Jump to content
Scissorz

Καινουργιο ή μεταχειρισμενο?

Recommended Posts

Παιδια επροκειτο σε λιγο καιρο να παρω ninja 250 ειμαι 17 και την μηχανη θα την αλλαξω στα 21.

Το δειλημα μου ειναι να παρω μεταχειρισμενο (που κειμενεται στα 3000) η ενα καινουργιο (4500 μου το δινει ο αντιπροσωπος χωρις χαρτια κτλπ)?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μην ρωτάς. Εάν μπορείς, πάντα καινούργιο.

Είσαι από τους λίγους Έλληνες που μπορούν να κάνουν προγραμματισμό 4ετίας :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα η γνωμη μου ηταν παντα υπερ των μεταχειρησμενων.οχι βεβαια οταν το καινουριο το παιρνεισ 1.500 πανω αλλα γενικα οταν κατι κανει 6000 πχ και το βρησκεις 1.500-2000.οτι σημαζεματα και να θελει δυσκολο να ξαναφτασει τα 6000.αλλα αναλογα πως το βλεπει ο καθενας.ειδικα για μηχανη με ημερομηνια ληξης που δηλαδη ετσι κι αλλιως δεν σκοπευεις να κρατησεις πολυ δεν νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα καινουριο.τωρα στην περιπτωση σου δεν μου φαινονται και πολλα παραπανω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σαν το καινουργιο δεν ειναι τπτ...!!!

μεγαλη αληθεια!αφου θα το κρατησεις μερικα χρονακια σε οσο καλυτερη κατασταση ειναι,τοσο το καλυτερο.τι εννοεις "χωρις χαρτια"? Τροποποιήθηκε από τον billis93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρες ένα μεταχειρησμένο σε καλή κατάσταση με λίγα σχετικά χιλιόμετρα, υπάρχουν πολλά, αφού θα το αλλάξεις μετά από 2-3 χρόνια, δεν αξίζει να το πάρεις καινούριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πρώτη μηχανή συμβουλεύω πάντα μεταχειρισμένο.

Εξάλλου, έχει γεμίσει ο τόπος από τέτοια ninjakia...

Αν στην αναζήτησή σου έχεις σύμμαχο κάποιον μηχανικό, ώστε να διαλέξετε μαζί ένα καλοσυντηρημένο μηχανάκι, τότε βουρ...

4500 μου το δινει ο αντιπροσωπος χωρις χαρτια κτλπ?

Και πάλι ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ «χωρίς χαρτιά»;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο κολλητός μου πήρε την περασμένη βδομάδα Νίντζα 250 από παιδί του φόρουμ μας και για την κατάστασή του (θέλουν αλλαγή μερικά από τα αναλώσιμά του) η τιμή ήταν πάρα πολύ καλή. Πολύ κάτω της τιμής του καινούριου και πραγματικά σαν καινούριο!!! Ψηφίζω μεταχειρισμένο και εγώ, ειδικά για πρώτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοείται μεταχείρω!

Αν έχεις φίλο/γνωστό που να ξέρει και να μπορεί, τζάμπα λεφτά το καινούριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι υπερ των μεταχειρισμενων εφοσον ειναι πολυ προσεγμένες οι μοτό που ψαχνεις γιατι γλυτωνεις αρκετα χρηματα,βεβαια παντα το μεταχειρισμενο ειναι "λαχειο" δεν ξερεις τι μπορει να σου τυχη η να εκρυβε ο προηγουμενος,βεβαια εαν εχεις πολυ χρημα πάρτο καινουργιο! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειμαι ακριβως στο ίδιο δειλιμα με το πεδι που ανοιξε το ποστ (και ηλικια :pinch: )και θα ελεγα αφου ειναι πρωτο μτχ στιν τελικη πολλα λεφτα για 250αρι (εγω που θελω τον δουκα να δω τι θα κανω που σιγα μην υπαρχει μτχ) τεσπα παλικάρι αν δινεις πανελλήνιες κουραγιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά το πρώτο μηχανάκι και γενικά το μηχανάκι που θα πάρεις για να μάθεις καλύτερα να μην είναι καινούριο. Λόγο απειρίας επάνω σε κάτι τέτοιο μπορεί μαθαίνοντάς το να πέσεις, έστω και με πολύ λίγα χλμ., οι γρατσουνιές όμως θα υπάρξουν, μπορεί να σπάσει και κάποιο πλαστικό γενικά διάφορα μικροπράγματα τα οποία όμως έχουν κάποιο κόστος και δεν είναι μόνο αυτό, αργότερα θα θες να το πουλήσεις εάν είναι αγρατσούνιστο και δεν έχει πτώση το μηχανάκι ΣΙΓΟΥΡΑ αυτό θα είναι πολύ θετικό για εσένα γιατί θα το πουλήσεις σίγουρα και γρήγορα απ' ότι εάν ήταν με γρατσουνιές και διάφορα τέτοια, έστω και μικροπράγματα, επηρεάζουν τον αγοραστή. Η καλύτερη λύση για εμένα τουλάχιστον είναι να πέρνουμε όταν θέλουμε να μάθουμε κάτι το οποίο να είναι μεταχειρισμένο, σε καλή κατάσταση μηχανικά, να μη σου βγάζει προβλήματα, αλλά σε εξωτερική κατάσταση δεν πειράζει να έχει και μικρογρατσουνιές ή να είναι και άσχημο (εάν έχει φάει κάποια γερή στούκα φαίνεται και εκεί το αφήνεις γιατί μπορεί να έχει κάποιο μηχανικό του μέρος πρόβλημα λόγο της πτώσης), εμάς μας ενδιαφέρει να μάθουμε, εάν παράδειγμα πέσουμε μέχρι να συνηθήσουμε αυτό που οδηγούμε δε θα μας πειράξει και τόσο γιατί είναι κάτι που δείχνει παλιό και δε δίνουμε τόση σημασία αν ήταν ειδικά και κάτι σχετικά χαμηλής τιμής, όχι παράδειγμα 4.500 (τιμή του καινούριου) εκεί θα μας τσούξει! Μετά αφότου συνηθήσουμε με το μηχανάκι αυτό και πάρουμε το κολάι πάμε σε αγορά καινούριου έτσι ώστε να είμαστε πιο σίγουροι, να γνωρίζουμε 5 πράγματα για το στήσιμο του κτλ. και για μην φάμε χαζοτούμπες μέχρι να το συνηθήσουμε. Αυτή είναι η άποψή μου, ελπίζω να βοήθησα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτα μεταχειρισμενο!Να μάθεις να καβαλάς!Παθαίνει κάτι το φτιάχνεις!Μαθαίνεις!Σχολείο που λέμε!και αφού είσαι οκ κάνεις την αγορά!και αμα σου έχει μείνει το παλιο το φτιάχνεις σιγά σιγά και το έχεις μαζί σου!Είναι σχολείο σε όλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά το πρώτο μηχανάκι και γενικά το μηχανάκι που θα πάρεις για να μάθεις καλύτερα να μην είναι καινούριο. Λόγο απειρίας επάνω σε κάτι τέτοιο μπορεί μαθαίνοντάς το να πέσεις, έστω και με πολύ λίγα χλμ., οι γρατσουνιές όμως θα υπάρξουν, μπορεί να σπάσει και κάποιο πλαστικό γενικά διάφορα μικροπράγματα τα οποία όμως έχουν κάποιο κόστος και δεν είναι μόνο αυτό, αργότερα θα θες να το πουλήσεις εάν είναι αγρατσούνιστο και δεν έχει πτώση το μηχανάκι ΣΙΓΟΥΡΑ αυτό θα είναι πολύ θετικό για εσένα γιατί θα το πουλήσεις σίγουρα και γρήγορα απ' ότι εάν ήταν με γρατσουνιές και διάφορα τέτοια, έστω και μικροπράγματα, επηρεάζουν τον αγοραστή. Η καλύτερη λύση για εμένα τουλάχιστον είναι να πέρνουμε όταν θέλουμε να μάθουμε κάτι το οποίο να είναι μεταχειρισμένο, σε καλή κατάσταση μηχανικά, να μη σου βγάζει προβλήματα, αλλά σε εξωτερική κατάσταση δεν πειράζει να έχει και μικρογρατσουνιές ή να είναι και άσχημο (εάν έχει φάει κάποια γερή στούκα φαίνεται και εκεί το αφήνεις γιατί μπορεί να έχει κάποιο μηχανικό του μέρος πρόβλημα λόγο της πτώσης), εμάς μας ενδιαφέρει να μάθουμε, εάν παράδειγμα πέσουμε μέχρι να συνηθήσουμε αυτό που οδηγούμε δε θα μας πειράξει και τόσο γιατί είναι κάτι που δείχνει παλιό και δε δίνουμε τόση σημασία αν ήταν ειδικά και κάτι σχετικά χαμηλής τιμής, όχι παράδειγμα 4.500 (τιμή του καινούριου) εκεί θα μας τσούξει! Μετά αφότου συνηθήσουμε με το μηχανάκι αυτό και πάρουμε το κολάι πάμε σε αγορά καινούριου έτσι ώστε να είμαστε πιο σίγουροι, να γνωρίζουμε 5 πράγματα για το στήσιμο του κτλ. και για μην φάμε χαζοτούμπες μέχρι να το συνηθήσουμε. Αυτή είναι η άποψή μου, ελπίζω να βοήθησα.

Μπορω να πω πως με καλυψες!Εχω και τον θειο ο οποιος απο μικρος σαν και μενα εχει μπλεξει και τωρα οδηγαει ss και θα μου μαθει δυο τρια πραγματα παραπανω.

Τελικα κατεληξα σε μεταχειρισμενο και για οικονομικους λογους αλλα και για αυτους που ανεφερες.

Το μονο θεμα ειναι οτι εδω πανω στην θρακη οι αντιπρωσοπειες τον παιζουν και δεν μπορουν να βρουν ενα μεταχειρισμενο...

Δεν εχω τα λεφτα ντουκου και εχω και το μηχανακι μου το οποιο θα πρεπει να δωσω ανταλαγη για να καλυψω την διαφορα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορω να πω πως με καλυψες!Εχω και τον θειο ο οποιος απο μικρος σαν και μενα εχει μπλεξει και τωρα οδηγαει ss και θα μου μαθει δυο τρια πραγματα παραπανω.

Τελικα κατεληξα σε μεταχειρισμενο και για οικονομικους λογους αλλα και για αυτους που ανεφερες.

Το μονο θεμα ειναι οτι εδω πανω στην θρακη οι αντιπρωσοπειες τον παιζουν και δεν μπορουν να βρουν ενα μεταχειρισμενο...

Δεν εχω τα λεφτα ντουκου και εχω και το μηχανακι μου το οποιο θα πρεπει να δωσω ανταλαγη για να καλυψω την διαφορα

Σιγά σιγά φίλε μου, μάζεψε χρήματα, κάνε τα κουμάντα σου και θα βρεις κάτι, απλά θέλει υπομονή και επιμονή για να βρεις αυτό που πρέπει, μη βιαστείς, για να εποφελειθείς από την αγορά που θα κάνεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το συγκεκριμενο μονο μεταχειρισμενο κοιτα το. ειναι για τους περισσοτερους το πρωτο. ουτε πιστες ιδιαιτερες ουτε πολλα χλμ ουτε ξεσκισματα. Κοιτα να βρεις καποιο εως 15000 χλμ και με λιγο παζαρι το τσιμπας και με 2600 η 2700. :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα