ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Δημήτρηδες, 8.20 απέναντι από το Υπουργείο Άμυνας στην στάση των λεωφορείων μέσα στην εσοχή θάμαι και εγώ, περάστε από κεί να πάμε τριάδα γιατί δεν ξέρω που είναι. Εντάξει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Μήτσο θα σε περιμένω στον Παναθηναϊκό και περνάμε να πάρουμε και τον Σάββα . Σάββα περνάμε και σε μαζεύουμε να πάμε τρίο στοοοοοο .....................πάρτη :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Μήτσο θα σε περιμένω στον Παναθηναϊκό και περνάμε να πάρουμε και τον Σάββα . Σάββα περνάμε και σε μαζεύουμε να πάμε τρίο στοοοοοο .....................πάρτη :crazy: Έγινε θάμαι εκεί μέσα στην εσοχή στις 08.20. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Στην κατεχάκη λες; έγινε! Θα είναι και ο Dante (Γιώργος) εκεί, με την πάπια του!Μήτσο, τι ώρα Αλεξάνδρας ρε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Δημήτρηδες, 8.20 απέναντι από το Υπουργείο Άμυνας στην στάση των λεωφορείων μέσα στην εσοχή θάμαι και εγώ, περάστε από κεί να πάμε τριάδα γιατί δεν ξέρω που είναι. Εντάξει ? Μήτσο θα σε περιμένω στον Παναθηναϊκό και περνάμε να πάρουμε και τον Σάββα . Σάββα περνάμε και σε μαζεύουμε να πάμε τρίο στοοοοοο .....................πάρτη :crazy: Στην κατεχάκη λες; έγινε! Θα είναι και ο Dante (Γιώργος) εκεί, με την πάπια του! Μήτσο, τι ώρα Αλεξάνδρας ρε; παιδιά και εγώ μαζί σας, για πείτε ώρα για Αλεξάνδρας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Ακυρος εγω δεν ειμαι και πολυ καλα.Καλα να περασετε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Φευγωωωωωωωωω........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 ώρα για συνάντηση στην Αλεξάνδρας?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 8 με 8:10 στον Παναθηναϊκό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Ε ΔΗΜΗΤΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ όχι Κατεχάκη βρε, απέναντι από Εθνική Άμυνα στην εσοχή των λεωφορείων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) 8 me 8 kai 10! eksw apo to gipedo tou panathinaikou! Ε ΔΗΜΗΤΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ όχι Κατεχάκη βρε, απέναντι από Εθνική Άμυνα στην εσοχή των λεωφορείων. Οκ, οκ! Το χω! αν δεις ένα ΑΤΜ τησ κύπρου (ένα κουβούκλιο είναι) πε΄ρίμενε εκεί.. μην ψαχνώμαστε στα σκοτάδια! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2012 από τον JimKarvo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 8 me 8 kai 10! eksw apo to gipedo tou panathinaikou! Οκ, οκ! Το χω! αν δεις ένα ΑΤΜ τησ κύπρου (ένα κουβούκλιο είναι) πε΄ρίμενε εκεί.. μην ψαχνώμαστε στα σκοτάδια! ΟΚ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Είμαστε ήδη 30 άτομα! Το μαγαζι είναι όλο για την πάρτυ πας, και υπάρχει χώρος άφθωνος! Επίσης έχει έρθει sell και δίνει 3λιτρα μπιτόνια με την νέα shell v power racing, δώρο! Κάτι ακούστηκε και για χορύτριες ότι θα βγούνε!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Καλα να περασετε, σας ευχομαι καλη χρονια και καλη τυχη σε ολους και οχι μονο σ' αυτον που θα βρει το φλουρι. Ζηταω συγνωμη για την απουσια μου γιατι η ωρα ηταν δυσκολη για μενα να κατεβω Αθηνα και ειδικα η επιστροφη, καθοτι αργα και μονος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν μπόρεσα να έρθω δυστυχώς παιδες καλά να περάσετε. Από το πρωί στους δρόμους πριν μια ώρα μαζεύτηκα, δεν είχα το κουράγιο για κάτι πάρα πάνω. Καμιά φωτο να δούμε και εμείς οι απόκληροι μην αμελήσετε Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2012 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 καλα ειμαι στην καρακοσμαρα μου... το ξεχασα!! μπραβο στους τυχερους... καλη χρονια να εχουμε ολοι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Ουτε εγω μπορω ρε γαμωτο...... Καλα να περασετε ολοι παιδια...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) συγχαρητηρια στους συντονηστες ολα ωραια....καλη χρονια να εχουμε :clapping2: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2012 από τον demplar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Εννοείται ότι τα περάσαμε υπέροχα ! Τα παπούδια από ότι βλέπετε έφυγαν πρώτα καθότι έπρεπε να πιούν και τα χάπια τους ! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για τα πάντα που ήταν άψογα και περάσαμε υπέροχα. Νάστε καλά παιδιά και ευχαριστούμε για τον κόπο σας και το τρέξιμό σας για την διοργάνωση της υπέροχης βραδυάς ! Συγχαρητήρια επίσης σε όλους για την καταπληκτική παρέα, το κέφι και το καταπληκτικό κλίμα, ψοφήσαμε στο γέλιο. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους φίλους Καλή Χρονιά νάχουμε, με υγεία κάθε οικογενειακή και ατομική ευτυχία και φυσικά, πάντα όρθιοι όλοι! :D Υ.Γ.1 Ιδιαίτερα ευχαριστήρια στον Μοτοβροχούλη που φρόντισε να μην βρέχει - χιονίζει και καταφέραμε ναρθουμε ! Υ.Γ. 2 Θωμά - Κωστή, η απουσία σας έγινε αισθητή και σας αναζητούσαμε αλλά αφού ήταν έτσι τα πράγματα δεν πειράζει μην στενοχωριέστε θα περάσει ο βρωμόκαιρος και μετά ΒΟΛΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 τρελό το παρεάκι, και του χρόνου παιδιά κ καλά χιλιόμετρα! υ.γ. η πίτα τούμπανο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Υ.Γ, τελικά έκανα μαλακία που έφαγα μεσημεριανό.... Υ.Γ.2 και ακόμα χειρότερα, δεν εφαρα μια τσάντα μαζί μου....! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Επιστροφή (μόλις!) και όλα καλά, ωραία παρέα, ωραία φάση γενικά με κέφι... Ένα μεγάλο μπράβο στον Ήλία που έτρεξε όλο το σκηνικό Άντε και καλή μας χρονιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 et back to home με προμυθιες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 et back to home με προμυθιες Πήρες τη μπύρα για το σπίτι μωρή κυρία; ή τσίμπησες κανα σουβλάκι απο κει απέναντι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες