nikos9944 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Χρονια πολλα σε ολους.ειμαι ο Νικος απο θεσσαλονικη και εχω στην κατοχη μου 1 kawasaki z750r.Ευχομαι καλη χρονια σε ολους,καλη διαμονη στο forum και παντα ορθιοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
miss.25 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Καλώς ήρθες!! Καλά ποσταρίσματα και πάντα όρθιος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Καλώς τον συμπολίτη. Χρόνια πολλά! Πάντα όρθιος! :scooter: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Καλος ηρθες συναδελφε Kawasakia. Καλες γιορτες να εχεις και καλη χρονια. Να χαιρεσαι το μοτορι σου, το R ειναι ενα σωστα βελτιωμενο Ζ750. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλώς μας ήρθες!! Πάντα όρθιος, καλές γιορτές και υγεία! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 από τον R6άκιας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos9944 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Καλώς σας βρήκα παίδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Καλως ηλθες φιλτατε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Καλώς ήρθες συμπολίτη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 καλώς ήρθε φίλε μου, πάντα όρθιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 καλος ηρθες και απο μενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Καλώς τον! καλά ποσταρίσματα! Πόσο καιρό το έχεις το z? πως σου φαίνεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Γεια σου Νίκο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stef64 405 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Καλως ηρθες φιλε !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Καλωσηρθες!!!! :cheers: :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες