miss.25 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μιας και σε λίγο καιρό θα έχω στα χέρια μου δίπλωμα και μοτόρι, είπα να άρχισω σιγά,σιγά να παίρνω και τον καταλληλο εξοπλισμό! Κράνος Shoei XR-1100, μπουφαν και γαντάκια Dainese :yahoo: όσο περισσότερο το κοιτάω τόσο πιο πολύ το ερωτεύομαι Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2012 από τον miss.25 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εδώ αρχίζει και μου αρέσει και μένα.... Καλορίζικο με το καλό το δίπλωμα και το μοτόρι! Με έξτρα προσοχή στην αρχή και πάντα όρθια!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2012 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Μεγειά και αγρατσούνιστο !!! Το κράνος πανέμορφο , παρ'όλο που είναι ροζ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
miss.25 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Εδώ αρχίζει και μου αρέσει και μένα.... Καλορίζικο με το καλό το δίπλωμα και το μοτόρι! Με έξτρα προσοχή στην αρχή και πάντα όρθια!! Ωωω!! Που να το δεις και φορεμένο!! Ευχαριστώ πολλλλλλυ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) , Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2012 από τον gkourmoul1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Καλορίζικο και αχρείαστο να είναι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Καλοφόρετο και αχρείαστο!!Καλή επιλογή 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Ωραιο το σοει! Εχει μοσχοπουλησει τελικα. Ευχομαι να ειναι παντα γυαλιστερο και αχρειαστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Πολυ ομορφα... ^_^ Σε βλεπω να κοβεις βολτες, μονο και μονο για να βρισκεις αφορμη για να τα φορας... Εγω ετσι εκανα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Καλορίζικο το κράνος πολύ ωραίο, αντε γρήγορα και η μηχανή. Σωστή πάντως που ξεκίνησες με τον εξοπλισμό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Καλοριζικο το κρανος αλλα το θεμα ειναι να το ερωτευεσαι πανω στο κεφαλι σου.. Ε.. Και αν θες να το βλεπεις ριχνε καμια κλεφτη ματια στον καθρεπτη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 καλορίζικα αχρείαστο δεν είναι ποτέ ενα κράνος. ξεχνάτε πχ τι αέρα, ζωύφια κλπ γλυτώνουμε; αντίστοιχα τα γάντια για κρύο , βροχή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Με γειά σου και με το καλό και η μηχανή 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Μιας και σε λίγο καιρό θα έχω στα χέρια μου δίπλωμα και μοτόρι, είπα να άρχισω σιγά,σιγά να παίρνω και τον καταλληλο εξοπλισμό! Κράνος Shoei XR-1100, μπουφαν και γαντάκια Dainese :yahoo: όσο περισσότερο το κοιτάω τόσο πιο πολύ το ερωτεύομαι Θυμαμαι οταν ειχα παρει το πρωτο μου μπουφαν και το φοραγα μεσα στο σπιτι και κοιτιομουν τη μιση μερα στον καθρεφτη Μετα που πηρα και το ΜΧ κρανος εκανα και κανα χορευτικο: 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
miss.25 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 χαχαχαχα!! Whatevier..με καθησύχασες τώρα!! Κοιμήθηκα αγκαλιά με το shoei χτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Θυμαμαι οταν ειχα παρει το πρωτο μου μπουφαν και το φοραγα μεσα στο σπιτι και κοιτιομουν τη μιση μερα στον καθρεφτη Μετα που πηρα και το ΜΧ κρανος εκανα και κανα χορευτικο: Χαχα!Ειμαστε πολλοι τελικα.Εγω ακομα χορευω...κοπελια καλη επιλογη το κρανος σου,μεγεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Αγρατζούνιστο ! Με γειά ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 χαχαχαχα!! Whatevier..με καθησύχασες τώρα!! Κοιμήθηκα αγκαλιά με το shoei χτες Νταξ αφου δεν κοιμηθηκε το shoei στο κρεββατι και στον καναπε εσυ, θα εχετε μια ωραιοτατη σχεση Χαχα!Ειμαστε πολλοι τελικα.Εγω ακομα χορευω...κοπελια καλη επιλογη το κρανος σου,μεγεια! Τσιμπα αλλο ενα βιντεακι με dancing for dummies φιγουρες στην περιπτωση που εισαι τοσο καλος χορευτης οσο εγω :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 ωωωω πολύ όμορφο!!! με γειά!!!! καλορίζικο και αχρείαστο να είναι! Ρίξε όμως και καμιά φωτό με το μπουφανάκι και τα γαντάκια να πάρουμε κι εμείς μάτι B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Θυμαμαι οταν ειχα παρει το πρωτο μου μπουφαν και το φοραγα μεσα στο σπιτι και κοιτιομουν τη μιση μερα στον καθρεφτη Μετα που πηρα και το ΜΧ κρανος εκανα και κανα χορευτικο: χαχαχα το εχεις το εχεις! shake it baby yeah!!!!!!! χαχαχαχα τρελοοοοοοοοοοοοοοοοοος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
miss.25 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Σ'ευχαριστώ παιδιά!! :D Λοιπόν, Ελίνα!! Σε παραπέμπω στα αντίστοιχα links γιατι δε μπορώ να ανεβάσω τις φωτο με την καμία! Μπουφανάκι 3/4 four season Dainese..περισσότερες εντυπώσεις εν καιρώ!! http://img836.imageshack.us/img836/9580/dsc00457p.jpg το μόνο που με χάλασε είναι ότι πρέπει να αγοράσω έξτρα την προστασία πλάτης.. Παρακάτω τα υπέροχα, καταπληκτικά πανέμορφα δερμάτινα γαντάκια μου!! Με super εφαρμογή για τα μικρά και λεπτά μας δαχτυλάκια! http://img814.imageshack.us/img814/3140/dsc00464um.jpg Και τέλος επειδή είχα σκάσει που δε μου κάτσε κάτι σε λευκό, τα παιδιά μου έκαναν δωράκι ένα σωλήνα (σωστά το λέω?) λαιμού http://img163.imageshack.us/img163/8355/dsc00462ph.jpg that's all!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 μεγιες και αγρατζουνιστο να ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexisMT03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Μιας και σε λίγο καιρό θα έχω στα χέρια μου δίπλωμα και μοτόρι, είπα να άρχισω σιγά,σιγά να παίρνω και τον καταλληλο εξοπλισμό! Κράνος Shoei XR-1100, μπουφαν και γαντάκια Dainese :yahoo: όσο περισσότερο το κοιτάω τόσο πιο πολύ το ερωτεύομαι την καλυτερη επιλογη εχεις κανει! ακουσε με δοκιμασμενο και σε κρας τεστ :P μεγεια και καλοφορετο το κρανακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Φορα τα ολα, και ξαναβγες φωτο, να παρουμε μια γενικη αποψη...!! Αγρατσουνιστα ευχομαι παρεπιπτοντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες