r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Μια συντομη ερωτηση: Πως μπορω να σιγουρευτω (αν μπορω) οτι το μεταχειρισμενο που προκειται να αγορασω δεν ειναι κλεμμενο;; Υπαρχει καποιο χαρτι που σου δινουν με την αγορα; Απο οσο ξερω τα ποδηλατα εχουν ενα ειδος αριθμου κυκλοφοριας, μηπως μπορω να το τσεκαρω ετσι; Και αν ναι, τι διαδικασιες πρεπει να κινησω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 το focus αντικατασταθηκε με κατι ποιο κατεβασιαρικο.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 με αυτο το kona για να δουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 εχω και ενα λαστιχακι maxxis dhIllαδικο 2.35 να στο δωσω... δωρακι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 maxxiς 2.40 φοραει κ ειναι σαν τρακτερ...θα τα αλλαξω κ θα βαλω κατα φτηνα china 2.35 που ειχα κ στο focus γιατι θα με κοψουν στο σκαρφαλωμα..... μια η αλλη μου βγηκε η αγοροπωλησια. των ποδηλατων σε λεφτα...ευτυχως... ....ευχαριστω παντως γιαννη για τη προσφορα...θα το κρατησω καβα το δικο σου Μια συντομη ερωτηση: Πως μπορω να σιγουρευτω (αν μπορω) οτι το μεταχειρισμενο που προκειται να αγορασω δεν ειναι κλεμμενο;; Υπαρχει καποιο χαρτι που σου δινουν με την αγορα; Απο οσο ξερω τα ποδηλατα εχουν ενα ειδος αριθμου κυκλοφοριας, μηπως μπορω να το τσεκαρω ετσι; Και αν ναι, τι διαδικασιες πρεπει να κινησω; με την αγορα ενος καινουργιου παιρνεις αποδειξη κ βιβλιαρακι....εγω εχω πουλησει 1 που ειχα παρει καινουργιο κ αγορασει 2 μεταχειρισμενα....σε καμια αγοροπωλησια δεν βρεθηκαν αποδειξεις κ βιβλιαρακια....κ τα συγκεκριμενα ποδηλατα δεν νομιζω να ηταν κλεμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Aρα φανταζομαι, πως πας με την καλη πιστη ετσι; Μαλιστα, ευχαριστω πολυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 2.40 ειναι σορρυ.... βαλε 2.35 πισω και ασε το 2.40 μπροστα να εχεις τιμονι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 πηγα το πρωι στις 7.30 υμηττο κ ψιλοξενερωσα.... στο σκαρφαλωμα ειχα προβλημα ...βαρυ το ποδηλατο σε σχεση με το προηγουμενο ....βεβαια στο κατεβασμα ειναι μπετονιερα δεν καταλαβαινει τιποτα...απλα επειδη προπονουμε παντα σε συγκεκριμενο λοφο- πιστακι τα βρηκα δυσκολα στο ανεβασμα...λαστιχα θα βαλω 2.35 κ βλεπουμε ....πιστευω θα το συνηθισω πρωτη μερα σημερα αλλες διαδρομες οι αναρτησεις λιγο ποιο βαρυ το ποδηλατο....που θα παει θα το φερω στα μετρα μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 εμ τι περιμενες??? αλλο το ενα αλλο το αλλο... στο κατεβασμα ομως τα ισιωνει ολα εγω μια φορα ειχα παει απο το καζινο (παρνηθα) μεχρι Μπαφι να μπω σε ενα μονοπατι και απλα πεθανα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Το 2,35 με το 2,4 δεν νομιζω να εχουν καποια αισθητη διαφορα... Και ποσο μαλλον αν μιλας για κινέζικα ελαστικα... Προτίμησε να φορέσεις το ελαφρυτερο ελαστικο από τα 2. Πάντως για Υμηττό ο καλύτερος freeride συνδυασμός σε λάστιχα που εχω δοκιμάσει, ηταν η κλασική επιλογή της Maxxis DHF super tacky μπροστα και DHR πισω σε διαστάσεις 2,35. Σίγουρα η επιλογή ελαστικού διαφέρει από αναβάτη σε αναβάτη λόγο διαφορετικών τρόπων οδήγησης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2013 maxxis 2.4 advantage φοραγα γρηγορη και τα αλλαξα μολις τωρα geax 2.3 all mountain / enduro επειδη εκει κλεινει ο τροπος οδηγησης μου...θα δουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2013 Ωραίο λαστιχάκι το Geax. Αυτό φοράω εδώ και σχεδόν ενα χρόνο. Μπροστά το φοράω και ειμαι αρκετά ευχαριστημένος, ο μόνος λόγος που θα το αλλάξω τωρα θα είναι για να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Εντύπωση μου έκανε όταν το εβαλα απο το στεφάνη της Stan's σε Mavic που είχε εντλώς άλλη συμπεριφορά και πολύ καλύτερο πλάγιασμα από της Stan's!!! Και η διαφορά τους είναι τα μισά λεφτά το Mavic από το Stan's!!! 50 το mavic, 90 το Stan's Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Ρε παιδιά με αυτά τις 29 ίντσες τι γίνεται? Κοιτάω στο νετ ποδήλατο και έχει γεμίσει ο τόπος 29άρες εκδόσεις. Είναι καινούρια μόδα ή εγώ τώρα τα πρόσεξα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 δηλωνω και εγω την παρουσια μου με ενα ταπεινο GT Avalanche 3.0 S.E . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 να το και το μπασταρδακι μ...ο σκελετος εχει μεινει gt.. τα υπολοιπα ειναι ολα ''δανεισμενα''(τιμονι,λαιμος,ζαντες,δισκοβραχιονας,πενταλ,σελα,δαγκανες..) εχω αλλα 3 τα οποια τα φτιαχνω-συναρμολογω μονος μ σιγα σιγα,αλλα αυτο βγηκε το καλυτερο.τ αλλα ειναι πιο καθημερινα καμια βολτα ποτε θα κανω να δω που μ εχει γονατησει η μεση με τις κωλοβροχες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagos_46 235 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Χμμμμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 το μπροστινο ειναι αναποδα η εμενα μου φενεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 το μπροστινο ειναι αναποδα η εμενα μου φενεται? ειναι 423045275398740239% αναποδα :P ισως καποια πατεντα(?)ισως για δισκοφρενο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 το μπροστινο ειναι αναποδα η εμενα μου φενεται? χαχαχα Διαβαζα το "μπροστινο ειναι αναποδο....?" Το κοιταζω , το ξανακοιταζω λεω δεν παιζει. Βλεπω μετα οτι επιβεβαιωνει ο stuntboy και... το ξανακοιταζω και ξανα.... Λεω ή εγω ειμαι χλεμπονιαρης ή ο κοσμος τα εχει χαμενα! χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 χαχαχα Διαβαζα το "μπροστινο ειναι αναποδο....?" Το κοιταζω , το ξανακοιταζω λεω δεν παιζει. Βλεπω μετα οτι επιβεβαιωνει ο stuntboy και... το ξανακοιταζω και ξανα.... Λεω ή εγω ειμαι χλεμπονιαρης ή ο κοσμος τα εχει χαμενα! χαχαχαχα και που κατεληξες? να κοιταχτω? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 και που κατεληξες? να κοιταχτω.- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2013 58 χιλ χθες σε 2 ωρες κ 5 λεπτα...ρυθμοι ταπας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 η συνεχεια του 5 προς γλυκα νερα................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2013 http://vimeo.com/43038579 Το αόρατο κράνος! Made in Sweden Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 58 χιλ χθες σε 2 ωρες κ 5 λεπτα...ρυθμοι ταπας! εχεις το sector το eclipse αυτο που κανει 550 ε? θελω να το παρω και εγω αυτο το κουρσακι γιατι ειναι ενα απο το μονα που αντεχη η τσεπη μου..ειναι ανετο η κουραζει? κανει για αρκετα χιλιομετρα και ανηφοριτσες? με το μεγεθος δεν ξερω ακριβος πιο να κοιταξω ειμαι 1,82 και 75 καπου κιλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες