Jump to content
mixalis0023

Το καλυτερο "motard" ??

Recommended Posts

Γεια σας παιδια,καταρχας θα ηθελα να ευχυθω καλα χριστουγεννα ,υγεια και ευτυχια σε ολους!!!

Στο θεμα μας τωρα..

θα ηθελα να με βοηθεσετε λιγακι με την γνωση σας..στο θεμα των motard..

ποιο ειναι το καλυτερο για καθημερινη χρηση ανω των 400cc (για να πυροβολαει και λιγακι-ως και πολυ :kill: ) αλλα και για καγκουριλικια :mB_kalo_e:

δηλαδη να μην σπαει συνεχεια και να μην βγαζει πολλα προβληματα οταν το ζωριζω :wallbash: ....αυτα

παρακαλω δικαιολογηστε την απαντηση σας

ευχαριστω προκαταβολικα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

suzuki drz 400,suprmotard απ'το εργοστασιο,40 αλογατα στροφαλο μαμα,και παιρνει παραπανω για πλακα.αλλιως ktm smc 660 lc4 καμια 50αρα και αλογα,και μην ξεχναμε wrf,crf κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σχεδον ολα τα εντουρο με ενα αλλο μπροστινο και αλλα λαστιχα και ζαντες γινονται μοταρντ π.χ CRF 450 Η ΤΟ απολυτο εργαλειο CR 500

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας παιδια,καταρχας θα ηθελα να ευχυθω καλα χριστουγεννα ,υγεια και ευτυχια σε ολους!!!

Στο θεμα μας τωρα..

θα ηθελα να με βοηθεσετε λιγακι με την γνωση σας..στο θεμα των motard..

ποιο ειναι το καλυτερο για καθημερινη χρηση ανω των 400cc (για να πυροβολαει και λιγακι-ως και πολυ :kill: ) αλλα και για καγκουριλικια :mB_kalo_e:

δηλαδη να μην σπαει συνεχεια και να μην βγαζει πολλα προβληματα οταν το ζωριζω :wallbash: ....αυτα

παρακαλω δικαιολογηστε την απαντηση σας

ευχαριστω προκαταβολικα...

Βασικά όλες οι εταιρίες βγάζουν καλά και αξιόπιστα μοντέλα πάρε ότι σου κάνει κλικ.

Αν πάρεις ΚΤΜ να τους αλλάζεις λάδια κάθε 1000 χμ για να μην σου βγάζει προβήματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε παρηCRF καθαροαιμο & CR 500κυβικα διχρονο για καθημερινη χρηση δεν γινετε νομιζω οσο για τα ΚΤΜ φιλε billis93 ειναι ομορφα δυνατα αλλα εχω ακουσει πως ειναι προβληματικα... :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σχεδον ολα τα εντουρο με ενα αλλο μπροστινο και αλλα λαστιχα και ζαντες γινονται μοταρντ π.χ CRF 450 Η ΤΟ απολυτο εργαλειο CR 500

ισχυει αυτο με τα εντουρο αλλα θες κ λεφτα για οβερσαϊζ δισκοπλακα,ανταπτορες,πλεξιμο ζαντας κλπ.το cr 500 τι του το πρωτεινεις του παιδειου.αμα ειναι δως του κ καμια ταφοπλακα δωρο :crazy: .(φιλικα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το καλυτερο....

δεν θα βγαλεις ακρη το καθ΄ενα εχει τα υπερ και τα κατα.

το drz για παραδειγμα μαμα (οπως ειπαν και πιο επανω) βγαζει 40 αλογα στροφαλο. απροβληματιστα και αρκετα για καγκουρικικια και οτι αλλο θες,

και με λιγα πειραγματα φτανει (σαν καποιου γκουχ γκουχ) μεχρι και τα 60.

για τα ktm δεν χρειαζοντε λογια πυραυλοι.

εσυ τι θες και ποσα δινεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οσο για τα ΚΤΜ φιλε billis93 ειναι ομορφα δυνατα αλλα εχω ακουσει πως ειναι προβληματικα... :wallbash:

νταξ οχι τοσο,θες λιγο περισσοτερη συνεπεια στα σερβις απο ενα wrf.εγω το δηλωνω,για καθημερινη χρηση κ παιχνιδι drz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν 3ερω δεν μ πολυ αρεσει το drz ....

τα husberg & husqvarna τι λενε??

δηλαδη τα ΚΤΜ αντεχουν να πηγαίνουν κομματια ολη την μερα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά όποιο και να πάρεις αν του μαμείς τα μάτια από το πρωί μέχρι το βράδυ καποια στιγμή θα το πάρεις στα χέρια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το θεμα ειναι οτι στα ευροπαϊκα μηχανακια αυτου του τυπου πρεπει να εισαι αψογος στη συντηρηση για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.kανα απλο lc4 που δεν εχω ακουσει πολυ γκρινια για δαυτα δεν σε ψηνει?http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1743936/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

lavatruza φιλε μου....

κοιτα δεν θα το βαλω και σε πιστα αλλα μην εχω τον φοβο..να λεω τωρα θα παραδωσει πνευμα...μετα θα το κανει... ή να λεω να του δωσω η θα γινει καμια ****** και θα τρεχω στα μαστορια.....βεβαια να μπορω να μετακινουμε καθημερινα..

το θεμα ειναι οτι στα ευροπαϊκα μηχανακια αυτου του τυπου πρεπει να εισαι αψογος στη συντηρηση για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.kανα απλο lc4 που δεν εχω ακουσει πολυ γκρινια για δαυτα δεν σε ψηνει?http://www.car.gr/cl...s/view/1743936/

αυτο με ψηνει περισσοτερο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1960149/ αλλα δεν εχει τον LC4 που εχει το duke II???εχω ακουσει πως σπαει για πλακα... :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο για το μοτερ θα σε γελασω...το μηχανακι παντως ειναι πριονι.εγω αποχωρω,καλη τυχη με οτι παρεις και καλες γιορτες :bye:

Τροποποιήθηκε από τον billis93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

xr 400 , xr 650 , drz 400 πιστολια υπεραξιοπιστα εργαλεια δοκιμασμενα απο φιλους μου ειδικα το xr 650

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

xr 400 , xr 650 , drz 400 πιστολια υπεραξιοπιστα εργαλεια δοκιμασμενα απο φιλους μου ειδικα το xr 650

xr εεε χμμμ καλο μηχανικα φαινεται honda ετσι κ αλλιως αλλα εμφανισιακα?? χαλιααα :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδη τα ΚΤΜ αντεχουν να πηγαίνουν κομματια ολη την μερα?

Φιλαρακο παρε ο,τι θες αλλα κειτα να μην σκοτωθεις!!! Παντα φιλικα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ktm 690smc , το πιο δυνατο μονοκυλινδρο παραγωγης , αμα σε περνει($$$) ορμα .

Ολα τα μηχανακια(για τα πολιτικα μιλαμε παντα) ειναι αξιοπιστα αν τα προσεχεις ή αν το προσεχε ο προηγουμενος .

Π.χ λαδια πανω απο 3.000χλμ σε μονοκυλινδρο πολυστροφο δε τα κρατας αν θελεις να το εχεις .

Το drz400 το εχω σχεδον 5 χρονια και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με αυτο που ειναι , με βολευει και για τις αναγκες μου ειναι

οτι πρεπει .

Και wr450 περνεις για καθε μερα αν του κανεις μια λογικη καθημερινη χρηση .

Καλυτερο sm αντικειμενικα δεν υπαρχει , ειναι οτι βολευει πιο πολυ τον καθ'εναν .

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι λένε όλοι....από το πρωί μέχρι το βράδυ το δεξί χέρι κολλημένο κάτω.....τίγκα τελικιασμένο με την παραμικρή ευκαιρία...και μετά απο καμιά 10000χλμ πας για λάδια και φεύγεις με καινούργια κυλινδροπίστονα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενας αλλος προβληματισμος τωρα μονοκυλινδρο η δικύλινδρο για την πολη?

οσο για τα ΚΤΜ το καθε τριτη μαστορα που λενε??καθαρα μυθος??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μυθος.. το ιδιο και τα υποτιθεμενα ακριβα ανταλακτηκα τους .

Εχουμε ενα sm690 '07 και περα απο καποιες "παιδικες αρωστιες" που ειχε ως πρωτο μοντελο δεν υπηρξε

καποιο θεμα στα 2 χρονια που το εχουμε .

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε παρηCRF καθαροαιμο & CR 500κυβικα διχρονο για καθημερινη χρηση δεν γινετε νομιζω οσο για τα ΚΤΜ φιλε billis93 ειναι ομορφα δυνατα αλλα εχω ακουσει πως ειναι προβληματικα... :wallbash:

ο,τι μοταρντ και να παρεις θα καιει αμα ειναι πανω απο 450 κυβικα εκτος απο κανενα ψοφιμι xt500 κτλ ενα που προτεινω ειναι το HUSABERG FS 570 http://www.google.gr/imgres?q=husaberg+fs+570&hl=el&client=firefox-a&hs=E17&sa=X&rls=org.mozilla:el:official&biw=1680&bih=920&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=ZHrxzpjrx9LLjM:&imgrefurl=http://www.automotoconso.com/leblog/%3Fp%3D1087&docid=b32J2IcsbRoNkM&imgurl=http://www.automotoconso.com/leblog/IMG/pics/husaberg-fs-570-supermotard-03.jpg&w=500&h=334&ei=E9P1TqKuHMPL8QOOuuTBAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=173&vpy=156&dur=371&hovh=183&hovw=275&tx=158&ty=128&sig=109200433134702912411&page=1&tbnh=120&tbnw=180&start=0&ndsp=40&ved=1t:429,r:0,s:0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδικες αρωστιες = τα οποια προβληματα βγαζει ενα νεο μοντελο , τα πρωτα 690 π.χ ειχαν θεμα με το κοντερ , τα πρωτα χτ660 με το tps κ.ο.κ .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενας αλλος προβληματισμος τωρα μονοκυλινδρο η δικύλινδρο για την πολη?

ενταξει ειναι πολυ σφιχτα μοτερ με συμπιεση πολλα αλογα φυσικο να χαλανε πιο συχνα τα ΚΤΜ απο τα ιαπωνικα, αν τα προσεχεις ομως μια χαρα, τα ιδια :shit: ειναι ολες οι εταιριες αμα δεν τα προσεχεις γενικως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο,τι μοταρντ και να παρεις θα καιει αμα ειναι πανω απο 450 κυβικα εκτος απο κανενα ψοφιμι xt500 κτλ ενα που προτεινω ειναι το HUSABERG FS 570 http://www.google.gr...=1t:429,r:0,s:0

κοιτα μια στιγμη τιμη http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2009168/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα