steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 Καλα χριστουγεννα σε ολους, χρονια πολλα και καλες γιορτες. Οσοι μειναμε Σαλλονικη και δεν φυγαμε σε χωρια, βουνα, θειους θειες ξαδερφους μπατζανακιδες κτλ κτλ τι λετε να πιουμε το τελευταικο καφε της χρονιας? Βαζω το θεμα νωρις για να το δουν οσο ποιο πολλοι γινεται. Να πουμε στο κλασσικο μερος (La Scala) την κλασσικη μερα (Tεταρτη) την κλασσικη ωρα (8:30 μεχρι οσο)??? Μηχανακια με ευαισθησιες στα κρυα και τις ψιχαλες καλο ειναι να μην κουνηθουν, εχει αρκετο χωρο τριγυρω για να παρκαρει αμαξακι. :P Τα λεμε λοιπον. Υ.γ: μηπως να κανονιζαμε και την τελευταια κοντινη βολτουλα της χρονιας εκεινη την μερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 Εγώ είμαι στα κλασσικά. Δουλεύω την Τετάρτη. Αν με πάρουν τηλέφωνο, γιοκ καφές. Αν δεν με πάρουν με κόβω να σκάω μύτη κατά τις 9μιση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 Ενδεχεται να περευρεθω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) αν δε δουλευω γατακια ειμαι μεσα με το BMW για να σας αποδειξω πως δουλευει ακομα και κατω απ τους 0 βαθμους κελσιου...και να δουν κ μερικα γατακια πως πρεπει να ειναι λασπωμενο απο χιονονερο ενα ΜΑΧΙΜΟ BMW Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 αν δε δουλευω γατακια ειμαι μεσα με το BMW για να σας αποδειξω πως δουλευει ακομα και κατω απ τους 0 βαθμους κελσιου...και να δουν κ μερικα γατακια πως πρεπει να ειναι λασπωμενο απο χιονονερο ενα ΜΑΧΙΜΟ BMW :tooth: :tooth: :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 :tooth: :tooth: :tooth: Μην τον παρεξηγεις, σουρωμενος ειναι απο χθες και λεει διαφορα, με το σκουτερ θα ερθει θα δεις... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μην τον παρεξηγεις, σουρωμενος ειναι απο χθες και λεει διαφορα, με το σκουτερ θα ερθει θα δεις... :lol: παλικαρε.......εμεις δουλευουμε και παραμονη, και χριστουγεννα και πρωτοχρονια.....οποτε ασε τις ''σουρες'' για αλλες μερες....ετσι κι αλλιως ποτε δεν μου αρεσε να βγαινω μερες που βγαινει κ η κουτση Μαρια ......θα σε ενημερωσω εγκαιρα εντος της εβδομαδος ...... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 Πιθανόν να περάσω και εγώ,αν δεν στραβώσει κάτι.Μένω συντονισμένος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 Πιθανόν να περάσω και εγώ,αν δεν στραβώσει κάτι.Μένω συντονισμένος. Eλα ελα για να κανεις και την παραλαβη ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terrorist 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 Γεια σας παιδια...τι θα λεγατε αυτη τη εβδομάδα να παμε για κανενα καφεδακι μιας και οι ρυθμοί εχουν πεσει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 Γεια σας παιδια...τι θα λεγατε αυτη τη εβδομάδα να παμε για κανενα καφεδακι μιας και οι ρυθμοί εχουν πεσει?? Συγνώμη δηλαδή που επεμβαίνω κιόλας μιας και δεν είμαι βόρειος, αλλά αν δεν ρωτήσω θα σκάσω. Ο καφές που πρότεινε ο steven_04 για την Τετάρτη θα είναι λες μπαγιάτικος και αιρετικός? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2011 Αφουυ ηδη εχει πεσει ιδεα στο τραπεζι για καφε την Τεταρτη. Διαβασε εκει και βλεπουμε. Ισως την Τεταρτη να τα καταφερω και εγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terrorist 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 Μεσα και εγω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mama_Hina 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παιδες και εγω θέλω να έρθω για νας γνωρίσω. Άμα δεν έχω άγριες υποχρεώσεις θα έρθω αν με θέλετε! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 από τον Mama_Hina Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2011 Βεβαίως και σε θέλουμε. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Μην ξεχνιομαστε B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Άστα αυτά και μπες κάνα MSN! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μολις πατε...στρωστε και το κοκκινο χαλί....και βαλτε ξυλα στο τζακι... Θα ερθω... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 από τον Verbal Kint Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos9944 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Μπορεί να με κατατοπίσει κάποιος για το που και πότε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Αύριο το απόγευμα στις 8 και 30, στο καφέ La Scala. Είναι στην Αγ. Δημητρίου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos9944 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 I will be there. Αλλά βόηθα λίγο :) αύριο εννοείς πέμπτη γιατί ειπώθηκε για τετάρτη απόγευμα,και σε πιο ύψος είναι περίπου το μαγαζί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Τετάρτη είναι ο καφές, ναι. Όχι Πέμπτη. Αύριο είπα γιατί δεν είχα υπ' όψιν ότι πέρασε 12 η ώρα. :P Το La scala είναι, πηγαίνοντας προς κέντρο, στην Αγίου Δημητρίου, στο δεξί σου χέρι, με το που περνάς το γήπεδο του Ηρακλή. Θα δεις και τα μηχανάκια παρκαρισμένα πάνω στο πεζοδρόμιο, μπροστά από το μαγαζί. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Μολις πατε...στρωστε και το κοκκινο χαλί....και βαλτε ξυλα στο τζακι... Θα ερθω... Οχι ρε μεγαλε!!!!!! Μπραβο μπραβο θα ανοιξουμε και την καλη τη σαμπανια!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Εχουμε εκτακτες επισκεψεις στο σπιτι αποψε, οποτε δεν...Καλη πρωτοχρονια σε ολους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 Εχουμε εκτακτες επισκεψεις στο σπιτι αποψε, οποτε δεν...Καλη πρωτοχρονια σε ολους. Suzuki εχεις.......πως να το κανουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες