Jump to content
Kostas-MotoLover

Για βοηθάτε ρε boys μπας και βρω αυτό που ψάχνω

Recommended Posts

Το λοιπόν, η υπόθεση έχει ως εξής:

Ψάχνω να πάρω ένα πολυθρονάκι ατομικό τύπου Relax, ή τουλάχιστον πολύ αναπαυτικό, να ξεκουράζω το κουρασμένο μου κορμί :P και ν' αγναντεύω τον Υμηττό δίπλα στο τζάκι.

Έκανα τη σχετική έρευνα στο internet, αλλά βρήκα κάποιες δυσκολίες, όπως: μαγαζιά ξένων χωρών, τιμή απαγορευτική (και κοροϊδίστικη θα έλεγα), δεν μπορώ να τα δω από κοντά, εισαγωγέας εκτός Αθηνών.

Χαρακτηριστικά που θέλω να έχει:

1) Απολύτως ατομικό (για 1 άτομο).

2) Χαμηλό κατά προτίμηση χωρίς ψηλές βάσεις και τέτοια.

3) Μοντέρνο σχέδιο (ολίγον τί περίεργο-πρωτότυπο).

4) Εμφανίσιμο γιατί θα είναι για το σαλόνι.

5) Να ξαπλώνεις και να μη θες να σηκωθείς..... (ενίοτε να ρίχνεις κι έναν ξεγυρισμένο σαλωνάτο ύπνο).

6) Μικρό σχετικά σε διαστάσεις (μοτζόβολο που λένε).

7) Ποικιλία χρωμάτων για να διαλέξω (μου ταιριάζει καλύτερα περτικαλί και μπεζ, αλλά άμα βρω κάτι ουάου κάνω και υποχωρήσεις).

8) Θα προτιμούσα ταπετσαρία σε ύφασμα, αλλά άμα μου κάνει κλικ, βλέπε ανωτέρω.

9) Οικονομικό (λεφτά που υπολογίζω 150-250 max). Μην τα θεωρείτε λίγα, έχω δει ότι υπάρχουν σ' αυτά τα λεφτά.

10) Αν ήταν και με περιστρεφόμενη βάση, δε θά 'λεγα όχι.

Παραθέτω εδώ φωτογραφίες από κάποια που έχω βρει (μόνο ως φωτογραφίες στο google εκτός ενός που θ' αναφέρω), ώστε να γίνω κατανοητός τί ψάχνω.

Οι φωτογραφίες είναι κατά σειρά προτίμησης

08h611.jpg Το φέρνει εισαγωγέας Θεσσαλονίκης στα 210 ευρώ

10h633.jpg Το αυτό.

Armchair-modern-sensual-and-very-comfortable.jpg

armchair-design-with-leather-soft-and-luxurious.jpg Αυτό πρέπει να είναι πολύυυ αναπαυτικό!

imagesCA8U1WVK.jpg

Furniture-design-Armchair-Esfera-By-Etel.jpg

leo.jpg

Crystal-Armchair.jpg Τέτοιο περτικαλί κατά προτίμηση

DSCF9976.jpg

Αυτό είναι το μόνο που έχω δει live σε μαγαζί κάτω απ' τη δουλειά μου, αλλά το σκέφτομαι γιατί δεν έχει στήριξη λαιμού. Το τράβηξα φωτό απ' τη βιτρίνα :winking: Στα 220 ευρώ.

DSCF9979.jpg

recliner-b.jpg Αυτό μου θυμίζει γνωστό λατρευτό συμφουρουμίτη :tooth:

recliner-d.jpg

recliner-a.jpg

Moon_Relax_web.jpg

De_Sede_Design_DS_225_Armchair_9ly.jpg

Αν δεν μπορέσω να βρω, υπάρχει κάτι και σε πουφ, αυτό:

1029336.jpg Στα 80 ευρώ, όχι και λίγα για απλό πουφ.

Τί βοήθεια χρειάζομαι:

- Αν ξέρετε κάποιο μαγαζί εδώ Αθήνα που να έχει κάτι αντίστοιχο με τις φωτογραφίες. Link ή επωνυμία, κάποιο στοιχείο τέλος πάντων να το βρω.

- Αν τυχόν κάποιος έχει κάποιο απ' αυτά, ευχαρίστως του κάνω την τιμή να απλώσω την κορμάρα μου για κανά 2λεπτο να δω αν μ' αρέσει. :thumbsup:

- Αν τυχόν υπάρχει κάποιος επιπλοποιός εδώ μέσα και μπορεί να κάνει καμμιά πετυχημένη κόπια, το συζητάμε σοβαρά.

- Για τα πρώτα δύο (απομίμηση φύλλου και αχλαδιού), ο εισαγωγέας είναι Θεσσαλονίκη. Τα φέρνει Αθήνα χωρίς επιβάρυνση σε συνεργαζόμενο πρακτορείο, αλλά υπάρχει το μειονέκτημα ότι δε θα μπορώ να το δω και να το δοκιμάσω πρώτα. :thumbsdown: Αν μπορεί κάποιος να πάει να το δοκιμάσει για λογαριασμό μου και να μου πει αν είναι τούμπανο, θα ήμουν υπόχρεος. :respekt:

Σε περίπτωση που τα σχέδια ναυαγήσουν, υπάρχει έτοιμο plan B: :winking:

Παίρνω ένα τέτοιο Relax (που θα το χρειαστώ κιόλας) και καθάρισα. :tooth:

untitled.jpg

Ευκαιρίας δοθείσης σας έχω και μια καλή ιδέα.

Τσακωθήκατε με το έτερον ήμισυ και σας στέλνει να κοιμηθείτε στη μπανιέρα σαν τις παλιές Ελληνικές ταινίες?

Σας έχω τη λύση βρε κουτά, μη σας φάει και η υγρασία......

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

imagesCA309S45.jpg Καρέκλα Relax με ενσωματωμένο sleeping bag κι αφήστε τη να κοιμάται μόνη. :mB_kalo_e:

Υ.Γ.

Τί γίνεται, μόνο εγώ ρίχνω λεφτά αυτήν την περίοδο στην "πραγματική οικονομία" που λέμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εχω καποια παρομοια με αυτη που ποσταρες-> http://i493.photobuc...rmchair_9ly.jpg . Ειναι τρομερα αναπαυτικη οταν ειναι ανοιχτη αλλα ειναι μονο για χειμωνα. Το καλοκαιρι η δερματινη/το δερμα αναλογως, σε ζεστενει και σε ιδρωνει. Οποτε καλυτερα να παρεις καποιο υφασματινο υλικο κατα τη γνωμη μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοντα στο σπιτι μου εχει ενα μεγαλο μαγαζι με τετοια μαραφετια..

Μπορεις να πας και να δεις απο κοντα..

http://www.poofomania.gr/contact.php

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω καποια παρομοια με αυτη που ποσταρες-> http://i493.photobuc...rmchair_9ly.jpg . Ειναι τρομερα αναπαυτικη οταν ειναι ανοιχτη αλλα ειναι μονο για χειμωνα. Το καλοκαιρι η δερματινη/το δερμα αναλογως, σε ζεστενει και σε ιδρωνει. Οποτε καλυτερα να παρεις καποιο υφασματινο υλικο κατα τη γνωμη μου.

Γι' αυτό έχω προβλέψει το: 8) Θα προτιμούσα ταπετσαρία σε ύφασμα, αλλά άμα μου κάνει κλικ, βλέπε ανωτέρω.

Αν επιτρέπεται, από πού την πήρες και πόσο? Υπάρχει κάπου να τη δω από κοντά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εχεις τη δυνατοτητα ριξε μια ματια στο ικεα,βλεπεις-δοκιμαζεις.

Αυτη ειναι best seller κι εχει διαφορα χρωματα-ποιοτητες.

Τιμες απο 40ευρω και πανω.

pello-chair__38296_PE130209_S4.jpg

http://www.ikea.gr/DefaultCategory.aspx?page=livingroom_in&cID=123&tCatID=27&Menu1=6&Menu2=0&currentIndex=1&sID=0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοντα στο σπιτι μου εχει ενα μεγαλο μαγαζι με τετοια μαραφετια..

Μπορεις να πας και να δεις απο κοντα..

http://www.poofomania.gr/contact.php

Μμμμμμ, ενδιαφέρον αν και εφόσον δε βρω κανονική (σκληρή) πολυθρόνα και πάω σε πουφ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

7) Ποικιλία χρωμάτων για να διαλέξω (μου ταιριάζει καλύτερα περτικαλί και μπεζ, αλλά άμα βρω κάτι ουάου κάνω και υποχωρήσεις).

3B47107.jpg

Να ΄τος ο κρυφοκατεμάκιας.......

Πολύ πιο αναπαυτική απ΄ότι μοιάζει, διπλώνει με μία κίνηση και φεύγει από την μέση για να ελευθερώσει τον χώρο και σίγουρα πολλές φορές φθηνότερη από αυτές που δείχνεις.

Κι έχει έτοιμη θέση για το μπυρόνι......

Τροποποιήθηκε από τον tzoutz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εχεις τη δυνατοτητα ριξε μια ματια στο ικεα,βλεπεις-δοκιμαζεις.

Αυτη ειναι best seller κι εχει διαφορα χρωματα-ποιοτητες.

Τιμες απο 40ευρω και πανω.

http://www.ikea.gr/D...ntIndex=1&sID=0

Να σου πω την αλήθεια, θέλω ν' αποφύγω τις κοινές (εμφανισιακά) καρέκλες. Θέλω κάτι πιο strange.

3B47107.jpg

Να ΄τος ο κρυφοκατεμάκιας.......

Πολύ πιο αναπαυτική απ΄ότι μοιάζει, διπλώνει με μία κίνηση και φεύγει από την μέση για να ελευθερώσει τον χώρο και σίγουρα πολλές φορές φθηνότερη από αυτές που δείχνεις.

Κι έχει έτοιμη θέση για το μπυρόνι......

Α να χαθείς ρε σπιούνε. :P

Έχω 2 τέτοιες ακριβώς σε μπλε, δεν κάνουν για χαλάρωση που τις θέλω και δεν είναι για σαλόνι. Για βεράντα και θάλασσα μόνο.

Το περτικαλί μου ταιριάζει γιατί έτσι είναι βαμμένη η καμινάδα του τζακιού, ενώ μπεζ είναι ο καναπές.

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα μαγαζί το οποίο έχει ακριβά design αντικείμενα και από το οποίο ψωνίζουν οι αρχιτέκτονες είναι το Design Plaza http://www.designplaza.gr/index.aspx

Γενικά είναι ακριβό αφού εισάγει επώνυμα αυθεντικά έπιπλα αλλά κατά καιρούς ξεστοκάρει και υπάρχουν ευκαιρίες.

Το κακό είναι ότι πρέπει να πας μία βόλτα από εκεί για να δεις τι παίζει.

Πάντως ό,τι πάρεις από εκεί θα το κρατήσεις για καιρό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα μαγαζί το οποίο έχει ακριβά design αντικείμενα και από το οποίο ψωνίζουν οι αρχιτέκτονες είναι το Design Plaza http://www.designplaza.gr/index.aspx

Γενικά είναι ακριβό αφού εισάγει επώνυμα αυθεντικά έπιπλα αλλά κατά καιρούς ξεστοκάρει και υπάρχουν ευκαιρίες.

Το κακό είναι ότι πρέπει να πας μία βόλτα από εκεί για να δεις τι παίζει.

Πάντως ό,τι πάρεις από εκεί θα το κρατήσεις για καιρό.

Έχει ενδιαφέροντα πράγματα στην κατηγορία "πολυθρόνα".

Δε χάνω τίποτα να πάω να δω...... με υπογλώσσιο πάντα για ν' αντέξω τις τιμές που θ' ακούσω. :D

Αν πετύχω τίποτα ενδιαφέρον, θα περιμένω ξεστοκάρισμα, δεν πάω να δώσω 1000άρικα για μια πολυθρόνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.google.gr/imgres?q=honda+chair&um=1&hl=el&client=firefox-a&rls=org.mozilla:el:official&biw=1680&bih=894&tbm=isch&tbnid=ONHnjwtrvXJoRM:&imgrefurl=http://www.coroflot.com/aaronbrechbill/The-Honda-Chair-/1&docid=ztJ6ao097S3VqM&imgurl=http://s3images.coroflot.com/user_files/individual_files/144187_474KjtbFgG5JDbNhTtenoJK1X.png&w=700&h=525&ei=7bAZT9jqO4Kj8gP2q6GSCw&zoom=1&iact=hc&vpx=1380&vpy=166&dur=1444&hovh=194&hovw=259&tx=140&ty=128&sig=108273576734325511362&page=1&tbnh=168&tbnw=232&start=0&ndsp=28&ved=1t:429,r:6,s:0

ΕΓΓΥΗΣΗ 1000ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ MADE IN JAPAN ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΒΙΔΑ

ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ :afro:

πλακα κανω δεν υπαρχει αυτο ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΛΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΡΑΞΕ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε χάνω τίποτα να πάω να δω...... με υπογλώσσιο πάντα για ν' αντέξω τις τιμές που θ' ακούσω. :D

Βάλε δύο...... :tooth:

Υπ΄όψιν ότι πολλές φορές σκοτώνουν και έπιπλα τα οποία είχαν την ατυχία να αποκτήσουν κάποιο μικρό σημάδι κατά την μεταφορά ή μέσα στο μαγαζί. Κι εκεί μπορεί να βρεις κάτι πολύ καλό αν είσαι διατεθειμένος να δεχθείς την οποιαδήποτε ατέλεια.

Πάντως έτσι είναι αυτή η αγορά. Τα αυθεντικά και ενυπόγραφα κοστίζουν. Είναι τα έπιπλα τα οποία αντιγράφουν όλες οι no name εταιρίες και πουλάνε φθηνά.

Επαναλαμβάνω ότι ένα από τα καλά είναι ότι και η ποιότητα είναι αλλού και ό,τι και να πάρεις θα κρατήσει για πολλά χρόνια.

Ποιος ο λόγος να κάνεις λίγη οικονομία σε ένα ακριβό έπιπλο αν είναι να το πετάξεις σε 2-3 χρόνια και μετά να ξαναξοδεύεσαι. Μόνο αν είναι ΙΚΕΑ και η τιμή του είναι πράγματι ξεφτίλα αξίζει τον κόπο αλλά εσύ μας θες και κάτι ασυνήθιστο.

Ιδίως πάντως αν είσαι υπερδραστήριος και φθείρεις καναπέδες [ :sp_ike:] καλύτερα να επενδύσεις σε κάτι που θα κρατήσει.

Υφασμα ή δέρμα το οποίο να αντέχει, μαξιλάρια τα οποία δεν θα κάτσουν, σκελετός ο οποίος δεν θα διαλυθεί.

ΥΓ. Το να σου φτιάξουν κάτι είναι σπανιότατα φθηνότερο. Economies of scale.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γι' αυτό έχω προβλέψει το: 8) Θα προτιμούσα ταπετσαρία σε ύφασμα, αλλά άμα μου κάνει κλικ, βλέπε ανωτέρω.

Αν επιτρέπεται, από πού την πήρες και πόσο? Υπάρχει κάπου να τη δω από κοντά?

Θα ρωτησω αν θυμουνται γιατι δεν την αγορασα εγω και θα σου πω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.google.gr...=1t:429,r:6,s:0

ΕΓΓΥΗΣΗ 1000ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ MADE IN JAPAN ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΒΙΔΑ

ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ :afro:

Καλόοοο χαχαχαχ :lol:

πλακα κανω δεν υπαρχει αυτο ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΛΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΡΑΞΕ

Κρεββάτι μες το σαλόνι? Μπαχαλοκατάσταση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάλε δύο...... :tooth:Κατάλαβα, θα έχω όλο το κουτάκι μαζί μου. :sweatdrop:

Υπ΄όψιν ότι πολλές φορές σκοτώνουν και έπιπλα τα οποία είχαν την ατυχία να αποκτήσουν κάποιο μικρό σημάδι κατά την μεταφορά ή μέσα στο μαγαζί. Κι εκεί μπορεί να βρεις κάτι πολύ καλό αν είσαι διατεθειμένος να δεχθείς την οποιαδήποτε ατέλεια. Ενδιαφέρον πάντα τα ρετούς. Τις περισσότερες φορές η ζημιά είναι μηδαμινή και συμφέρει, μια και οι ψωνάρες πλούσιοι δεν πρόκειται να παίρνανε ένα τέτοιο με γρατζουνίτσα ακόμα και από κάτω.

Πάντως έτσι είναι αυτή η αγορά. Τα αυθεντικά και ενυπόγραφα κοστίζουν. Είναι τα έπιπλα τα οποία αντιγράφουν όλες οι no name εταιρίες και πουλάνε φθηνά.

Επαναλαμβάνω ότι ένα από τα καλά είναι ότι και η ποιότητα είναι αλλού και ό,τι και να πάρεις θα κρατήσει για πολλά χρόνια. Τί να πάθει μωρέ ένα καναπεδάκι? Απ' το μπαλκόνι θα το πετάξω?

Ποιος ο λόγος να κάνεις λίγη οικονομία σε ένα ακριβό έπιπλο αν είναι να το πετάξεις σε 2-3 χρόνια και μετά να ξαναξοδεύεσαι. Μόνο αν είναι ΙΚΕΑ και η τιμή του είναι πράγματι ξεφτίλα αξίζει τον κόπο αλλά εσύ μας θες και κάτι ασυνήθιστο.

Ιδίως πάντως αν είσαι υπερδραστήριος και φθείρεις καναπέδες [ :sp_ike:] καλύτερα να επενδύσεις σε κάτι που θα κρατήσει. Για χαλάρωση το θέλω, μια και στην τηλεόραση με παίρνει ο ύπνος πολύ συχνά. Ε, ας μην πιάνομαι κιόλας.

Υφασμα ή δέρμα το οποίο να αντέχει, μαξιλάρια τα οποία δεν θα κάτσουν, σκελετός ο οποίος δεν θα διαλυθεί.

ΥΓ. Το να σου φτιάξουν κάτι είναι σπανιότατα φθηνότερο. Economies of scale..... Ναι, αυτό το ξέρω. Απλά είπα μπας και.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μμμμμμ, ενδιαφέρον αν και εφόσον δε βρω κανονική (σκληρή) πολυθρόνα και πάω σε πουφ.

είναι εξαιρετικές.

εχω την καρέκλα του άνω λίνκ, 4 χρόνια και είναι υπεραναπαυτική.

Πήρα κι άλλη 1 αυτη, http://www.ikea.gr/D...cr=1_7834_0_0_1

η οποία είναι όμοια, αλλά περιστρεφόμενη και ισάξια σε ποιότητα.

Να προσέξεις κατα την αγορά, υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε βαμαβακερό + δερμάτινο κάλυμμα. Σαφως αρκετά ακριβότερο το 2ο.

Ο σκελετός παραμένει κοινός + πωλείται ξεχωριστά.

Επιλέγεις κάλυμμα + είσαι οκ.

Η ανθεκτικότητα της είναι οκ. Θέλει υπομονή + βημα βημα (πιστά) τις οδηγίες χρήσης κατα την συναρμολόγηση.

εντιτ. εχει επιλογες μαξιλαριου το λινκ. Αν πατησεις στα τελευταια, βγαζει τιμη 229 ε! Αυτα ειναι δερματα....

100 ε πάνω....απο τα βαμβακερά. :pray:

Τροποποιήθηκε από τον innova 04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aμα γερασει ο ανθρωπος,με πολυθρονες κια τσιμπουκια :pimp: καταπιάνετε...........................

Παρε και δυο βελόνες να πλέκεις μοτο-Πουλοβερ εκει που θα καθεσε................ :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι εξαιρετικές. Ποιές εννοείς? Το πάνω link του "αλλόφατσα" αφορά πουφ.

εχω την καρέκλα του άνω λίνκ, 4 χρόνια και είναι υπεραναπαυτική.

Aμα γερασει ο ανθρωπος,με πολυθρονες κια τσιμπουκια :pimp: καταπιάνετε...........................

Παρε και δυο βελόνες να πλέκεις μοτο-Πουλοβερ εκει που θα καθεσε................ :baby:

:tooth: :tooth: Το πρώτο σκουφάκι που θα πλέξω, θα στο κάνω δώρο. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν πρώην φοιτητής ξέρω τι πάει να πει πουφ.Δεν είναι λύση για εσένα,ειδικά αν έχεις και τα χρονάκια σου..θα σε πονέσει η μέση + είναι σπαστικό στο κάτσε-σήκω.Γενικά για την δουλειά που το θες,δεν βλέπω να σε βολεύει.

Αν πάρεις πουφ,φρόντισε να έχει μπράτσα!!!

...τύπου σαν την τελευταία εικόνα,ξέχνα το...εκτός και αν παίζεις τάβλι :baby:

Εγώ θα σου πρότεινα να δεις μια εντελώς διαφορετική επιλογή.Από τα πράγματα που είδα καλύτερα να ρίξεις 215€ σε ένα laz boy,με μασάζζζζ..εκεί να δεις άνεση,ύπνους κλπ..δεν θα θέλεις να σηκωθείς,με τίποτα λέμε.Εεεε και τι έγινε αν σε πάρει ο ύπνος στην καρέκλα....εεε και τι έγινε αν η γυναίκα σου σε στείλει στον καναπέ... :tooth:

Αυτό λέει η λογική με βάση τα θέλω σου.

Αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει στα γούστα σου,καθώς είμαι κουμούτσα (αλλά εμφανίσημη).Σήμερα πήρα μια για την μάνα μου,που έχει την πλάτη της...εγώ που έκατσα,δεν ήθελα με τίποτα να φύγω...με το που πάω Κέρκυρα,θα κάνω κατάσχεση.

Αν θες μπορώ να σου δώσω λινκ από το μαγαζί που την πήρα.

Απλά έχε το στο μυαλό σου σαν εναλλακτική :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aμα γερασει ο ανθρωπος,με πολυθρονες κια τσιμπουκια pimp.gif καταπιάνετε...........................

Παρε και δυο βελόνες να πλέκεις μοτο-Πουλοβερ εκει που θα καθεσε................ baby.gif

α ρε ντενεκε ! :crazy: :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eιχα την εντυπωση πως ειχε και πολυθρονες αλλα μαλλον εκανα λαθος.. :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε μια απο τις καρέκλες του everest. Την άλλη φορά την είχες καταβρεί εκεί στο ALLOU και δεν σηκώθηκες να έρθεις να κάνουμε τίποτα super-douper-whouaou! Κανόνισε την επόμενη φορά να φέρεις και την οικογένεια(και το νέο μέλος εννοείτε)! :D

Αν ήσουν Ηράκλειο, ο θείος μου και ο παππούς μου είναι ταπετσέριδες και θα σου έκαναν καμμία κοπιά. Δυστηχώς την πάτησες! xD

Μου έβαλες πάντως ιδέες, να τους στρώσω στην δουλειά! xD

Τροποποιήθηκε από τον Gelinos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΣΟρυ φίλος ....... αλλά δεν έχω διαβάζει τι ςπροηγούμενες απαντήσεις στο ερώτημά σου..... ΑΛΛΑ

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ???????

πραγματικά απορώ.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την ηλικία σου σκατόγερε και για να πλέξεις πιο εύκολα το σκουφάκι του Μάνου, η λύση είναιαυτή... :crazy:

http://www.epiplonet...-2-3-4-5-6.html

:mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον Pappous Vatraxos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν πρώην φοιτητής ξέρω τι πάει να πει πουφ.Δεν είναι λύση για εσένα,ειδικά αν έχεις και τα χρονάκια σου..θα σε πονέσει η μέση + είναι σπαστικό στο κάτσε-σήκω.Γενικά για την δουλειά που το θες,δεν βλέπω να σε βολεύει.

Αν πάρεις πουφ,φρόντισε να έχει μπράτσα!!!

...τύπου σαν την τελευταία εικόνα,ξέχνα το...εκτός και αν παίζεις τάβλι :baby:

Εγώ θα σου πρότεινα να δεις μια εντελώς διαφορετική επιλογή.Από τα πράγματα που είδα καλύτερα να ρίξεις 215€ σε ένα laz boy,με μασάζζζζ..εκεί να δεις άνεση,ύπνους κλπ..δεν θα θέλεις να σηκωθείς,με τίποτα λέμε.Εεεε και τι έγινε αν σε πάρει ο ύπνος στην καρέκλα....εεε και τι έγινε αν η γυναίκα σου σε στείλει στον καναπέ... :tooth:

Αυτό λέει η λογική με βάση τα θέλω σου.

Αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει στα γούστα σου,καθώς είμαι κουμούτσα (αλλά εμφανίσημη).Σήμερα πήρα μια για την μάνα μου,που έχει την πλάτη της...εγώ που έκατσα,δεν ήθελα με τίποτα να φύγω...με το που πάω Κέρκυρα,θα κάνω κατάσχεση.

Αν θες μπορώ να σου δώσω λινκ από το μαγαζί που την πήρα.

Απλά έχε το στο μυαλό σου σαν εναλλακτική :_thumbsup:

Όντως αυτές οι "μασατζίδικες" πολυθρόνες είναι super, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να βάλω κάποιο κάθισμα με όγκο γιατί θα μου κλείσει το χώρο.

Το θέλω μικρό, διακριτικό, εύκολα μεταφερόμενο και kinky. :lol:

ΣΟρυ φίλος ....... αλλά δεν έχω διαβάζει τι ςπροηγούμενες απαντήσεις στο ερώτημά σου..... ΑΛΛΑ

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ???????

πραγματικά απορώ.........

Εγώ απορώ με την απορία σου. :P

Μάλλον δεν είχες πιεί καφέ πρωϊνιάτικα, και σού 'πεσε βαρύ το θέμα. :lol: Για το σαλόνι μου το θέλω, όχι για το Sroma. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα