HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) και ενα κομματι για τον ''μοτοσυκλετιστη'' Στο μυαλο μου εισαι Βαγγο... Το θεμα ειναι ομως να μην κερδισει το φλουρι Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2012 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Στο μυαλο μου εισαι Βαγγο... Το θεμα ειναι ομως να μην κερδισει το φλουρι Να το δωσετε στον μεγαλυτερο η μικροτερο ηλικιακα της παρεας χωρις κληρωση...... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πωωωω, χαμός, γουστάρω! ΠΠΠφφφφ Ο Θανος και εγω εχουμε αγχωθει καργα... εγω τουλαχιστον τα εχω παιξει... Για να ξεκαθαρισω κατι. Τα δωρα θα τα παρω ΟΛΑ εγω χωρις κληρωση και χωρις φλουρι.... Λοιπόν παίδες ο HLIAS έχει δώσει ρέστα τις τελευταίες δύο μέρες με την σκληρή και ριψοκίνδυνη [ ] δουλειά που έχει κάνει για το φόρουμ. Το Σάββατο λύσσαξε στην προπόνηση, λύσσαξε και στις φωτογραφίες για να ανεβάσει σούπερ υλικό. Παρολίγο να τον κόψει στα δύο ο ΠΟΚΑ'Σ, και παρολίγο να προσγειωθεί στον σβέρκο του ένας από τους BETAτζήδες του Χελιώτη. Τρέχει για την οργάνωση της συνάντησης, κάνει δημόσιες σχέσεις και ποιος ξέρει και τι άλλο στον προσωπικό του χρόνο [ ] . Ακούραστος, καταρραμένα νιάτα..... Ξεκιναμε λοιπον με τον υποψηφιο εκτελεστη μου. ΠΟΚΑΣ/Γιωργος: Ο δολοφονος με το 250αρι.... Ο ΠΟΚΑ'Σ σε πορεία σύγκρουσης με τον πολεμικό ανταποκριτή HLIAS λίγο πριν ο δεύτερος κάνει το σωτήριο άλμα προς τα δεξιά. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Ρε μάγκες κανά μηχανάκι θα βάλετε μέσα; :P Πάντως μπράβο σε αυτούς που προσθέτουν κάτι. Μακάρι να είχα τη δυνανατότητα να το κάνω και εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ηλία, όπως σου είχα πει για τα δώρα! Δεν άξιζε να τα πάρει(ς) μόνο ένας! Τώρα εγώ είχα πει πως αν κερδίσουν και άλλοι, θα δώσω 3 θήκες... και δεν μπορώ να το αθετήσω! PS: Όποιος Κερδίσει, θα μου δώσει μια διέυθυνση και οι θήκες θα πάνε κατ' ευθείαν σπίτι του με ΕΛ.ΤΑ EDIT: και επείδη γουστάρει ο φίλος μου ο R6άκιας, βάζω μέσα και το παπί μου..!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2012 από τον JimKarvo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 .....τελικα υπαρχει κανενας απο Νοτια Προαστεια να παμε παρεα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 ρε παλιοκουλαδο κωσταλοβερ θα απαντησεις; :hunter: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 .....τελικα υπαρχει κανενας απο Νοτια Προαστεια να παμε παρεα??? ο demplar συνεννοησου μαζι του με πμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 ρε παλιοκουλαδο κωσταλοβερ θα απαντησεις; :hunter: Πάρτον τηλ ρε Γιάννη μου... Το έχεις ή να σου το στείλω...??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 ρε παλιοκουλαδο κωσταλοβερ θα απαντησεις; :hunter: Σε τί να απαντήσω ρε? Με ρωτήσατε κάτι? Άσχετο, αλλά μετά τις αποκρύψεις που γίνανε στα σπαμ της 13ης σελίδας, μετά δεν είδε κανείς σπαμαρίσματα, έτσι? ΟΚ, μόνο εγώ τα βλέπω φαίνεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 8:00 θα ανηφορισω απο Εθνικη (στον κομβο με Ιερα οδο) και θα στριψω μεσα απο Ανω Πατησια. Οποτε κανω σκουπα αν δεν ξερει καποιος που ειναι το μαγαζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Εγώ γύρω στις 8 με 8 και 10 θα φύγω από Λ. Αλεξάνδρας.. όποιος θέλει να πάμε παρεούλα, στέλνει pm! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Σε τί να απαντήσω ρε? Με ρωτήσατε κάτι? Άσχετο, αλλά μετά τις αποκρύψεις που γίνανε στα σπαμ της 13ης σελίδας, μετά δεν είδε κανείς σπαμαρίσματα, έτσι? ΟΚ, μόνο εγώ τα βλέπω φαίνεται. στο κινητο σου κυραμ!!! Πάρτον τηλ ρε Γιάννη μου... Το έχεις ή να σου το στείλω...??? ακομα στεναζει ο κυριος μην ανησυχεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 γουσταρω με τρελα.το μισο mybike εχει μπει σε mode κοπη της πιτας.το κρυο λιγο με τσουτσουνευει αλλα στα παπακια μας ρε θα εχει καυτη ατμοσφαιρα στην συναντηση. πεδιλα του σκι θα φερει κανενας να τραβηξουμε τιποτα μπαντες απ`εξω απο το καταστημα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Να το δωσετε στον μεγαλυτερο η μικροτερο ηλικιακα της παρεας χωρις κληρωση...... Λεγε ΤΩΡΑ ποσα σου εδωσε ο παππους για το πεις αυτο! :rotfl: Τελικα θα βρεξει;;;; δε θα βρεξει;;;;; να βγαλω το μηχανακι;;;; να ερθω με το αμαξι ;;;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Λεγε ΤΩΡΑ ποσα σου εδωσε ο παππους για το πεις αυτο! :rotfl: Τελικα θα βρεξει;;;; δε θα βρεξει;;;;; να βγαλω το μηχανακι;;;; να ερθω με το αμαξι ;;;;;;; τιποτα δεν το σκεφτηκα καν....... το αμαξι παρε ξερω τι σου λεω..θα σε ζηλευουν ολοι σημερα το βραδυ.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 παντος στο Ποσειδών http://poseidon.hcmr....php?area_id=gr και στο Forecast http://forecast.uoa....CLAMS/index.php που έχουν πρόβλεψη ανα τρίωρο, δεν δίνουν βροχές σήμερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 παραγκα και στην πιτα ρε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 01. HLIAS 02. Θανος 03. Patapios 04. Dant3 05. Wolfering 06. angelofd 07. bikeholic 08. midnek 09. virus 10. demplar 11. dim_gal 12. Μοτοαγαπούλης + Μοτοαγαπούλα 13.ax_ena_honda 14. Dirty Harry 15. john400v 16. JimKarvo 17. Μικρος Νικολας 18. tzoutz 19. ΚΤΜΑΚΙΑΣ 20. Alarm 21. R6άκιας 22. okourkoulos 23. pantheman 24. Pappous Vatraxos + Ντία ( θα είναι κι άλλες... ) 25. Raven FR 26. adel 27. Μενιδιάτης 28. xourafis 29. giorgos_drz 30. Σμιας 31.MANOLITO (με κάθε επιφύλαξις.... ) 32. Lava Black Ninja Jesus Version 33. Σάββας 34.Fasarias 35.giwrgos-or-hayas 36.FZMAN 37.on the road 38.Danielos 39. Jimijo 40.ibar132 41.Apisteftos 42. ΑLX 43. _____________ 44. A.k.A. sonic + BOU αλλα επειδή δεν είναι σίγουρο ... μήν με υπολογίσετε στα κομμάτια της πίτας κατα 80% θα έρθουμε 45. Moustardas + 80% διπλός (ότι ώρα σχολάσω μετά τις 9 σίγουρα) 46 ΚωσταςΤ 47.nikolakiss 48.Al_Bandy 49....ΦΡΟΥΚ 50. taksidiara psuxh 51.}{aPpy' 52. indi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Λεγε ΤΩΡΑ ποσα σου εδωσε ο παππους για το πεις αυτο! :rotfl: Σας έχω πει ότι πάω στο... δημοτικό έτσι; μην με βλέπεται έτσι.. πρόωρη ανάπτυξη έχω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Καλα, φερτε και ταυτοτητες μαζι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 είμαι μικρός ακόμα ρε... μετά τα 12 βγάζω ταυτότητα!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 :rotfl: :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Εγώ γύρω στις 8 με 8 και 10 θα φύγω από Λ. Αλεξάνδρας.. όποιος θέλει να πάμε παρεούλα, στέλνει pm! Σε πιο ύψος θα είσαι ?? Να βρεθούμε στον Παναθηναϊκό ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Από το μαγαζί θα φύγω.. στο ύψος της ιπποκράτους!! Απο παναθηναικό θα περάσω, θέλεις να βρεθούμε εκεί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες