Jump to content
AnotherFace

Πιθανοτατα επιχειρησαν να με κλεψουν!

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα! Πριν 5 λεπτα ακουω τον συναγερμο να βαραει! (ναι των 5 ευρω που πηραμε) ερχεται ο πατερας μου μου το λεει και μου λεει παμε κατω να δουμε τι παιζει.. Κατεβηκα πολυ χαλαρα γιατι νομιζα πως δεν τρεχει τιποτα.. Ομως με το που κατεβενουμε βλεπουμε ενα φορτηγακι με 2 τυπαδες μεσα να αραζουν και να γυρναει και να φευγει.. (μενω σε στενο-αδιεξοδο). Δεν αντεδρασα γιατι ειχα και τον πατερα μου μαζι αλλα και οι τυπαδες που ηταν μεσα (δεν ειδα καλα φατσες) δεν εδειξαν καθολου ανχομενοι.. Συναγερμος-φορτηγακι κατω απτο σπιτι μου - κατι δεν παει καλα.... Φυσικα και πηρα πινακιδα ομως.. Ομως το φορτηγακι ηταν σταματημενο αναποδα.. Που σημαινει πως αν ηταν να με κλεψουν η μουρη του φορτηγου θα κοιταζε προς την εξοδο και οχι την αδιεξοδο του στενου.. Και επισης ηταν σβηστο.. Δεν ηταν αναμενο..

Τι μου προτεινετε να κανω?

Τροποποιήθηκε από τον anotherface

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να έχεις το νου σου στο ΧΤ συνέχεια. Και να βρεις τρόπο να το ασφαλίσεις καλύτερα. Τώρα ξερόυν για το συναγερμό και την επόμενη θα έρθουν οργανωμένοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και στην αστυνομια να το αναφερω δεν θα γινει τιποτα... Το εχω δει το εργο πολλες φορες με αλλα θεματα.. Το μηχανακι το ειχα και με κουλουρα και με κλειδαρια δισκοφρενου αλλα και με τον συναγερμο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και στην αστυνομια να το αναφερω δεν θα γινει τιποτα... Το εχω δει το εργο πολλες φορες με αλλα θεματα.. Το μηχανακι το ειχα και με κουλουρα και με κλειδαρια δισκοφρενου αλλα και με τον συναγερμο!

Εγώ στο είχα πει όταν το πήρες :meeting:

Ο συναγερμός είναι λίγο δύσκολο να βαράει έτσι στο άκυρο!!

Πρόσεχέ το :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αρχη θα μαθω αυριο ηδη οτι μπορω γιαυτους (απτον αριθμο πινακιδας) και απο εκει και μετα θα δω..

Κριμα που δεν τους πλησιασα αλλα δεν ηξερα τι μπορει να ειναι αυτοι και τι να εχουν πανω τους...

Και ειχα και τον πατερα μου μαζι που δεν νομιζω να ψηνοταν για σφαλιαρες.. (παρολο που κατεβηκε με ενα σφυρι μαζι :_zeppelin: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζόρικος ο πατέρας σου!! :hunter:

Έχε το νου σου και πρόσεχε διότι όλοι αυτοί που είναι αποφασισμένοι να κλέψουν κάτι στις μέρες μας, κυκλοφορούν οπλισμένοι διότι ξέρουν πως υπάρχει γενική επιφυλακή και δεν θα ήθελαν να τους πιάσουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυτο φοβηθικα και εγω... Ομως δεν ξερω τι να σκεφτω.. Οσο υποπτο ηταν το συμβαν αλλα τοσο αθωο ηταν οταν κατεβηκα... Κατι μεταξυ υποπτου και αθωου.. Αν ηθελαν να με κλεψουνε πιστευω θα ειχαν φυγει με το που βαραγε ο συναγερμος (αν χτυπησε απο αυτους) και θα ειχαν το φορτηγακι να κοιταει στην εξοδο του δρομου.. Εγω κατεβηκα μετα απο κανα 2λεπτο και το φορτηγακι ηταν σβηστο και να κοιταει την αδιεξοδο.. Δεν ξερω τι να σκεφτω.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχε το νου σου το βράδυ... αν είδαν που είναι ο συναγερμός, στην καλύτερη να τον βγάλουν...

(Ε ρε τι κάνουν τα 5€)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχε το νου σου το βράδυ... αν είδαν που είναι ο συναγερμός, στην καλύτερη να τον βγάλουν...

(Ε ρε τι κάνουν τα 5€)

Εδω λεω να βαλω και τον αλλον που εχω για καβατζα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίσης ρωτα τους γείτονες αν κάλεσε κανεις το φορτηγάκι για κάποια δουλειά. :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δύσκολο να ρωτήσει όλους τους γείτονες έναν έναν... Θα μπορούσες βέβαια να ρωτήσεις το φορτηγάκι "αν είδε κάτι" προς την μηχανή σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To σκεφτηκα να τους ρωτησω αλλα οπως ανεφερα και παραπανω φοβηθικα και ηταν και ο πατερας μου μαζι (εχει προβλημα με την μεση κλπ).

Τους γειτονες ειναι οντως δυσκολο να τους ρωτησω καθως δεν ξερω και δεν μιλαω με κανεναν..

Ελπιζω αυριο να μαθω πληροφοριες και να δω τι παιζει.. Αν το φορτηγακι ειναι χυμαδιο η χρησιμοποιητε για καποια δουλεια..

Αφετερου θα ψαξω περισσοτερα και θα δω αν ειχε λογο υπαρξης τετοια ωρα κατω απτο σπιτι μου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλέ μου διάβασα την ιστορία σου δεν θέλω ούτε να σε φρικάρω ούτε τίποτα τέτοιο απλά έτσι όπως το διαβάζω εγώ αυτό που μπορώ να καταλάβω ειναι ότι αν δεν ήταν αυτή δεν θα σου έλεγαν ότι είδαν κάτι. 2) το να μην φύγουν κατευθείαν, εχει και άλλη εξήγηση οτι ήταν αρκετά έξυπνη να κάτσουν και να το παίξουν άσχετοι.Για να μάθεις γι αυτούς περισσότερα θα μάθεις αν πας μια βόλτα σε καμιά πλατιά γύρω απο το σπίτι σου και να ρωτήσεις έτσι στο άκυρο παρά απο την αστυνομία αλλά μην καρφωθείς.

Πρόσεχε το μηχανάκι σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλέ μου διάβασα την ιστορία σου δεν θέλω ούτε να σε φρικάρω ούτε τίποτα τέτοιο απλά έτσι όπως το διαβάζω εγώ αυτό που μπορώ να καταλάβω ειναι ότι αν δεν ήταν αυτή δεν θα σου έλεγαν ότι είδαν κάτι. 2) το να μην φύγουν κατευθείαν, εχει και άλλη εξήγηση οτι ήταν αρκετά έξυπνη να κάτσουν και να το παίξουν άσχετοι.Για να μάθεις γι αυτούς περισσότερα θα μάθεις αν πας μια βόλτα σε καμιά πλατιά γύρω απο το σπίτι σου και να ρωτήσεις έτσι στο άκυρο παρά απο την αστυνομία αλλά μην καρφωθείς.

Πρόσεχε το μηχανάκι σου

Χμμ δηλαδη τι ασχετοι να το παιξουν..? Φορτηγακι σε αδιεξοδο δρομο και συναγερμος να βαραει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορείς να αποδείξεις οτι αυτή το κάνανε. Δεν λέω μπορεί και να ήταν άκυρο το περιστατικό αλλα πολύ κούφο μου φαίνεται και ένα βανακι στη 1 κάτω από το σπίτι σου τι δουλειά είχε μετακόμιζε κανένας?????? Η γνώμη μου είναι να προσέχεις πολύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω παιδια..

Αγγελε πμ ειναι προσωπικο μηνυμα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να έχεις το νου σου στο ΧΤ συνέχεια. Και να βρεις τρόπο να το ασφαλίσεις καλύτερα. Τώρα ξερόυν για το συναγερμό και την επόμενη θα έρθουν οργανωμένοι

Αυτό. :_thumbsup:

Εγώ θα σου πρότεινα για λίγο καιρό (κανά μήνα, δύο) να το πήγαινες σε γκαράζ. Μπορεί να σου στοιχίσει λιγουλάκι, αλλά θα χάσουν τα ίχνη του και ίσως δεν ξανασχοληθούν. Στο μεταξύ θα σκεφτείς τί μπορείς να κάνεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυτο φοβηθικα και εγω... Ομως δεν ξερω τι να σκεφτω.. Οσο υποπτο ηταν το συμβαν αλλα τοσο αθωο ηταν οταν κατεβηκα... Κατι μεταξυ υποπτου και αθωου.. Αν ηθελαν να με κλεψουνε πιστευω θα ειχαν φυγει με το που βαραγε ο συναγερμος (αν χτυπησε απο αυτους) και θα ειχαν το φορτηγακι να κοιταει στην εξοδο του δρομου.. Εγω κατεβηκα μετα απο κανα 2λεπτο και το φορτηγακι ηταν σβηστο και να κοιταει την αδιεξοδο.. Δεν ξερω τι να σκεφτω.....

Μάλλον δεν ήθελαν να σου την σηκώσουν αλλά περισσότερο να δούνε τι παίζει για να ξέρουν την επόμενη φορά... (Φτου φτου φτου μακριά από μας)

Το νου σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα