Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Οκ παιδια, ευχαριστω. Συντομα μου φαινεται θα εχουμε και αλλον ληστη στην παρεα :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Ο γιος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis79 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Το πηρα και εγω , θα ανοιξω συντομα αναλογο νημα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Το πηρα και εγω , θα ανοιξω συντομα αναλογο νημα . Καλορίζικο και πάντα όρθιος σύντροχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Περιμένουμε το νήμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Ο γιος; Οχι ο γιος , ενας φιλος μου .. Κοντευει να γινει best seller το bandit στο site !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_s 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Οχι ο γιος , ενας φιλος μου .. Κοντευει να γινει best seller το bandit στο site !! εγώ είμαι αυτός.... Το πηρα και εγω , θα ανοιξω συντομα αναλογο νημα . καλορίζικο και πάλι.... φαντάσου πριν από 10 λεπτά έπαιρνα τηλέφωνο στο παιδί που το είχε στο car.gr για να ρωτήσω την τιμή του..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 εγώ είμαι αυτός.... Ωχχ Ωχχχ εκδηλωθηκε !!! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_s 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 τι να κάνω ρε φίλε.... 6 μήνες άντεξα χωρίς μηχανή.... δεν μπορώ άλλο.. θέλω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Παίδες το gsxf ήρθε με abs από το 2012; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bill_DR_125 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 Από το '11 σίγουρα, ίσως και από το '10 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mansag 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Ποια μαρκα λαδακι χρησιμοποιητε στην καλη σας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Ως τώρα μετά από 2 σερβις έχω βάλει της Suzuki. Σην πορεία θα δούμε μήπως το αλλάξουμε Μου ήρθαν σήμερα τα μανιταράκια της R&G. Τώρα πρέπει να βρω χρόνο να τα βάλω και απ' ότι έχω μάθει θα μου πάρει κάμποση ώρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Μου ήρθαν σήμερα τα μανιταράκια της R&G. Τώρα πρέπει να βρω χρόνο να τα βάλω και απ' ότι έχω μάθει θα μου πάρει κάμποση ώρα. Τα πηρες βρε θηριο !! Ευγε !! Με το καλο να τα τοποθετησεις και ποτε να μην τα χρησιμοποιησεις !! Για δωσε link !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Από το Bazzar τα πήρα Παναγιώτη. Έκαναν βέβαια κοντά ένα μήνα αλλά η τιμή ήταν παραπλήσια του εξωτερικού κι έτσι προτίμησα να τα δώσω σε Έλληνα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστης-S 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλοφορετα κι αχρειαστα Αλεξη! Ληστοκαφες ποτε????οεοοοοοοοοοοο!!!!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 24 , 2013 από τον Ληστης-S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Να 'σαι καλά Θέλετε Σάββατο απογευματάκι να κανονίσουμε; Θα έχει και ζέστη απ'οτι έμαθα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 24 , 2013 από τον Masif Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστης-S 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Να 'σαι καλά Θέλετε Σάββατο απογευματάκι να κανονίσουμε; Θα έχει και ζέστη απ'οτι έμαθα. Για ριχτο να δουμε ανταποκριση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Σαββατο μεσημερι εγω θα ειμαι πάντως Πόρτο Ράφτη για καφέ και όχι μόνο... Όσοι θέλουν ας πουν επιτέλους να γίνει η 1η συνάντηση μας . Το μέρος είναι ιδανικό , θα έχει σίγουρα κόσμο , τις μηχανές τις βλέπεις και ο καιρός θα είναι ζεστός με ήλιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Οταν λες και όχι μόνο; Τι ώρα περίπου θα είσαι εκεί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Εγώ θα είμαι εκεί κατά τις 3 -4 μεσημεράκι . Αλλά αν κανονίσετε και μαζευτούμε πείτε το έως αύριο βράδυ . Οχι μόνο είναι και φαγητό και μετά τα καθιερωμένα ποτά γιατί μένω εκεί βράδυ σε σπίτι φίλου . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Δυστυχώς εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω λόγω κάποιον υποχρεώσεων. Next time Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Καλά δεν θα γίνει ποτέ συναντηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
woulverin 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Μαλλον δεν πολυκυκλοφορουνε οι ληστες..... χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
woulverin 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2013 Λοιπον,μιας και ο καιρος φτιαχνει και οι εξορμησεις γινονται ολο και μεγαλυτερες,χρειαζεται εξοπλισμος camping για διανυκτερευση (τζαμπέ) κλπ... Και αυτος ο εξοπλισμος καπου πρεπει να φορτωθει... Εχω βρει κατι σκαρες της ventura οπως αυτη. http://www.ventura-bike.com/images/models/896.jpg Αμα το ψαξετε λιγο στο site τους , λενε οτι χρειαζονται τα L-brackets,δηλ αυτα http://shop.erwe-consult.de/images/product_images/popup_images/2075_0.png Αλλα σε ολες τις φωτογραφιες δειχνει οτι απλα το βιδωνουν εκει που ειναι η χειρολαβη του συνεπιβατη. Αφαιρουν την χειρολαβη και βιδωνουν επανω τη σκαρα αυτη. Το θεμα ειναι θα αντεξει το σημειο αυτο το βαρος του εξοπλισμου ή καλυτερα θα ειναι με τα L-brackets; Μη ξεκινησω για κανα ταξιδακι, και καταληξω να ψαχνω στο δρομο να βρω τα πραγματα, μαζι με την ουρα της μοτο μου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες