makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Τώρα πια, αν δεν έχουμε και φαντασία δεν έχουμε τίποτα. :) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Ρε μην πετας τετοια....... Αν πρεπει να λυπηθει εσας ο θεος για κρυο,εμεις τι πρεπει να κανουμε??? Μαλλον θα ψαχτουμε για συμβαση με αλλο ''παροχο''...........Αλλαχ θα τον λενε,Βουδα θα τον λενε,οποιος κανει καλυτερη προσφορα στον παγετωνα μας........ Ενα καλο μεταχειρισμενο μηχανακι εχουμε φαει μεχρι τωρα στα πετρελαια,και επεται συνεχεια...... Αντε καλοριζικα Γιωργο..... Παντως ρε κουφαλες νοτιοι,ακομα να μου πειτε πως τα καταφερνετε τελευταια και εχετε λιωσει στις αγορες εκει κατω....... :P Άντε ντε, πες τα. :D Για μας Κωστή που είμαστε αμάθητοι, τέτοιες θερμοκρασίες είναι ψόφος. :D Είδατε πρόβλεψη καιρού για προσεχή εβδομάδα? Κλικ στη φατσούλα (κοιτάτε την Τρίτη) Μάλλον πήρε προίκα αυτός. Λες? Και την τρώει στα αξεσουάρ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλησπεραα.... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2012 από τον Andreas13 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Λεφτά υπάρχουν Κώστα μου! :lol: Λεφτα υπαρχουν.......κότες δεν εχουμε,να τα φανε. Οπως λεει και μια θεια μου,σκεπτομενη το ''λεφτα να φαν'και οι κοτες''..... Οποτε αφου υπαρχουν,και ειναι γνωστο οτι, εισαι ο καλυτερος,ο ομορφοτερος,ο γρηγοροτερος,ο εχων το πιο ηδονικο μηχανακι,ο αρχοντας της στροφης,ο βασιλιας του δρομου,ο γητευτης της αλογων,ο πιο μερακλης καβαλαρης,ο πιο κολασμενος μεταλλας,κλπ κλπ κλπ.................................... ..........ψαξε,βρες,αγορασε μου ενα ζευγαρι 120/70/17-180/55/17 ,και θα πληρωσω εγω..............το ΚΤΕΛ............ Εσυ........ θα εχεις να παιρνεις αφου βγει ο χειμωνας,και εγω θα προσευχομαι καθε μερα για την υγεια σου,την ευτυχια σου,κλπ.κλπ,κλπ....... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Κάθομαι το μεσημέρι καμάρα μέσα στο ψοφόκρυο περιμένοντας ένα άλλο παιδί και έρχεται και κάθεται δίπλα μου στο παγκάκι ένα παιδάκι και προσπαθούσε να μου πουλήσει χαρτομάντηλα . Του λέω λεφτά δεν σου δίνω αλλά αν θες σου παίρνω κάτι να φας να πιείς . Με πάει εκεί στο today και μου δείχνει ένα redbull . Του το παίρνω , μου λέει ευχαριστώ . Φεύγω , πάω να περάσω απέναντι για ναυαρίνου και μου φωνάζει από την εκκλησία : Φίλε περίμενε θέλω να μου πάρεις και hotdog ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Ε τι δεν του πήρες ? Εδώ είναι αυτό που λένε « μάθανε πως μαμιόμαστε,πλακώσανε κι'οι γύφτοι » Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 καλα και εσυ redbull του πηρες; παρτου μια τυροπιτα και ευχαριστω θα επρεπε να σου πει κανονικα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Ε του λέω διάλεξε τι θες και το πληρώνω . Red bull διάλεξε :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 πάω να περάσω απέναντι για ναυαρίνου και μου φωνάζει από την εκκλησία : Φίλε περίμενε θέλω να μου πάρεις και hotdog ! γιαυτο τους λενε γυφτους!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 καλα και εσυ redbull του πηρες; παρτου μια τυροπιτα και ευχαριστω θα επρεπε να σου πει κανονικα Με αφορμή το πόστ του Bobakia... Πρωί, κατά τις 11.οο πρίν κάνα μήνα ήμουν, απέναντι απο την κεντρική ψαραγορά επι της Αθηνάς σε μια κρουασαντερί δίπλα στη λαχαναγορά, ( για όσους ξέρουν ) να πάρω φραπεδιά. Μπροστά στη βιτρίνα λοιπόν με τις τυρόπιτες-μπουγάτσες..... περίμενα την μπουμπού να με ετοιμάσει.. Και να, έρχεται ένα μικρό κοριτσάκι-γυφτάκι ήταν δεν ήταν 4-5 χρονών.. --Ελα καλέ κύριε,δώσμου κάτι να πάρω να φάω.. πεινάω. Ρωτώντας την..τι θέλει να φάει, μιας και λεφτά δεν της έδινα, μου ζήτησε μια τυρόιπιττα. Μαζί με τον καφέ λοιπόν,πλήρωσα και την τυρόπιττα, της την έδωσα..και Από το πουθενά, ένας γέρος, ο οποίος καθόταν στο διπλανό τραπεζάκι - πίνοντας το καφεδάκι του ( είχε δει όλο το περιστατικό με την μικρή ) πετάχτηκε, την άρπαξε απο το χέρι και την πίεσε να φάει την τυρόπιτα της εδώ και τώρα, μπροστά μας,οχι να φύγει.. Του ζήτησα τον λόγο, σαστισμένος,γιατί απαιτεί,να την φάει τώρα,( στην αναμπουμπούλα δε,το γυφτάκι,τραβάει τον ώμο της,ελευθερώνεται και....μην την είδατε ) και η απάντηση του ήταν η εξής: Πάνε πιο κάτω στην μάνα τους,τα δίνουν και τα ΠΟΥΛΑΝΕ στους ουσιοεξαρτώμενους που έχουν κατακλύσει τους γύρω χώρους.Μου εξήγησε ότι,μιας και ήταν το στέκι του,το συγκεκριμένο γυφτάκι με την μάννα του και την αδελφούλα της το έχουν κάνει επάγγελμα.. Ασφαλώς και δεν είναι όλοι-ες έτσι, αλλά προσωπικά δεν είχαν φανταστεί ποτέ τέτοια λαμογιά.. : 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Καλησπέρα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Καλησπερες..Σημερα μερα προετοιμασιας στο μαγαζι....Κουραση αλλα το αποτελεσμα δικαιωνει.... :P 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Άι στο καλό πάλι ρε Yamahakia . Εδώ και 10 μέρες το μόνο που έχω στο σπίτι είναι σκέτα μακαρόνια με τυρί και εσύ ποστάρεις αυτά ? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 Μια χαρά ρε...θα φέρει ο άλλος τα σουβλάκια,φέρε εσύ τα τυριά...φέρνω εγώ τις ρακιές. Κομπλέ.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Είμαι ο Χρόνης σας και χρόνο δεν έχω ! Τι μλκς που 'ναι ο τύπος :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 καλημέρααααα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Καλημέρα και πού 'ντη? Καλησπερες..Σημερα μερα προετοιμασιας στο μαγαζι....Κουραση αλλα το αποτελεσμα δικαιωνει.... :P Ελπίζω και εύχομαι να μη μας τα δείξεις και ψημμένα, ε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 ........μέραααααααααααα ! Ρε τι γίνεται Σαντορίνη / Κρήτη ? Πολυ κουνημα..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 καλημερα κυριες και κυριοι!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Καλημέρα σε όλους Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ωρε μαναμ κάτι κοντοσούβλια. Η μαρινάδα τι είναι? Ελαιόλαδον με τι? Μπορεί να μην ξέρεις από μηχανάκια αλλά στα κοψίδια μια χαρά. Ξέρουν να κάνουν συγκεντρώσεις αυτοί οι βόρειοι. Λες να γίνει κανα τσουναμ και να γίνει το σπίτι μου στην Κρήτη παραθαλάσσιο? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2012 από τον makisp Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Ρε συ Κώστο απ' τη Φλώρινα. Άμα πιάσει εδώ στας Αθήνας -10C την Τρίτη, σ' εσάς πόσο θα πάει δηλαδής? -40C ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 -10 τη τριτη?ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 μερα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 καλημερα κ απο εδω :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες