Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Οντος το gt έχει φοβερά φρένα πολύ καλές αναρτήσεις, πολύ καλο πλαίσιο, πλήρες όργανα (για παί πάντα), αλλά τα πλαστικά, στο δικό μου τουλάχιστον, τρίζουν και μάλιστα μερικές φορές είναι πολύ εκνευριστικό... Νταξ μπορεί να είμαι προκατηλημένος πια με τις μλκ που μου βγάζει αλλά... γιωργο το μχν ειναι τρενο,εχουν περασει απ τα χερια μου πολλα παπια,και,η μοτενας εχει αξιοπιστα μχν,βλεπε τα ντελιβερι κτλ,εμενα παντως τπτ δεν τριζει,απλα μαλλον οτι το μχν θελει μια ρυθμιση τροφοδοσιας σχετικα με το εδω κλιμα,,μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2012 από τον Ntik Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Οντος το gt έχει φοβερά φρένα πολύ καλές αναρτήσεις, πολύ καλο πλαίσιο, πλήρες όργανα (για παί πάντα), αλλά τα πλαστικά, στο δικό μου τουλάχιστον, τρίζουν και μάλιστα μερικές φορές είναι πολύ εκνευριστικό... Νταξ μπορεί να είμαι προκατηλημένος πια με τις μλκ που μου βγάζει αλλά... Βρε συ Γιώργη μήπως θα ήταν μια καλή ιδέα να πας στον Γκοργκολή και κάνεις το παπί σου αλλαγή με ΑΥΤΟ για να βρείς την ησυχία με πολύ πολύ οικονομία και με ασφάλεια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Βρε συ Γιώργη μήπως θα ήταν μια καλή ιδέα να πας στον Γκοργκολή και κάνεις το παπί σου αλλαγή με ΑΥΤΟ για να βρείς την ησυχία με πολύ πολύ οικονομία και με ασφάλεια. Πω ρε φύλε, έξυσες πληγή τώρα, το μηχανάκι αυτό από κοντά είναι 100 φορές πιο όμορφο από ότι στη φώτο. Ανέβηκα και πάνω να δω πως είναι και η θέση οδήγησης είναι φοβερή, σκέυτομαι να το κάνω και testride κάποια στιγμή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 τελικα η λυση στο προβλημα ηταν η βελονα του γκαζιου; πως πηγαινε μετα το μηχανακι; (το φιλτρακι που σου ειπε ο HLIAS το εβγαλες τελικα η το αφησες;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 τελικα η λυση στο προβλημα ηταν η βελονα του γκαζιου; πως πηγαινε μετα το μηχανακι; (το φιλτρακι που σου ειπε ο HLIAS το εβγαλες τελικα η το αφησες;) Νά 'ταν κι άλλο......... το μηχανάκι ολόκληρο......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 HONDA CBF παίζει πλέον και τέλος τα προβλήματα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 δεν ρώτησα τι παίζει τώρα...νομίζω ήμουν ξεκάθαρος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Λοιπόν φίλε evo9 φιλτράκι δεν υπάρχει στο ρουμπινέ όπως είπε ο Ηλίας αλλά είναι μέσα στο ρεζερβουάρ, οπότε δύσκολη η κατάργησή του. Αν και το μηχανάκι του πούλησα γιτί μου την έσπασε η ασχετοσύνη του Γκοργκόλη και η γενική αδιαφορία του στο πρόβλημά μου. Το παλικάρι που αγόρασε το μηχανάκι με πήρε τηλ. και μου είπε ότι το μηχανάκι συνεχήζει να έχει το πρόβλημα της τροφοδοσίας και ο αντιπρόσωπος να συνεχήζει να σφυρίζει αδιάφορα... Τεσπα η συμβουλή μου προς τους μελλοντικούς αγοραστές είναι μία: ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) το δικο μου παντως εχει 10000 χλμ,δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα με την τροφοδοσια, ουτε το καλοκαιρι ουτε το χειμωνα,και με ενα τεποζιτο, με βγαζει με πανω απο 200 χλμ,λαδια του αλλαζω μονος μου, και φιλτρο λαδιου,μπουζι ακομα δεν αλλαξα,και ουτε βαλβιδες εχω κοιταξει.γιωργο ισως επεσες στην περιπτωση. Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2012 από τον Ntik Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 το δικο μου παντως εχει 10000 χλμ,δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα με την τροφοδοσια, ουτε το καλοκαιρι ουτε το χειμωνα,και με ενα τεποζιτο, με βγαζει με πανω απο 200 χλμ,λαδια του αλλαζω μονος μου, και φιλτρο λαδιου,μπουζι ακομα δεν αλλαξα,και ουτε βαλβιδες εχω κοιταξει.γιωργο ισως επεσες στην περιπτωση. Εγώ μαζί με κάμποσους ακόμα εδώ μέσα. Πάντος και στην περίπτωση να έπεσα ηα αντιμετόπιση από τον αντιπρόσωπο ήταν παραπάνω από απαράδεκτη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis go 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 Το μέλος fotis go είπε την 12 Μάιος 2012 - 17:44: Γεια σας εγινα σημερα κατοχος ενος gt135 τι πεζει με την εγγυηση μου λεν οτι γινετε ηλεκτρονικα στο καταστημα που το πηρα και δεν περνο τπτ στα χερια μου ισχηει ?? και κατι ακομη στις 4 βιδεσ τισ κεφαλης στην πανο αρστερα εχι μια ροδελα χαλκινη απο μεσα γνοριζει καπιος κατοχος για αυτο ειναι και στα υπολιπα gt το ιδιο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis go 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 Το μέλος fotis go είπε την 12 Μάιος 2012 - 17:44: Γεια σας εγινα σημερα κατοχος ενος gt135 τι πεζει με την εγγυηση μου λεν οτι γινετε ηλεκτρονικα στο καταστημα που το πηρα και δεν περνο τπτ στα χερια μου ισχηει ?? και κατι ακομη στις 4 βιδεσ τισ κεφαλης στην πανο αρστερα εχι μια ροδελα χαλκινη απο μεσα γνοριζει καπιος κατοχος για αυτο ειναι και στα υπολιπα gt το ιδιο ? ακυρο τακτοπιηθη το θεμα εγγυησηΓιατη ροδελα θα μου καπιος τελικα ? η μπροστηνη αναρτηση μοθ φενετε αρκετα μαλακη οταν πατο φρενο εσας πως σας φενετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis go 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 ακυρο τακτοπιηθη το θεμα εγγυηση Γιατη ροδελα θα μου pei καπιος τελικα ? η μπροστηνη αναρτηση μοθ φενετε αρκετα μαλακη οταν πατο φρενο εσας πως σας φενετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis go 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) εχετε βρει λησεις τελικα σε ολα αφτα τα προβλιματα ? Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2012 από τον fotis go Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis go 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2012 κανεις τπτ ? τι εγινε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Δυστυχώς φίλε μου ο κάθε ένας κάνει από μια παντέντα αλλά οριστική λύση στο πρόβλημα ακόμα δεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 εμενα παντως δεν εχει παρουσιασει τπτ απο ολα αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis go 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 εμενα παντως δεν εχει παρουσιασει τπτ απο ολα αυτα κανε μια αναλιση με τα σην και τα πλην τοy gt sou ...δεν ειχες θεμα ουτε με το ζεσταμα το πρωι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 κανε μια αναλιση με τα σην και τα πλην τοy gt sou ...δεν ειχες θεμα ουτε με το ζεσταμα το πρωι? ποιο πολλυ προβλημα ειχα με ενα γιαμαχα κρυπτον 115 το πρωι μεχρι να το βαλω μπροστα παρα με το μοτενας, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis go 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) ποιο πολλυ προβλημα ειχα με ενα γιαμαχα κρυπτον 115 το πρωι μεχρι να το βαλω μπροστα παρα με το μοτενας,πωσα χιλ εχεις ??τη ρηθμησης σου εχουν κανει ? εγω πιστευω ειναι ολα θεμα ρυθμησεων..............το δικο μου το στρωνω ακομη... Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2012 από τον fotis go Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) πωσα χιλ εχεις ??τη ρηθμησης σου εχουν κανει ? εγω πιστευω ειναι ολα θεμα ρυθμησεων..............το δικο μου το στρωνω ακομη... καμια ρυθμιση,ειναι ολο εργοστασιο,λαδια φιλτρο του αλλαζω μονος μου,βαλβιδες ακομα δεν εχω δει,τα χλμ του ειναι 10700.το μοτερ δουλευει πολλη στρωτα,ειναι στιβαρο,δεν τριζει τπτ,οικονομικο,και απλα οταν ειναι κρυο θελει λιγο τσοκ,ουτε μου σβηνει μετα στα φαναρια ουτε τπτ.τα φρενα του ειναι πολλη δυνατα,το πλαισιο στιβαρο,το κοντερ ειναι πληρεστατο,οσα επωνημα πηρα ολα ετριζαν τα πλαστικα και μαλιστα απο την πρωτη στιγμη,,και, μην τρελενομαστε,παπακια ειναι,μην περιμενουμε να πηγαινουν σαν πυραυλοι,ας κοιταζουμε αν εχουν καλα φρενα,πλαισιο,κτλ,νομιζω οτι ο πρωτος παραγοντας πρεπει να ειναι αυτος,τωρα,αν το ενα πηγαινει 100 το αλλο 110 το αλλο 120,λιγο πολλη τα περισοτερα ειναι τα ιδια,παντως για μενα το παπι ειναι ενα εργαλειο για δουλεια,εξυπηρετιση και,διασκεδαση,καλυτερα να ειναι απλο στην κατασκευη του,οσο ποιο απλο στην κατασκευη του, τοσο καλυτερα,αν θελουμε γκαζια κτλ κτλ ας παρουμε μια κανονικη μοτο,το παπι ειναι παπι,εχει την δικια του ιστορια φιλοσοφια,αυτα απο μενα,να ειστε ολοι καλα. Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2012 από τον Ntik Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis go 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 καμια ρυθμιση,ειναι ολο εργοστασιο,λαδια φιλτρο του αλλαζω μονος μου,βαλβιδες ακομα δεν εχω δει,τα χλμ του ειναι 10700.το μοτερ δουλευει πολλη στρωτα,ειναι στιβαρο,δεν τριζει τπτ,οικονομικο,και απλα οταν ειναι κρυο θελει λιγο τσοκ,ουτε μου σβηνει μετα στα φαναρια ουτε τπτ.τα φρενα του ειναι πολλη δυνατα,το πλαισιο στιβαρο,το κοντερ ειναι πληρεστατο,οσα επωνημα πηρα ολα ετριζαν τα πλαστικα και μαλιστα απο την πρωτη στιγμη,,και, μην τρελενομαστε,παπακια ειναι,μην περιμενουμε να πηγαινουν σαν πυραυλοι,ας κοιταζουμε αν εχουν καλα φρενα,πλαισιο,κτλ,νομιζω οτι ο πρωτος παραγοντας πρεπει να ειναι αυτος,τωρα,αν το ενα πηγαινει 100 το αλλο 110 το αλλο 120,λιγο πολλη τα περισοτερα ειναι τα ιδια,παντως για μενα το παπι ειναι ενα εργαλειο για δουλεια,εξυπηρετιση και,διασκεδαση,καλυτερα να ειναι απλο στην κατασκευη του,οσο ποιο απλο στην κατασκευη του, τοσο καλυτερα,αν θελουμε γκαζια κτλ κτλ ας παρουμε μια κανονικη μοτο,το παπι ειναι παπι,εχει την δικια του ιστορια φιλοσοφια,αυτα απο μενα,να ειστε ολοι καλα. ευχαριστω φιλος,,,,,κανοστας σερβισ μονος δεν εχεις χασει την εγγειηση ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 ευχαριστω φιλος,,,,,κανοστας σερβισ μονος δεν εχεις χασει την εγγειηση ? η εγκυηση ειμαι εγω,πολλυ ποιο καλυτερα το προσεχω απο οποιονδηποτε,και τα χερια μου πιανουν,και εργαλεια εχω,και χωρο,γι αυτο σου εγραψα ποιο πανω οτι το παπι πρεπει να ειναι απλη κατασκευη,για να μπορεις να το συντηρεις μονος σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis go 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 η εγκυηση ειμαι εγω,πολλυ ποιο καλυτερα το προσεχω απο οποιονδηποτε,και τα χερια μου πιανουν,και εργαλεια εχω,και χωρο,γι αυτο σου εγραψα ποιο πανω οτι το παπι πρεπει να ειναι απλη κατασκευη,για να μπορεις να το συντηρεις μονος σου απλα ειναι ολα τα παπια αν τα σκαλιζεις μαθενεις αλλα ενας καλος μαστορας πιστευω ειναι καλητερα για πολλους λογους + την εγγειηση ο καθε ενας στη δουλεια του και ο μαστορας ο καλος σε γλητωνει απο πολλα ετσι πιστευω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες