AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παιδια καλησπερα! Πριν 5 λεπτα ακουω τον συναγερμο να βαραει! (ναι των 5 ευρω που πηραμε) ερχεται ο πατερας μου μου το λεει και μου λεει παμε κατω να δουμε τι παιζει.. Κατεβηκα πολυ χαλαρα γιατι νομιζα πως δεν τρεχει τιποτα.. Ομως με το που κατεβενουμε βλεπουμε ενα φορτηγακι με 2 τυπαδες μεσα να αραζουν και να γυρναει και να φευγει.. (μενω σε στενο-αδιεξοδο). Δεν αντεδρασα γιατι ειχα και τον πατερα μου μαζι αλλα και οι τυπαδες που ηταν μεσα (δεν ειδα καλα φατσες) δεν εδειξαν καθολου ανχομενοι.. Συναγερμος-φορτηγακι κατω απτο σπιτι μου - κατι δεν παει καλα.... Φυσικα και πηρα πινακιδα ομως.. Ομως το φορτηγακι ηταν σταματημενο αναποδα.. Που σημαινει πως αν ηταν να με κλεψουν η μουρη του φορτηγου θα κοιταζε προς την εξοδο και οχι την αδιεξοδο του στενου.. Και επισης ηταν σβηστο.. Δεν ηταν αναμενο.. Τι μου προτεινετε να κανω? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2011 από τον anotherface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 παρε τηλ. την αστυνομια και αναφερετο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Να έχεις το νου σου στο ΧΤ συνέχεια. Και να βρεις τρόπο να το ασφαλίσεις καλύτερα. Τώρα ξερόυν για το συναγερμό και την επόμενη θα έρθουν οργανωμένοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Και στην αστυνομια να το αναφερω δεν θα γινει τιποτα... Το εχω δει το εργο πολλες φορες με αλλα θεματα.. Το μηχανακι το ειχα και με κουλουρα και με κλειδαρια δισκοφρενου αλλα και με τον συναγερμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 προβλεπεται βαρυχειμωνια φετο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Και στην αστυνομια να το αναφερω δεν θα γινει τιποτα... Το εχω δει το εργο πολλες φορες με αλλα θεματα.. Το μηχανακι το ειχα και με κουλουρα και με κλειδαρια δισκοφρενου αλλα και με τον συναγερμο! Εγώ στο είχα πει όταν το πήρες Ο συναγερμός είναι λίγο δύσκολο να βαράει έτσι στο άκυρο!! Πρόσεχέ το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Για αρχη θα μαθω αυριο ηδη οτι μπορω γιαυτους (απτον αριθμο πινακιδας) και απο εκει και μετα θα δω.. Κριμα που δεν τους πλησιασα αλλα δεν ηξερα τι μπορει να ειναι αυτοι και τι να εχουν πανω τους... Και ειχα και τον πατερα μου μαζι που δεν νομιζω να ψηνοταν για σφαλιαρες.. (παρολο που κατεβηκε με ενα σφυρι μαζι ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Ζόρικος ο πατέρας σου!! Έχε το νου σου και πρόσεχε διότι όλοι αυτοί που είναι αποφασισμένοι να κλέψουν κάτι στις μέρες μας, κυκλοφορούν οπλισμένοι διότι ξέρουν πως υπάρχει γενική επιφυλακή και δεν θα ήθελαν να τους πιάσουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Aυτο φοβηθικα και εγω... Ομως δεν ξερω τι να σκεφτω.. Οσο υποπτο ηταν το συμβαν αλλα τοσο αθωο ηταν οταν κατεβηκα... Κατι μεταξυ υποπτου και αθωου.. Αν ηθελαν να με κλεψουνε πιστευω θα ειχαν φυγει με το που βαραγε ο συναγερμος (αν χτυπησε απο αυτους) και θα ειχαν το φορτηγακι να κοιταει στην εξοδο του δρομου.. Εγω κατεβηκα μετα απο κανα 2λεπτο και το φορτηγακι ηταν σβηστο και να κοιταει την αδιεξοδο.. Δεν ξερω τι να σκεφτω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Έχε το νου σου το βράδυ... αν είδαν που είναι ο συναγερμός, στην καλύτερη να τον βγάλουν... (Ε ρε τι κάνουν τα 5€) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Έχε το νου σου το βράδυ... αν είδαν που είναι ο συναγερμός, στην καλύτερη να τον βγάλουν... (Ε ρε τι κάνουν τα 5€) Εδω λεω να βαλω και τον αλλον που εχω για καβατζα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Επίσης ρωτα τους γείτονες αν κάλεσε κανεις το φορτηγάκι για κάποια δουλειά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Δύσκολο να ρωτήσει όλους τους γείτονες έναν έναν... Θα μπορούσες βέβαια να ρωτήσεις το φορτηγάκι "αν είδε κάτι" προς την μηχανή σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) To σκεφτηκα να τους ρωτησω αλλα οπως ανεφερα και παραπανω φοβηθικα και ηταν και ο πατερας μου μαζι (εχει προβλημα με την μεση κλπ). Τους γειτονες ειναι οντως δυσκολο να τους ρωτησω καθως δεν ξερω και δεν μιλαω με κανεναν.. Ελπιζω αυριο να μαθω πληροφοριες και να δω τι παιζει.. Αν το φορτηγακι ειναι χυμαδιο η χρησιμοποιητε για καποια δουλεια.. Αφετερου θα ψαξω περισσοτερα και θα δω αν ειχε λογο υπαρξης τετοια ωρα κατω απτο σπιτι μου.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2011 από τον anotherface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Δες PM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aggelos8 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Φιλέ μου διάβασα την ιστορία σου δεν θέλω ούτε να σε φρικάρω ούτε τίποτα τέτοιο απλά έτσι όπως το διαβάζω εγώ αυτό που μπορώ να καταλάβω ειναι ότι αν δεν ήταν αυτή δεν θα σου έλεγαν ότι είδαν κάτι. 2) το να μην φύγουν κατευθείαν, εχει και άλλη εξήγηση οτι ήταν αρκετά έξυπνη να κάτσουν και να το παίξουν άσχετοι.Για να μάθεις γι αυτούς περισσότερα θα μάθεις αν πας μια βόλτα σε καμιά πλατιά γύρω απο το σπίτι σου και να ρωτήσεις έτσι στο άκυρο παρά απο την αστυνομία αλλά μην καρφωθείς. Πρόσεχε το μηχανάκι σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Φιλέ μου διάβασα την ιστορία σου δεν θέλω ούτε να σε φρικάρω ούτε τίποτα τέτοιο απλά έτσι όπως το διαβάζω εγώ αυτό που μπορώ να καταλάβω ειναι ότι αν δεν ήταν αυτή δεν θα σου έλεγαν ότι είδαν κάτι. 2) το να μην φύγουν κατευθείαν, εχει και άλλη εξήγηση οτι ήταν αρκετά έξυπνη να κάτσουν και να το παίξουν άσχετοι.Για να μάθεις γι αυτούς περισσότερα θα μάθεις αν πας μια βόλτα σε καμιά πλατιά γύρω απο το σπίτι σου και να ρωτήσεις έτσι στο άκυρο παρά απο την αστυνομία αλλά μην καρφωθείς. Πρόσεχε το μηχανάκι σου Χμμ δηλαδη τι ασχετοι να το παιξουν..? Φορτηγακι σε αδιεξοδο δρομο και συναγερμος να βαραει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aggelos8 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Δεν μπορείς να αποδείξεις οτι αυτή το κάνανε. Δεν λέω μπορεί και να ήταν άκυρο το περιστατικό αλλα πολύ κούφο μου φαίνεται και ένα βανακι στη 1 κάτω από το σπίτι σου τι δουλειά είχε μετακόμιζε κανένας?????? Η γνώμη μου είναι να προσέχεις πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 εχεις πμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aggelos8 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Τι είναι το πμ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω παιδια.. Αγγελε πμ ειναι προσωπικο μηνυμα.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2011 από τον anotherface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Φιλε αν εισαι απο σαλονικα μπορουμε να βρουμε τι παιζει με το φορτηγακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Αθήνα είναι, δυστυχώς.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Να έχεις το νου σου στο ΧΤ συνέχεια. Και να βρεις τρόπο να το ασφαλίσεις καλύτερα. Τώρα ξερόυν για το συναγερμό και την επόμενη θα έρθουν οργανωμένοι Αυτό. Εγώ θα σου πρότεινα για λίγο καιρό (κανά μήνα, δύο) να το πήγαινες σε γκαράζ. Μπορεί να σου στοιχίσει λιγουλάκι, αλλά θα χάσουν τα ίχνη του και ίσως δεν ξανασχοληθούν. Στο μεταξύ θα σκεφτείς τί μπορείς να κάνεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Aυτο φοβηθικα και εγω... Ομως δεν ξερω τι να σκεφτω.. Οσο υποπτο ηταν το συμβαν αλλα τοσο αθωο ηταν οταν κατεβηκα... Κατι μεταξυ υποπτου και αθωου.. Αν ηθελαν να με κλεψουνε πιστευω θα ειχαν φυγει με το που βαραγε ο συναγερμος (αν χτυπησε απο αυτους) και θα ειχαν το φορτηγακι να κοιταει στην εξοδο του δρομου.. Εγω κατεβηκα μετα απο κανα 2λεπτο και το φορτηγακι ηταν σβηστο και να κοιταει την αδιεξοδο.. Δεν ξερω τι να σκεφτω..... Μάλλον δεν ήθελαν να σου την σηκώσουν αλλά περισσότερο να δούνε τι παίζει για να ξέρουν την επόμενη φορά... (Φτου φτου φτου μακριά από μας) Το νου σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες