Jump to content
KirosYMH

Scooter φθηνο!

Recommended Posts

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1985165/

Ψαχνω ενα σκουτερακι για την αδερφη μου και ρε παιδια αυτο γιατι ειναι τοσο φθηνο!!!?

Δεν βλεπω κατι περιεργο και τα λεφτα ειναι λιγα για μοντελο 08!!!

Υπαρχει καποια προταση για 50αρακι διχρονο/τετραχρονο μεχρι 500ευρω?

Να εμπιστευτω μηπως κανα κινεζικο ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φιλε μου αυτο το scooter αν και εχει σημα Peugeot ειναι 120% κινεζικο. Αν κανεις μια βολτα στα μαγαζακια που πουλανε κινεζοσκουτερακια θα το δεις ολοϊδιο με αλλο σημα επανω. Ειναι μια παλια συνεργασια μεταξυ Peugeot - Qinqi και απο εκει βγηκαν 2 φτηνα σκουτερακια, το V-Clic και το SUM-UP (125cc, το εχει η αδερφη μου και το οδηγαω συνεχεια). Γι'αυτο ειναι και τοσο φθηνο, ειναι εντελως κινεζικο (το γραφει και πανω στην αδεια αλλωστε) και απο το δικτυο της peugeot προμηθευεσαι αναλωσιμα και ανταλλακτικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχει κάτι περίεργο το V-Clic απλά δεν πάει βήμα....

Ειλικρινά τώρα παίζει να είναι μια χαρά μηχανάκι (αν και όπως λέει ο Σταύρος μάλλον ψιλοκινέζος φαίνεται), απλά κάθε φορά που το πετυχαίνω σε φανάρι με το Typhoon (και εγώ το 50άρι έχω) εξαφανίζομαι κυριολεκτικά μπροστά και δεν θα λεγα ότι έχω και ιδιαίτερα γρήγορο 50άρι, μάλλον ψιλοαργό!

Γνώμη μου δεν αξίζει καν να κοιτάς 50άρια σ' αυτά τα λεφτά.

Με τα ίδια χρήματα μπορείς να βρεις κάτι και σε 125 που κινείται πιο αξιοπρεπώς!!!

Τα 50άρια λόγω διπλώματος τα βαράν' στον κάλο από θέμα τιμής...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Κυριακό, για να μην δίνεις μετά σε ορθοπαιδικούς, δώσε κανένα 700άρι, και πάρε ένα αρχικά, με μεγάλες ρόδες! θα με θυμηθείς ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό με τις ρόδες όντως δεν το σκέφτηκα, και κακώς γιατί και εμένα μου την δίνουν οι 10άρες του Τυφώνα.

Κοπανάνε πολύ στην πόλη, σε βαθιές λακούβες νομίζεις ότι δεν θα βγεις όρθιος και επίσης αν πεις να πάρεις μεγάλη κλίση (όσο μπορεί να πάρει το σκουτεράκι εννοείται) παίζεις την τούμπα κορώνα - γράμματα!

Θα σου πρότεινα σε αυτά τα λεφτά να ψάξεις κάτι σε Gilera Stalker με τις 13άρες ρόδες όμως.. (ίδιο με το Typhoon 50 αλλά από την Gilera και ελαφρώς πιο γρήγορο), αλλιώς κάποιο πιο παλιό Piaggio NRG 50, Piaggio Fly 50 2T ή αλλιώς αν θες 4Τ μπορείς να δεις και για μεταχείρω Sym Orbit 50 και Kymco Agility 50 που είναι πιο φθηνά αλλά αρκετά αξιόπιστα και πολύ πιο οικονομικά από τα 2Τ ;)

http://www.car.gr/cl...s/view/2060010/

http://www.car.gr/cl...s/view/2108725/

Μια που ψάχνεις κάτι τόσο οικονομικό σε αγορά, βρήκα αυτό που μπορείς να δεις, αλλά στο λέω με κάθε επιφύλαξη, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ και είναι τόσο φθηνό.

http://www.car.gr/cl...s/view/2000474/

Είναι βέβαια πινακιδάτο 80άρι οπότε αν η αδερφή σου θέλει αποκλειστικά 50άρι λόγω διπλώματος τότε πάει για άκυρο! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι και νάναι κινητήρα PIAGGIO έχει όπως όλα σχεδόν τα REUGEOT.

Το θέμα είναι ότι σαν 50άρι δεν πάει βήμα και αν είναι δίχρονο κάτι θα γίνεται, άν είναι 4χρονο θα σέρνεται και αν μπεί και δεύτερο άτομο πίσω θάναι χάλια αδιόρθωτα.

Το τι θα πάρει εξαρτάται πρώτα από τον σωματότυπό της γιατί αν πάει π.χ. σε 16άρι τροχό και είναι 1,50 δεν θα φτάνουν τα πόδια της κάτω.

Πρότασή μου ανάλογα πάντα με τον σωματότυπό της :

-YAMAHA CYGNUS X 125 cc με 10,9 άλογα και πάμφθηνη - απλή συντήρηση, βρίσκονται στην αγορά με καλές τιμές και είναι άσπαστα εργαλεία.12άρης τροχός.

-ΥAMAHA XENTER 150 καινούργιο μοντέλο με 16άρι τροχό.

-HONDA PCX 125. Το δυνατότερο 125άρι της κατηγορίας με 12 άλογα, 14άρηδες τροχούς αν θυμάμαι καλά και σύστημα idle stop που σβήνει στα φανάρια και ξαναπαίρνει απλά με το άνοιγμα του γκαζιού. Τέρας οικονομίας.

-HONDA SH 150. 16άρης τροχός και άσπαστο αποδεδειγμένα εργαλείο.

Ίσως ακριβά τα παραπάνω αλλά αξίζουν τα λεφτά τους κατά την άποψή μου.

Γράφω πρώτα τα YAMAHA γιατί τα αναλώσιμά τους - πλαστικά είναι πάμφθηνα εν συγκρίσει με την HONDA πούναι ειδικά στα πλαστικά κλάφτα Χαράλαμπε. Από τεχνολογία βέβαια η HONDA δεν παίζεται, είναι πολύ μπροστά.

Το πρώτο προτεινόμενο τόχει η κόρη μου από το 2008 Μάρτιο με 16.750 χλμ και δεν έχει κάνει κίχ συνεχώς δικάβαλο. Μόνο βενζίνη και δρόμο.

Συντήρηση γελεία, την κάνω εγώ, μόνο για ρύθμιση βαλβίδων το πήγα μια φορά στις 16.500 χλμ και στοίχισε 30 ευρώ σε εξουσιοδοτημένο.

Μέσα στην πόλη όταν δεν το παίρνει η κόρη αυτό χρησιμοποιώ και εγώ γιατί χώνεται παντού και δεν καίει τίποτα με κανά 3άρι λίτρα στα 100 και με βαρύ χέρι (το δικό μου).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν φοραει μοτερ Piaggio γιατι ΔΕΝ ειναι γαλλικο, ειναι 120% κινεζικο. Οριστε και ενα link

Το ποιο πιθανο ειναι να φοραει μοτερ της Baotian ( το sum up φοραει το μοτερ BT-090 της κινεζικης Baotian).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε καλες τιμες υπαρχουν τα σκουτερ της sym και της kymco.

και δεν εχουν ακουστει παραπονα για την αξιοπιστια τους απο οσο ξερω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν φοραει μοτερ Piaggio γιατι ΔΕΝ ειναι γαλλικο, ειναι 120% κινεζικο. Οριστε και ενα link

Το ποιο πιθανο ειναι να φοραει μοτερ της Baotian ( το sum up φοραει το μοτερ BT-090 της κινεζικης Baotian).

Έχεις δίκιο φίλε μου πράγματι συνεργάζονται πλέον με τους Κινέζους να και ένα άλλο λίνκ : http://www.chinamotorworld.com/viewnews.asp?id=1133 !

Πέρασαν οι εποχές που ήξερα, νέες πλέον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον παιδες η αδερφη μου για 50αρακι παει εκει εχει διπλωμα.

Τωρα το υπερκυβισμενο εχει μεγαλη διαφορα σε καταναλωση?

Και 2ον εγω που ειμαι γυρω στα 100κιλα με το typhoon 50 διχρονακι θα μπορω να το βολταρω ή δεεν?

Οχι γιατι θα της το παρω που θα της το παρω ας εκμεταλλευομαι και λιγο για κοντινες αποστασεις το typhoonaki της :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό με τις ρόδες όντως δεν το σκέφτηκα, και κακώς γιατί και εμένα μου την δίνουν οι 10άρες του Τυφώνα.

Κοπανάνε πολύ στην πόλη, σε βαθιές λακούβες νομίζεις ότι δεν θα βγεις όρθιος και επίσης αν πεις να πάρεις μεγάλη κλίση (όσο μπορεί να πάρει το σκουτεράκι εννοείται) παίζεις την τούμπα κορώνα - γράμματα!

Θα σου πρότεινα σε αυτά τα λεφτά να ψάξεις κάτι σε Gilera Stalker με τις 13άρες ρόδες όμως.. (ίδιο με το Typhoon 50 αλλά από την Gilera και ελαφρώς πιο γρήγορο), αλλιώς κάποιο πιο παλιό Piaggio NRG 50, Piaggio Fly 50 2T ή αλλιώς αν θες 4Τ μπορείς να δεις και για μεταχείρω Sym Orbit 50 και Kymco Agility 50 που είναι πιο φθηνά αλλά αρκετά αξιόπιστα και πολύ πιο οικονομικά από τα 2Τ ;)

http://www.car.gr/cl...s/view/2060010/

http://www.car.gr/cl...s/view/2108725/

Μια που ψάχνεις κάτι τόσο οικονομικό σε αγορά, βρήκα αυτό που μπορείς να δεις, αλλά στο λέω με κάθε επιφύλαξη, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ και είναι τόσο φθηνό.

http://www.car.gr/cl...s/view/2000474/

Είναι βέβαια πινακιδάτο 80άρι οπότε αν η αδερφή σου θέλει αποκλειστικά 50άρι λόγω διπλώματος τότε πάει για άκυρο! :)

το σταλκερ που το έχω από 97 με 10αρες ζάντες όμως....είναι πραγματικά σκυλί...δεν είχα ποτέ καλύτερο μηχανάκι(αυτό και το jog)!κ παρ όλου που το έχω φτιαγμένο κάποτε δούλευε με ελατήρια από κολλημένο πιστόνι......σκέψου πως είχα και ραννερ 180 όποτε αν θελήσεις να το πάρεις είναι εγγύηση!επίσης και το ζιπ που έχει ο πατέρας μ το 125 είναι πολύ καλό από αντοχές αλλά έχει μικρές ρόδες και αυτό....το καλό που έχουν τα κινέζικα είναι πως είναι 4χρονο και έχει πιο λίγες βενζίνες από τα 2χρονα...μια καλή λύση είναι και το yamaha jog απλά φίλε το λέει κ το όνομα...αν βρεις κανένα καθαρό όμως...

σε καλες τιμες υπαρχουν τα σκουτερ της sym και της kymco.

και δεν εχουν ακουστει παραπονα για την αξιοπιστια τους απο οσο ξερω.

από μοτέρ δεν εχω ακούσει κάτι..αλλά τα πλαστικά ειδικά του citycom i300 αν το λέω σωστά ειδικά τα μαύρα(άβαφα) είναι έλεος...έχω δει πολλά απ αυτά τα πλαστικά τους έχουν γίνει από μαύρα(τα άβαφα) να γίνονται λευκά κ μιλάμε για καινούργια μηχανάκια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τιποτα το ενας γνωστος και λεει δεν τραβαει καθολου.Καλυτερα τα 2χρονα σκουτερ παρα τα 4χρονα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυριάκο να η απάντηση σου εδώ. Τιμή καινούργιου 979€.

Γνώμη μου να πάρεις κάτι ποιο ασφαλές απο αυτό. Ακόμα και το zipάκι καλύτερο είναι. :D

Για typhoon λες το καινούργιο μοντέλο? To παλιό το είχα στα χέρια μου(το 125 το δίχρονο) και είχε θέμα τρελό με τα ηλεκτρολογικά. Το παλιό το έχει πάρει τώρα η gillera και το πουλάει με άλλη ονομασία και με το δικό της το σήμα.

Γν979

Τροποποιήθηκε από τον Gelinos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα