ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Ωραίο μηχανάκι και θα σου πηγαίνει τρέλα. ΄Πέρνα και το μαλλί ηλεκτρί ανταύγεια και έφυγες :) Μωρέ άμα μου το δινανε δεν θα με χάλαγε ούτε η χαζοαερογραφία (βάφεται σιγά) ούτε τα χαζομπλέ στις ζάντες (βγαίνει) τα 4 κυλινδράκια χαζεύω αλλά είπαμε ..............πιπέρι και μακρυά ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Υ.Γ. Βρίσκεις κάτι μηχανούλες την σήμερον ημέρα από 1.500 μέχρι 3.000 μούρλια ( http://www.car.gr/cl...s/view/1740432/ ) ! Σε τρώγει ΣΑΒΒΑ σε τρώγει, και όσο προσπαθείς να το παραχώσεις τόσο θα γίνετε πιο δυνατό. :sopase: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Σε τρώγει ΣΑΒΒΑ σε τρώγει, και όσο προσπαθείς να το παραχώσεις τόσο θα γίνετε πιο δυνατό. :sopase: Όχι, όχι ! Αλλά και έτσι να ήταν με τα χάλια που ζούμε τώρα Θωμά φίλε μου δεν τολμώ να ανασάνω όχι και να το τολμήσω. Άν ήταν διαφορετικά τα πράγματα οφείλω να πώ ότι θα κοσμούσε το γκαράζ μου και μία τετρακύλινδρη ταξιδιάρα ομορφούλα (είτε μπορώ είτε όχι έτσι για να την βλέπω) αλλά με το αβέβαιο μέλλον του τώρα δυστυχώς φίλε μου . Πάντως δεν θάδινα με τίποτα ένα σκασμό λεφτά για άλλο σκουτεροειδές, εκεί μούκατσε το τέλειο πιστεύω και ο συνδυασμός 300αριού για πόλη και 4κύλινδρου για έξω είναι ότι καλύτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Επανερχόμενος στο υπ αριθ 93 ποστ του θέματος (καφεδάκι πρωί 11-12-11 στο Λαύριο), Δ/γης myBike της 09/12/2011. Και επειδή εγώ είμαι….. μην τάξεις σε άγιο κερί και στο naftilo βόλτα, τι γίνετε με εκείνη τη μακρινή βολτουλα για καφέ που εκλεχθεί στον αέρα σαν κεραυνός εν αιθρία για ημέρα Σάββατο? είναι τέταρτη σήμερα και αύριο πέμπτη πλησιάζει η μέρα και πρέπει να ξέρουμε για ετοιμαστούμε. Να κάνουμε σέρβις και να αλλάξουμε λάδια αν χρειάζεται να ετοιμάσουμε τις σκηνούλες μας να γιαλύσουμε τα άρβυλα μας να οργανώσουμε της μερίδες ξηρας τροφής μας. Και γενικά να είμαστε έτοιμοι εγκαίρως για την επιθεώρηση της παρασκευής, για να μην υπάρξει κόλλημα στην αναχώρηση του Σαββάτου Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 από τον naftilos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Εγω μονο Κυριακη μπορω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Επανερχόμενος στο υπ αριθ 93 ποστ του θέματος (καφεδάκι πρωί 11-12-11 στο Λαύριο), Δ/γης myBike της 09/12/2011. Και επειδή εγώ είμαι….. μην τάξεις σε άγιο κερί και στο naftilo βόλτα, τι γίνετε με εκείνη τη μακρινή βολτουλα για καφέ που εκλεχθεί στον αέρα σαν κεραυνός εν αιθρία για ημέρα Σάββατο? είναι τέταρτη σήμερα και αύριο πέμπτη πλησιάζει η μέρα και πρέπει να ξέρουμε για ετοιμαστούμε. Να κάνουμε σέρβις και να αλλάξουμε λάδια αν χρειάζεται να ετοιμάσουμε τις σκηνούλες μας να γιαλύσουμε τα άρβυλα μας να οργανώσουμε της μερίδες ξηρας τροφής μας. Και γενικά να είμαστε έτοιμοι εγκαίρως για την επιθεώρηση της παρασκευής, για να μην υπάρξει κόλλημα στην αναχώρηση του Σαββάτου Σωστό τι γίνεται ? Εγω μονο Κυριακη μπορω..... Ή Σάββατο ή Κυριακή εγώ μέσα είμαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Ή Σάββατο ή Κυριακή εγώ μέσα είμαι. Ναι αλλά να το ξέρουμε εγκαίρως για να κανονίσουμε τα δέοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Έτσι είναι τα ιταλικά για να πάνε μια κυριακάτικη εκδρομούλα θέλουν full service και τρεις ημέρες προετοιμασία πριν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ναι αλλά επιστρέφουμε στη βάση μας δη ιδίων δυνάμεων και όχι στην καρότσα της οδικής η αλλού μέσου, ακόμα και με καμένο ανορθωτή από το τις πλαγιές του Πήλιου Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Έτσι είναι τα ιταλικά για να πάνε μια κυριακάτικη εκδρομούλα θέλουν full service και τρεις ημέρες προετοιμασία πριν. Ναι αλλά επιστρέφουμε στη βάση μας δη ιδίων δυνάμεων και όχι στην καρότσα της οδικής η αλλού μέσου, ακόμα και με καμένο ανορθωτή από το τις πλαγιές του Πήλιου Ωπ, σου την είπε ο Ιταλός. Αυτό σηκώνει απάντηση. :D Αν και φίλε Θωμά, ένα σκασμένο λάστιχο δεν είναι ζημιά που καταλογίζεται στο μοτοσακό. Και ας μην είχες μαζί σου ένα ολόκληρο team μηχανικών και ηλεκτρολόγων, και θα σού 'λεγα εγώ σε ποιά βουνοκορφή θα είχε μείνει το..... ελαφάκι σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Βρε αφήστε τις κοκορομαχίες και πείτε καμμιά βόλτα θα παίξει? Τον Καραντζά τον είδατε ? Άντε και είναι Πέμπτη σήμερα και πάλι θα την φάμε σαν τις κότες στο κοτέτσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Είδαμε είδαμε και αφήσαμε ένα αποτύπωμα και εκεί. Εσύ ειδές τι σου ετοίμασα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες