costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Αγαπητοί συμφορουμίτες καλημέρα και χρόνια πολλά για αρχή! Επί του θέματος, τώρα, ένας μπάρμπας μου που αγόρασε προσφάτως μεταχείρω Στροματάκι χαρίζει στον ανιψιό του (εμένα δηλαδή) την παλιά του μότα, ένα YAMAHA TW 200cc χρονολογία δεν ξέρω αλλά υποθέτω κάπου μέσα στη δεκαετία του '90. Το συν της υπόθεσης είναι ότι το μηχανάκι δεν είναι απλά καλοσυντηρημένο, είναι λες και βγήκε εχθές από τη γραμμή παραγωγής καθότι ο θείος είναι ο υπέρ-ψείρας, το χεράκι του πιάνει από μαστορέματα και το συντηρεί ευλαβικά όλα τα χρόνια που το έχει στην κατοχή του (1ο χέρι). Έχει και μιζούλα, μπαταρία και λαστιχάκια καινουργή και εν ολίγοις δεν χρειάζεται να δαπανήσω ούτε ένα ευρώ για δαύτο. Τι λέτε ρε μάγκες, για καμμιά εντουραδίτσα κάνει για αρχή, για να μπω στον όμορφο χώρο των χωμάτιναν μοτό ή να το ξεχάσω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 για ελαφρου τυπου χωματοβολτες κανει,απο εκει κ πανω ξεχνα το.δυσκολη κ αργη γεωμετρια,χαμηλο σε υψος με οτι αυτο συνεπαγεται κ χοντροι τροχοι που δεν βοηθουν καθολου. καλυτερα να το χρησιμοποιεις νορμαλ κ να το συντηρεις οπως ο θειος σου γιατι ανηκει στην εποχη που τα γιαπωνια ειναι αληθινα μηχανακια... α..βαλε κ καμια φωτο να γουσταρουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 για ελαφρου τυπου χωματοβολτες κανει,απο εκει κ πανω ξεχνα το.δυσκολη κ αργη γεωμετρια,χαμηλο σε υψος με οτι αυτο συνεπαγεται κ χοντροι τροχοι που δεν βοηθουν καθολου. καλυτερα να το χρησιμοποιεις νορμαλ κ να το συντηρεις οπως ο θειος σου γιατι ανηκει στην εποχη που τα γιαπωνια ειναι αληθινα μηχανακια... α..βαλε κ καμια φωτο να γουσταρουμε! Μόλις το πάρω στα χέρια μου θα παραθέσω πληθώρα φωτό! Σκοπός μου είναι να το χρησιμοποιήσω για καμμιά βατή εντουραδίτσα, ίσα να συντηρώ το μικρόβιό μου για το χώμα και φυσικά να συνεχίσω την παράδοση του προκατόχου και να το διατηρήσω στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Μόλις το πάρω στα χέρια μου θα παραθέσω πληθώρα φωτό! Σκοπός μου είναι να το χρησιμοποιήσω για καμμιά βατή εντουραδίτσα, ίσα να συντηρώ το μικρόβιό μου για το χώμα και φυσικά να συνεχίσω την παράδοση του προκατόχου και να το διατηρήσω στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται! ετσι φιλε,ειναι κριμα να μακελεψεις τετοιο ομορφο μοτορι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω παλι λεω παρτο και κανε καμια χαλαρη βολτιτσα, αντε κανα χωματοδρομο και κανενα χαλαρο μονοπατακι. οσο μπορεις απεφευγε τα μερη με τις μεγαλες φυτετυες πετρες, να μη χτυπησει απο κατω. Τα υπολοιπα νομιζω ουτως ή αλλως θα τα αποφευγεις λογο μοτο, που νομιζω δεν κανει για πολλες πολλες καφριλες. Βγαλε φλασακια, καθρευτες και γενικα οτι δε σου χρειαζεται στο χωμα, για να μην εχεις τζαμπα απωλειες. Ριξε και μια ματια για ανταλλακτικα, να εχεις το νου σου τι πρεπει να προστατεψεις. Νομιζω το μηχανακι αυτο θα ειναι απολαυστικο σε αμμουδια. Γενικα η οδογηση σε αμμο εχει την πλακα της. Να εχεις κατα νου ομως οτι η αμμος μπαινει παντου και πρεπει να προσεχεις λιγο παραπανω το καθαρισμα μετα. Ιδιαιτερη καταπονιση τρωη αλυσιδα-γραναζια, γιατι γινεται σα γυαλοχαρτο... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 από τον kalimera8764 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 ταμπουρο δεν εχει αυτο μπροστα? με ενα τετοιο οδηγησα πρωτη φορα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 με ενα τετοιο οδηγησα πρωτη φορα :) και εμενα το πρωτο μου μοτο με συμπλεκτη απιστευτη εμπειρία, το λαστιχο πισω ειναι σαν τρακτερ χαχαχαχαα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 Οπως ειπε και ο φιλος παραπανω, σε αμμο νομιζω ειναι στο στοιχειο του... Τσεκαρε κατι που ειχε παιξει πριν λιγο καιρο με μια ανακλησουλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2011 σε αυτο το μηχανακι πρωτοοδηγησα πρωτη φορα και εγω, αλλα το 125 :) βαλτο σε κανα χωραφι για οργωμα παιζει να ειναι γαματο για τετοια δουλεια.. για εντουρο δεν εχω ιδεα, καλοριζικο παντως =) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγω παλι λεω παρτο και κανε καμια χαλαρη βολτιτσα, αντε κανα χωματοδρομο και κανενα χαλαρο μονοπατακι. οσο μπορεις απεφευγε τα μερη με τις μεγαλες φυτετυες πετρες, να μη χτυπησει απο κατω. Τα υπολοιπα νομιζω ουτως ή αλλως θα τα αποφευγεις λογο μοτο, που νομιζω δεν κανει για πολλες πολλες καφριλες. Βγαλε φλασακια, καθρευτες και γενικα οτι δε σου χρειαζεται στο χωμα, για να μην εχεις τζαμπα απωλειες. Ριξε και μια ματια για ανταλλακτικα, να εχεις το νου σου τι πρεπει να προστατεψεις. Νομιζω το μηχανακι αυτο θα ειναι απολαυστικο σε αμμουδια. Γενικα η οδογηση σε αμμο εχει την πλακα της. Να εχεις κατα νου ομως οτι η αμμος μπαινει παντου και πρεπει να προσεχεις λιγο παραπανω το καθαρισμα μετα. Ιδιαιτερη καταπονιση τρωη αλυσιδα-γραναζια, γιατι γινεται σα γυαλοχαρτο... Η άμμος δεν είναι κακή ιδέα αλλά πού να την βρω; Εξάλλου προτιμώ το χώμα! Χαλλλαρά όμως όπως είπες. ταμπουρο δεν εχει αυτο μπροστα? με ενα τετοιο οδηγησα πρωτη φορα :) Yeap, δυστυχώς ταμπούρο! Άμα βρώ να κάνω καμμιά μοντίφα για δισκοφρενιά στο μέλλον, ψήνομαι! και εμενα το πρωτο μου μοτο με συμπλεκτη απιστευτη εμπειρία, το λαστιχο πισω ειναι σαν τρακτερ χαχαχαχαα Για όργωμα είναι! Μου θυμίζει λίγο λάστιχο από ATV αλλά με μεγαλύτερη διάμετρο Οπως ειπε και ο φιλος παραπανω, σε αμμο νομιζω ειναι στο στοιχειο του... Τσεκαρε κατι που ειχε παιξει πριν λιγο καιρο με μια ανακλησουλα Ανάκληση σε τόσο παλιό μηχανάκι; Περίεργο! σε αυτο το μηχανακι πρωτοοδηγησα πρωτη φορα και εγω, αλλα το 125 :) βαλτο σε κανα χωραφι για οργωμα παιζει να ειναι γαματο για τετοια δουλεια.. για εντουρο δεν εχω ιδεα, καλοριζικο παντως =) Σ΄ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 1 , 2012 από τον costas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2012 Για χαλαρες χωματοβολτες ειναι μια χαρα αλλα μην φτασεις σε υπρβολες, καλοβολτο και παντα ορθιος.. Σε βλεπω ομως μετα που θα παρεις το TW και γλυκαθεις να βαζεις θεμα "Αναζητηση μηχανης εντουρο" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Για χαλαρες χωματοβολτες ειναι μια χαρα αλλα μην φτασεις σε υπρβολες, καλοβολτο και παντα ορθιος.. Σε βλεπω ομως μετα που θα παρεις το TW και γλυκαθεις να βαζεις θεμα "Αναζητηση μηχανης εντουρο" Όχι απλά το φοβάμαι, είμαι σχεδόν βέβαιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimpapag3 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2012 kallo για ελαφρυ εντουραδα λογω αναρτησεων και αποστασεις απο το εδαφως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dlagos7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2012 Καλή χρονιά σε όλους! Φίλε μου έχω το μηχανάκι αυτό εδώ και τέσσερα χρόνια...δεν παίζουν λεφτά για να το αλλάξω αλλα και να παίζανε δε νομίζω να το άλλαζα. Μπορεί να είναι λίγο ιδιόμορφο λόγω της χοντρής πίσω ρόδας του, μπορεί να μην πολύπαίζουν ανταλλακτικά λόγω του ότι δεν είχε πολυκυκλοφορήσει εγώ προσωπικά έχω κολήσει με αυτό το μηχανάκι. Όσον αφορά το μπροστινό ταμπούρο μπορείς εύκολα να το κάνεις δισκόφρενο. Από το 1998 εώς το 2005 περίπου το μηχανάκι αυτό κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά ως 125cc με δισκόφρενο μροστά οπότε σίγουρα μπορείς να κάνεις την μόντα που λές. Όντως σε άμμο μετράει πολύ το μηχανάκι αλλά και σε χωμάτινο για χαλαρή βόλτα, τώρα για extreme καταστάσεις δεν μπορώ να σου πώ, πάντως πάει παντού δες κάτι βιντεάκια στο youtube ίσως σου λύσουν κάποιες απορίες. Πλήροφοριακά σου λέω ότι το μηχανάκι αυτό παράγεται ακόμα και σήμερα και κυκλοφορεί στην αμερική, υπάρχει μοντέλο 2012 ( http://www.yamaha-motor.com/sport/products/modelhome/10/0/home.aspx ) το οποίο έχει ολόιδιο λουκ με τα δικά μας, η μόνες αλλαγές είναι μηχανικές και πολύ λίγες. Ευχαριστώ για την πληροφορία της ανάκλησης δεν το ήξερα και από ότι είδα στο δελτίο τύπου ( http://www.yme.gr/?getwhat=7&tid=200&aid=1989&id ) μάλλον συμπεριλαμβάνεται και το δικό μου μέσα σε αυτά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες