ΓΙΑΝΝΗΣ 2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 παιδια εχω μεγαλο προβλημα θελω μηχανη για να πηγαινοερχομαι στην δουλεια και για διαφορες βολτες αλλα το θεμα ειναι οτι κωλησα εδω και καιρο και δεν μπορω να αποφασησω ποια ...ειμαι αναμεσσα σε yamaha xtx660 και σε kawasaki z750 ξερω οτι ειναι διαφορετικης κατηγοριας αλλα αυτα τα δυο μου αρεσουν πολυ..και μου χρειαζεται για αποστασεις 30 με 40 χιλιομετρα την ημερα ...τι λετε???εδω και 5 μηνες δεν μπορω να αποφασησω ..τι λετε ποια συμφερει σε διαφορα οπως αναλωσιμα,service,βενζινη,λαστιχα και οτιδηποτε αλλο νομιζετε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 καλα εσυ δεν αποφασισες σε 5 ολοκληρους μηνες κ εμεις πρεπει να βρουμε -μεσα απο μερικα ποστ- τροπο να μην τους κανεις 6..??? τεσπα...για 40 χιλ/ημερα θα παρεις τοσα κυβικα,βολτες δεν θα πηγαινεις?γιατι αν την θες μονο για πανε-ελα δουλεια τοτε βρες εναν παπιο στα 120-130 κυβικα κ εισαι αρχοντας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ 2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 καλα εσυ δεν αποφασισες σε 5 ολοκληρους μηνες κ εμεις πρεπει να βρουμε -μεσα απο μερικα ποστ- τροπο να μην τους κανεις 6..??? τεσπα...για 40 χιλ/ημερα θα παρεις τοσα κυβικα,βολτες δεν θα πηγαινεις?γιατι αν την θες μονο για πανε-ελα δουλεια τοτε βρες εναν παπιο στα 120-130 κυβικα κ εισαι αρχοντας! παπακι εχω απλα τοσα χρονια εχω βαρεθει και θελω κατι ποιο γρηγορο τωρα μου λειπουν και 600 ευρω αλλιως πιστευω θα την ειχα παρει αλλα το θεμα ειναι να μην το μετανιωσω..βολτες εννοειται θα κανω απλα θελω μερικες γνωμες απο εμπειρους αναβατες ποια ειναι ποιο καλη και σε θεμα αξιοπιστιας και γενικα οτι αλλο ειναι χρισιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Απ τα δύο εγώ θα παιρνα ζ, εσύ πάρε xtx και δε το λέω ειρωνικά! Είναι πιο φθηνή στα πάντα της! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2011 από τον panelix Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ 2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Απ τα δύο εγώ θα παιρνα ζ, εσύ πάρε xtx και δε το λέω ειρωνικά! Είναι πιο φθηνή στα πάντα της! εμενα φαινεται λιγο ειρωνικα γιατι χτχ??ειναι καλυτερο για τα χιλιομετρα που το θελω??δεν καταλαβα το θεμα μου ειναι οτι και τα 2 που τα εχω οδηγηση μου κανουν πολυ κλικ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Αφού το θες για κάθε μέρα πάρε το 660. Είναι πιο ελαφρύ, πιο οικονονικό σε βενζίνες και συντήρηση, πιο ευέλικτο, πιο ροπάτο χαμηλά για το σταμάτα ξεκίνα και άμα πέσει λόγω της εντουρο-καταγωγής του δεν θα πάθει την ίδια ζημιά με το Ζ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 660x μεγιά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgos600F4 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Αν το θέλεις κυρίως για μέσα στην πόλη νομίζω πως το ΧΤΧ θα σε βολέψει περισσότερο είναι πιο ευέλικτο από το Ζ και είναι και πιο κοντά στην θέση οδήγησης που έχεις συνηθίσει.Δυστυχώς δεν ξέρω πως είναι να ζεις με αυτά τα μηχανάκια γιατί κι εγώ άπλα βόλτα τα έχω πάρει άλλα το ΧΤΧ μου φάνηκε πιο εύκολο και πιο παιχνιδιάρικο από το Ζ. Είναι προσωπική μου γνώμη και επαναλαμβάνω από εμπειρία βόλτας και μόνο ΔΕΝ έχω/είχα ποτέ κανένα από τα 2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ 2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 Αν το θέλεις κυρίως για μέσα στην πόλη νομίζω πως το ΧΤΧ θα σε βολέψει περισσότερο είναι πιο ευέλικτο από το Ζ και είναι και πιο κοντά στην θέση οδήγησης που έχεις συνηθίσει.Δυστυχώς δεν ξέρω πως είναι να ζεις με αυτά τα μηχανάκια γιατί κι εγώ άπλα βόλτα τα έχω πάρει άλλα το ΧΤΧ μου φάνηκε πιο εύκολο και πιο παιχνιδιάρικο από το Ζ. Είναι προσωπική μου γνώμη και επαναλαμβάνω από εμπειρία βόλτας και μόνο ΔΕΝ έχω/είχα ποτέ κανένα από τα 2. και εγω απο τι ψανχω ειμαι λιγο ποιο πολυ στο χτχ μου φανηκε ποιο βολικο και βλεπω και συντηρηση ειναι ποιο λιγο απο'τι το ζ750 ...αλλα το ψαχνω πολυ δεν θελω να το μετανιωσω μετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) θα σου πω απο πρωτο χερι.. αν θες για δουλεια και βολτα καλυτερο ειναι τ χτχ.. για βολτα μονο τ ζ750 και να εχεεις ενα παπι. για 30 - 40χιλιμετρα την ημερα υπολογιζε 4 ευρω.. τα 10 ευρω ειναι 100/120 χιλιομετρα.. για σερβις να υπολογιζεις 3^_ λιτρα λαδι.. ενα 30 40 ευρω υπολογιζε για στανταρ μπορει και παραπανω αναλογα τι μαρκα λαδιωνθα βαλεις .. 20 ευρω για τακακι.. κατι παραφλου και μπουζι αλλο ενα 20.. λαστιχα εως 280 ευρω μπρος πισω.. για τ ζ τ σερβις ειναι τ ιδιο βαλε ενα 20 παραπανω.. ειναι οικονομικοτερο το χτχ.. .ειναι μονοκυλινδρο και εχει ροπη.. ειναι και γρηγορο.. δεν θες κατι αλλο.. αν θες πας και ταξιδακι αλλαζεις την ζελατινα μονο γιατι θα τρως πολυ αερα.. στην περιπτωση σου αφου αποκλεεις το παπι παρε χτχ.. θα σου συνιστουσα το παπι.. ξεχασα να σου πω θες 49 ευρω για την μεταβιβαση και αλλα 55 για τα τελη αν δεν τα πληρωσε ο ιδιοκτητης.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2011 από τον Anixneutis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Το ΧΤΧ ειναι ενα μεγαλο παπι που σημαινει οτι εχει ολα τα πλεονεκτηματα της παπιας και παραλληλα ειναι μια μεγαλη μηχανη, καλο και το Ζ αλλα δεν το θεωρω μηχανη που κανει τα παντα και συμφαιρει! Σκεψου οτι το Ζ θα το χαι κανενας πιστιρικας και θα το εσκιζε (αν παρεις μεταχειρ.) ενω ΧΤΧ βρησκεις σε οτι κατασταση θελεις, εγω δεν θελω σε καμια περιπτωση να σε πεισω να παρεις ΧΤΧ , θα καταληξεις σε αυτο που πραγματικα θα σε κανει ευτυχισμενο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Και τα δύο αξιζουν πραγματικα,εαν θες να κανεις 40χλμ σε δρομους εκτος πολης τοτε προτιμησε το Ζ750,εαν θελεις μια μοτό και για εντος πολης οδηγηση τοτε παρε το ΧΤΧ,οποιο και να παρεις θα σε ανταμειψει ειναι και τα δύο "σκυλια" και εχουν μια χαρα επιδοσεις,απλα συγκρινεις 2 μοτοσυκλετες αλλης κατηγοριας. Προσωπικα εαν ηταν τα 40χλμ που αναφερεσαι εκτος πολης θα επαιρνα το Ζ750... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 εμενα φαινεται λιγο ειρωνικα γιατι χτχ??ειναι καλυτερο για τα χιλιομετρα που το θελω??δεν καταλαβα το θεμα μου ειναι οτι και τα 2 που τα εχω οδηγηση μου κανουν πολυ κλικ.. Το Ζ είναι για να βγάζεις άλλα γουστα... Περίεργα, διεστραμμένα, σαν τα δικά μου! :P (Απλα δε μου κάνουν κλικ τα εντουροειδή :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Το Ζ το θελεις για να πηγαινοερχεσαι στην δουλεια;Καιει,εχει ακριβη συντήρηση,πιο πολλα χρηματα για αναλώσιμα,τελη κυκλοφοριας.Το XTX θα καλυψει απολυτα τις αναγκες σου με σχεδόν μηδεν κόστος χρησης και αν πιανουν τα χερια σου με λιγα εργαλεια το συντηρεις μονος σου και ταξιδευεις με καποιες παραχωρήσεις.Ειχα το R γύρισα βουνα,ταξίδεψα,κινήθηκα στην πολη ανετοτατα και ειχα το Αθηνα -Θεσνικη λογο οικογένειας για πλακα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Το ΧΤΧ σαφως πιο οικονομικο και καταλληλο για τη δουλεια που το θες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 kawasaki z750 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Εγω θα σου πω πρωτα να μας πεις που τα κανεις αυτα τα χιλιομετρα , που θα πηγαινει και που θα σταματει η μηχανη , οταν λες βολτες τι βολτες εννοεις ? Εξηγουμε , το Ζ εμενα προσοπικα με φτιαχνει απο την στιγμη που το βαζω μπροστα και καθομε πανω του ... ποσο μαλλον οταν κινειτε στο δρομο ! ΟΜΩΣ δεν ειναι για την αθηνα και να γυρνας γυρο γυρο ! Για αυτο εχω το παπι ! Το Ζ ειναι βαρυ και δεν ανεβαινει πεζοδρομια για να παρκαρεις για πλακα θες ραμπα ! Το Ζ θα στο βουτιξουν αν δεν το προσεχεις και το Ζ θα σου καψει και λιγο παραπανω ! Τελος αν θες να πας βολτα απο το σπιτι σου μεχρι την καφετερια πολοι λενε οτι το Ζ ειναι το καλυτερο ( για να κανεις φιακα στην καφετερια) εγω θα σου ελεγα οτι μεχρι την καφετερια ειναι το ΧΤΧ ... αν θες να βαλεις το μπουφανακι σου το κρανακι σου και να ρολαρεις με την μηχανη σου σε δρομους με στροφουλες ... τοτε παρε το Ζ ! Αν ζεις σε πολη και θες να γυρνας , αν δεν εχεις που να το παρκαρεις , αν δεν σαρεσει η βολτα με την μηχανη αλλα περνεις την μηχανη για να πας βολτα τοτε παρε το ΧΤΧ ! Με κανενα ιχνος ειρωνιας και υποτιμισης στο ΧΤΧ το θεωρω μια απο τις καλυτερες λυσεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RunnerDDsp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 εγω προτεινω XTX για την δουλεια που το θες,ποιο οικονομικο και ευχρηστο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ 2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 ευχαριστω πολυ για της απαντησεις παιδια και εγω καταληγω στο χτχ για ποιο οικονομια και το γκαζι του ειναι οικανοποιητικο ..πανω κατω τα 40 χιλιομετρα την ημερα δεν τα ξεπερναω και το θελω και αρκετα και για βολτα ι για κανεναν καφε οχι πολυ μακρινες αποστασεις δηλ ο καφεσ να ειναι αποσταση 1 με 2 χιλιομετρα τιποτα σπουδαιο αντε και καμια γυρα παραπανω .. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 Τοτε ΧΤΧ και εισαι αρχοντας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2011 Είναι πολύ ωραίο μηχανάκι το xtx, άνετο. Μόνο μειονέκτημα η ανεμοκάλυψη αν βγαίνεις εθνική οδό αλλά και στο Ζ τα ίδια θα χεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTAS150 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 παιδια εχω μεγαλο προβλημα θελω μηχανη για να πηγαινοερχομαι στην δουλεια και για διαφορες βολτες αλλα το θεμα ειναι οτι κωλησα εδω και καιρο και δεν μπορω να αποφασησω ποια ...ειμαι αναμεσσα σε yamaha xtx660 και σε kawasaki z750 ξερω οτι ειναι διαφορετικης κατηγοριας αλλα αυτα τα δυο μου αρεσουν πολυ..και μου χρειαζεται για αποστασεις 30 με 40 χιλιομετρα την ημερα ...τι λετε???εδω και 5 μηνες δεν μπορω να αποφασησω ..τι λετε ποια συμφερει σε διαφορα οπως αναλωσιμα,service,βενζινη,λαστιχα και οτιδηποτε αλλο νομιζετε.. εφοσον θα παρεις μηχανη 650cc πρεπει να την ταξιδεψεις αλλιως παρε σκουτερακι300cc και κανε τη δουλεια σου και αυτα τα δυο για ταξιδι δεν... ταλαιπωρια εγω σου προτεινω να κοιταξεις κατι αλλο οπως translalp 650,versys που και ευκολα ειναι στην οδηγηση και τα κανουν ολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LAmyLee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Γεια σας! Θυμήθηκα κάτι που έχω δει σε πολλά scooters και δεν ξέρω για πιο λόγο γίνετε αυτό.. Λοιπόν εκεί που είσαι απο πίσω απο ένα scooter βλέπεις ξαφνικά να αναβοσβίνει το πίσω φώς, στην αρχή νόμιζα πως είναι το φρένο αλλά μετά είδα ένα video και το είδα και εκεί. Ξέρει κάποιος γιατί αναβοσβίνει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 για αυτο που ζητας xtx . προτιμησε ομως αν κανεις συχνα μεγαλες αποστασεις τα μοντελα 04-06 που εχει ζελατινα και την αλλάζεις αν θες με μεγαλύτερη. μπορεις επισης να διαλεξεις και παρεμφερεις μηχανες οπως το aprilia pegaso που εχει ιδιο κινητηρα με το χτχ. γιαμαχα μτ3[ιδιος κινητηρας] χοντα fmx επισης ρίξε μια ματια και σ αλλες μηχανες οπως το καβασάκι βερσυς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες