John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Καλησπερα παιδια, ετοιμαζομαι να παραγγειλω το παντελονι της revit και μοντελο sand.. To εχει κανεις..?? Εντυπωσεις απο θερμοκρασια-βροχη..?? Ευχαριστω εκ των προταιρων.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas72 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Ενα πολύ καλό review. Με τις Ελληνικές θερμοκρασίες δε νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Revit εγγυηση....!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motomorinis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 τ ε λ ε ι ο ,αλλά τιμή ??? πρέπει να είναι πανάκριβο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Τιμούλα έχουμε; Έχω το Spidi Hurricane για χειμώνα και το Dainese Drake Air για το καλοκαίρι. Αν όμως αγόραζα τώρα, θα κοιτούσα και αυτά: http://flash-pub.com/pub/ebooks/eafee0b332/index.php#/46 ειδικά το NOMADE που έχει και ανοιγόμενους εξαερισμούς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια,το ριβιου το εχω δει απλα ηθελα γνωμη καποιου δικου μας που το εχει.... Παναγιωτη το λινκι σου δεν δουλευει,αν θελεις δες το λιγο και ξανα ποσταρε.. Η τιμη που το βρηκα ειναι στα 196 γιουρια + κανα 10αρικο τα μεταφορικα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 196€ πολλά δεν είναι? Και από ότι βλέπω δεν έχει και καλά προστατευτικά Εγώ πάντως έχω το Revit axis.Δεν του ρίχνεις μια ματιά?..εμένα με έχει βολέψει αφάνταστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ναι φιλε μου, ειναι, ιδιαιτερα για την εποχη που διανυουμε.. Την πατησα ομως μερικες φορες απο φθηνο εξοπλισμο και πλεον ειμαι της αποψης οτι μια φορα στα τοσα χρονια αλλαζεις εξολισμο και αξιζει να δωσεις και το κατι παρα πανω ωστε να παρεις κατι που θα σε αφησει σιγουρα ικανοποιημενο.. Για το axis που λες, το εδα, ομορφο αλλα χωρις την αδιαβροχη αναπνεον μεμβρανη hydratex 3L της revιτ και χωρις την εσωτερικη θερμικη επενδυση.. Επισης τα υλικα του εξωτερικου κελυφους της δεν ειναι τοσο καλα και σε μια πιθανη πτωση θα τρυπησει πιο ευκολα απο ενα αλλο με καλυτερα υλικα.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2012 από τον John The Son Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 ψαχνομαι κι`εγω για παντελονι αυτο το καιρο και σε τιμες που εχω δει τα καλα καπου εκει στο 200αρι και πανω κοστιζουνε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 ..................... Παναγιωτη το λινκι σου δεν δουλευει,αν θελεις δες το λιγο και ξανα ποσταρε......... Μια χαρά δουλεύει, δώσε του λίγο χρόνο να φορτώσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Παναγιωτη ειναι πραγματικα ωραιο αλλα επειδη εχω ρεβιτ μπουφαν θελω να το κανω σετ με το παντελονι.. Παντως η macna δεν ξερω αν ειναι νεα στο χωρο η απλα τωρα την εμαθα εγω , εχει πολυ αξιολογο ρουχισμο μηχανης και σε καλες τιμες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Τιμούλα έχουμε; Έχω το Spidi Hurricane για χειμώνα και το Dainese Drake Air για το καλοκαίρι. Αν όμως αγόραζα τώρα, θα κοιτούσα και αυτά: http://flash-pub.com...2/index.php#/46 ειδικά το NOMADE που έχει και ανοιγόμενους εξαερισμούς. Παναγιώτη, το καλοκαιρινό παντελόνι πως δουλεύει ακριβώς? Είναι διάτρητο όπως το καλοκαιρινό μπουφάν, με προστασίες κλπ? Όταν το φοράς καλοκαίρι και περπατάς είναι πιο δροσερό από τζιν? Για κάνε μου μια μικρή περιγραφή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Το δικό μου έχει μόνιμα ανοιχτό δίχτυ σε μηρούς και κνήμες και προστασίες σε γοφούς και γόνατα-κνήμη. Πολύ πιο δροσερό από τζήν όταν κινείσαι (με την μηχανή ή και περπατώντας). Ειναι αυτό: αλλά στα 250€ που έχει πάει είναι πανάκριβο πλέον. Εσύ ψάχνεις καλοκαιρινό ή ένα για όλες τις εποχές; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλοκαιρινό καθαρά. Έχω 2 χειμερινά... Φυσικά η αγορά θα γίνει το καλοκαίρι που θα χρειαστεί, αλλά καλό είναι να πάρω μια άποψη για το τι υπάρχει. Από που ξεκινούν οι τιμές σε σοβαρές μάρκες? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2012 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Άμα θέλεις καθαρά καλοκαιρινό, το Ρεβιτ ΔΕΝ κάνει. Αν μπορείς να βρεί το δικό μου σε καλή τιμή, χτύπα το. Αλλιώς δες το MACNA το φουλ καλοκαιρινό (MISTRAL). Δεν το έχω δεί από κοντά αλλά στα 90€ είναι ευκαιρία. Τα μπουφάν τους πάντως απο ποιότητα είναι κορυφαία, φαντάζομαι το ίδιο θα είναι και τα παντελόνια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Ευχαριστώ Παναγιώτη. 100-150 τα δίδω για καλοκαιρινο. 250 όχι.... Όταν έρθει η ώρα κατά την άνοιξη θα σε ξαναρωτήσω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Τα 259€ είναι η τιμή στο επίσημο site της Dainese. Αν ψάξεις στα "γνωστά" μαγαζιά έχω την βεβαιότητα πως θα το βρεις αρκετά φτηνότερο. (Καλύτερη εποχή για να αγοράσεις καλοκαιρινό εξοπλισμό, είναι οι εκπτώσεις του Φεβρουαρίου) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Για καλοκαιρινό παίζει τρέλλό ξεστοκαρισμα στον Λούη στα 35 ευρώ. Probiker. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Για καλοκαιρινό παίζει τρέλλό ξεστοκαρισμα στον Λούη στα 35 ευρώ. Probiker. Είμαι λίγο μακριά. Έχει κάποιο site να τα δώ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Είμαι λίγο μακριά. Έχει κάποιο site να τα δώ?? http://www.louis.de/_2098d0c9c70eeade3519373fc237cb5f50/index.php?topic=wgr&grwgr=110&wgr=860&hersteller=33&anzeige=0&typ_id= 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Είμαι λίγο μακριά. Έχει κάποιο site να τα δώ?? :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Τελικά ήμουν αρκετά μακριά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Ναι φιλε μου, ειναι, ιδιαιτερα για την εποχη που διανυουμε.. Την πατησα ομως μερικες φορες απο φθηνο εξοπλισμο και πλεον ειμαι της αποψης οτι μια φορα στα τοσα χρονια αλλαζεις εξολισμο και αξιζει να δωσεις και το κατι παρα πανω ωστε να παρεις κατι που θα σε αφησει σιγουρα ικανοποιημενο.. Για το axis που λες, το εδα, ομορφο αλλα χωρις την αδιαβροχη αναπνεον μεμβρανη hydratex 3L της revιτ και χωρις την εσωτερικη θερμικη επενδυση.. Επισης τα υλικα του εξωτερικου κελυφους της δεν ειναι τοσο καλα και σε μια πιθανη πτωση θα τρυπησει πιο ευκολα απο ενα αλλο με καλυτερα υλικα.. Φίλε μου τα ίδια προστατευτικά έχουν,είμαι κατά 99% σίγουρος.Αν θες προστασία,απλά θα βάλεις άλλα προστατευτικά (όπως έκανα και εγώ).Το sand είναι ακριβότερο για τις επιλογές που σου προσφέρει. Εξάλλου το axis,το φοράς πάνω από το τζιν-παντελόνι οπότε δεν χρειάζεσαι και την θερμική επένδυση.Για να πας στην δουλειά μόνο με αυτό δεν το συζητάω.Πάντως είναι αδιάβροχο..έχει φάει τόνους νερό και έμπασε σε δυο περιπτώσεις,αλλά μιλάμε για βρόχα!! Και κάτι άσχετο.Μιας που μίλησα για θερμική επένδυση είσαι σίγουρος πως θα την χρειαστείς?..γιατί εγώ στο μπουφάν μου δεν την έχω φορέσει ακόμα!! Ξέρω καλό είναι να υπάρχει επένδυση,αλλά αν δεν σου περισσεύουν χρήματα... (Καλύτερη εποχή για να αγοράσεις καλοκαιρινό εξοπλισμό, είναι οι εκπτώσεις του Φεβρουαρίου) Ισχύει Γιώργο!!..Ψάξτο από τώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 2 φορές έβαλα το χειμερινό πανταλόνι που αγόρασα τα χριστούγεννα και θα πρέπει να πάω για καλοκαιρινό???? Τι να πω...! Σίγουρα θα έχει προσφορές στα περσινά μοντέλα, άρα θα κάνω μια γύρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 2 φορές έβαλα το χειμερινό πανταλόνι που αγόρασα τα χριστούγεννα και θα πρέπει να πάω για καλοκαιρινό???? Τι να πω...! Σίγουρα θα έχει προσφορές στα περσινά μοντέλα, άρα θα κάνω μια γύρα... Εγώ βρέξει-χιονίσει ένα έχω...οπότε δεν έχω επιλογές.Αν μπορείς να την παλέψεις το καλοκαίρι με το χειμωνιάτικο...διαφορετικά το χέρι στην τσέπη. Ρε παιδιά μιας μιλάμε και για παντελόνια αυτά τα IXS carbon,που λέει ότι και καλά σε αφήνουν στεγνό..αξίζουν? γιατί αν είναι έτσι βάζεις μέσα από το παντελόνι βάζεις το IXS και είσαι κύριος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες