mascarita 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Εξω φυσαγε ανεμος ετησιας και το παραγωνι αναβε ,ενω ενα θως ουρλιαζε απ εξω.Ενα στιφος ειχε μαζευτει και κοιταζε τον πιδακα !Βαζω το περιθωρακιο και παω να ψωνισω .Βγαζω απ το θυλακιο τα χρηματα και μου λεει: ειναι κυβδιλα ,δεν μπορεις να παρεις το υδροπεπον! Ηθελα να παρω πηγμενο γαλα,πηστακιο και λευτοκαρα ... Μου ηρθε αποπληξια ,ηπια αμεσως ενα καταποτι.Αφου εφτιαξα την δεσμη μαλλιων μου ξεκινησα για το σπιτι . γ ια μια στιγμη σκεφτηκα ν αναψω την θρυαλιδα να τους τιναξω ολους στον αερα ...ασε ειπα για θα με φαει η φθιση 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δηλαδή δεν ισχύει ότι οι Κρητικοί είναι γνήσιοι απόγονοι του ΜΙνωα?? Εξω φυσαγε ανεμος ετησιας και το παραγωνι αναβε ,ενω ενα θως ουρλιαζε απ εξω.Ενα στιφος ειχε μαζευτει και κοιταζε τον πιδακα !Βαζω το περιθωρακιο και παω να ψωνισω .Βγαζω απ το θυλακιο τα χρηματα και μου λεει: ειναι κυβδιλα ,δεν μπορεις να παρεις το υδροπεπον! Ηθελα να παρω πηγμενο γαλα,πηστακιο και λευτοκαρα ... Μου ηρθε αποπληξια ,ηπια αμεσως ενα καταποτι.Αφου εφτιαξα την δεσμη μαλλιων μου ξεκινησα για το σπιτι . γ ια μια στιγμη σκεφτηκα ν αναψω την θρυαλιδα να τους τιναξω ολους στον αερα ...ασε ειπα για θα με φαει η φθιση Δεν ήμουν ποτέ καλός στα αρχαία ελληνικά.... Σχεδόν έκανα μετάφραση από το... λεξικό πιο πάνω... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Δηλαδή δεν ισχύει ότι οι Κρητικοί είναι γνήσιοι απόγονοι του ΜΙνωα?? Απο εκει περάσατε................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Σεβασμό οι Τούρκοι? Πφφ θα με πέσουν τα μαλλιά. Φτου Φτου ΦΤου. Λίγη ιστορία για τους νεότερους πάλι... Η τελευταία σφαγή στην κρητη σφαγή 700 Ελλήνων και 15 Άγγλων στο Ηράκλειο (Κρήτη) από τους Τούρκους (η σημερινή κεντρική «οδός 25ης Αυγούστου» στην πόλη ονομάσθηκε έτσι από αυτό το γεγονός) Έτος 1898. http://www.kairatos.com.gr/sfagi.htm http://www.facebook....254308794591666 δοξα και τιμη στους πεσουντες στην κρητη και οπου αλου αλλα εσεις που εχετε διαφορετικη αποψη απο εμνα για τους γειτονες εχετε παει σε κανενα τουρκοχωρι? εχετε μιλισει ποτε σας με εναν μεσο τουρκο το ξαναγραφω μεσο τουρκο και οχι κανα φανατισμενο? εχετε μπει ποτε σε σπιτι τουρκου? που μπορει να ηταν του παππου σας η του προπουσας? εχετε δει κρεμαζμενο σταυρο σε τουρκικο σπιτι τιμης ενεκεν των προην ιδιοκτιτων? εχετε δει τουρκακια να πηγενουν σχολιο στο σχολειο που πηγεναν οι προγονισας εχετε κατσει ποτε στην πλατια αυτου του τουρκικου πλεον χωριου ? θα νιωσετε σαν το σπιτι σας.....η μαλλον σαν την παλια σας γειτονια και λογο συνεσθηματικης φορτισης και λογο ΦΙΛΟΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΝ συμπεριφορον θα καταλαβετε οτι ειναι ανθτωποι σαν και εμας....... δεν ειμαι κανας αριστεροχυπης ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΙ ΕΒΡΙΤΗΣ ειμαι που ειχα την τιμη να γνωρισω περιφανους ακριτες απο την αλλην πλευρα της νοητης γραμμης που λεγοντε συνορα. για τον κοσμο που γνωρισα στο ταξιδι με τον πατερα μ για να βρουμε της ριζες τις μιας μου γιαγιας στην αλλην πλευρα των συνορων μονο καλα λογια εχω να πω!!!!!!!! για τις κυβερνισεις μας και κυβερνισεις του ΔΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΩ δεν ειμαι κανενα αριστερο λαμογιο ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙς ΧΩΡΕΙΣ να με γνωριζουν βγαζοντας βιαστικα συμπερασματα ΑΝΘΡΟΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ και ναι ειμαι περιφανος που αυτες οι λεξεις βρισκοντε στο λεξιλογιο μου αλλο μερακλης........και μερακι..........και αλλος παθος και παθιαρης για μενα εχει διαφορα και στην τελικη.........η καταληξη κλης............μας λεει οτι ο μερακλης ειναι αυτος που περικληει το μερακι..... αν καποιος θελισει να με πει τουρκοσπορο και αλλιομενο γονιδιακα........πρεπει να του τονισω ΟΤΙ οι παπουδες μου και οι παπουδες κωνσταντινοπολιτον σμυρνιων και λοιπον αστυκον κεντρον τις εποχης αλλα και χωριον δεν λευθεροθικαν το 1821 αλλα το 1922 εχοντας ελληνικη ΜΟΡΦΟΣΗ εχοντας παει σε Εληνικο σχολειο και εχοντας καποια χ οικονομικη ισχυ και αρμονικη συμβιοση με τις λοιπες κοινοτης αρμενικες ευραικες και τουρικες ...............οικονομικη ισχυ παντος δεν συμενει σκλαβια γενιτσαροι .......και λοιπα πραγματα που συνεβεναν στον λοιπο ελληνισμο η αλλιος παλαιοελλαδιτες ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΥΓΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΞΑΝΕ και αλλους ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΑΝΕ .......ΚΑΙ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ.........αυτο σιγουρα σιμενει οτι εκει που ηταν ηταν καλα........και σιγουρα δεν ηταν σκλαβομενοι!!!!!!!!! και για τους φιλου που ειπαν για τα σηριαλ τα παραπανω ειναι ΠΡΟΣΟΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΑ οχι βγαλμενη απο καποιο σηριαλ κτλ.... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 από τον lost_angel 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Σεβαστή η άποψη σου. Προσωπικά δεν πρόκειται να πάω σε τουρκοχώρι...ποτέ. Οι τουρκοι ήταν 250 χρόνια στην κρήτη και 400 στην υπόλοιπη ελλάδα. Οι άνθρωποι σαν εμάς συμβίωναν ειρηνικά με εμάς ένα μεγάλο μέρος αυτού του χρονικού διαστήματος...μέχρι που δινόταν η αφορμή....να κάνουν κάποια από τις 10αδες σφαγές που έγιναν εκείνη την περίοδο. Η γιαγιά σου μάλλον από κωνσταντινούπολη υποθέτω και ήρθε με αντ/γες πληθυσμών. Για βρες κανά πρόσφυγα από τον πόντο να σου πει για την σφαγή των 500.000 ποντίων. Κατηγορείτε ο ελληνικός λαός για καμία γενοκτονία και δεν το ξέρω? Εκτός της Τριπολιτσάς μετά από 400χρόνια υποτέλειας και εξευτελισμού υπάρχουν άλλα περιστατικά ανάλογα? Τις σφαγές δεν τις κάναν οι κυβερνήσεις. Δεν έμπαιναν οι κυβερνήτες στα ελληνικά σπίτια και σφάζαν και βιάζανε. Δεν είναι άνθρωποι σαν εμάς. Αν νομίζεις ότι μια ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να πίσει τους Έλληνες να προβούν σε αντίστοιχες πράξεις, δικαίωμα σου.Πολύ διαφορετική κουλτούρα.Το 40 είχαμε Γερμανούς κατακτητές είχαμε και Ιταλούς. Είχε καμία σχέση η συμπεριφορά και οι πράξεις του ενός με του άλλου? Ήταν αυτό θέμα διαφορετικών εντολών ή απλά άλλης κουλτούρας ανθρώπων? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Σεβαστή η άποψη σου. Προσωπικά δεν πρόκειται να πάω σε τουρκοχώρι...ποτέ. Εάν το ζήτημα είναι μόνο με αυτούς που εγκλημάτισαν κατά των Ελλήνων μην πας ούτε Γερμανία, ούτε Ιταλία. Εάν το ζήτημα είναι με όλα τα κράτη/έθνη που έχουν συμμετάσχει σε εγκλήματα πολέμου, άστο μην πας πουθενά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Ισοπεδωτικό σε βρίσκω. Θα συμφωνήσω ότι κάποια πράγματα είναι θέμα ανθρώπινης φύσης, η οποία έχει και την σκοτεινή πλευρά της. Αλλά όλα έχουν τα όρια τους.Τα γεγονότα πρέπει να τα κρίνουμε και σε σχέση με τα δεδομένα της εποχής που διαδραματίστηκαν. Έχω και με τους Γερμανούς θέμα :), όχι στον ίδιο βαθμό βέβαια αλλά με του Ιταλούς γιατί? Οι Ενετοί κυριάρχησαν σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας τον 12-15 αιώνα (την εποχή του μεσαίωνα στην Ευρώπη) αλλά πάλι δεν συγκρίνονται οι πράξεις τους με αυτές των τούρκων που διαδραματίστηκαν ως τον 20 αιώνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 ΤΖΑΝΑΜΠΕΤΗΣ! ΧΟ ΧΟ ΧΟ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 μαλιστα να προσθεσω αλλη μια τουρκικη λεξη ιδιαίτερα ωραια κεφτες (σφαίρα κιμά) οταν θελουμε να δωσουμε εμφαση χρησιμοποιουμε και την τουρκικη προφορά πχ τι λες ρε κιοφτε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 και η "σφαίρα κιμά" είναι τούρκικη η μισή... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 <------------fail Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
poderosa 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Και η λεξη μπανιστηρι τουρκικη δεν ειναι; Και ο πρατων το μπανιστηρι, μπανιστηρτζις! Αυτο που δεν ειμαι σιγουρος, ειναι αν ειναι χομπυ ή επαγγελμα! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 από τον poderosa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Κάνετε έναν λάθος υπολογισμό. Στη φιλολογία έχουμε τα «δάνεια» και τα «αντιδάνεια». Τα δάνεια είναι π.χ. οι τουρκικές λέξεις που χρησιμοποιούμε στην ελληνική γλώσσα. Τα αντιδάνεια είναι παλιές ελληνικές λέξεις που δανείστηκαν οι Τούρκοι κι ύστερα ξαναπήραμε εμείς με κάπως τουρκεμένη παραλλαγή. Π.χ. το γιαούρτι δεν είναι τούρκικη λέξη, επειδή και οι Τούρκοι από κάπου το πήραν. [τουρκ. yoğurt -ι από τουρκ. διάλ. των Βαλκανίων ή μέσω των βλάχ. (πρβ. βουλγ. yagurt, ρουμ. yaurt) (στα τουρκ. χαλαρή προφ. του μεσοφ. [ğ])] Υπάρχουν δεκάδες λέξεις (δεν μπορώ να ερευνήσω μία προς μία αυτή τη στιγμή), που στον κατάλογο βαφτίζονται τουρκικές, ενώ προέρχονται από τα αρχαία ελληνικά, τα περσικά και τα αραβικά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Σεβαστή η άποψη σου. Προσωπικά δεν πρόκειται να πάω σε τουρκοχώρι...ποτέ. Οι τουρκοι ήταν 250 χρόνια στην κρήτη και 400 στην υπόλοιπη ελλάδα. Οι άνθρωποι σαν εμάς συμβίωναν ειρηνικά με εμάς ένα μεγάλο μέρος αυτού του χρονικού διαστήματος...μέχρι που δινόταν η αφορμή....να κάνουν κάποια από τις 10αδες σφαγές που έγιναν εκείνη την περίοδο. Η γιαγιά σου μάλλον από κωνσταντινούπολη υποθέτω και ήρθε με αντ/γες πληθυσμών. Για βρες κανά πρόσφυγα από τον πόντο να σου πει για την σφαγή των 500.000 ποντίων. Κατηγορείτε ο ελληνικός λαός για καμία γενοκτονία και δεν το ξέρω? Εκτός της Τριπολιτσάς μετά από 400χρόνια υποτέλειας και εξευτελισμού υπάρχουν άλλα περιστατικά ανάλογα? Τις σφαγές δεν τις κάναν οι κυβερνήσεις. Δεν έμπαιναν οι κυβερνήτες στα ελληνικά σπίτια και σφάζαν και βιάζανε. Δεν είναι άνθρωποι σαν εμάς. Αν νομίζεις ότι μια ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να πίσει τους Έλληνες να προβούν σε αντίστοιχες πράξεις, δικαίωμα σου.Πολύ διαφορετική κουλτούρα.Το 40 είχαμε Γερμανούς κατακτητές είχαμε και Ιταλούς. Είχε καμία σχέση η συμπεριφορά και οι πράξεις του ενός με του άλλου? Ήταν αυτό θέμα διαφορετικών εντολών ή απλά άλλης κουλτούρας ανθρώπων? ναι φιλε μου........καναμε και εμεις σφαγες......δεν δεχομαι ενας ανθρωπος που διαβαζει ιστορια οπως ισχυριζεσε να μην γνωριζει για το μαυρο 21 (1921) κατα την διαρκεια της μικρασιατικης εκστρατιας τα αισχη που εκανε ο ελληνικος στρατος.......η μαλλον κοματι του ελληνικου στρατου........ δεν δεχομαι να μην γνωριζει .....οτι την σμυρνη την καψαν κυριος οι κουρδοι........γιατι το τουρκικο κρατος απο τοτε τους εταζε κρατος.......... ειναι και πολλα που δεν δεχομαι για εναν ανθρωπο που γνωριζει ιστορια......... αλλα οπως και να εχει...... ειναι πολλα.... δεν λεω οτι οι τουρκοι ειναι αγιοι ανθρωποι........ουτε οτι δεν καναν σφαγες........ αλλα επισεις δεν τολμο να πω οτι και ειμεις ειμαστα τελειοι......... αν κρινεις αναξιοπιστα αυτα που σου λεω......και για να μην χαλαμε το τοπικ του παιδιου....με μεγαλη μ χαρα να στειλω πμ με πηγες..και παραπομπες για αυτα που σου λεω. και να κρινεις την αξιοπιστια τους....... και το λεω εντελος τιμια....οτι διακρινο μια μερολυψια υπερ της πατριδος μας στην μελετη της ιστοριας...και οτιδιποτε αλλο εκτος απο τα παραμηθακια που μαθεναμε στο σχολειο να σ φανει ως αιρετικο κατευθηνομενο κτλ. ελπιζω να κανω λαθος.!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 από τον lost_angel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Όχι φίλε μου αυτά που λες δεν τα ξέρω και μάλιστα τα ακούω και πρώτη φορά. Μόνο για κάποιο μεμονωμένο περιστατικό έχω διαβάσει σε κάποιο Τούρκικο χωριό κατά την διάρκεια της εκστρατείας.Το μεμονωμένο επιβαρύνει μια παρέα ανθρώπων και όχι ολόκληρο λαό. Την καταστροφή της Σμύρνης μεμονωμένο γεγονός δεν το λες. Βάλε αν θες και μια παραπομπή...εγώ ότι λέω μπορώ και να το τεκμηριώσω. Οι απόψεις απόψεις αλλά τα γεγονότα να τεκμηριώνονται γιατί αλλιώς είναι ύβρης και συκοφαντία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 ναι φιλε μου........καναμε και εμεις σφαγες......δεν δεχομαι ενας ανθρωπος που διαβαζει ιστορια οπως ισχυριζεσε να μην γνωριζει για το μαυρο 21 (1921) κατα την διαρκεια της μικρασιατικης εκστρατιας τα αισχη που εκανε ο ελληνικος στρατος.......η μαλλον κοματι του ελληνικου στρατου........ δεν δεχομαι να μην γνωριζει .....οτι την σμυρνη την καψαν κυριος οι κουρδοι........γιατι το τουρκικο κρατος απο τοτε τους εταζε κρατος.......... Yπερβαλεις για δημιουργεια εντυπωσεων? Οτι και να πεις για το 1921,απλως ωχρια μπροστα στις γεννοκτονιες και τις εθνοκαθαρσεις που μας εκαναν αυτοι. Αφανισαν την Χιο και εσεις εχετε μηνει στην εκστρατεια? Το 1952 γιατι το παρακαμτεις? Το 1974? Γνωστη μας κυπρια,εχει δεχτει σωρεία χειρουργικων επεμβασεων μπας και αποκτησει γυναικειο οργανο. 14 χρονων την βιασαν απο παντου και την πυροβολησαν τα ζωα απο ''κατω''. Πηγαινε σε αυτη να μιλησεις περι ''καλων τουρκων''. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) παιδια δεν υπερβαλω........δεν ειπα ποτε οτι οι τουρκοι δεν καναν σφαγες.......ελεος ειπα....οτι την σμηρνη την καψαν κυριος οι κουρδοι.......και διαβασμενο...και αυτοκοη δικια μου εμπυρια απο ζωντανη μαρτηρια της σμυρνιας γιαγιας μου το μονο που λεω οτι ειναι ανθρωποι σαν και εμας το τι κανουν και τι πυροδοτουν οι κυβερνησης ειναι αλλο θεμα ......και καλο ειναι να τα ξεχοριζουμε για το 52 ειχα και εγω συγγενεις που τους διοξαν απο την πολη τοτε Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 από τον lost_angel 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 το τι κανουν και τι πυροδοτουν οι κυβερνησης ειναι αλλο θεμα ..... Ok θα πω στην Στελλα οτι την πυροβολησε ο Ετζεβιτ................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 ε καλα.... τωρα! επιδη υπαρχουν σκατοζωα φανατισμενα στρατιοτακια η παραστρατιοτακια απο την αλλην πλευρα δεν σημενει ο,τι ειναι ολοι ετσι!!!! αυτο λεω τι δεν καταλαβενετε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) http://www.greek-gen...fact_sheet.html Το θέμα είναι ότι υπήρξαν 1 εκατομμύριο ελληνίδες Στέλλες και 2-3 εκατομμύρια Αρμένιες- Ασσύριες μόνο την δεκαετία 1914-1923. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 ρε παιδια παντου υπαρχουν φανατισμενοι σε ολες τις κοινωνιες και σε ολες τις χωρες .απλα δεν μπορουμε να καταδικαζουμε ολοκληρους λαους. ΥΓ και εμενα η γιαγια μου ποντια ηταν και τα ξερω απο πρωτο χερι...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Tο μίσος γεννάει μίσος. Καλή μας διασκέδαση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 ακριβος αυτο!!!!!!!!! το μισος γεναει μισος....καλη μας διασκεδαση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Στους καναπεδες γρηγορα,ξεκινανε τα τουρκικα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 ε ενταξει μωρε....φανταζεσε να λεγαμε τον ντολμα ...αμπελοτυλιχτορυζο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες