Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 Φιλος μου με WR426F (φορουσε εκκεντροφορους και πριονιζε και κεινο) μετανιωσε που το πουλησε, για μενα ειναι απο τα κορυφαια μοτορια που εβγαλε η Yamaha! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 Kαλο Πασχα παιδια,καλα χιλιομετρα σε ολους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalis0023 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2012 Eρωτααας Καλοριζικοοοο και περιμενουμε και καμια φωτο... Εισαι και χιωτης βλεπω.. ωχχ πολυ Χιωτες ειμαστε εδω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2012 Απτο χαλκειος συγκεκριμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2012 Φιλος μου με WR426F (φορουσε εκκεντροφορους και πριονιζε και κεινο) μετανιωσε που το πουλησε, για μενα ειναι απο τα κορυφαια μοτορια που εβγαλε η Yamaha! +426 Και γω το ειχα δε ξερω τι και αν φορουσε αλλα και με 5η δε χρειαζοταν να τραβηξεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Καλορίζικο φίλε μου και καλολάσπωτο.. Πάντα όρθιος και εσύ και η μπροστά σου ρόδα...!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Χαιρετω τους ΧΙΩΤΕΣ αλλα κ ολα τα παιδια κ τους ευχαριστω! Απλα τα χρονια περνανε ειμαι 41 κ λεω να παω προς enduro μερια,αν πουληθει η το ανταλλαξω στην τιμη που του αξιζει καλως,αλλιως θα το κρατησω.Πραγματικα το εχω ερωτευθει,καθε γυρα μαζι του ειναι διαφορετικη απο τις αλλες,το προσεχω με προσεχει κ δεν εχει βγαλει τιποτα,πραγματικο ΣΚΥΛΙ!!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 26 , 2012 από τον adventure 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 χρονια πολλα φιλαρακι μου αν θες μπορεις να μου το χαρισεις εμενα που ειμαι πιπινι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Safetis 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 Σουπερ το 426 δεν το συζηταω,καλοριζικο φιλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos96 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 καλοριζικο φιλε να το προσεχεις για να σε προσεχει ;) .. Παντα ορθιοι ευχομαι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 χρονια πολλα φιλαρακι μου αν θες μπορεις να μου το χαρισεις εμενα που ειμαι πιπινι Eυχαριστω Φωτη αν σου αρεσει το βλεπουμε ανταλλαγη με 5 κιβωτια τριγωνα πανοραματος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 εκλεισε.... κανω και κατι τριγωνα ποδοσφαιρικα...ξερεις εσυ καλα πολυ γ@μω ειναι το εργαλειο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2012 :warning: :warning: ΞΕΡΩ οπως η ΑΕΚΑΡΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αυτααααα ειναι...Καλοριζικο και καλοταξιδο...!! Παντα ορθιος.....στη μια ροδα..!!! Περιμενουμε φωτοοοο,...! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2012 από τον LefteGrimdeath Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες