dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Παρε ενα Crypton-X να βρεις την υγεια σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shaco 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Παρε ενα Crypton-X να βρεις την υγεια σου. Φίλε αν είχα τα λεφτά πιστευέ θα το έκανα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shaco 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Κανείς με Jetix που να πεί την γνώμη του? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 δεν ξερω για το jetix παντως κολλητος που εχει το dayotana sprinter 125cc εδω και ενα χρονο και πιγενωντας το ταπα συχνα κιχ δεν εχει κανει στο προτεινω και φορας μια protech και εισαι μια χαρα καγκαρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shaco 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 δεν ξερω για το jetix παντως κολλητος που εχει το dayotana sprinter 125cc εδω και ενα χρονο και πιγενωντας το ταπα συχνα κιχ δεν εχει κανει στο προτεινω και φορας μια protech και εισαι μια χαρα καγκαρος Πολλοί το προτείνουν το Daytona Sprider 125 και ένας φίλος μου εχεί το fuel ejection του 2011(νομίζω μπορεί και του 2010) και πάει σαν κεραύνος χωρίς να εχεί κανένα πρόβλημα εδώ και ένα χρόνο περίπου,αλλά το μηχανάκι δεν είναι εμφανίσημο καθόλου.Εξωτερικά δεν με ενθουσιάζει ουτέ λίγο αλλά μηχανικά είναι κεραυνός το συστήνω και εγώ.Το Jetix απο την άλλη δεν έχει και πολλές διαφορές και είναι πιο όμορφο εξωτερικά οπότε να γιατί διάλεξα αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Παρε ενα Crypton-X να βρεις την υγεια σου. καλο χρυσο το κρυπτον αλλα 2500 ειναι κλεψιμο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shaco 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 καλο χρυσο το κρυπτον αλλα 2500 ειναι κλεψιμο Οτι είναι είναι γιατί 2.500 ειναί μεγάλο ποσό εστώ και για ένα 125 καλής ποιότητας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shaco 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Παιδία μια μερικές ερωτήσεις---- Ποιά ειναι η καλύτερη εξάτμιση για το Kymco Jetix 125?Επείσης θα ήθελα να μάθω πόσο περίπου στοιχίζει ένα κιτ και αν είναι προτιμότερο να πάρω ένα κιτ με εξάτμιση από μία εξάτμιση μόνη της.Επείσης θέλω να μου πρωτίνεται site όπως το motosmart που πουλάνε εξάτμίσεις αλλά και άλλα ανταλλάκτικα για μηχανάκι.Τέλος θέλω να ρώτησω κάθε πότε πρέπει να πηγαίνω το μηχανάκι για σέρβις και πόσο θα μου στοιχίζει κάθε φορά. Ελπίζω να απαντηθούν γρήγορα τα ερωτήματα μου αλλά προπάντος να μην σας κούρασα με αυτές τις ερώτησεις..... Ευχαριστώ Προκαταβόλικα για άλλη ΜΙΑ ΦΟΡΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shaco 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Παιδία μια μερικές ερωτήσεις---- Ποιά ειναι η καλύτερη εξάτμιση για το Kymco Jetix 125?Επείσης θα ήθελα να μάθω πόσο περίπου στοιχίζει ένα κιτ και αν είναι προτιμότερο να πάρω ένα κιτ με εξάτμιση από μία εξάτμιση μόνη της.Επείσης θέλω να μου πρωτίνεται site όπως το motosmart που πουλάνε εξάτμίσεις αλλά και άλλα ανταλλάκτικα για μηχανάκι.Τέλος θέλω να ρώτησω κάθε πότε πρέπει να πηγαίνω το μηχανάκι για σέρβις και πόσο θα μου στοιχίζει κάθε φορά. Ελπίζω να απαντηθούν γρήγορα τα ερωτήματα μου αλλά προπάντος να μην σας κούρασα με αυτές τις ερώτησεις..... Ευχαριστώ Προκαταβόλικα για άλλη ΜΙΑ ΦΟΡΑ Οποιοςδήποτε χέρει τις απαντήσεις ας βοηθήσει Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shaco 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Μία ακόμη ερώτηση το συγκεκριμένο μηχανάκι είναι μοντελό του 2009? του 2010 η του 2011? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2260718/ Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aniwthos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 καλο χρυσο το κρυπτον αλλα 2500 ειναι κλεψιμο Χαχαχαχαχαχ 2.500? Για δες καλύτερα...Το ανεβάσανε 2.600 η απλή έκδοση..Έλεος..Μποικοτάρετε την γιαμάχα μπας και ρίξει τις τιμές δεν πάει άλλο. Και το καινούριο κρύπτον την κινεζιά το ανεβάσαν κ αυτό 100 ευρώ. 1790. Τέσπα πιστεύω γι αυτά που προσφέρε το jetix είναι καλό. Και αν το προσέξεις και λίγο θα σε βγει καλό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shaco 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2012 Χαχαχαχαχαχ 2.500? Για δες καλύτερα...Το ανεβάσανε 2.600 η απλή έκδοση..Έλεος..Μποικοτάρετε την γιαμάχα μπας και ρίξει τις τιμές δεν πάει άλλο. Και το καινούριο κρύπτον την κινεζιά το ανεβάσαν κ αυτό 100 ευρώ. 1790. Τέσπα πιστεύω γι αυτά που προσφέρε το jetix είναι καλό. Και αν το προσέξεις και λίγο θα σε βγει καλό. Συγγνώμη ρε φίλε δεν ηξερά την νεα τιμή του Crypton.Επεισής δεν ενδιαφέρομαι για Crypton οπότε κανένα πρόβλημα.Το Jetix πιστεύω και εγώ πως είναι ένα καλό μηχανάκι και αξίζει τα 1.595 ευρώ του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r0ss0n3r0 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Παιδία μια μερικές ερωτήσεις---- Ποιά ειναι η καλύτερη εξάτμιση για το Kymco Jetix 125?Επείσης θα ήθελα να μάθω πόσο περίπου στοιχίζει ένα κιτ και αν είναι προτιμότερο να πάρω ένα κιτ με εξάτμιση από μία εξάτμιση μόνη της.Επείσης θέλω να μου πρωτίνεται site όπως το motosmart που πουλάνε εξάτμίσεις αλλά και άλλα ανταλλάκτικα για μηχανάκι.Τέλος θέλω να ρώτησω κάθε πότε πρέπει να πηγαίνω το μηχανάκι για σέρβις και πόσο θα μου στοιχίζει κάθε φορά. Ελπίζω να απαντηθούν γρήγορα τα ερωτήματα μου αλλά προπάντος να μην σας κούρασα με αυτές τις ερώτησεις..... Ευχαριστώ Προκαταβόλικα για άλλη ΜΙΑ ΦΟΡΑ Άμα διαθέτεις χρήματα βάλε μια racetech δεν υπάρχει και άλλη εξάτμιση για το παπί απ'όσο έχω ψάξει αλλά είναι πανάκριβη(150 ευρώ).Κιτ της kymco υπάρχει για 150cc μόνο στο εξωτερικό και αν το βρεις...Επίσης μπορείς να αλλάξεις ζιγκλέρ στο καρμπυρατέρ, να βάλεις φίλτρο και να αλλάξεις τις μοίρες του εκκεντροφόρου,θα δώσει σε επιτάχυνση το έχω κάνει Τα σέρβις που του έχω κάνει σε 8 μήνες -7000χλμ φθηνά τα θεωρώ σε αντίθεση με άλλων εταιριών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john2012 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 exo ena kymco jetix 50cc kai 8a pao na tou valo 125 moter kymco jetix kainourgio pano 250$ aksizei?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες