Jump to content
Sign in to follow this  
John The Son

Revit sand pants..

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια, ετοιμαζομαι να παραγγειλω το παντελονι της revit και μοντελο sand..

To εχει κανεις..??

Εντυπωσεις απο θερμοκρασια-βροχη..??

Ευχαριστω εκ των προταιρων..

44335REVIT_Sand_Pants_zoom.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ενα πολύ καλό review. Με τις Ελληνικές θερμοκρασίες δε νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τιμούλα έχουμε;

Έχω το Spidi Hurricane για χειμώνα και το Dainese Drake Air για το καλοκαίρι. Αν όμως αγόραζα τώρα, θα κοιτούσα και αυτά: http://flash-pub.com/pub/ebooks/eafee0b332/index.php#/46 ειδικά το NOMADE που έχει και ανοιγόμενους εξαερισμούς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια,το ριβιου το εχω δει απλα ηθελα γνωμη καποιου δικου μας που το εχει....

Παναγιωτη το λινκι σου δεν δουλευει,αν θελεις δες το λιγο και ξανα ποσταρε..

Η τιμη που το βρηκα ειναι στα 196 γιουρια + κανα 10αρικο τα μεταφορικα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

196€ πολλά δεν είναι?

Και από ότι βλέπω δεν έχει και καλά προστατευτικά :think:

Εγώ πάντως έχω το Revit axis.Δεν του ρίχνεις μια ματιά?..εμένα με έχει βολέψει αφάνταστα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι φιλε μου, ειναι, ιδιαιτερα για την εποχη που διανυουμε..

Την πατησα ομως μερικες φορες απο φθηνο εξοπλισμο και πλεον ειμαι της αποψης οτι μια φορα στα τοσα χρονια αλλαζεις εξολισμο και αξιζει να δωσεις και το κατι παρα πανω ωστε να παρεις κατι που θα σε αφησει σιγουρα ικανοποιημενο..

Για το axis που λες, το εδα, ομορφο αλλα χωρις την αδιαβροχη αναπνεον μεμβρανη hydratex 3L της revιτ και χωρις την εσωτερικη θερμικη επενδυση..

Επισης τα υλικα του εξωτερικου κελυφους της δεν ειναι τοσο καλα και σε μια πιθανη πτωση θα τρυπησει πιο ευκολα απο ενα αλλο με καλυτερα υλικα..

Τροποποιήθηκε από τον John The Son

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψαχνομαι κι`εγω για παντελονι αυτο το καιρο και σε τιμες που εχω δει τα καλα καπου εκει στο 200αρι και πανω κοστιζουνε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.....................

Παναγιωτη το λινκι σου δεν δουλευει,αν θελεις δες το λιγο και ξανα ποσταρε.........

Μια χαρά δουλεύει, δώσε του λίγο χρόνο να φορτώσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παναγιωτη ειναι πραγματικα ωραιο αλλα επειδη εχω ρεβιτ μπουφαν θελω να το κανω σετ με το παντελονι..

Παντως η macna δεν ξερω αν ειναι νεα στο χωρο η απλα τωρα την εμαθα εγω , εχει πολυ αξιολογο ρουχισμο μηχανης και σε καλες τιμες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τιμούλα έχουμε;

Έχω το Spidi Hurricane για χειμώνα και το Dainese Drake Air για το καλοκαίρι. Αν όμως αγόραζα τώρα, θα κοιτούσα και αυτά: http://flash-pub.com...2/index.php#/46 ειδικά το NOMADE που έχει και ανοιγόμενους εξαερισμούς.

Παναγιώτη, το καλοκαιρινό παντελόνι πως δουλεύει ακριβώς? Είναι διάτρητο όπως το καλοκαιρινό μπουφάν, με προστασίες κλπ? Όταν το φοράς καλοκαίρι και περπατάς είναι πιο δροσερό από τζιν? Για κάνε μου μια μικρή περιγραφή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικό μου έχει μόνιμα ανοιχτό δίχτυ σε μηρούς και κνήμες και προστασίες σε γοφούς και γόνατα-κνήμη. Πολύ πιο δροσερό από τζήν όταν κινείσαι (με την μηχανή ή και περπατώντας). Ειναι αυτό:

1754985_001_F_S.png

αλλά στα 250€ που έχει πάει είναι πανάκριβο πλέον.

Εσύ ψάχνεις καλοκαιρινό ή ένα για όλες τις εποχές;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοκαιρινό καθαρά. Έχω 2 χειμερινά...

Φυσικά η αγορά θα γίνει το καλοκαίρι που θα χρειαστεί, αλλά καλό είναι να πάρω μια άποψη για το τι υπάρχει. Από που ξεκινούν οι τιμές σε σοβαρές μάρκες?

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα θέλεις καθαρά καλοκαιρινό, το Ρεβιτ ΔΕΝ κάνει. Αν μπορείς να βρεί το δικό μου σε καλή τιμή, χτύπα το. Αλλιώς δες το MACNA το φουλ καλοκαιρινό (MISTRAL). Δεν το έχω δεί από κοντά αλλά στα 90€ είναι ευκαιρία. Τα μπουφάν τους πάντως απο ποιότητα είναι κορυφαία, φαντάζομαι το ίδιο θα είναι και τα παντελόνια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ Παναγιώτη. 100-150 τα δίδω για καλοκαιρινο. 250 όχι....

Όταν έρθει η ώρα κατά την άνοιξη θα σε ξαναρωτήσω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα 259€ είναι η τιμή στο επίσημο site της Dainese. Αν ψάξεις στα "γνωστά" μαγαζιά έχω την βεβαιότητα πως θα το βρεις αρκετά φτηνότερο.

(Καλύτερη εποχή για να αγοράσεις καλοκαιρινό εξοπλισμό, είναι οι εκπτώσεις του Φεβρουαρίου) :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για καλοκαιρινό παίζει τρέλλό ξεστοκαρισμα στον Λούη στα 35 ευρώ. Probiker.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για καλοκαιρινό παίζει τρέλλό ξεστοκαρισμα στον Λούη στα 35 ευρώ. Probiker.

Είμαι λίγο μακριά. Έχει κάποιο site να τα δώ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι φιλε μου, ειναι, ιδιαιτερα για την εποχη που διανυουμε..

Την πατησα ομως μερικες φορες απο φθηνο εξοπλισμο και πλεον ειμαι της αποψης οτι μια φορα στα τοσα χρονια αλλαζεις εξολισμο και αξιζει να δωσεις και το κατι παρα πανω ωστε να παρεις κατι που θα σε αφησει σιγουρα ικανοποιημενο..

Για το axis που λες, το εδα, ομορφο αλλα χωρις την αδιαβροχη αναπνεον μεμβρανη hydratex 3L της revιτ και χωρις την εσωτερικη θερμικη επενδυση..

Επισης τα υλικα του εξωτερικου κελυφους της δεν ειναι τοσο καλα και σε μια πιθανη πτωση θα τρυπησει πιο ευκολα απο ενα αλλο με καλυτερα υλικα..

Φίλε μου τα ίδια προστατευτικά έχουν,είμαι κατά 99% σίγουρος.Αν θες προστασία,απλά θα βάλεις άλλα προστατευτικά (όπως έκανα και εγώ).Το sand είναι ακριβότερο για τις επιλογές που σου προσφέρει.

Εξάλλου το axis,το φοράς πάνω από το τζιν-παντελόνι οπότε δεν χρειάζεσαι και την θερμική επένδυση.Για να πας στην δουλειά μόνο με αυτό δεν το συζητάω.Πάντως είναι αδιάβροχο..έχει φάει τόνους νερό και έμπασε σε δυο περιπτώσεις,αλλά μιλάμε για βρόχα!!

Και κάτι άσχετο.Μιας που μίλησα για θερμική επένδυση είσαι σίγουρος πως θα την χρειαστείς?..γιατί εγώ στο μπουφάν μου δεν την έχω φορέσει ακόμα!!

Ξέρω καλό είναι να υπάρχει επένδυση,αλλά αν δεν σου περισσεύουν χρήματα...

(Καλύτερη εποχή για να αγοράσεις καλοκαιρινό εξοπλισμό, είναι οι εκπτώσεις του Φεβρουαρίου) :winking:

Ισχύει Γιώργο!!..Ψάξτο από τώρα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 φορές έβαλα το χειμερινό πανταλόνι που αγόρασα τα χριστούγεννα και θα πρέπει να πάω για καλοκαιρινό???? :pray:

Τι να πω...! Σίγουρα θα έχει προσφορές στα περσινά μοντέλα, άρα θα κάνω μια γύρα... :plaf:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 φορές έβαλα το χειμερινό πανταλόνι που αγόρασα τα χριστούγεννα και θα πρέπει να πάω για καλοκαιρινό???? :pray:

Τι να πω...! Σίγουρα θα έχει προσφορές στα περσινά μοντέλα, άρα θα κάνω μια γύρα... :plaf:

Εγώ βρέξει-χιονίσει ένα έχω...οπότε δεν έχω επιλογές.Αν μπορείς να την παλέψεις το καλοκαίρι με το χειμωνιάτικο...διαφορετικά το χέρι στην τσέπη.

Ρε παιδιά μιας μιλάμε και για παντελόνια αυτά τα IXS carbon,που λέει ότι και καλά σε αφήνουν στεγνό..αξίζουν? γιατί αν είναι έτσι βάζεις μέσα από το παντελόνι βάζεις το IXS και είσαι κύριος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα