Jump to content
vittorio

Τα 50 πρέπει ενός μοτοσικλετιστή

Recommended Posts

Ωραίος!

Από όλα αυτά έχω κάνει μόνο τη βραδυνή καγκουρόβολτα!

:mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν παιζει αυτο με τιποτα.

Τα μηχανακια ερχωνται ετοιμα μεσα στην κουτα και μονο ο μπρος τροχος ειναι εκτος.

Τον βαζεις,δενεις τον αξονα,μονταρεις δαγκανες ,λαδοξυδα,ετοιμος.

Έρχονται σε διαφορετικά στάδια Μάνο, ανάλογα με το μηχανάκι. Το ΧΧ είχε μόνο να του βάλω λαδόξυδα, μπαταρία και την εμπρός ρόδα. Το Βαραντέρο αυτά και τιμόνι - καθρέφτες - τζαμάκι. Το πρώτο μου Τρανσαλπ όλα τα παραπάνω συν ουρά - φτερό - λασπωτήρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έρχονται σε διαφορετικά στάδια Μάνο, ανάλογα με το μηχανάκι. Το ΧΧ είχε μόνο να του βάλω λαδόξυδα, μπαταρία και την εμπρός ρόδα. Το Βαραντέρο αυτά και τιμόνι - καθρέφτες - τζαμάκι. Το πρώτο μου Τρανσαλπ όλα τα παραπάνω συν ουρά - φτερό - λασπωτήρα.

Εγω θυμαμε το Καβασακι μου σαν να ηταν τωρα οταν ανοιξαμε την κουτα στις αποθηκες του Καμμενου.

Βεβαια στο Βαραντερο λογικο ειναι να μην εχει μονταρισμενο τιμονι καθρεπτες κλπ,επειδη αυξανουν πολλυ το πλατος της κουτας.

Αλλα γενικως οι μοτο ειναι ετοιμες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις ξεχάσει το σημαντικότερο.....Sex στην μηχανή φίλε.....και αν δεν έχεις γκόμενα γι΄αυτό τότε... :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω πω!!! Έγραψες ρε φίλε!!! :clapping2:

Απίστευτη λίστα!!!

Μέτρησα ότι έχω ζήσει τα 14 (με την Τοσκάνη να την έχω επισκεφτεί δύο φορές χωρίς, φυσικά, να μπορώ να την χορτάσω! :wub: ).

Αν εξαιρέσουμε, λοιπόν, όσα χρειάζονται πολλά λεφτά (και την σούζα που δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνω ούτε στιγμιαία χωρίς να φάω τα μούτρα μου), έχω πολύ δρόμο ακόμη!!!

Γουστάρω!!! :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απίστευτη λίστα!!!

Μέτρησα ότι έχω ζήσει τα 14 (με την Τοσκάνη να την έχω επισκεφτεί δύο φορές χωρίς, φυσικά, να μπορώ να την χορτάσω! :wub: ).

Αν εξαιρέσουμε, λοιπόν, όσα χρειάζονται πολλά λεφτά (και την σούζα που δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνω ούτε στιγμιαία χωρίς να φάω τα μούτρα μου), έχω πολύ δρόμο ακόμη!!!

Το καλοκαίρι ετοιμαστείτε για να κάνουμε 1,5 από αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω ειχα κανει το καλοκαιρι 300+ χλμ με το 125, με παιδια απο το φορουμ μονοημερη στο Λουτρακι! ευτυχώς εκανα ενα απο τα 50.... :(

ΥΓ: ολα στην λιστα ειναι οντος πραγματα που λιγο ή πολυ πρεπει να τα κανει ενας Μοτοσυκλετιστης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απίστευτη λίστα!!!

Το Sansepolcro-Firenze σε 1ωρα και 10 λεπτά δεν σου έφτασε; Με θες και σούζες τώρα; Ρε θα μας τρελάνει ο άνθρωπος... :pray:

Το καλοκαίρι ετοιμαστείτε για να κάνουμε 1,5 από αυτά.

Όσο για σένα, δεν κοιμάμαι που δεν κοιμάμαι, βρυκολακάκια θα μας κάνεις... :katana:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όλα είναι τέλεια αλλά έχω μια αδυναμία σε ότι έχει σχέση με ταξίδια!!! παναγιώτη για λέγε!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανακοινώσεις μετά τις γιορτές. Χονδρικά μιλάμε για έξι - επτά διανυκτερεύσεις σε Άλπεις - Δολομίτες - Μέλανα Δρυμό, καμιά εικοσαριά πάσα και περίπου 3.000 χλμ.

Θα λιώσουμε στο χιλιόμετρο (και πολύ λάστιχο.........)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
-Να σας πλύνει το μηχανάκι ένα παρά πολύ ωραίο κορίτσι

Η εικόνα ενός θηλυκού να πλένει την μοτοσυκλέτας ανέκαθεν ήταν ένα διεγερτικό. Στατιστικά αν ρωτηθούν οι περισσότεροι άντρες δεν θα αρνηθούν αυτή την φάση, που κακά τα ψέματα δεν συμβαίνει όλη την ώρα, παρά μόνο σε κάποιες φώτο στο ιντερνέτ ή σε κάποιες πολύ σπάνιες εκδηλώσεις. Ενίοτε μπορείτε να πείσετε την δικιά σας να σας πλύνει την μότο, αλλά ή θα φάτε άρνηση στα μούτρα –με αντίστοιχη σπόντα σχετικά με τις ‘’ιερόδουλες’’ που κοιτάς-, ή θα πρέπει να γίνει σε κλειστό ιδιωτικό χώρο για τα περαιτέρω…

-Να βάλεις το κεφάλι σου σ' έναν κουβά με τρομερά κρύο νερό και να δεις τι θα γίνει άμα δεν πάρεις ανάσα κανά δεκάλεπτο.

Τροποποιήθηκε από τον Dythor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανακοινώσεις μετά τις γιορτές. Χονδρικά μιλάμε για έξι - επτά διανυκτερεύσεις σε Άλπεις - Δολομίτες - Μέλανα Δρυμό, καμιά εικοσαριά πάσα και περίπου 3.000 χλμ.

Θα λιώσουμε στο χιλιόμετρο (και πολύ λάστιχο.........)

Αυτά είναι!!! Αναμένω την επισημη ανακοίνωση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

-Να βάλεις το κεφάλι σου σ' έναν κουβά με τρομερά κρύο νερό και να δεις τι θα γίνει άμα δεν πάρεις ανάσα κανά δεκάλεπτο.

Αυτό το εκλάβω ως χιούμορ; :closed-topic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ένα βάλσαμο θέμα στους χαλεπους καιρούς που ζούμε. εύγε!!!

4-5 απο αυτά τα έχω κάνει με το αποκορύφωμα απο αυτά να σφίξω τα χέρια με τον kevin schwantz :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και η καυλα δεν τελειωνει ποτε!!προσωπικα μενα isle of Man κ Αλπεις για αρχη ειμαι ευτυχισμενος!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..............

Να πάρεις μέρος στο Centopassi

To Centopassi είναι ένα μοτοσυκλετιστικό γεγονός που γίνεται στην Ιταλία και διοργανώνεται στα μεγαλύτερα και δυσκολότερα πάσα των Άλπεων. Ξεκίνησε το 2003 με την παρουσίαση του Ducati multistrada, αλλά από τότε αποδέχτηκε από όλους τους μοτοσικλετιστές της Ευρώπης και πλέον είναι μια διοργάνωση που παίρνουν μέρος όλοι με τα πάντα. Χωρίζονται οι αναβάτες σε δυο κατηγορίες και πρέπει μέσα σε 7 ημέρες να βγάλουν 2500 χιλιόμετρα ορεινών διαδρομών. Οι συμμετοχές κάθε χρόνο αυξάνονται και πλέον υπάρχει λίστα αναμονής. Γίνεται τον Αύγουστο. Περισσότερα εδώ: http://www.centopass.../eng/index.html

..........................

To link "πέθανε"...........

Αν μπορείς ανανέωσέ το Βίκτωρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To link "πέθανε"...........

Αν μπορείς ανανέωσέ το Βίκτωρα.

Τωρα το ειδα Παναγιωτη μου. Δυστυχως δεν μπορω να βρω την επισημη διοργανωση. Θα ψαξω κι αλλο και αν βρω κατι το ανεβαζω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχω κανει πολλα απο τα 50 αλλα ορισμενα τα εχω κανει και ειμαι πολυ περηφανος...

Το πιο σπουδαιο και αυτο που εχει χαρακτει περισσοτερο στη μνημη μου και στο χαρτι με τις εμπειριες ειναι την ημερα που ξεκινησα απο Μεγαρα για Πυργο με το σκουτερ Φεβρουαριο μηνα με κατι ψευτικα γαντια...

Ενιωσα αυτο που ειπε και ο φιλος...Εχεις παρει παρασημο...

Ηταν που ηταν ολη η διαδρομη απελπισια λογο το οτι το ταξιδι γινεται με ταχυτητα 90-110 και οχι παραπανω (ασχετως αν εγω το γουσταρα απιστευτα) ειχα και τσουχτερο κρυο...

Καλες βολτες να εχουμε και αμα ξαναδω μοτοσυκλετιστη να του κανω νοημα με φωτα ή με χερι και να μην ανταποδιδει εχω κανει αναστροφη και του εχω παρει τα κλειδια απο την μηχανη..

Εχουμε και ενα πνευμα οι μηχανοβιοι...Αν δεν ειστε ετοιμοι να το υιοθετησετε καλυτερα παρτε renault clio...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα