιό μηχανάκι τεριάζει στο Jetix γιατί από όσο γνωρίζω δεν έχει βγάλει κάτι για τα δικά μας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδία ψάχνω εξάτμιση για Jetix 125 και εγώ ποιά λέτε να βάλω διαθέτω μέχρι 100 ευρώ και εγώ.H protech καλή φαίνεται αλλά πια συγκεκριμενά ποιά είναι η καλύτερη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια μιας που λέτε για εξατμήσεις θέλω και εγώ μια..... ποια πιστεύεται ότι θα πρόσφερει τα περισότερα στο μηχανάκι..... (kymco active) με lifan 110cc μοτερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν εξατμίσεις για το jetix 125 δεν υπάρχουν σε παραγωγή όπως στα honda και στα yamaha.Το μόνο που βρήκα είναι στη racetech με 150 ευρώ εξάγωνη χειροποίητη(σαν αυτές που φοράνε τα crypton και βγάζουν πολύ θόρυβο,όμως είναι η καλύτερη aftermarket εξάτμιση).Στη protech που ρώτησα τον μπάρμπα μου είπε ότι δεν θα βγάλει ακόμα γιατί θέλω και εγώ να βάλω μια οβάλ(για χαμηλό κόστος).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια μιας που λέτε για εξατμήσεις θέλω και εγώ μια..... ποια πιστεύεται ότι θα πρόσφερει τα περισότερα στο μηχανάκι..... (kymco active) με lifan 110cc μοτερ

Επειδή το μηχανάκη σου σαν σκελετός έχει μια παράξενη τοποθέτηση, εγώ με τον μαμά κινητήρα είχα βάλει μια sebring χρυσοτάμπελη, με κομμένο λαιμό τον κοντό. Και για να κρατηθεί απο κάπου το τελικό της είχα φτιάξει με λαμάκια να βιδώνουν απο την μια πλευρά στο παταράκι και απο την άλλη στο τελικό. Ακουγόταν γαμό τους ήχους. Είχα βγάλει και τα διαφράγματα σε κάποια φάση απο το τελικό και ακουγόταν στην 1-2-3 λες και εργόταν κανένα 600άρι. Στην 4η ακουγόταν σαν γαμώ το κέρατο μου, και έχανα στις τελικές.

Επειδή όμως έχεις αλλάξει τον κινητήρα, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσεις να κάνεις κάτι παρόμοιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα ποια protech ταιριαζει στο jetix; τα τελικα της εξατμισης ειναι πανω-κατω ιδια αλλα απο ποιο μηχανακι ταιριαζει ταμαμ ο σωληνας; είναι και λιγο περιεργος του jetix o σχεδιασμος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα και από εμένα

Φίλε Lostre απο ΄ποιό μηχανάκι τεριάζει στο Jetix γιατί από όσο γνωρίζω δεν έχει βγάλει κάτι για τα δικά μας?

τεριαζουν οι εξατμισεισ του honda innova

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

του innova οχι !! ταιριαζουν ολοι οι λαιμοι απο εξατμισεις για astrea!!!

έχω ρωτήσει μάστορα... φίλε μου και μην αρχίσουμε πάλι τις διαφωνίες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω που ειδα του axtipitos χωραει αλλα πρεπει να κολλησεις λαμακια γιατι οι βασεις δεν ειναι στα μετρα του jetix ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ο λαιμος που ταιριαζει ειναι απο εξατμισεις για astrea !!! απο innova οσο και να παλευεις δν θα θα καταφερεις να βαλεις εξατμιση !!! διοτι τα innova εχουν διαφορετικο πατημα στην κεφαλη!!!! τωρα τι να σου πω μπορει να υπαρχει και καμια εξατμιση για innova που να ταιριαζει στο jetix!!! αλλα δν το βλεπω!!! φιλε μου οποια εξατμιση και αν βαλεις θα χρειαστει μαλλον να κοψεις ενα λαμακι για να σου κραταει την μπουκα!!!

στο λεω γιαιτ και εγω εψαχνα!!

Τροποποιήθηκε από τον axtipitos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα