angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Ωραίος! Από όλα αυτά έχω κάνει μόνο τη βραδυνή καγκουρόβολτα! :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Δεν παιζει αυτο με τιποτα. Τα μηχανακια ερχωνται ετοιμα μεσα στην κουτα και μονο ο μπρος τροχος ειναι εκτος. Τον βαζεις,δενεις τον αξονα,μονταρεις δαγκανες ,λαδοξυδα,ετοιμος. Έρχονται σε διαφορετικά στάδια Μάνο, ανάλογα με το μηχανάκι. Το ΧΧ είχε μόνο να του βάλω λαδόξυδα, μπαταρία και την εμπρός ρόδα. Το Βαραντέρο αυτά και τιμόνι - καθρέφτες - τζαμάκι. Το πρώτο μου Τρανσαλπ όλα τα παραπάνω συν ουρά - φτερό - λασπωτήρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Έρχονται σε διαφορετικά στάδια Μάνο, ανάλογα με το μηχανάκι. Το ΧΧ είχε μόνο να του βάλω λαδόξυδα, μπαταρία και την εμπρός ρόδα. Το Βαραντέρο αυτά και τιμόνι - καθρέφτες - τζαμάκι. Το πρώτο μου Τρανσαλπ όλα τα παραπάνω συν ουρά - φτερό - λασπωτήρα. Εγω θυμαμε το Καβασακι μου σαν να ηταν τωρα οταν ανοιξαμε την κουτα στις αποθηκες του Καμμενου. Βεβαια στο Βαραντερο λογικο ειναι να μην εχει μονταρισμενο τιμονι καθρεπτες κλπ,επειδη αυξανουν πολλυ το πλατος της κουτας. Αλλα γενικως οι μοτο ειναι ετοιμες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 καλές γιορτές Βίκτωρα και σε σένα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kakos 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Έχεις ξεχάσει το σημαντικότερο.....Sex στην μηχανή φίλε.....και αν δεν έχεις γκόμενα γι΄αυτό τότε... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Πω πω!!! Έγραψες ρε φίλε!!! Απίστευτη λίστα!!! Μέτρησα ότι έχω ζήσει τα 14 (με την Τοσκάνη να την έχω επισκεφτεί δύο φορές χωρίς, φυσικά, να μπορώ να την χορτάσω! ). Αν εξαιρέσουμε, λοιπόν, όσα χρειάζονται πολλά λεφτά (και την σούζα που δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνω ούτε στιγμιαία χωρίς να φάω τα μούτρα μου), έχω πολύ δρόμο ακόμη!!! Γουστάρω!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Πω πω!!! Έγραψες ρε φίλε!!! Απίστευτη λίστα!!! Μέτρησα ότι έχω ζήσει τα 14 (με την Τοσκάνη να την έχω επισκεφτεί δύο φορές χωρίς, φυσικά, να μπορώ να την χορτάσω! ). Αν εξαιρέσουμε, λοιπόν, όσα χρειάζονται πολλά λεφτά (και την σούζα που δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνω ούτε στιγμιαία χωρίς να φάω τα μούτρα μου), έχω πολύ δρόμο ακόμη!!! Γουστάρω!!! Το καλοκαίρι ετοιμαστείτε για να κάνουμε 1,5 από αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Πού ωραίο θέμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Ρε Vittorio με έκανες να χαμογελάω μόνος μου σα χάχας μες τη μέση της νύχτας ! Thanks 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 ρε φίλε φωτιά μας έβαλες βραδιάτικο... καλές γιορτές!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 εχω ειχα κανει το καλοκαιρι 300+ χλμ με το 125, με παιδια απο το φορουμ μονοημερη στο Λουτρακι! ευτυχώς εκανα ενα απο τα 50.... :(ΥΓ: ολα στην λιστα ειναι οντος πραγματα που λιγο ή πολυ πρεπει να τα κανει ενας Μοτοσυκλετιστης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Πω πω!!! Έγραψες ρε φίλε!!! Απίστευτη λίστα!!! Μέτρησα ότι έχω ζήσει τα 14 (με την Τοσκάνη να την έχω επισκεφτεί δύο φορές χωρίς, φυσικά, να μπορώ να την χορτάσω! ). Αν εξαιρέσουμε, λοιπόν, όσα χρειάζονται πολλά λεφτά (και την σούζα που δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνω ούτε στιγμιαία χωρίς να φάω τα μούτρα μου), έχω πολύ δρόμο ακόμη!!! Γουστάρω!!! Το Sansepolcro-Firenze σε 1ωρα και 10 λεπτά δεν σου έφτασε; Με θες και σούζες τώρα; Ρε θα μας τρελάνει ο άνθρωπος... Το καλοκαίρι ετοιμαστείτε για να κάνουμε 1,5 από αυτά. Όσο για σένα, δεν κοιμάμαι που δεν κοιμάμαι, βρυκολακάκια θα μας κάνεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 όλα είναι τέλεια αλλά έχω μια αδυναμία σε ότι έχει σχέση με ταξίδια!!! παναγιώτη για λέγε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Ανακοινώσεις μετά τις γιορτές. Χονδρικά μιλάμε για έξι - επτά διανυκτερεύσεις σε Άλπεις - Δολομίτες - Μέλανα Δρυμό, καμιά εικοσαριά πάσα και περίπου 3.000 χλμ. Θα λιώσουμε στο χιλιόμετρο (και πολύ λάστιχο.........) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dythor 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) -Να σας πλύνει το μηχανάκι ένα παρά πολύ ωραίο κορίτσι Η εικόνα ενός θηλυκού να πλένει την μοτοσυκλέτας ανέκαθεν ήταν ένα διεγερτικό. Στατιστικά αν ρωτηθούν οι περισσότεροι άντρες δεν θα αρνηθούν αυτή την φάση, που κακά τα ψέματα δεν συμβαίνει όλη την ώρα, παρά μόνο σε κάποιες φώτο στο ιντερνέτ ή σε κάποιες πολύ σπάνιες εκδηλώσεις. Ενίοτε μπορείτε να πείσετε την δικιά σας να σας πλύνει την μότο, αλλά ή θα φάτε άρνηση στα μούτρα –με αντίστοιχη σπόντα σχετικά με τις ‘’ιερόδουλες’’ που κοιτάς-, ή θα πρέπει να γίνει σε κλειστό ιδιωτικό χώρο για τα περαιτέρω… -Να βάλεις το κεφάλι σου σ' έναν κουβά με τρομερά κρύο νερό και να δεις τι θα γίνει άμα δεν πάρεις ανάσα κανά δεκάλεπτο. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 από τον Dythor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Ανακοινώσεις μετά τις γιορτές. Χονδρικά μιλάμε για έξι - επτά διανυκτερεύσεις σε Άλπεις - Δολομίτες - Μέλανα Δρυμό, καμιά εικοσαριά πάσα και περίπου 3.000 χλμ. Θα λιώσουμε στο χιλιόμετρο (και πολύ λάστιχο.........) Αυτά είναι!!! Αναμένω την επισημη ανακοίνωση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 -Να βάλεις το κεφάλι σου σ' έναν κουβά με τρομερά κρύο νερό και να δεις τι θα γίνει άμα δεν πάρεις ανάσα κανά δεκάλεπτο. Αυτό το εκλάβω ως χιούμορ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 ένα βάλσαμο θέμα στους χαλεπους καιρούς που ζούμε. εύγε!!! 4-5 απο αυτά τα έχω κάνει με το αποκορύφωμα απο αυτά να σφίξω τα χέρια με τον kevin schwantz 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 μπορω να προσθέσω μερικα????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 μπορω να προσθέσω μερικα????? εννοείται ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
woulverin 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 respect φίλε!!!!! Σωστή η λίστα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Και η καυλα δεν τελειωνει ποτε!!προσωπικα μενα isle of Man κ Αλπεις για αρχη ειμαι ευτυχισμενος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 .............. Να πάρεις μέρος στο Centopassi To Centopassi είναι ένα μοτοσυκλετιστικό γεγονός που γίνεται στην Ιταλία και διοργανώνεται στα μεγαλύτερα και δυσκολότερα πάσα των Άλπεων. Ξεκίνησε το 2003 με την παρουσίαση του Ducati multistrada, αλλά από τότε αποδέχτηκε από όλους τους μοτοσικλετιστές της Ευρώπης και πλέον είναι μια διοργάνωση που παίρνουν μέρος όλοι με τα πάντα. Χωρίζονται οι αναβάτες σε δυο κατηγορίες και πρέπει μέσα σε 7 ημέρες να βγάλουν 2500 χιλιόμετρα ορεινών διαδρομών. Οι συμμετοχές κάθε χρόνο αυξάνονται και πλέον υπάρχει λίστα αναμονής. Γίνεται τον Αύγουστο. Περισσότερα εδώ: http://www.centopass.../eng/index.html .......................... To link "πέθανε"........... Αν μπορείς ανανέωσέ το Βίκτωρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 To link "πέθανε"........... Αν μπορείς ανανέωσέ το Βίκτωρα. Τωρα το ειδα Παναγιωτη μου. Δυστυχως δεν μπορω να βρω την επισημη διοργανωση. Θα ψαξω κι αλλο και αν βρω κατι το ανεβαζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2014 Δεν εχω κανει πολλα απο τα 50 αλλα ορισμενα τα εχω κανει και ειμαι πολυ περηφανος... Το πιο σπουδαιο και αυτο που εχει χαρακτει περισσοτερο στη μνημη μου και στο χαρτι με τις εμπειριες ειναι την ημερα που ξεκινησα απο Μεγαρα για Πυργο με το σκουτερ Φεβρουαριο μηνα με κατι ψευτικα γαντια... Ενιωσα αυτο που ειπε και ο φιλος...Εχεις παρει παρασημο... Ηταν που ηταν ολη η διαδρομη απελπισια λογο το οτι το ταξιδι γινεται με ταχυτητα 90-110 και οχι παραπανω (ασχετως αν εγω το γουσταρα απιστευτα) ειχα και τσουχτερο κρυο... Καλες βολτες να εχουμε και αμα ξαναδω μοτοσυκλετιστη να του κανω νοημα με φωτα ή με χερι και να μην ανταποδιδει εχω κανει αναστροφη και του εχω παρει τα κλειδια απο την μηχανη.. Εχουμε και ενα πνευμα οι μηχανοβιοι...Αν δεν ειστε ετοιμοι να το υιοθετησετε καλυτερα παρτε renault clio... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες