Soichiro 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Μη μου πειτε τωρα οι αντρες του φορουμ οτι ΟΛΟΙ πλενετε τα χερια σας αφου πιασετε τον Μητσο, Τακη, Μπαμπη η οπως αλλιως το εχετε ονομασει, γιατι δε θα σας πιστεψω..... Μηπως ομως θα το ξανασκεφτοσασταν αν οι νιπτηρες ηταν καπως ετσι?.... :tooth: :tooth: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Εχμ, τα πλένουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 αν ειχαν και τρυπουλες........... :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Μόνο η πρώτη από δεξιά ξέρει να στήνετε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 αν ειχαν και τρυπουλες........... :whistling: ... δεν θα χρειάζονταν βρώμικα χέρια για να πάει κάποιος στο νιπτήρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cliffbass 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 αν ειχαν και τρυπουλες........... :whistling: :tooth: :tooth: :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Εχμ, τα πλένουμε... Εμμμμ βασικά ναι. Εκτίθεστε οι βρωμύλοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Εμμμμ βασικά ναι. Εκτίθεστε οι βρωμύλοι. Εμένα πάλι συνήθως είναι καθαρός ο Μητσος, Τακης, Μπαμπης, και δεν χρειάζεται να τα πλένω αφού τον ακουμπήσω οπότε μάλλον άλλοι εκτίθονται... (Εδω άλλες τον βάζουν στο στόμα τους... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 χμμμμ...ωραία συζήτηση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 πλενω τα χερια μου μονο επειδη ακουμπαω το καζανακι...εστια μικροβιων ειναι αυτο το κουμπι του διαβολου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Μόνο η πρώτη από δεξιά ξέρει να στήνετε... Σωστος!!!!! Ειμαι σιγουρος οτι αυτη την σχεδιασε αντρας σχεδιαστης κατω του 1,80. Για τις υπολοιπες δεν βαζω το χερι μου στη φωτια!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 πλενω τα χερια μου μονο επειδη ακουμπαω το καζανακι...εστια μικροβιων ειναι αυτο το κουμπι του διαβολου Με το πόδι ή καθόλου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 α εσυ εισαι και απαιτητικος....χαχαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) πλενω τα χερια μου μονο επειδη ακουμπαω το καζανακι...εστια μικροβιων ειναι αυτο το κουμπι του διαβολου Και ειδικα σε χωρους εστιασης οπως καφετεριες,club κτλ κτλ που μπορει να εχει ακουμπησει ο καθενας..... Παντα τα πλενουμε..... Η' σχεδον παντα....Γιατι εμεις εχουμε το πλεονεκτημα να κατ(*&^%με ορθιοι και μπορει να ειμαστε στην φυση...εκει δεν θα χωσω τα χερια μου σε μια λουμπα με νερο να τα πλυνω..... Καθαρος ειναι ο Αντρικος μωρε.....δεν παιζουν τετοια πραβληματα......χαχαχαχχα!!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 από τον Andreas13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Μου αρέσει που η "τρίτη" στο βάθος έχει λυγισμένα πόδια....για όσους δεν φτάνουν! Έπρεπε να βάλουν και μια πάνω σε ένα σκαμνάκι...για τους 2μετρους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες