Jump to content
ALX™

36ωρο εν μέσω κρίσης. (15ο οδοιπορικό αντοχής)

Recommended Posts

Ερωτηση: Την δευτερα 9 που ειναι η τελευταια μερα των συμμετοχων... αν δεν συμπληρωθει ο αριθμος θα παει σε 'παραταση' για τεταρτη το θεμα ή κλειδωνει εκει ο αριθμος των συμμετοχων?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Λογικά θα πάρει κάποια παράταση. Η dead line ημερομηνία μπαίνει για την περίπτωση που υπάρχει μεγάλη ζήτηση ώστε να συμπληρωθούν όσο πιο νωρίς γίνεται οι συμμετοχές για να κλείσει το θέμα διαμονής/παιχνιδιών κτλ.

Τώρα που οι συμμετοχές είναι πεσμένες, λογικά θα μείνει σίγουρα καμιά βδομάδα επιπλέον ανοιχτές οι εγγραφές (άλλες δύο μέρες εγγραφών επιπλέον δηλαδή, αλλά ίσως και περισσότερες)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάλε μαύρη ζελατίνα στο κράνος και πάρε τους από πίσω....έτσι θα κάνεις διαδρομή μόνο με βανζίνες...κίνημα δεν πληρώνω στο 36ωρο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαύρη ζελατίνα έχω, αλλά με ξέρουν εμένα και το μηχανάκι μου ακόμα κι οι πέτρες στο 36ωρο :lol: Δεν μπορώ να κρυφτώ :D

To "πάρε τους από πίσω" έχει κάποιο σεξουαλικό υπονοούμενο? ...γιατί τέτοια δεν τα κάνω :tooth:

Μα το χειρότερο δεν είναι η συμμετοχή, αλλά οι βενζίνες που έχουν περάσει το διπλάσιο κόστος από παλιότερα στα πρώτα χρόνια! Η συμμετοχή έχει ανέβει ελάχιστα από τότε που ξεκίνησα τα 36ωρα κι αυτό έγινε διότι ανεβήκαμε επίπεδο ξενοδοχείων κι όχι για άλλο λόγο. Aναγκαστικά πηγαίνουμε σε μεγάλα για να μας καλύψουν όλους (250+ συμμετοχές) και τα περισσότερα από αυτά είναι 5άστερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν πάω 36ωρο θα αποκτήσω σοβαρό σύνδρομο στέρησης μετά από 10 συναπτά έτη συνεχούς συμμετοχής. :( (ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδω εγω με μολις 3 χρονια και εχω παθει ταρακουλο που δεν θα ερθω φετος....

Και επειδη το στρωμα θελει πολλα για να μπει στην καρτοπιστα μας, πηρα ενα DT απο φιλο και εχω λιωσει στο χωμα για να ξεδωσω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδω εγω με μολις 3 χρονια και εχω παθει ταρακουλο που δεν θα ερθω φετος....

Και επειδη το στρωμα θελει πολλα για να μπει στην καρτοπιστα μας, πηρα ενα DT απο φιλο και εχω λιωσει στο χωμα για να ξεδωσω

Πέρισυ ήταν η πρώτη φορα και δεν θα παω τωρα και στεναχωριεμαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια καντε την υπερβαση για φετος. του χρονου ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ θα παμε. :( αντε αντε ξεκουνηθειτε ρεεεεεεεεε ουτως η αλλως μεσα θα καθομαστε ολη την υπολοιπη χρονια. δεν θελει πολυ ολα στο μυαλο ειναι :grin:

και μην μαρχισετε τα "δεν ξερεις" ξερω πολυ καλα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογικά θα πάρει κάποια παράταση. Η dead line ημερομηνία μπαίνει για την περίπτωση που υπάρχει μεγάλη ζήτηση ώστε να συμπληρωθούν όσο πιο νωρίς γίνεται οι συμμετοχές για να κλείσει το θέμα διαμονής/παιχνιδιών κτλ.

Τώρα που οι συμμετοχές είναι πεσμένες, λογικά θα μείνει σίγουρα καμιά βδομάδα επιπλέον ανοιχτές οι εγγραφές (άλλες δύο μέρες εγγραφών επιπλέον δηλαδή, αλλά ίσως και περισσότερες)

Παραθεση απο το φορουμ των guzzi :

Επειδη ακουγονται αρκετοι να ρωτανε, αν θα δωθει παραταση στις ημερομηνιες εγγραφων...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ!

Υπαρχει το ξενοδοχειο που περιμενει οριστικες λιστες, και καποιοι άλλοι ακομα....και δεν γινεται ουτε υπαρχει λογος για παραταση -ασχετα αν υπαρχει ακομα χωρος για καποιες εγγραφες.

Ελλαστικοτητα θα υπαρξει αν εχουμε καποια εξελιξη απ το μετωπο των εκλογων.(λενε θα εχουμε μεσα στην Μ. βδομαδα)

Οποτε δευτερα τελευταιες εγγραφες.

Θα παει κανεις δευτερα να παμε μαζι?

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλιστα. :wallbash:

Πατάπη... εγώ θα πάω την βόλτα μου πάλι από την λέσχη για μπυρίτσα ή ποτάκι, οπότε αν θες κανονίζουμε να βρεθούμε σε κάποιο σημείο που γνωρίζεις και πάμε μαζί για να μην μπλεχτείς.

Ένα καλό σημείο είναι το καπνεργοστάσιο στη Λένορμαν. Κατεβαίνεις Κηφισό και πιάνεις την Λένορμαν. Κάνεις κάνα μισό χιλιόμετρο προς Αθήνα και το βλέπεις στα αριστερά σου. Στο φανάρι που έχει στη γωνία του, αράζεις και περιμένεις (ή σε περιμένω) την ώρα που θα πούμε. Στη γωνία που θα περιμένεις έχει ένα εμφιαλωτήριο κρασιού. Θα δεις κάτι τεράστιες ανοξείδωτες δεξαμενές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...και ΝΑΙ!!! Είναι γεγονός!!! Ο Πατάπης μετά από 4 χρόνια "ψησίματος" φέτος θα κυλίσει τις ρόδες του τίγρη του στις διαδρομές του 36ώρου. Επιτέλους θα γίνει μοτοσυκλετιστικά "άντρας" :tooth:

Xτες βράδυ δήλωσε τη συμμετοχή του επίσημα και με τη βούλα καταθέτοντας και τον οβολό του στην ΕΛMG και απλά περιμένει την έναρξη του 15ου οδοιπορικού!

Τώρα θα καταλάβει τι εστί 36ωρη "πρέζα". Μια φορά να πάρεις απ' αυτό το "ναρκωτικό", μετά δεν ξεκολλάς!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

30 και σημερα ειπαμε??? :thumbsup:....τις εκλογες μου μεσα :ranting:

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θελουν μελος 'δεινοσαυρο' 36ωριτη να βαζει 12 παρα 1 λεπτο υπογραφες για συμμετοχη του.

Φημες επισης λενε πως ο αυξων αριθμος συμμετοχης του κινηθηκε στο τελος της 2ης εκατονταδας συμμετοχων...... :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θελουν μελος 'δεινοσαυρο' 36ωριτη να βαζει 12 παρα 1 λεπτο υπογραφες για συμμετοχη του.

Φημες επισης λενε πως ο αυξων αριθμος συμμετοχης του κινηθηκε στο τελος της 2ης εκατονταδας συμμετοχων...... :peep:

Λες για τον ALX? :)

Τροποποιήθηκε από τον bms

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρύβε λόγια... :secret::tooth:

Ανακοίνωση.

Μιας και οι εκλογές ορίστηκαν τελικά για τις 6 Μάη, το 36ωρο μεταφέρεται στις 12-13 Μαΐου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...