Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Καιρο εχουμε να τα πουμε απο κοντα, τι λετε για καφεδακι μεσα στο Σαβ/κο? Οποια μερα/ωρα βολευει τους περισσοτερους, πεταω εγω εναν Νεον Σαββατο απογευμα για αρχικη προταση και αμα δεν βολευει αλλαζουμε.. Θεματα προς συζητηση: -Επιστροφη μαθουσαλα και πως θα βρουμε τροπο να του κοτσαρουμε αρνητικους ποντους ωστε να του σπασουμε τα νευρα -Ποια 3(!) πατρινα μελη εχουν φαει τα μουτρα τους τον τελευταιο καιρο! (πικαντικο θεμα, θα ακολουθησουν σεμιναρια πως να πεφτετε σαν νιντζα και αλλα ζορικα κολπα) -Που θα βρω καναν ανθρωπο να μου βαψει τις ζαντες και πολλα πολλα αλλα.. Οσοι πιστοι, κουτσοι, κουλοι, στραβοι προσελθετε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Καλά μόνο που είδα στον τίτλο το "Πεσόντων" τσίμπησα αμέσως χα,χα,χα. Σάββατο ok πες και τι ώρα θα βρεθούμε Τώρα αναλυτικότερα 1) Τον Μάθο άστον πάνω μου ;) 2) Εγώ, μετά ο Chiliplayer, ο τρίτος ??? 3) Βάψιμο ζάντας αλά κρέμ έχω κάνει εγώ με κόστος 11,10€ info : http://www.go4it.gr/smf/index.php?topic=2612.0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 2) Εγώ, μετά ο Chiliplayer, ο τρίτος ??? Μάντεψε! :D Θα έρθω με το καινούριο ιννόβα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 3) Βάψιμο ζάντας αλά κρέμ έχω κάνει εγώ με κόστος 11,10€ info : http://www.go4it.gr/...hp?topic=2612.0 Sorry για το double post, αλλά μόλις το θυμήθηκα: Ρε Γιώργη, πες στον διαχειριστάκο του προαναφερθέντος site ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κάνει approve την εγγραφή μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Santaros21 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2011 Μεσα και εγω παιδια.. ωρα και που κανονιστε μονο... αν ειναι για υριο απογευμα κανονιστε για μετα τισ 8... αλλιως αυριο πρωι... η ακομα καλυτερα να βρεθουμε την κυριακη πρωι και να παμε ναυπακτο για καφε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Ωραία, δηλαδή αύριο μετά τις 8 στο νέον; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Καλά μόνο που είδα στον τίτλο το "Πεσόντων" τσίμπησα αμέσως χα,χα,χα. Σάββατο ok πες και τι ώρα θα βρεθούμε Τώρα αναλυτικότερα 1) Τον Μάθο άστον πάνω μου ;) 2) Εγώ, μετά ο Chiliplayer, ο τρίτος ??? 3) Βάψιμο ζάντας αλά κρέμ έχω κάνει εγώ με κόστος 11,10€ info : http://www.go4it.gr/...hp?topic=2612.0 Καλη φαση το homemade, αλλα αφου δεν θα βγουν τα λεφτα απ' την τσεπη μου μαλλον θα παω για κατι πιο "επαγγελματικο" Αν και την ψηνω να πειραματιστω σε κατι αλλα κομματακια που κααααποτε θα αντικατασταθουν με καρμπον οταν μαθω να στρωνω τιποτα πιο ζορικο.. Μάντεψε! :D Θα έρθω με το καινούριο ιννόβα! Μεσα και εγω παιδια.. ωρα και που κανονιστε μονο... αν ειναι για υριο απογευμα κανονιστε για μετα τισ 8... αλλιως αυριο πρωι... η ακομα καλυτερα να βρεθουμε την κυριακη πρωι και να παμε ναυπακτο για καφε Εγραψα για νεον απογευματακι αυριο, αλλα αμα γουσταρετε ναυπακτο ή τπτ τετοιο μεσα (αν και σε καποιο θα φορτωθω δικαβαλο) Οτι σας βολευει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Μπα αφήστε τα περί Ναυπάκτου καθώς τουλάχιστον 2 μας είναι χωρίς 2τροχο. Φωτάκη περαστικά, δεν το ήξερα για το τουμπίδι. Τι ώρα θα βρεθούμε στο Νέον σήμερα να το οριστικοποιήσουμε ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 -Ποια 3(!) πατρινα μελη εχουν φαει τα μουτρα τους τον τελευταιο καιρο! (πικαντικο θεμα, θα ακολουθησουν σεμιναρια πως να πεφτετε σαν νιντζα και αλλα ζορικα κολπα) -Που θα βρω καναν ανθρωπο να μου βαψει τις ζαντες και πολλα πολλα αλλα.. To πρώτο είναι όντως πικάντικο. ΑΛΛΑ άμα εννοείς την πεσιά μου από τα 10 μέτρα ύψος και με το Αρεμ στην πλάτη, δεν φταίω εγώ αλλά το ρημάδι το σκαλοπάτι που από κάτω δεν φαινόταν. Δεν έβγαινε ούτε με τα πόδια. Δεν είχα αρκετή φόρα. Δεν είχα τακάκια. Δεν είχα χέρια. Δεν είχα ξυπνήσει καλά. Δεν είχα πιεί καφέ......και πολλές άλλες δικαιολογίες....... (απορώ όμως ποιός με κάρφωσε). Το δεύτερο, πέρνα μια βόλτα να το δει ένα παλικάρι να μας πει............ Για καφέ, επειδή δεν έχεις γράψει "μπλαβοί", δεν έρχομαι........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 To πρώτο είναι όντως πικάντικο. ΑΛΛΑ άμα εννοείς την πεσιά μου από τα 10 μέτρα ύψος και με το Αρεμ στην πλάτη, δεν φταίω εγώ αλλά το ρημάδι το σκαλοπάτι που από κάτω δεν φαινόταν. Δεν έβγαινε ούτε με τα πόδια. Δεν είχα αρκετή φόρα. Δεν είχα τακάκια. Δεν είχα χέρια. Δεν είχα ξυπνήσει καλά. Δεν είχα πιεί καφέ......και πολλές άλλες δικαιολογίες....... (απορώ όμως ποιός με κάρφωσε). Το δεύτερο, πέρνα μια βόλτα να το δει ένα παλικάρι να μας πει............ Για καφέ, επειδή δεν έχεις γράψει "μπλαβοί", δεν έρχομαι........ Ωραία, ωραία... πανέμορφα... πέρασα απαρατήρητος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Οκ έκλεισε 8 το βραδάκι ΣΗΜΕΡΑ στο Νεόν !!! ΥΓ 1 Για να μην κλαίει ο Κωστάκης που τον περάσαμε ντούκου. ΥΓ 2 Άμα δεν έρθεις Αλέξανδρε θα σε σκίσω που μου έκανες τον καφέ νυχτερινό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Santaros21 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Με σουζα θα ερθω(που δεν ξερω να κανω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 To πρώτο είναι όντως πικάντικο. ΑΛΛΑ άμα εννοείς την πεσιά μου από τα 10 μέτρα ύψος και με το Αρεμ στην πλάτη, δεν φταίω εγώ αλλά το ρημάδι το σκαλοπάτι που από κάτω δεν φαινόταν. Δεν έβγαινε ούτε με τα πόδια. Δεν είχα αρκετή φόρα. Δεν είχα τακάκια. Δεν είχα χέρια. Δεν είχα ξυπνήσει καλά. Δεν είχα πιεί καφέ......και πολλές άλλες δικαιολογίες....... (απορώ όμως ποιός με κάρφωσε). Το δεύτερο, πέρνα μια βόλτα να το δει ένα παλικάρι να μας πει............ Για καφέ, επειδή δεν έχεις γράψει "μπλαβοί", δεν έρχομαι........ Ωπ ωπ αδεια διχτυα ριχνουμε γεματα βγαζουμε Αμα ειναι να στειλω πμ στους συντονιστας να βαλουνε και μπλαβοί μεσα.. Παντως θα περασω μια βολτιτσα ουτως ή αλλως, μαλλον κατα Δευτερα μερια Μπα αφήστε τα περί Ναυπάκτου καθώς τουλάχιστον 2 μας είναι χωρίς 2τροχο. Φωτάκη περαστικά, δεν το ήξερα για το τουμπίδι. Τι ώρα θα βρεθούμε στο Νέον σήμερα να το οριστικοποιήσουμε ; Νταξ μωρε δεν ηταν και τιποτα σοβαρο, το καλοπαιδο ο chili φταει, που οταν τον μαζεψα μου κανει "ελα μονο εσυ δεν εχεις πεσει, σειρα σου" Να κανονιστει ομαδικο φατουρο στον καφε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Τελικά ισχύει για 8 απόψε? Θα προσπαθήσω να περάσω, αφενός για να πούμε καμιά μ@λ@κία, αφετέρου για να κοπανήσω τον Γιώργο που ακόμα περιμένω να μου τηλεφωνήσει!! Δεν είναι σίγουρο, αλλά υπόσχομαι πως θα προσπαθήσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Τελικά ισχύει για 8 απόψε? Θα προσπαθήσω να περάσω, αφενός για να πούμε καμιά μ@λ@κία, αφετέρου για να κοπανήσω τον Γιώργο που ακόμα περιμένω να μου τηλεφωνήσει!! Δεν είναι σίγουρο, αλλά υπόσχομαι πως θα προσπαθήσω Ισχυει ισχυει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Ισχυει ισχυει! ΟΚ, ΟΚ B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Έφαγα καθίκια. Και πίτσα και τυρόψωμο!! Και πριν το φαγητό πετάχτηκα και μια γρήγορη στο Ρίο για να πετάξω από πάνω μου το κακό το μάτι του γκαντεμόσαυρου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Χα,χα,χα ΘΕΟΣ !!! Αλέξανδρε που ήσουν χε,χε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Έφαγα καθίκια. Και πίτσα και τυρόψωμο!! Και πριν το φαγητό πετάχτηκα και μια γρήγορη στο Ρίο για να πετάξω από πάνω μου το κακό το μάτι του γκαντεμόσαυρου Τώρα έχεις σημαδευτεί. Δεν πας και στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, έρχεται έρχεται! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 από τον chiliplayer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Τώρα έχεις σημαδευτεί. Δεν πας και στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, έρχεται έρχεται! Το μόνο που βλέπω είναι εσένα να έρχεσαι με την όπισθεν!!! Δωράκι για να προλαβαίνεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2011 Απίστευτοι τύποι :lol: έχω λιώσει στα γέλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 παιδια τωρα το ειδα, αλλα ετσι κι αλλιως απο δουλεια γυρισα 10,30 χθες. νεξτ ταιμ. φωτη τι εγινε ρε, ολα καλα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Santaros21 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Παιδια καλημερα... Klab Χιλια συγγνωμη π δεν μπορεσα να ερθω... η μαγια(το σκυλι μου) ο μαθουσαλασ την ξερει περυσι 25 μαρτιου ειχαμε κανει συναντηση με σκυλια... ειχε σοβαρο προβλημα και μασ ελεγαν για νεφρικη ανεπαρκεια (εν συντομια θανατος, γτ δεν μπορεις να κανεις τπτ) αλλα τελικα δοξα τον θεο δεν ηταν αυτο.. μαλλον λοιμωξη που την εριξε βαρια... χιλια συγγνωμη και παλι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Σίγα ρε πλάκα κάνουμε το θυμάμαι το σκυλάκι σου το άσπρο και φουντωτό :) Καλά να είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 παιδια τωρα το ειδα, αλλα ετσι κι αλλιως απο δουλεια γυρισα 10,30 χθες. νεξτ ταιμ. φωτη τι εγινε ρε, ολα καλα; Ολα καλα τωρα, σε καμια 20αρια μερες θα μπορω να ξαναοδηγησω κιολλας, τα σιδερα μαλλον θα φανε λιγο καιρο παραπανω αλλα δε βαριεσαι.. (εντομεταξυ τοσο καιρο δεν ειχα παρει ειδηση οτι αλλαξες ονομα και να λεω που εχεις χαθει :P) Παιδια καλημερα... Klab Χιλια συγγνωμη π δεν μπορεσα να ερθω... η μαγια(το σκυλι μου) ο μαθουσαλασ την ξερει περυσι 25 μαρτιου ειχαμε κανει συναντηση με σκυλια... ειχε σοβαρο προβλημα και μασ ελεγαν για νεφρικη ανεπαρκεια (εν συντομια θανατος, γτ δεν μπορεις να κανεις τπτ) αλλα τελικα δοξα τον θεο δεν ηταν αυτο.. μαλλον λοιμωξη που την εριξε βαρια... χιλια συγγνωμη και παλι.. No problem, απλα επειδη ειχαμε χωθει λιγακι φοβηθηκαμε οτι δεν μας ειδες και εφυγες.. Περαστικα στο σκυλο σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες