Jump to content
HLIAS

Ότι θέλετε να μάθετε για το DAYTONA SRINTER

Recommended Posts

Γεια σας παιδια,ειμαι νεος στο φορουμ. Πριν λιγες μερες πηρα το sprinter το 50αρι (ειμαι 16 χρονων και εχω διπλωμα για 50αρι).

Αρχικα,επειδη βλεπω οτι τα φωτα τρεμοπαιζουν λιγακι,μου φαινεται οτι η μπαταρια δεν ειναι και πολυ στα καλα της,ισως ηθελε πιο πολυ φορτισμα παρολο που η μιζα δουλευει κανονικοτατα. Θελω λοιπον να μαθω μιας και το χαζο "βιβλιαριο" χρησης δεν γραφει που ειναι η μπαταρια ή τους τυπους της λαμπας που εχει γιατι μου φαινεται πολυ κακη και θα ηθελα να βαλω μια led γιατι αυτη που εχει τωρα ζεσταινεται παρα πολυ!

Θα ηθελα να μου πει καποιος που ξερει εαν η μπαταρια βρισκεται στο κλασικο σημειο που βρισκονται ολες οι μπαταριες στα παπια,δηλαδη στην δεξια μερια οπως το βλεπεις απο πισω ή οχι (να μου πειτε και ποια πλαστικα πρεπει να βγουν) καθως και που βρισκονται οι ασφαλειες (λογικα κοντα στην μπαταρια).

Και κατι τελευταιο,πως αλλαζουμε την μπροστινη λαμπα και ποιανου τυπου λαμπες ταιριαζουν;

Σας ευχαριστω πολυ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

1)Ναι δεξια βρίσκεται η μπαταρία.

2)Οχι μην βαλεις led θα γινει χειρότερα.

3) ξεβιδωνεις την μάσκα εχει 4 βιδες και βγαίνει.  Ξεβιδωσε αυτη που έχει και ζήτα μια παρόμοια λάμπα.

Το φανάρι του sprinter δεν παιρνει τίποτα ειναι χάλια απο μονο του, οτι λαμπα και να του βάλεις. Ασε την λαμπα οπως ειναι.

Εκτος αν βαλεις κανα προτζεκτορα για led που και πάλι εκει θα θες κ αλλα λεφτα για ηλεκτρολογικά και άλλα.

Σου προτινω να μην κανεις τίποτα ουτε μπαταρία να αλλαξεις αφου δουλευει. Αν αρχισεις τα βαλε βγαλε στα πλαστικά τελείωσες. 

Δεν θα ξαναμπουν ποτέ οπως πρεπει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 15 ώρες, το μέλος VaG3 έγραψε:

1)Ναι δεξια βρίσκεται η μπαταρία.

2)Οχι μην βαλεις led θα γινει χειρότερα.

3) ξεβιδωνεις την μάσκα εχει 4 βιδες και βγαίνει.  Ξεβιδωσε αυτη που έχει και ζήτα μια παρόμοια λάμπα.

Το φανάρι του sprinter δεν παιρνει τίποτα ειναι χάλια απο μονο του, οτι λαμπα και να του βάλεις. Ασε την λαμπα οπως ειναι.

Εκτος αν βαλεις κανα προτζεκτορα για led που και πάλι εκει θα θες κ αλλα λεφτα για ηλεκτρολογικά και άλλα.

Σου προτινω να μην κανεις τίποτα ουτε μπαταρία να αλλαξεις αφου δουλευει. Αν αρχισεις τα βαλε βγαλε στα πλαστικά τελείωσες. 

Δεν θα ξαναμπουν ποτέ οπως πρεπει.

Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση,με καλυψε 100%,και εγω αυτο φοβαμαι μηπως και δημιουργηθουν αλλα προβληματα με τα ρευματα και λογικα δεν θα ισχυει και η εγγυηση μετα ετσι; απλα αυτο με απασχολει,το γεγονος οτι η μπαταρια δεν ειναι πληρως φορτισμενη και δεν παρεχει επαρκες ρευμα για τα φωτα! θα δω να την βγαλω μεσα στην βδομαδα να την μετρησω με το πολυμετρο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατι ακομα,παρολο που το στρωνω ακομα και εχω κανει 150 χιλιομετρα σε δυο μερες :_devil:,δεν εχω σκοπο να πειραξω το μηχανακι και να χασω την εγγυηση γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να χαλασει (δεν ειναι χοντα ή γιαμαχα).Θελω να ξερω εαν:

ο σιγαστηρας (ταπα τελος παντων) που εχει η μαμα εξατμιση βγαινει.

Βλεπω οτι εχει μια ποντα πανω (ποντα ηλεκτροκολλησης) που το κολλαει στο υπολοιπο τελικο,αλλα αυτη κοβεται ευκολα,βεβαια εχει βγαλει καποιος τον σιγαστηρα απο την μαμα εξατμιση;

Να φανταστω αυτη η ενεργεια αναιρει την εγγυηση ετσι; και να τον ξαναβαλω πισω πριν τα σερβις και αυτα θα φαινεται οτι ειναι κομμενη η ποντα λογικα εκτος και αν την βαψω παλι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεσα ειναι κούφια η εξατμιση αμα βγαλεις το πίσω και χειροτερα θα πηγαινει και θα σηκωνει τον τόπο. Μην πειραξεις τιποτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 11 ώρες, το μέλος VaG3 έγραψε:

Μεσα ειναι κούφια η εξατμιση αμα βγαλεις το πίσω και χειροτερα θα πηγαινει και θα σηκωνει τον τόπο. Μην πειραξεις τιποτα

δηλαδη τοσο μεγαλη διαφορα θα εχει; το εχεις δοκιμασει δηλαδη ή το εχεις δει καπου; τελος παντων ετσι και αλλιως δεν ειχα σκοπο να κανω κατι εφοσον χαλαει η εγγυηση,παντως θα ειχε πλακα να το δοκιμασω καποια μερα αφου περασει κανας χρονος.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα και παλι! Συγνωμη εαν αυτο που κανω ειναι σπαμ,εαν ειναι ας μου το πει καποιος,απλα μου ερχονται ενα-ενα.

Επειδη δεν εχω δει καπου τους ορους της εγγυησης,εαν αλλαξω τα αντιβαρα και τα γρκριπακια χαλαει η εγγυηση; εγω δεν το νομιζω γιατι θεωρουνται αξεσουαρ,και τα αλλαζω γιατι ειναι πολυ σκληρα (τα γκριπ) και επειδη δεν θα ταιριαζαν με τα μανα αντιβαρα ειπα να τα αλλαξω και αυτα.

Δεν εχω κανει κατι στο μηχανακι,οποτε εαν καποιος ξερει ας μου το πει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 26/10/2017 at 11:39 ΜΜ, το μέλος Niphiz έγραψε:

Καλησπερα και παλι! Συγνωμη εαν αυτο που κανω ειναι σπαμ,εαν ειναι ας μου το πει καποιος,απλα μου ερχονται ενα-ενα.

Επειδη δεν εχω δει καπου τους ορους της εγγυησης,εαν αλλαξω τα αντιβαρα και τα γρκριπακια χαλαει η εγγυηση; εγω δεν το νομιζω γιατι θεωρουνται αξεσουαρ,και τα αλλαζω γιατι ειναι πολυ σκληρα (τα γκριπ) και επειδη δεν θα ταιριαζαν με τα μανα αντιβαρα ειπα να τα αλλαξω και αυτα.

Δεν εχω κανει κατι στο μηχανακι,οποτε εαν καποιος ξερει ας μου το πει.

δε σταματαει η εγγυηση. αλλαξετε τα και τα 2 με οτι σου αρεσει :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος noodles έγραψε:

δε σταματαει η εγγυηση. αλλαξετε τα και τα 2 με οτι σου αρεσει :winking:

τα αλλαξα,βεβαια οι ηλιθιοι του μαγαζιου που τα παρηγγειλα μου εστειλαν το λαθος μεγεθος αντιβαρα,οποτε ειμαι χωρις αντιβαρα προς το παρων.....να τι παθαινεις οταν δεν εχεις υπομονη......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 30/1/2013 at 2:46 ΜΜ, το μέλος Γιωργος_Μετ. έγραψε:

αα....ενταξει ευχαριστω παντως για τα ''φωτα'' σου B)

Την 21/2/2013 at 8:39 ΜΜ, το μέλος kostisstam έγραψε:

Παιδιά ξέρει κανείς τι τύπο λάμπας παίρνει; :crazy:

το σπριντερ παιρνει S2 35Watt

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 13 ώρες, το μέλος Gruofficial έγραψε:

Kalhspera paidia tha ithela kapoio link gia kathreftes poy kata thn diki sas gnwmh tairiazoyn sto sprinter dioti apo to ergostasio den maresoune

σταματήστε τα greeklish den exoume pleon 2015 trele m....όχι μπέσα, γράφε ελληνικά για να είναι ευανάγνωστο για όλους

Ανάλογα τι βάσεις έχει...τυπικά 10mm έχουν τα παπιά. Από εκεί και πέρα υπάρχουν διάφοροι universal καθρέπτες που ταιριάζουν...ότι σου αρέσει οπτικά βάζεις.

Τροποποιήθηκε από τον ShapeshifterGR98

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειά σας παιδιά θέλω να πάρω ένα παπί 100 κυβικά περίπου και δεν γνωρίζω άμα το το daytona sprinter είναι καλό μηχανάκι. 

Σκέφτομαι να πάρω daytona sprinter 125 η ένα Honda supra αλλά δνε γνωρίζω πιο αξίζει πιο πολυ

Αμα μπορείτε πείτε μου κανένα άλλο μηχανακη που είναι καλό και έχει αρκετά κγαζια. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα SYM, Daytona και ότι άλλο φέρνει ο Γκοργκόλης, είναι γενικά χαμηλής ποιότητας, ειδικά στα μικρά κυβικά, είναι ότι πιο φτηνό υπάρχει. Πλαστικά ας πούμε που σπάνε και ραγίζουν πολύ σύντομα.

Αν θες να το κυκλοφορείς σαν άνθρωπος, και να το έχεις καιρό, πάρε κάτι άλλο.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανάμεσα σε αυτά τα δυο, Supra αν μιλάμε για το παλιό. 

Και ας είναι λιγότερα κυβικά, έχει αποδείξει την αξιοπιστία του ως μοντέλο. Αρκεί να βρεις κάποιο σε σωστή κατάσταση. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα