chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παιδιά, σήμερα ξαναέπεσα. Με το παπί, γλίστρησε το μπροστινό στην οδό Λαδερών Βροχών Γλιτσανού. Οπότε ξέρετε αυτό τι σημαίνει. Κουφάλες έρχεται η (2η) σειρά σας. Φυλαχτείτε! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 από τον chiliplayer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Παιδιά, σήμερα ξαναέπεσα. Με το παπί, γλίστρησε το μπροστινό στην οδό Λαδερών Βροχών Γλιτσανού. Οπότε ξέρετε αυτό τι σημαίνει. Κουφάλες έρχεται η (2η) σειρά σας. Φυλαχτείτε! Οχι ρε μλκ παλι Εντομεταξυ πριν που ξυπνησα ειδα ενα τηλ σου αλλα ξεχασα να σε παρω.. πωω.. Σσςς ρε παλιογκαντεμη, εξω απο δω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Α ρε chili εμένα δεν με πιάνει έχω πέσει ήδη 2 φορές :) Είδα και εγώ την κλήση σου αλλά ροχάλιζα όπως ο simoncellφώτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Τι να πω... πάτησα μπροστινό φρένο - λίγο, πολύ λίγο - ίσα για να κόψω σιγά σιγά από μακριά για να στρίψω. Ε και έπεσα γιατί μπλόκαρε. Έλεος! Δεν ξέρω μην είχε τίποτα λάδια, γιατί απλά από γλιτσοβροχή ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ παγοδρόμιο δε νομίζω να γίνεται ο δρόμος. Τέσπα... Έπεσα πλάγια και σύρθηκα κανά μέτρο δύο με την πλάτη. Εννοείται φόραγα μπουφάν+κράνος+γάντια. Τα ρούφηξε όλα το προστατευτικό της πλάτης και δεν κατάλαβα τίποτα. Μόνος ο κ*λ*ς μου πονάει λίγο (ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ - ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΣΑΣ ΒΡΟΜΙΑΡΑΙΟΙ) και γενικά τελείως φτηνά τη γλίτωσα! Φαντάσου να είχα τη μηχανή! Θα έκλαιγα τη μοίρα μου τώρα (τιμόνια/μανέτες/όργανα/γρατσουνιές/κλπ...) Ενώ η πάπια άθικτη! ΤΙΠΟΤΑ όμως! Άντε καληνύχτα παιδιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Μόνος ο κ*λ*ς μου πονάει λίγο (ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ - ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΣΑΣ ΒΡΟΜΙΑΡΑΙΟΙ) και γενικά τελείως φτηνά τη γλίτωσα! Όντως φθηνά την γλύτωσες Κωστάκη.... Είναι πολύ καλύτερα να πονάει ο κ*λος από την άσφαλτο :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 περαστικά σας παιδιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Όντως φθηνά την γλύτωσες Κωστάκη.... Είναι πολύ καλύτερα να πονάει ο κ*λος από την άσφαλτο :lol: Ισχύει. Όταν σε πονάει εσένα πρέπει να είναι από τα υποβρύχια που εγκαινιάζεις στο WC μετά τα τυρόψωμα και τις πίτσες! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Ισχύει. Όταν σε πονάει εσένα πρέπει να είναι από τα υποβρύχια που εγκαινιάζεις στο WC μετά τα τυρόψωμα και τις πίτσες! :D Εγώ κάνω καλές καύσεις. Πότε θα πάμε βολτούλα με τη μαυρούλα μου να δούμε τις δικές σου? Φόρα σκούρες κάλτσες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Πω ρε παιδια μολις τωρα το ειδα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Πω ρε παιδια μολις τωρα το ειδα! μλκια δεν εστειλα κανα μυνημα και εγω. απ΄την αλλη γλυτωσες και ολη την γκαντεμια (χωρις πλακα, ο νιουφης μας ξαναεπεσε σημερα) να ξανακανονισουμε τιποτα πριν τις γιορτες! (ακομα καλυτερα σουβλακοσυναντηση αντι για γκαιφεδες :P) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Κανονίστε το ΣΚ όποιος είναι πονεμένος και χτυπημένος αναλαμβάνω να τον μαζέψω με το αυτοκίνητο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Να μη καλέσετε τον Μητσοτάκη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 ΣΚ ε; Το ψήνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες