fountoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 μετα απο λιγους μηνες σημβιωσης με το zx-130 , ο γαμος μας ελαβε τελος , το μοτορι πουληθηκε .Αφου ζελησε τον ερωτα με το γα...καρμπηρατερ του . Και μαλλον παμε για το κυμα .....λεω μαλλον για τι ζαχαρωνω και χ135 και pcx 150.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μακης κουκουτσης 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 Nα ξερεις οτι ειναι πιο αδυναμο σε σχεση με αυτο που ειχες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fountoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 πιο αδυναμο ειναι σιγουρα αφου το ζχ ειναι μαζι με το χ135 τα πιο δυνατα. ΑΛΛΑ το να συκωνομαι το πρωι για να παω στη δουλεια με 8 βαθμους και να θελει 5 λεπτα τσοκ και να μη κραταει ρελαντι με τιποτα , η αντιπροσωπεια να σφυριζει αδιαφορα και η ατυπη λυση απο ολους τους μηχανικους , αφου πρωτα εχουν γδησει ολο το κοσμο με δηθεν ρυθμισεις και ζιγλερωματα ( για να τ αρπαξουν ) και μετα να σου λενε ...... <<< ελα μωρε αμα εχει κρυο κανε ενα κλικ ανοιχτο το τσοκ και αστο εκει ...η βαλε ρελαντι στις 2.000 στροφες και οταν ζεσταινεται να πηγαινει 3.000 καταντα γελιο. Πραγματικα εκει στη KAWA οι τυποι ειναι απεριγραπτοι...... Μακρια απο το μηχανακι ακομα και το καλοκαιρι αμα κρυωσει το μοτερ θελει τσοκ ... αμα ζεσταθει αυξομειωνει μονο του ρελαντι λες και χει αρυθμια . Τσαμπα το ονομα που φτιαξανε τα πρωτα ΚΑΖΕ του 2000 και του οποιου ημουν κατοχος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 εδω στο φορουμ, υπαρχει θεμα που σου δειχνει πως ακριβως διορθωνεις το προβλημα χωρις μαστορους και οσοι ακολουθησαν τον οδηγο του εφτιαξαν τα δικα τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fountoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 Οτι και να λενε οτι και να βελεις οταν θα πιασει παγωνια και υγρασια το μηχανακι δε θα δουλευει κανονικα εκτος αμα τα σκασεις και αλλαξεις με καλο καρμπυρατερ καλο μαστορα και παμπολες ρυθμισεις που σημαινει χρημα ...... οσους βρηκα στο δρομο και μιλησαμε και με αρκετους μηχανικους ολοι εχουν καταληξει στα ιδια συμπερασματα και το ιδιο ισχυει και για τα μοντενας . Και οσο ανεβαινεις πιο βορεια ( εγω καθομαι Λαρισα ) το προβλημα γινεται εντονοτερο... και αν εχουν βρει την λυση γιατι δεν την εφαρμοσε η αντιπροσωπεια και δεν εκανε ανακληση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 Τη λυση δεν την βρηκαν σε καποιο συνεργειο καβασακι, ενα παλικαρι απο μονο του μετα απο δοκιμες καταφερε και το ρυθμισε να δουλευει σωστα. Τωρα γιατί δεν παραδεχονται το κατασκευαστικο λαθος στις αντιπροσωπειες και στα εξουσιοδοτημενα δεν το γνωριζω. Το pcx ειναι βολικο απο θεμα χωρων και ασχημο οπτικα. Το κρυπτον x εχει σελα ταψι και σε μεγαλες αποστασεις θα πιανεται ο λοκως σου. (Λαρισαιος και συ? τελικα ειμαστε πανω απο 4 ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) μετα απο λιγους μηνες σημβιωσης με το zx-130 , ο γαμος μας ελαβε τελος , το μοτορι πουληθηκε .Αφου ζελησε τον ερωτα με το γα...καρμπηρατερ του . Και μαλλον παμε για το κυμα .....λεω μαλλον για τι ζαχαρωνω και χ135 και pcx 150.... η χρηματικη διαφορα του wave με τα αλλα 2 ειναι τεραστια.αν υπολογισεις και την διαφορα στην καταναλωση(το δικο μου μετρημενο καιει 1.8 L/100km) το πραγμα ξεφευγει. ενα μπροστινο γραναζακι 15αρι η 16αρι και εισαι αρχοντας.αν δεν σε νοιαζουν τα λεφτα πηγαινε σε pcx.κατα την γνωμη μου το x ειναι υπερτιμημενο οσο κανένα αλλο.. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 από τον billv50s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fountoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 ναι οντως ειναι αρκετα μεγαλη . Αν σκεφτει κανεις οτι το wave εχει και βαλιτσακι ενω στο χ το βαζεις εχουν και κανα λιτρο διαφορα στη καταναλωση...... μαλλον για wave με βλεπω , θα χρησιμοποιηται μονο μεσα στη πολη . Μα....κια εκανα επρεπε να το χτυπουσα απ την αρχη να τελειωνα τεσπα , τα επομενα οταν το παρουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makiswolf250 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 1ον: Mε το που το πήρα κανούριο το kriss είχε θέμα με τα μπροστινά σε κάθε φρενάρισμα σε έστελνε δεξιά και αριστερά. 2ον: Έκαιγε σχετικά πολύ για παπί , έκανα με ένα τεπόζιτο 100-130χλμ το πολύ. 3ον: Ο κινητήρας ήταν σχετικά σφιχτός , όχι ελαστικός και έκανα σε 2 χρόνια 25.000χλμ για να έχω άποψη. 4ον: Και φίλος μου που το πήρε το κράτησε λίγους μήνες και το έδωσε αμέσως δεν του άρεσε καθόλου για τους ίδιους λόγους και εκείνος. Πάντως στην τιμή αυτή των 1700-1800 ευρώ υπάρχουν 3 επιλογές. 1η: Το honda wave 110cc 2η: Το yamaha crypton 110cc 3η: Το suzuki adress 125cc 4η: Το modenas kriss2 125cc που εγώ για μένα προσωπικά το απορρίπτω. Τα υπόλοιπα ( Ιαπωνικά ) όπως innova κτλ απορρίπτονται γιατί κυμαίνονται στα 2.000 + ευρώ . Το suzuki address 125 ΕΙΝΑΙ Ιαπωνικο το μοναδικο μικρου κυβισμου που φτιαχτηκε στα κεντρικα της εταιριας και οχι σε καποια θυγατρικη της suzuki σε Ταιλανδη κ.τ.λ πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης το ειχα στο παρελθον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γιατί αν φτιαχνοταν αλλού θα είχε άλλες προδιαγραφές; ή το wave που φτιάχνεται στο εργοστάσιο sundiro honda είναι κατώτερο από ότι αν φτιαχνοταν στο κυρίως εργοστάσιο; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2015 από τον Cycloholic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makiswolf250 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 φιλε μου οδηγω εδω και 18χρονια κατα βαση παπια και πιστεψε με τη διαφορα θα την καταλαβεις σε βαθος χρονου σε τριξιματα πλαστικων κυριως το suzuki δεν εκανε κιχ ειχε φοβερα φωτα και ακομα και τα ελαστικα πρωτης τοποθετησης ηταν οκ το μοναδικο παπι που δεν τα αλαξα με το που το πηρα ολα τα yamaha με τα ναιλον ελαστικα περναν δρομο με το που το αγοραζα το παπι γλιστρουσαν σαν το διαολο, αν δεν μου το τρακερναν δεν θα το αλαζα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makiswolf250 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Αν ενοεις το "ηηη ΗΗΗ ηηηη ΗΗΗ ηηη " :P ειναι φυσιολογικο. Χαχαχα ρε παιδια το μηχανακι φανερωνει το ονομα του το ΗΗΗΗ ειναι απο το ΗΜ της honda .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) https://proud2ride.wordpress.com/2014/02/26/galeri-fitur-honda-supra-x-125-fi-monggo-dilihat/ Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2015 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makiswolf250 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Παρειγειλα το wave την πεμπτη? παρασκευη? το περιμενω αυτη τη βδομαδα, ελπιζω να μεινω ικανοποιημενος. Επιτελους Honda....φτου μη με ματιασω γιατι νιοθβ μια καταρα οταν παω να παρω μηχανακι αλλης εταιριας περαν της yamaha κατι γινετε και στραβωνει η υποθεση και δεν μου μενει στα χερια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makiswolf250 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Απο αυτονομια σιγουρα ειναι καλυτερο μου ειπε παιζει γυρω στα 2lt/100km οτν εγω με το zx θελω 2,7/100km , βεβαια με ταχυτητες απο 80-110km κοντερισια παντα.Λιγο που το οδηγησα το wave ,ναι ειναι πιο ευελικτο αλλα γενικα ολα τα παπια ειναι ευελικτα και οτι κανεις στη κινηση με το ενα κανει και το αλλο , δε μιλαμε για εντουρο με σουπερ σπορ ........... απλα με ξενερωσε οτι μετα τα 80 κρεμαει ..... υπερβολικα βεβαια οπω ξαναειπα η ποιοτητα του σε πλαστικα ειναι πολυ καλυτερη απο το innova . Ο χρονος θα δειξει την αξιοπιστια του . Να τονισω οτι δεν ειμαι κολλημενος με καμια εταιρεια , οπως δε μπορω να παραλειψω να πω οτι το ζχ θελει καλο ζεσταμα το πρωι , δεν υπαρχει αυτο το ατου του ψεκασμου το βαζω μπρος και ξεκιναω κατευθειαν , ( οταν ειναι κρυα τα μηχανακια κυριως το πρωι ) . Ολα εχουν τα υπερ και τα κατα . Παντως θα παρακολουθω το φορουμ απο κοντα γιατι οντως ειναι ενα καλο μηχανακι και αν αργοτερα το αλλαξω για να πω την αληθεια , παλι θα ηταν στη λιστα μου . Φιλε μου η kawasaki κλεβει πολυ στο κοντερ πηγαινα βολτα με φιλο εγω ειχα το crypton x και αυτοσ kawasaki joy οταν το δικο μου κοντερο εδειχνε 80κμ το δικο του εδειχνε 110-120 μου ειπε οταν του φωναζα αντε δωστο λιγο τι το πας ρελαντι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavreas 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Παρειγειλα το wave την πεμπτη? παρασκευη? το περιμενω αυτη τη βδομαδα, ελπιζω να μεινω ικανοποιημενος. Επιτελους Honda....φτου μη με ματιασω γιατι νιοθβ μια καταρα οταν παω να παρω μηχανακι αλλης εταιριας περαν της yamaha κατι γινετε και στραβωνει η υποθεση και δεν μου μενει στα χερια. Το μηχανάκι θα σε δικαιώσει και με το παραπάνω. Απλά άλλαξε το πίσω γρανάζι μετά το στρώσιμο σε 35 δόντια για να πηγαίνεις λίγο πιο άνετα (70 χλμ) χωρίς να ζορίζεις τόσο το μοτέρ με πολλές στροφές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Το μηχανάκι θα σε δικαιώσει και με το παραπάνω. Απλά άλλαξε το πίσω γρανάζι μετά το στρώσιμο σε 35 δόντια για να πηγαίνεις λίγο πιο άνετα (70 χλμ) χωρίς να ζορίζεις τόσο το μοτέρ με πολλές στροφές. καλυτερα το μπροστινο σε +1(14->15).και πιο ευκολα και πιο φτηνα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavreas 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Επειδή το είχα έτσι έπρεπε να βγεί το μεταλικό κομμάτι που είναι στο καπάκι που είναι για την προστασία απο πιθανό σπάσιμο της αλυσίδας. Έτσι το ξαναέβαλα το 14άρι και το λαμάκι και απλά άλλαξα το πίσω. Ναι πιο εύκολο και πιο φθηνό το μπροστά αλλα πιο σωστό να αλλάξεις το πίσω για να παραμείνει το λαμάκι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Παρειγειλα το wave την πεμπτη? παρασκευη? το περιμενω αυτη τη βδομαδα, ελπιζω να μεινω ικανοποιημενος. Επιτελους Honda....φτου μη με ματιασω γιατι νιοθβ μια καταρα οταν παω να παρω μηχανακι αλλης εταιριας περαν της yamaha κατι γινετε και στραβωνει η υποθεση και δεν μου μενει στα χερια. Γαμιστερό μηχανάκι είναι! +το πιο γρήγορο 110(πιο γρήγορο και από μερικά κινεζοπαπα πχ σπρίντερ 125). +σέλα ίσως η πιο άνετη που υπάρχει σε πάπια. +κόψιμο τιμονιού άριστο, σχεδόν πάει κάθετα! +κατανάλωση με αρκετό σκίσιμο και δικάβαλο μου δείχνει σταθερά κάτω από 2 λίτρα. + ξεχνάς τσοκ και μαλακίες. +άριστα φώτα για πάπια. - αρνητικό δεν έχω βρει ακόμα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redshift 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) το εχω απο τοτε που πρωτοηρθε ελλαδα ειναι ιδανικο μεταφορικο πολης ευελικτο ,ελαφρυ ,οικονομικο σε κτηση κ καυσιμα ,ανετο ,ομορφο δεν εχω το παραμικρο παραπανο ,κρυο το πρωι η πρωτη μπαινει λιγο δυσκολα ,μολις τσουλησει λιγο ολα οκ γραναζι δεν αλλαξα γιατι δεν υπαρχει λογος μεσα στην πολη κ σε μικρες αποστασεις,ασε που ετσι φορτωνει γρηγορα κ δεν φοβασαι να το φορτωσεις Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2015 από τον Redshift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Ξέρουμε αν οι ζάντες μας παίρνουν τιουμπλες λάστιχα;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Ξέρουμε αν οι ζάντες μας παίρνουν τιουμπλες λάστιχα;;; δεν νομιζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redshift 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 παιρνουν με αλλαγη βαλβιδων,τσεκαρισμενο σε λαστιχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2015 Να χεσω, άλλαξα λάστιχα σήμερα και έβαλα Pirelli mandrake και μου λέει αυτός ότι δεν μπαίνουν χωρίς στις ζάντες σου! Αλλά μάλλον από ότι κατάλαβα βαριόταν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2015 +το πιο γρήγορο 110(πιο γρήγορο και από μερικά κινεζοπαπα πχ σπρίντερ 125). Και από το Crypton T115??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες