Jump to content
R6άκιας

You need to get off facebook - Βγες από το Φατσοβιβλίο.

Recommended Posts

To facebook ειναι οκ για να μιλας με φιλους και μονο!..Ολα τα ολα που γινονται οπως κανει στης αφισες το παιδι ειναι αληθεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η εναντιωση προς το Φεησμπουκ εχει καταντησει γραφικοτερη του γραφικου... -_- -_- -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως εχει γινει τοσο απαρραιτητο και <<πρεπει>> που δε νομιζω να ξεπεραστει τοσο ευκολα.εκτος κ αν βγει κατι καλυτερο εννοειται!!.....Εφτιαξα FB μολις 2βδομαδες πριν φυγω απο Ελλαδα μονο κ μονο για να κρατησω επαφη με φιλους απο Ελλαδα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρ...α μαντολες.

Πρωτα απο ολα ο τυπας εχει κατασαλιωσει ολες τις σελιδες.

Και φυσικα ειναι ηλιθιο να γραφεις "I'm clean for XXX months now" . Ενταξει δεν εκανε και κοκα.

Και οσους μιλανε για προσωπικα δεδομενα. Πιστεψτε με ακομα και λογαριασμο να μην εχετε τα στοιχια σας υπαρχουν παντου στο διαδικτυο.

Τελος παντων. Πολυς ντορος για το τιποτα.

Ολα μπορουν να ειναι ευχριστα αρκει να ξερουμε να τα χρησιμοποιουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλά ένα βίντεο σας έδειξα παίδες. Είναι μία άλλη άποψη και αυτή. Αυτό που εγώ θέλω να πω είναι πως έχει χαθεί όπως παλιότερα η ουσιαστική επάφη, τώρα τα λέμε μέσω φατσοβιβλίου, msn κ.α., έχουμε κινητά τηλέφωνα απίστευτης τεχνολογίας και παρατηρήσατε κάτι; Δε μπορούμε ουσιαστικά να επικοινωνίσουμε... Αυτά από εμένα, καλημέρα σε όλους και καλές βόλτες για όσους βολτάρουν σήμερα!

Τι να το κανουμε το Facebook, αφου υπαρχει το myBike..... :mB_kalo_e:

:D Τροποποιήθηκε από τον R6άκιας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχω και χαιρομαι. Ευχομαι να μην ''αναγκαστω'' ποτε να κανω

Το βιντεακι λεει πολλες αληθειες. Η ποιο σημαντικη; Δεν εχεις 854 φιλους αλλα μονο 4 πραγματικους και αυτο ισχυει παιδια.

Επισης το οτι κοιταμε τις φωτο των αλλων που ειναι γνωστος/γνωστη καποιου δικου μας και αυτο ισχυει.

Δυστυχως εχει γινει τοσο απαρραιτητο και <<πρεπει>> που δε νομιζω να ξεπεραστει τοσο ευκολα.εκτος κ αν βγει κατι καλυτερο εννοειται!!.....Εφτιαξα FB μολις 2βδομαδες πριν φυγω απο Ελλαδα μονο κ μονο για να κρατησω επαφη με φιλους απο Ελλαδα....

Αυτος ειναι ισως ο ποιο σημαντικος λογος.:)

Αν εισαι ομως στην χωρα σου, πραγματικα δεν χρειαζεσαι FB, ενας αλλος ειναι να διαφημισεις την δουλεια σου. Και εκει οκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχω και χαιρομαι. Ευχομαι να μην ''αναγκαστω'' ποτε να κανω

Το βιντεακι λεει πολλες αληθειες. Η ποιο σημαντικη; Δεν εχεις 854 φιλους αλλα μονο 4 πραγματικους και αυτο ισχυει παιδια.

Επισης το οτι κοιταμε τις φωτο των αλλων που ειναι γνωστος/γνωστη καποιου δικου μας και αυτο ισχυει.

Αυτος ειναι ισως ο ποιο σημαντικος λογος. :)

Αν εισαι ομως στην χωρα σου, πραγματικα δεν χρειαζεσαι FB, ενας αλλος ειναι να διαφημισεις την δουλεια σου. Και εκει οκ

Για διαφήμιση είναι ο καλύτερος τρόπος στην παρούσα εποχή! Εγώ με το θείο μου που μιλάω, είναι στην Αμερική αυτός, μιλάμε μέσω του Skype, πολύ χρήσιμο πρόγραμμα, βλέπεις τον άλλο και μιλάς όσο θες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρ...α μαντολες.

Πρωτα απο ολα ο τυπας εχει κατασαλιωσει ολες τις σελιδες.

Και φυσικα ειναι ηλιθιο να γραφεις "I'm clean for XXX months now" . Ενταξει δεν εκανε και κοκα.

Και οσους μιλανε για προσωπικα δεδομενα. Πιστεψτε με ακομα και λογαριασμο να μην εχετε τα στοιχια σας υπαρχουν παντου στο διαδικτυο.

Τελος παντων. Πολυς ντορος για το τιποτα.

Ολα μπορουν να ειναι ευχριστα αρκει να ξερουμε να τα χρησιμοποιουμε.

ναι ρε αλλα ηταν ειρονικο! γιατι για μερικους ειναι σαν ναρκωτικο αν δεν μπουν για 1 μερα δεν θα ειναι καλα!

παντος οκ το facebook ειναι μια σελιδα και τιποτα παραπανω! το μονο που εξυπηρετει ισως ειναι να βρεις καποιον απο εκει και περα του παρνεις το τηλ και μιλας σαν ανθρωπος απο κοντα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλιό, πολύ παλιό...

Σημασία έχει η διαχρονικότητα, η ηλικία έχει σημασία σε κινητήρες. Το μήνυμα είναι ίδιο από τότε που βγήκε το βίντεο, πάντως εγώ πιστεύω ότι λέει κάτι... :) Τροποποιήθηκε από τον R6άκιας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

facebook???οχι ευχαριστω..ουτε καν..ειδικα με τοσα που ακουγονται...

οι πιο πολυ πιστευουν οτι μας ψεκαζουν τ αεροπλανα,αυτο τους πειραξε,και εχουν ολοι φ.β.

ειναι κατι παραπανω απο μια σελιδα..

και εγκυκλοπεδικα,πιστευω πως δεν υπαρχει καποιος που να ξερει πραγματικα τι χρειαζεται για να διαγραφεις απο το φβ?οχι να απενεργοποιηθεις...διαγραφη κανονικη...

γιατι νομιιζουν ολοι διαγραφονται μ ενα κλικ..απλα...

δεν ειναι ολα τοσο αθωα..

οποιος φιλος δε θελει να χαθουμε,εχω και τηλεφωνο και μσν...

οποιος θελει απλα like και poke και πως τα λενε..κλαην!

καλo facebookisma...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι Facebook ρε παιδιά? Ποιος ασχολείται με αυτές τις βλακείες???

Σοβαρευτείτε λίγο...

Αφού τώρα έχουμε το Google+ :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

facebook???οχι ευχαριστω..ουτε καν..ειδικα με τοσα που ακουγονται...

οι πιο πολυ πιστευουν οτι μας ψεκαζουν τ αεροπλανα,αυτο τους πειραξε,και εχουν ολοι φ.β.

ειναι κατι παραπανω απο μια σελιδα..

και εγκυκλοπεδικα,πιστευω πως δεν υπαρχει καποιος που να ξερει πραγματικα τι χρειαζεται για να διαγραφεις απο το φβ?οχι να απενεργοποιηθεις...διαγραφη κανονικη...

γιατι νομιιζουν ολοι διαγραφονται μ ενα κλικ..απλα...

δεν ειναι ολα τοσο αθωα..

οποιος φιλος δε θελει να χαθουμε,εχω και τηλεφωνο και μσν...

οποιος θελει απλα like και poke και πως τα λενε..κλαην!

καλo facebookisma...

Το λέει η λέξη... Πρόσωπο βιβλίο... Βιβλίο προσώπων... Τί σου αρέσει; Πού είσαι; Με ποιον είσαι, τί έκανες εκεί, ποιοι είναι οι φίλοι σου, οι κολλητοί σου, οι συγγενείς σου, οι συνάδελφοι στη δουλειά σου, όπως λέει και το βίντεο επάνω είσαι Tag, είσαι αυτός, κάνεις εκείνο κτλ. απλά τους δίνουμε πληροφορίες μας απλόχερα, όχι ότι δεν υπάρχουν στο ίντερνετ τα στοιχεία μας, αλλά δε ξέρουν το γούστο μας, τι μας αρέσει να τρώμε, να παίζουμε, να παρακολουθούμε κτλ. στο φατσοβιβλίο τα λες όλα αυτά. Βλέπουν τα πρότυπα μας, αυτά που τρώμε πατώντας "μου αρέσει" παράδειγμα στην Pizza μπλα μπλα μπλα, τα πάντα και έτσι ξέρουν και τι να μας πλασάρουν οι πολυεθνικές, τι τρόφιμα, τι ρούχα, τα πάντα όλα, όπως λεεί και ο Αλέφαντος. Όσοι μπαίνετε από το κινητό σας τηλέφωνο, που είναι και δωρεάν φυσικά η σύνδεση, για να ξέρουν πού ήσουν και τί έκανες ανά πάσα στιγμή γιατί και το κινητό πλέον έχει γίνει προέκταση του χεριού μας, πρέπει να ξερουν ότι το κινητό τους υπάρχει στο προφίλ τους στο φατσοβιβλίο, η σελίδα αποθηκεύει αυτόματα τον αριθμό σας, δοκιμάστε το. Ξέροντας λοιπόν η σελίδα τον αριθμό σας, ξέρει και στην πραγματικότητα αμέσως την χώρα σου και φυσικά εάν το ψάξει και λίγακι σε περίπτωση που το χρειαστεί ξέρει ποιος είσαι αφού όλα είναι δηλωμένα, ακόμα όμως και πακιστανό να έχεις βάλει να δηλώσει τον αριθμό σου και να χρησιμοποιείς αυτόν, φαίνεται ποιος είσαι και από τη σύνδεση του παρόχου που έχεις το ίντερνετ. Έχει πολλά ακόμα που μπορείς να βρεις γι' αυτή τη σελίδα της CIA. Αυτά. :D

Τι Facebook ρε παιδιά? Ποιος ασχολείται με αυτές τις βλακείες???

Σοβαρευτείτε λίγο...

Αφού τώρα έχουμε το Google+ :mB_kalo_e:

:lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κ ολοι..μα ολοι αυτοι που εχουν fb και ανεβαζουν οοοοολη την καρτα της ψηφιακης απο χθες το βραδυ...ειμαι σιγουρος πως ειναι και αυτοι που βριζουν τις καμερες ''κυκλοφοριας''στο δρομο οτι μας κατασκοπευουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κ ολοι..μα ολοι αυτοι που εχουν fb και ανεβαζουν οοοοολη την καρτα της ψηφιακης απο χθες το βραδυ...ειμαι σιγουρος πως ειναι και αυτοι που βριζουν τις καμερες ''κυκλοφοριας''στο δρομο οτι μας κατασκοπευουν...

Λόγικη του παραλόγου. Σε λίγο τελείωνω το ανέβασμα από τις φωτογραφίες τις χθεσινές! Θα σε κάνω tag όπως λένε και οι Έλληνες!

Η ανωνυμία βρίσκεται στη μάζα

Σωστό, αλλά όταν η μάζα αρχίζει να κομματιάζεται σε μικρά κομμάτια, σιγά σιγά χάνει την ανωνυμία της.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:mB_kalo_e::mB_kalo_e::mB_kalo_e::mB_kalo_e:

:mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Παράνοια. Σε μια πορεία που είχα πάει και είχαμε σταματήσει στο Σύνταγμα, ήταν μια μάνα με τις 2 κόρες της που καθόντουσαν στο πεζούλι χωρίς να δείχνουν ότι ξέρουν γιατί πήγαν και τί κάνουν.

Ξαφνικά σηκώθηκε η μία κόρη και λέει στη μάνα: βγάλε μας καμμιά φωτογραφία ν' ανεβάσουμε στο fb να δούνε ότι ήρθαμε στην πορεία. :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπερβολικές αντιδράσεις και πολλά σχόλια για ένα ακόμη μέσο, ανάμεσα στα άλλα. Το facebook απαιτεί τον ίδιο βαθμό προσοχής που απαιτεί η χρήση του internet γενικότερα και των επικοινωνιακών sites γενικότερα. Πάντως το πάθος στις αντιδράσεις δείχνει ότι τουλάχιστον δεν περνάει αδιάφορο. Αυτό είναι το καλύτερο μήνυμα για διαφημιστικές και διαφημιζόμενους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα παντα εχουν και ορια, οταν τα ξεπερναμε υπαρχει προβλημα. Ενα πετυχημενο βιντεακι σχετικα με τη 'ζωη' μεσα στο Facebook.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα