Jump to content
Sign in to follow this  
Shaco

Jetix 125 ΑΞΙΖΕΙ Ι ΟΧΙ?

Recommended Posts

δεν ξερω για το jetix παντως κολλητος που εχει το dayotana sprinter 125cc εδω και ενα χρονο και πιγενωντας το ταπα συχνα κιχ δεν εχει κανει στο προτεινω και φορας μια protech και εισαι μια χαρα καγκαρος :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν ξερω για το jetix παντως κολλητος που εχει το dayotana sprinter 125cc εδω και ενα χρονο και πιγενωντας το ταπα συχνα κιχ δεν εχει κανει στο προτεινω και φορας μια protech και εισαι μια χαρα καγκαρος :afro:

Πολλοί το προτείνουν το Daytona Sprider 125 και ένας φίλος μου εχεί το fuel ejection του 2011(νομίζω μπορεί και του 2010) και πάει σαν κεραύνος χωρίς να εχεί κανένα πρόβλημα εδώ και ένα χρόνο περίπου,αλλά το μηχανάκι δεν είναι εμφανίσημο καθόλου.Εξωτερικά δεν με ενθουσιάζει ουτέ λίγο αλλά μηχανικά είναι κεραυνός το συστήνω και εγώ.Το Jetix απο την άλλη δεν έχει και πολλές διαφορές και είναι πιο όμορφο εξωτερικά οπότε να γιατί διάλεξα αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε ενα Crypton-X να βρεις την υγεια σου.

καλο χρυσο το κρυπτον αλλα 2500 ειναι κλεψιμο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι είναι είναι γιατί 2.500 ειναί μεγάλο ποσό εστώ και για ένα 125 καλής ποιότητας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδία μια μερικές ερωτήσεις---- Ποιά ειναι η καλύτερη εξάτμιση για το Kymco Jetix 125?Επείσης θα ήθελα να μάθω πόσο περίπου στοιχίζει ένα κιτ και αν είναι προτιμότερο να πάρω ένα κιτ με εξάτμιση από μία εξάτμιση μόνη της.Επείσης θέλω να μου πρωτίνεται site όπως το motosmart που πουλάνε εξάτμίσεις αλλά και άλλα ανταλλάκτικα για μηχανάκι.Τέλος θέλω να ρώτησω κάθε πότε πρέπει να πηγαίνω το μηχανάκι για σέρβις και πόσο θα μου στοιχίζει κάθε φορά.

Ελπίζω να απαντηθούν γρήγορα τα ερωτήματα μου αλλά προπάντος να μην σας κούρασα με αυτές τις ερώτησεις.....

Ευχαριστώ Προκαταβόλικα για άλλη ΜΙΑ ΦΟΡΑ :help:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδία μια μερικές ερωτήσεις---- Ποιά ειναι η καλύτερη εξάτμιση για το Kymco Jetix 125?Επείσης θα ήθελα να μάθω πόσο περίπου στοιχίζει ένα κιτ και αν είναι προτιμότερο να πάρω ένα κιτ με εξάτμιση από μία εξάτμιση μόνη της.Επείσης θέλω να μου πρωτίνεται site όπως το motosmart που πουλάνε εξάτμίσεις αλλά και άλλα ανταλλάκτικα για μηχανάκι.Τέλος θέλω να ρώτησω κάθε πότε πρέπει να πηγαίνω το μηχανάκι για σέρβις και πόσο θα μου στοιχίζει κάθε φορά.

Ελπίζω να απαντηθούν γρήγορα τα ερωτήματα μου αλλά προπάντος να μην σας κούρασα με αυτές τις ερώτησεις.....

Οποιοςδήποτε χέρει τις απαντήσεις ας βοηθήσει :help:

Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μία ακόμη ερώτηση το συγκεκριμένο μηχανάκι είναι μοντελό του 2009? του 2010 η του 2011?

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2260718/

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχαχαχαχ 2.500? Για δες καλύτερα...Το ανεβάσανε 2.600 η απλή έκδοση..Έλεος..Μποικοτάρετε την γιαμάχα μπας και ρίξει τις τιμές δεν πάει άλλο. Και το καινούριο κρύπτον την κινεζιά το ανεβάσαν κ αυτό 100 ευρώ. 1790.

Τέσπα πιστεύω γι αυτά που προσφέρε το jetix είναι καλό. Και αν το προσέξεις και λίγο θα σε βγει καλό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχαχαχαχ 2.500? Για δες καλύτερα...Το ανεβάσανε 2.600 η απλή έκδοση..Έλεος..Μποικοτάρετε την γιαμάχα μπας και ρίξει τις τιμές δεν πάει άλλο. Και το καινούριο κρύπτον την κινεζιά το ανεβάσαν κ αυτό 100 ευρώ. 1790.

Τέσπα πιστεύω γι αυτά που προσφέρε το jetix είναι καλό. Και αν το προσέξεις και λίγο θα σε βγει καλό.

Συγγνώμη ρε φίλε δεν ηξερά την νεα τιμή του Crypton.Επεισής δεν ενδιαφέρομαι για Crypton οπότε κανένα πρόβλημα.Το Jetix πιστεύω και εγώ πως είναι ένα καλό μηχανάκι και αξίζει τα 1.595 ευρώ του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα διαθέτεις χρήματα βάλε μια racetech δεν υπάρχει και άλλη εξάτμιση για το παπί απ'όσο έχω ψάξει αλλά είναι πανάκριβη(150 ευρώ).Κιτ της kymco υπάρχει για 150cc μόνο στο εξωτερικό και αν το βρεις...Επίσης μπορείς να αλλάξεις ζιγκλέρ στο καρμπυρατέρ, να βάλεις φίλτρο και να αλλάξεις τις μοίρες του εκκεντροφόρου,θα δώσει σε επιτάχυνση το έχω κάνει :mB_kalo_e: Τα σέρβις που του έχω κάνει σε 8 μήνες -7000χλμ φθηνά τα θεωρώ σε αντίθεση με άλλων εταιριών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα