Jump to content
a6dominic

Εκφραση ανησυχιας

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους..!! μεσα στην εβδομαδα και ενω ελειπα απο το σπιτι βραδυ με παιρνει 4 τα ξημερωματα ο πατερας μου και μου λεει οτι εξω απο το παρκινγκ που βαζω την μηχανη ακουσε μια μεγαλου κυβισμου μηχανη ανοιξε την κουρτινα και ειδε δυο ατομα τα οποια δεν φορουσαν κρανοι αλλα μονο μπαλακλαβες και ηταν εκει για κανενα 2λεπτο κοιταζοντας την μηχανη και μολις βγηκε να τους πει τι θελουν φυγανε λες και ειδανε φαντασμα.πριν απο λιγο και ενω εκανα μπανιο ακουσα τον σκυλο να εχει τρελλαθει πεταχτηκα εξω και προλαβα να δω μονο τα φαναρια απο την μηχανη καθως παλι την κοπανησαν πλεον δεν ξερω τι να κανω δεν εδινα σημασια μεχρι τωρα αλλα εχω αρχισει να το σκεφτομαι σοβαρα οτι με εχουν βαλει στο ματι...!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αν η μοτο ειναι σε εμφανες κ αμμεσα προσβασιμο μερος να την παρεις απο εκει!!εν αναγκη πληρωσε 1-2 μηνες κλειστο/φυλασομενο παρκιν.εχουν δυσκολεψει οι καιροι...δυστηχως..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν την έχουν βάλει στο μάτι, και επιμένουν τόσο, τα πράγματα είναι ανησυχητικά.

μια λύση θα ήταν αν μπορείς να την αφήνεις κάπου αλλου ώστε να την χάσουν για λίγο καιρό, πχ σε φιλικό parking

ή να νοικιάσεις θέση σε κλειστό φυλασσόμενο parking για μηχανές για κανένα μήνα. (30ε το μήνα εδινα, parking με κάμερες παντού, μαγνητικές κάρτες με κωδικούς για να μπεις, κλπ)

η άλλη λύση είναι να φιλάς καραούλι και να τους περιμένεις... με παρέα (και κανένα μαδέρι)

---edit---

​Tranten στο μυαλό μου είσαι, με τρομάζεις! χαχχα!

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η άλλη λύση είναι να φιλάς καραούλι και να τους περιμένεις... με παρέα (και κανένα μαδέρι)

:nono: Ας μην δίνουμε τέτοιες συμβουλές, ένας να το πάρει στα σοβαρά και να το κάνει η κατάληξη μπορεί να είναι τραγική...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χε,χε το καδρονι ειχα καιρο να το ακουσω..καλο!!

περαν αυτου δεν πρεπει να μας τρομαζει η αυξηση της παραβατικοτητας αλλα να μας ξυπνα κ να φερομαστε πιο συνειδητα κ προσεκτικα.

δεν ειναι κατι παροδικο,φετινο.

θα κρατησει χρονια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:nono: Ας μην δίνουμε τέτοιες συμβουλές, ένας να το πάρει στα σοβαρά και να το κάνει η κατάληξη μπορεί να είναι τραγική...

καλά δεν νομίζω να περιμένει εμένα ο κόσμος για να παρασυρθεί (ή όποιον κανει τέτοια post)!

πάω στοίχημα ότι οι μισοί (για να μην πω παραπάνω) από αυτούς που έχουν πέσει θύματα κλοπής, ή απόπειρας τέλος πάντων,

έχουν πει ή σκεφτεί μεταξύ σοβαρού και αστείου "να τον έβλεπα να τον μπιπ τον παλιό μπιπ" ή "την επόμενη φορα αν τον πετύχω θα του μπιπ" κλπ

εξάλλου μετά από την πρώτη λύση που πρότεινα που είναι και λογική και εύκολη,

πίστεψα ότι θα ήταν κατανοητό ότι η δεύτερη λύση ήταν χαβαλές! :thumbsup1:

εννοείται και συμφωνώ 101% μαζί σου ότι τέτοιου είδους "παλικαριές" θα είναι προτιμότερο να αποφεύγονται και να προτιμούνται πιο ορθόδοξοι τρόποι επίλυσης του προβλήματος

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γκαράζ επειγόντως και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!αμαρτία είναι τωρα που ξέρεις να μην προστατευτεις!

Τροποποιήθηκε από τον Sammo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάλε την μηχανή σου αλλού και μάζεψε και τον σκύλο από έξω μην στον στείλουν αδιάβαστο στην προσπάθεια τους να κάνουν την δουλειά τους οι επίδοξοι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδερφε αν στη βαλουν στο ματι ειναι δυσκολα.

Φιλου μου που εχει και busa και ενα glx ξεχασμενο απο παλια του καναν αποπειρα στο GLX!!! κατι ακουσε βγηκε εξω το παρατησαν.

2η φορα μετα απο 1χρονο ακουει παλι κατι βγαινει αλλα του το ειχαν παρει και τρεχοντας το βρηκε σε ενα παρκο κατω απο μια τσουληθρα.

Και τελικα μετα απο 2χρονια απτην 1η αποπειρα του το φαγανε.

Αν στο βαλουν στο ματι θα το φανε.

Για αυτο ενα ευρω τη μερα σε γκαραζακι και εχεις το κεφαλι σου ησυχο ή 10ε τ μηνα για ασφαλεια κλοπης!

Ευχομαι τα καλυτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2ο Θεμα με φοβο για κλοπη...

Το νου μας παλικαρια, για να μην εχουμε δυσαρεστα νεα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2ο Θεμα με φοβο για κλοπη...

Το νου μας παλικαρια, για να μην εχουμε δυσαρεστα νεα

Έτσι ακριβώς. :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ή 10ε τ μηνα για ασφαλεια κλοπης!

εγώ που ρώτησα για ασφάλεια κλοπής μου είπαν δεν κανουν στην ασφαλιστική αν ΔΕΝ πληροίς κάποιες προϋποθέσεις που βάζουν όπως κλειστό χώρο και τέτοια! μα καλά αν εχω κλειστό χώρο σιγά μην σας πληρώνω παραπάνω εσάς για ασφάλεια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ που ρώτησα για ασφάλεια κλοπής μου είπαν δεν κανουν στην ασφαλιστική αν ΔΕΝ πληροίς κάποιες προϋποθέσεις που βάζουν όπως κλειστό χώρο και τέτοια! μα καλά αν εχω κλειστό χώρο σιγά μην σας πληρώνω παραπάνω εσάς για ασφάλεια!

Καλά σοβαρά μιλάς? Πρώτη φορά το ακούω. :surrender:

Μήπως σου είπαν να μην το κυκλοφορείς κιόλας για να μη στο φάνε έξω? :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε δεν ξέρω αν είναι μούφα αρχές σεπτέμβρη που έκανα ασφάλεια πήγα σε ένα γραφεί στο χωριό OPTIMIST λέγεται αλυσίδα είναι και έχει πολλές ασφαλιστικές. και τις λέω μπλα μπλα θέλω απλή κάλυψη και κλοπής αν γίνεται .

και με λέει για κλοπής οι εταιρείες ζητάνε κάποιες προϋποθέσεις στον χώρο που την παρκάρεις και κάτι τέτοια. τώρα γιατί να με τα πεί αυτά άβυσσος το μυαλό αυτηνής στο γραφείο!

Γενικά δεν είμαι σούπερ ικανοποιημένος απο αυτήν αλλά να ξές πως είναι στο χωριό πας εκεί γιατι και αυτή ερχεται στο μαγαζί σου, σου κάνει και λίγο σκόντο την πληρώνεις αργότερα και τέτοια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε δεν ξέρω αν είναι μούφα αρχές σεπτέμβρη που έκανα ασφάλεια πήγα σε ένα γραφεί στο χωριό OPTIMIST λέγεται αλυσίδα είναι και έχει πολλές ασφαλιστικές. και τις λέω μπλα μπλα θέλω απλή κάλυψη και κλοπής αν γίνεται .

και με λέει για κλοπής οι εταιρείες ζητάνε κάποιες προϋποθέσεις στον χώρο που την παρκάρεις και κάτι τέτοια. τώρα γιατί να με τα πεί αυτά άβυσσος το μυαλό αυτηνής στο γραφείο!

Γενικά δεν είμαι σούπερ ικανοποιημένος απο αυτήν αλλά να ξές πως είναι στο χωριό πας εκεί γιατι και αυτή ερχεται στο μαγαζί σου, σου κάνει και λίγο σκόντο την πληρώνεις αργότερα και τέτοια...

Ρώτα και καμμιά άλλη ασφαλιστική γιατί πολύ κουλό μου φαίνεται.

Πώς να πιστοποιηθεί κάτι τέτοιο? Θα παρακολουθεί πού παρκάρεις? Δικαίωμά σου είναι να το αφήσεις όπου γουστάρεις ή μπορείς.

Εκτός κι αν είναι φίνο το γκομενάκι και δε θέλεις ν' αλλάξεις "ασφάλιση". :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου είπε οτι έρχονται στον χώρο που δηλώνεις ώς κατοικία και κάνουν έλεγχο όπως κανονικά γίνεται όταν ξεκινάς μια ασφάλεια που βλέπουν σε τι κατάσταση ειναι το όχημα σου.

Δεν ξέρω ας μας πεί κανένας που το κατέχει για να ξέρω τι να κάνω όταν έρθει η ώρα για ανανέωση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σου στελνω πμ για τις οδηγιες..

Πες και σε μας χοντρικά κι απόξω απόξω τί ισχύει αν ξέρεις. Έτσι από περιέργεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συναγερμο-κλειδαρια βαζεις?

Η μηχανη που ειδατε και στις 2 περιπτωσεις ηταν η ιδια?

Να εχουν σταματησει εξω απο το παρκινγκ με αναμμενη μηχανη και να χαζευουν 2 λεπτα ,μαλλον ερασιτεχνες.

Σπιτια τριγυρω αλλα εχει,γειτονες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε μου λέτε;; διαγωνισμό για τον πιο ωραίο κώλο κάνετε; :lol:

Εγώ τον έχω και μάλιστα με διαδικτυακό τίτλο ως ωραιότερου ass. :yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα