Jump to content
R6άκιας

You need to get off facebook - Βγες από το Φατσοβιβλίο.

Recommended Posts

Τα παντα εχουν και ορια, οταν τα ξεπερναμε υπαρχει προβλημα. Ενα πετυχημενο βιντεακι σχετικα με τη 'ζωη' μεσα στο Facebook.

Έτσι ακριβώς, έχει γίνει αρρώστια, ας το καταλάβουν μερίκοι.

Υπερβολικές αντιδράσεις και πολλά σχόλια για ένα ακόμη μέσο, ανάμεσα στα άλλα. Το facebook απαιτεί τον ίδιο βαθμό προσοχής που απαιτεί η χρήση του internet γενικότερα και των επικοινωνιακών sites γενικότερα. Πάντως το πάθος στις αντιδράσεις δείχνει ότι τουλάχιστον δεν περνάει αδιάφορο. Αυτό είναι το καλύτερο μήνυμα για διαφημιστικές και διαφημιζόμενους...

Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι υπερβολική αντίδραση, είναι απλά μία αντίδραση. Social networking και π%$%#ιες, χωρίς παρεξήγηση φίλε μου, απλά πιστεύω ότι η ζωή είναι έξω από μία οθόνη και η φιλία, όχι μέσω του φατσοβιβλίου, του twitter κτλ. έχει γίνει μανία ποια αυτό και αυτή είναι η υπερβολή, καμία άλλη ιστοσελίδα αυτού του τύπου παλιότερα δεν έκανε ότι αυτή. Υπερβολή πιστεύω είναι να δίνει ο άλλος σε τέτοια εποχή 400-500 να πάρει έναν υπολογιστή για να μπαίνει μόνο στο φατσοβιβλίο, στο twitter κτλ. και να σκέφτεται όλη την ημέρα, ο ειδοποιήση, ειδοποίηση, να μπω να κάνω "φίλους", να ανεβάσω εμένα και τη μηχανή μου να το παίξω μούρη... κτλ. -_-

Παράνοια. Σε μια πορεία που είχα πάει και είχαμε σταματήσει στο Σύνταγμα, ήταν μια μάνα με τις 2 κόρες της που καθόντουσαν στο πεζούλι χωρίς να δείχνουν ότι ξέρουν γιατί πήγαν και τί κάνουν.

Ξαφνικά σηκώθηκε η μία κόρη και λέει στη μάνα: βγάλε μας καμμιά φωτογραφία ν' ανεβάσουμε στο fb να δούνε ότι ήρθαμε στην πορεία. :uglystupid2:

Παράνοια ή αλλιώς φίλε μου... :kaaaala: Τροποποιήθηκε από τον R6άκιας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η εναντιωση προς το Φεησμπουκ εχει καταντησει γραφικοτερη του γραφικου... -_- -_- -_-

Η εναντίωση σε κάτι είναι κάτι το ανθρώπινο... ανθρώπινο όμως δεν είναι να γίνομαστε πρόβατα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα παντα εχουν και ορια, οταν τα ξεπερναμε υπαρχει προβλημα. Ενα πετυχημενο βιντεακι σχετικα με τη 'ζωη' μεσα στο Facebook.

αυτο ειχε happy end ρε συ!!τι το ποσταρες???? :lipssealed: εκει π λεει I wanna meet you now....ωχχχχ λεω,θα μας τον δειξει τωρα ενα νεφρο ελαφρυτερος!!!........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα πω για το θεμα με τα προσωπικα δεδομενα κτλ κτλ.....

Αλλα αμα ο αλλος δεν μπορει να κανει κουμαντο στον εαυτο του και καταληγει σαν αυτον του βιντεο ειναι αξιος της μοιρας του!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Facebook : ακόμα ένα πολυεργαλείο της νέας τάξης πραγμάτων και όχι δε χρειάζεται να το αναλύσω.

Υ.Γ. ''Τι γραφικός είναι αυτός o mavridoul ρε σεις'' :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα πω για το θεμα με τα προσωπικα δεδομενα κτλ κτλ.....

Αλλα αμα ο αλλος δεν μπορει να κανει κουμαντο στον εαυτο του και καταληγει σαν αυτον του βιντεο ειναι αξιος της μοιρας του!!!!

Έτσι ακριβώς. Δηλαδή τί δε μπορεί να ελέγξει; Δε μπορεί να μην βλέπει όλη την ημέρα το προφίλ του; Υπάρχει κρίση πνευματική...

Facebook : ακόμα ένα πολυεργαλείο της νέας τάξης πραγμάτων και όχι δε χρειάζεται να το αναλύσω.

Υ.Γ. ''Τι γραφικός είναι αυτός o mavridoul ρε σεις'' :lol:

Ακριβώς...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ολα τα social media το Α&Ω ειναι το ρητο παν μετρον αριστον.καλο μεν αλλα κακο δε...

Παν μέτρον άριστον που λέμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το facebook απλως μαζεψε πολυ κοσμο πολυ γρηγορα σε ενα κοινο δυκτιο

και αυτο ηταν κατι που εντυπωσιασε πολυ τις μυστικες υπηρεσιες

γιατι ετσι τους παρεχεται πολυ πιο ευκολα μια εικονα της ζωης και τα πιστευω ενος μεγαλου κοματιου του πληθυσμου\

αλλα ετσι και αλλιως αμμα θελουν να πιασουν καπιον για κατι δεν θα το ψαξουν στο facebook

εχουν αλλους πολλους και διαφορους τροπους και τοπους

η μεγαλη χαζομαρα ομως στην ολη υποθεση ειναι οτι γραφεται ο καθε ενας πολυ ευκολα

αλλα εχει ομως αυτα τα εξαρτησιογονα παιχνιδια που φαινομενικα ειναι πολυ αθωα

αλλα εθιζεσαι πολυ ευκολα και φτασαμε σε σημειο να χαλανε οικογενειες λογω αγνοιας

Τροποποιήθηκε από τον yannisdoul

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το facebook απλως μαζεψε πολυ κοσμο πολυ γρηγορα σε ενα κοινο δυκτιο

και αυτο ηταν κατι που εντυπωσιασε πολυ τις μυστικες υπηρεσιες

γιατι ετσι τους παρεχεται πολυ πιο ευκολα μια εικονα της ζωης και τα πιστευω ενος μεγαλου κοματιου του πληθυσμου\

αλλα ετσι και αλλιως αμμα θελουν να πιασουν καπιον για κατι δεν θα το ψαξουν στο facebook

εχουν αλλους πολλους και διαφορους τροπους και τοπους

η μεγαλη χαζομαρα ομως στην ολη υποθεση ειναι οτι γραφεται ο καθε ενας πολυ ευκολα

αλλα εχει ομως αυτα τα εξαρτησιογονα παιχνιδια που φαινομενικα ειναι πολυ αθωα

αλλα εθιζεσαι πολυ ευκολα και φτασαμε σε σημειο να χαλανε οικογενειες λογω αγνοιας

Όπως και να 'χει φίλε μου, δεν είναι κάτι το καλό, δε βλέπεις τι γίνεται με τους εξαρτημένους; Αρρώστια έχει γίνει! Να κάνω φίλους, να κάνω "like", να δω εάν έχω ειδοποιήσεις κτλ. είναι αστείο όλο αυτό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sorry που μου φαινεται λίγο αστείο το θέμα, αλλά...............

δεν έχουμε άλλα προβλήματα, τι κάνουν τα 13χρονα πιτσιρικια με τα λαικ στο facebook μας μάρανε

και όλα αυτά περί πνευματικής κρίσης και αρρώστειας, από όσους πόσταραν σε αυτό το νήμα πόσοι καπνίζουν πχ; :/

δεν γίνομαι σε καμία περίπτωση επιθετικός, αλλα ως φοιτητής πληροφορικής έχω ακούσει τρελά πράγματα για τα social networks κτλ κτλ κτλ και δεν μπορώ άλλο :P αγανάκτησα :P

Τροποποιήθηκε από τον nnd

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H Κατασταση με μερικους νεους που βλεπω στο fb ειναι τραγικη.

-Λεει καλημερα στον τοιχο του και κανει like στον εαυτο του!

Ειτε τον πεις βλακα ειτε τον πεις μαλακα αυτος παλι θα κανει Like!Οτι και να πει κανει like!!!!

-Αυτες οι συντομογραφιες εχουν καταντησει αηδια.

Ela r th t pm sto thl gia cof.

Btw teleia i picoola sou!!!!sgp pl !!!

-Επισης εκει υπαρχει ενας τρελος ανταγωνισμος...Στα αγορια ειναι το πιο θα βαλει την πιο γαματη φωτο με το σωμα του η με τις πολιτικες-αθλητικες-σεξουαλικες προτιμησεις του , ενω στα κοριτσια ποια θα καταφερει να φανει περισσοτερο bitch απο αλλες .Καλα μην αναφερω τις φωτο με τα σουφρωμενα χειλη και την γλωσσα να κρεμεται σαν να ειναι ετοιμη να γλειψει το γλυφιτζουρι του καραγκιοζη.

Και αλλα ομορφα..Πραγματικα εχω μιλησει με μερικα παιδια και απο κοντα και επαθα πλακα οταν λεγαμε ενα ανεκδοτο και ενω γελουσαμε σαν απλοι ανθρωποι πεταχτηκε ενα μικρο και γελασε ετσι ακριβως : χαχχα λολ λολ χαχα λολ χαχα λολ λολολολ

Εκει μου κοπηκε το γελιο...

ΟΚ δεν ειναι μονο στο fb αυτο το φαινομενο απλα μου ηρθε στο μυαλο με την κουβεντα.

Ελπιζω να ειναι μοδα και να περασει.Αν και παλι θα ερθει στην επιφανεια ενα αλλο και ενα αλλο κλπ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με λένε Γιώργο και πριν 2 μέρες μπήκα σε κλινική απεξάρτησης FB.

Πιστεύω να τα καταφέρω και να ζήσω μια καθαρή και FB-free ζωή! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα εχω μιλησει με μερικα παιδια και απο κοντα και επαθα πλακα οταν λεγαμε ενα ανεκδοτο και ενω γελουσαμε σαν απλοι ανθρωποι πεταχτηκε ενα μικρο και γελασε ετσι ακριβως : χαχχα λολ λολ χαχα λολ χαχα λολ λολολολ

:hunter::shoot:

Τροποποιήθηκε από τον mavridoul

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΚ δεν ειναι μονο στο fb αυτο το φαινομενο .

Εδω ειναι ολη η ουσια. Η πλειοψηφια των πιστσιρικαδων ειναι τελειως fucked up. Μεσα κι εξω απο το FB. Αρα δε φταιει το FB, φταινε αλλοι

(Στους αρκετους ξενους φιλους που εχω στο FB δεν εχω παρατηρησει αντιστοιχη μαλακοσυμπεριφορα.)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sorry που μου φαινεται λίγο αστείο το θέμα, αλλά...............

δεν έχουμε άλλα προβλήματα, τι κάνουν τα 13χρονα πιτσιρικια με τα λαικ στο facebook μας μάρανε

και όλα αυτά περί πνευματικής κρίσης και αρρώστειας, από όσους πόσταραν σε αυτό το νήμα πόσοι καπνίζουν πχ; :/

δεν γίνομαι σε καμία περίπτωση επιθετικός, αλλα ως φοιτητής πληροφορικής έχω ακούσει τρελά πράγματα για τα social networks κτλ κτλ κτλ και δεν μπορώ άλλο :P αγανάκτησα :P

Δε το αναθέτω ως πρόβλημα φίλε μου, ως θέμα το αναθέτω. Όμως εγώ δε βλέπω 13χρονα να κάνουν έτσι, στην πλειοψηφία είναι μεγαλύτεροι... :D είναι μία σελίδα και αυτή, απλά για κάποιους είναι σαν "ναρκωτικό" η συγκεκριμένη γιατί με αυτή ασχολούνται υπερβολικά, άλλο να έχεις ένα μέτρο και άλλο να έχεις μία μανία, με την κάθε σελίδα που στην τελική ουσιαστικά δεν σου προσφαίρει και κάτι, πέρα από την "επικοινωνία" με φίλους πχ στο εξωτερικό. Όσο για τα τρελά πράγματα, εγώ πιστεύω ότι κάτι ίσχυει, παράδειγμα αυτό με τις πληροφορίες μας, συμπληρώνοντας το προφίλ μας, λέμε ουσιαστικά το ποιοι είμαστε και αναλόγως με το χαρακτήρα μας και τον τρόπο που σκεφτόμαστε χρησιμποποιούμαστε για στατιστικές πωλήσεων εταιρίων πάρα πολλών ειδών. Εγώ πιστεύω ότι ό,τι γίνεται "μόδα" δε γίνεται για καλό... γίνεται για εξυπηρετεί κάτι, πέρα από το χρηματικό κέρδος...

:hunter::shoot:

Φίλοι μου που γράφουν γενικά με αγγλοελληνικά (γρεεκλις) δε μπορούν να γράψουν μία πρόταση στην Ελληνική, γιατί μπερδεύονται και τη γράφουν με γρεεκλις!!!

Με λένε Γιώργο και πριν 2 μέρες μπήκα σε κλινική απεξάρτησης FB.

Πιστεύω να τα καταφέρω και να ζήσω μια καθαρή και FB-free ζωή! :lol:

Καλή τύχη, θα είμαστε μαζί σου φίλε μου, θα σου φέρνουμε και λάπτοπ να μπαίνεις στο twitter τώρα και να ενημερώνεις τους φίλους σου για το οτιδήποτε... :lol: Τροποποιήθηκε από τον R6άκιας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν ειχα FB επαιζα μανιωδος Motorcycle Madness ειχα φτασει 50 lvl και ειχα ενα BMW 1000R.

κολαση!! δοξα το θεο απελευθεροθηκα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν ειχα FB επαιζα μανιωδος Motorcycle Madness ειχα φτασει 50 lvl και ειχα ενα BMW 1000R.

κολαση!! δοξα το θεο απελευθεροθηκα!!

Χαχά. Γενικά απ' ότι είδες υπάρχουν πολλά παιχνίδια μέσα στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ο λόγος είναι η ποικιλία των χαρακτήρων μας, σε άλλον αρέσουν οι μηχανές, σε άλλον τα αυτοκίνητα, σε άλλον οι φάρμες και πάει λέγοντας, έτσι ένας λόγος παραπάνω για να κολλάμε στην κυριολεξία με κάποιο ή και κάποια από αυτά, φυσικά αυτό συνεπάγεται χρήμα γι' αυτούς, αλλά και αυτό που θέλουν... κόλλημα με τη σελίδα. Τροποποιήθηκε από τον R6άκιας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H Κατασταση με μερικους νεους που βλεπω στο fb ειναι τραγικη.

-Λεει καλημερα στον τοιχο του και κανει like στον εαυτο του!

Ειτε τον πεις βλακα ειτε τον πεις μαλακα αυτος παλι θα κανει Like!Οτι και να πει κανει like!!!!

Αυτο με το Like πραγματικα δεν υπαρχει..ειδικα οταν κανουν Like στον εαυτο τους για αυτο που γραψανε ειναι γελοιο!!

-Αυτες οι συντομογραφιες εχουν καταντησει αηδια.

Ela r th t pm sto thl gia cof.

Btw teleia i picoola sou!!!!sgp pl !!!

Αν παρατηρησεις...οι ηλικιες που γραφουν ετσι ειναι απο 12 εως 20 το πολυ. Επειδη εκανα μια 'ερευνα' :crazy: πανω σε αυτο το θεμα αφου με ειχε παραξενεψει, εμαθα πως το ολο σκηνικο της συντομευσης ξεκινησε απο τα μηνυματα στο κινητο. Να γραψουν πολλα αλλα να μην τους παρει πανω απο ενα μηνυμα γιατι η μαμα δε θα τους δωσει λεφτα για καρτα αν την ξεκανουν μεσα σε 4 μερες.

Το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απο ολα ειναι τα greeklish. Ολα τα μικρα γραφουν με greeklish αλλα δε γνωριζουν πως οταν τελειωσει το σχολειο και δε χρησιμοποιουν το στηλο καθολου να γραψουν Ελληνικα σε χαρτι, θα ξεχασουν την ορθογραφια τους. Αυτο το λεω απο προσωπικη εμπειρια καθως απο τα 17 μου εγραφα greeklish, και πριν 6 μηνες που τα εκοψα συνειδητοποιησα με τρομο οτι εχω ξεχασει την ορθογραφια μου. Ποση ντροπη νιωθω οταν ψαχνω στο google να βρω πως γραφετε μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ λεξη. Καλα να παθω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα ιδια επαθα κι εγω με τα greeklish...ειχα ξεχασει να γραφω και τωρα μερικες συνθετες λεξεις τις "googlαρω"....ασχετα οτι εχω αρχισει ενα παλιο μου χομπι...το διαβασμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο με το Like πραγματικα δεν υπαρχει..ειδικα οταν κανουν Like στον εαυτο τους για αυτο που γραψανε ειναι γελοιο!!

Αν παρατηρησεις...οι ηλικιες που γραφουν ετσι ειναι απο 12 εως 20 το πολυ. Επειδη εκανα μια 'ερευνα' :crazy: πανω σε αυτο το θεμα αφου με ειχε παραξενεψει, εμαθα πως το ολο σκηνικο της συντομευσης ξεκινησε απο τα μηνυματα στο κινητο. Να γραψουν πολλα αλλα να μην τους παρει πανω απο ενα μηνυμα γιατι η μαμα δε θα τους δωσει λεφτα για καρτα αν την ξεκανουν μεσα σε 4 μερες.

Το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απο ολα ειναι τα greeklish. Ολα τα μικρα γραφουν με greeklish αλλα δε γνωριζουν πως οταν τελειωσει το σχολειο και δε χρησιμοποιουν το στηλο καθολου να γραψουν Ελληνικα σε χαρτι, θα ξεχασουν την ορθογραφια τους. Αυτο το λεω απο προσωπικη εμπειρια καθως απο τα 17 μου εγραφα greeklish, και πριν 6 μηνες που τα εκοψα συνειδητοποιησα με τρομο οτι εχω ξεχασει την ορθογραφια μου. Ποση ντροπη νιωθω οταν ψαχνω στο google να βρω πως γραφετε μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ λεξη. Καλα να παθω.

Εγώ πρόσεξα και κάτι αλλό. Γράφω και σε χαρτί και οπουδήποτε κανονικά με τόνους και ορθή γραφή. Διάβαζα όμως greeklish κάποιο διάστημα και ακόμα γίνεται αυτό μέσα στο διαδίκτυο, ξέρετε τι παρατήρησα; Ότι πολλές φορές μπερδεύομαι και πάω ακόμα και εγώ, που χρησιμοποιώ πάντα Ελληνικά, να γράψω κάποιο λατινικό γράμμα ή να κάνω λάθος ορθογραφικό σε γελοία και απλή λέξη! Το συμπέρασμα είναι ότι βλέποντας και διαβάζοντας περισσότερο greeklish παρά την Ελληνική στον εγκέφαλο αποτυπώνεται αυτή η εικόνα και μετά μηχανικά σου βγαίνει αυτό και ιδού το αποτελέσμα... ακόμα και όσοι δε γράφουν έτσι αλλά διαβάζουν μόνο πάλι επηρεάζονται!!

τα ιδια επαθα κι εγω με τα greeklish...ειχα ξεχασει να γραφω και τωρα μερικες συνθετες λεξεις τις "googlαρω"....ασχετα οτι εχω αρχισει ενα παλιο μου χομπι...το διαβασμα...

Το διάβασμα και η γραφή θα σε βοηθήσουν. Έχετε σκεφτεί παιδιά ότι εμείς από τους παλιούς πήραμε τη γλώσσα μας, αλλοιωμένη πάλι αλλά πιο απλοποιημένη, εμείς τί θα αφήσουμε στην επόμενη-επόμενες γενιές; Τα greeklish, τα lol και αυτές τις &$%^#^#^#^$#^%&#@$;;; Είμαστε με τα καλά μας;;; Τροποποιήθηκε από τον R6άκιας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

. ^_^ ..χεχε!..χαλαρα Σε Λεω...

...παιδες!..καταλαβαινω τις επιφυλάξεις των περισσότερων ..αλλα δεν ειναι ετσι! Σχετικα ειναι ολα!... και καλο ειναι να γνωριζουμε και να μαθαινουμε παρα να αποφευγουμε και να εξορκίζουμε!

Η σωστη Χρηση πρεπεπει να υποδειχθει και οχι ο αναθεματισμος! Καποιοι ανθρωποι αφιέρωσαν ολη τη ζωη τους να διασπασουν το ατομο ...αλλοι με αυτο πολεμησαν τον καρκινο και αλλοι το ριξαν στη Χιροσίμα .

Στο FB μπορεις να διαφημιστεις ,να ξαναβρεις παλιους φιλους , να κρατησεις επαφη με τους γνωστους που εχεις πολυ μακρια σου , να μοιραστεις μαζι τους καποια χαρα σου! Αν εσυ το χρησιμοποιεις για να παιζεις παιχνιδια , να ψαχνεις για γκομενα, να ξεκατινιάζεσε και να ξεφτυλιζεσε...κανεις απλα .... λαθος χρηση!!

.η CIA δεν δινει δεκαρα για το που βρίσκεσαι εσυ και εγω , σχεδον ολες οι εφαρμογες(apps) δινουν στοιχεια για το που βρισκεσαι ,ολα οσα γραφεις και κανεις κλικ στο google ολα ταξινομουντε, τα ονομαστικα σου στοιχεια βρισκονται παντου πλεον απ το email σου και τον τηλεφωνικο σου παροχό..και το 100% των συγχρονων τηλεφωνικων handy εχουν πλεον gps που λειτουργει δεινοντας το στίγμα σου ακομα και οταν εσυ δεν το θελεις. με την ιδια λογικη το mybike ειναι δαχτυλος της CIA ή μηπως φανταζεστε οτι εδω μεσα ειμαστε αγνωστοι γιατι οι περισσοτεροι γραφουν με ψευδώνυμο.(απ τη στιγμη που εχεις δηλωσει email εισαι πλεον "γνωστος")

θα προτιμουσα να βλεπα ενα βιντεο που θα επισημανε τη κακη πλευρα της συμμετοχης σε τετοιου ειδους ηλεκτρονικης κοινωνικης δικτύωσης και οχι να απαξιωνει τον χρηστη της! Να δειχνει πως μπορεις να προστατεψεις τα δεδομενα σου και να διαχωρισεις τους Friends σου σε κατηγοριες ...μοιραζομενος τις πληροφοριες με βαση την κριση σου απ τη στιγμη που σου δινετε οντως τετοια δυνατοτητα....Στο τελος νομιζω οτι τετοιου ειδους βιντεακια σαν αυτο ....τελικα λειτουργουν ευεργετικα προς το FB ...και μονο που γινονται αφορμες για συζητηση γυρω απ αυτο!

...εχω 2 μικρα κοριτσακια και ειμαι σιγουρος οτι οτραν θα ρθει εκεινη η στιγμη ...... δεν θα τα απαγορευσω την χρηση ηλεκτρονικου υπολογιστη και τα παραγωγα αυτου ...αλλα θα προσπαθησω μεχρι τοτε να μεινω μεσα στα πραγματα για να μπορω να παρακολουθησω τα γεγονοτα ..και ευλαβικα και επαναλαμβανωμενα θα τους δειχνω την σωστη χρηση , επισημανοντας τις παγιδες!

...ο χειροτερος μας εχθρος ειναι η αμάθεια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα προσωπικα που και σε φορουμ ειμαι γραμενος και γενικα ασχολουμε με τετοια και δεν υπαρχει πουθενα τ ονοματεπονυμο μου γραμμενο στο διαδυκτιο,και ουτε μια φωτογραφια ανεβασμενη με τα μουτρα μου...(με φουλφεης δεν πιανεται)

και ουτε προκειται..

και στο μεηλ δε σ αναγκαζει κανενας να βαλεις αληθινα στοιχεια.

και δεν εχω και φ.μπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έπαθε...σοκ ο φοιτητής που πήρε τα προσωπικά δεδομένα του από το FB!

Πήρε ένα ολόκληρο CD με 1.222 αρχεία PDF!

Εξοργισμένος με τις ρυθμίσεις ασφάλειας του Facebook, ένας φοιτητής Νομικής από την Αυστρία εκμεταλλεύτηκε τη νομοθεσία και απαίτησε από την υπηρεσία να του παραδώσει όλα τα δεδομένα που τον αφορούν.

Δεν περίμενε όμως ότι θα λάβει ένα ολόκληρο CD με 1.222 αρχεία PDF, των οποίων η συνολική έκταση πλησιάζει το Πόλεμος και Ειρήνη του Τολστόι.

Μέσα στο δισκάκι, ο 24χρονος Μαξ Σρεμς βρήκε έναν ωκεανό προσωπικών δεδομένων, όπως όλα τα «like», όλα τα αιτήματα φιλίας που είχε αποστείλει και δεχτεί και όλες τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει τα προηγούμενα χρόνια.

Eμεινε μάλιστα έκπληκτος όταν εντόπισε πολλά δεδομένα που είχε διαγράψει από το προφίλ του. «Oταν διαγράφεις κάτι από το Facebook, το μόνο που πετυχαίνεις είναι να τα αποκρύπτεις από τον εαυτό του» σχολιάζει ο Σρεμς στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Σοκαρισμένος από τον όγκο και τον πλούτο των δεδομένων που συλλέγει το Facebook, ο Σρεμς ξεκίνησε την πρωτοβουλία Europe vs Facebook, η οποία έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τις «ασαφείς και αντιφατικές» πολιτικές προστασίας δεδομένων.

BHMA

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα