Jump to content
wolfering

Suzuki gsx 650 F

Recommended Posts

Για το αν κάνουν κακό δεν νομίζω αλλά δεν ξέρω να σου απαντήσω σίγουρα.Πες όμως την αλήθεια.....σου αρέσουν.. :secret:

Για το service πόσα έδωσες. Έτσι για να ετοιμάζομαι ψυχολογικά :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για το αν κάνουν κακό δεν νομίζω αλλά δεν ξέρω να σου απαντήσω σίγουρα.Πες όμως την αλήθεια.....σου αρέσουν.. :secret:

Για το service πόσα έδωσες. Έτσι για να ετοιμάζομαι ψυχολογικά :crazy:

Παντού όπου ρώτησα, συμπεριλαμβανομένου και του συνεργείου μου, είπαν ότι είναι απολύτως φυσιολογικά και δεν προκαλούν πρόβλημα.

Ναι, ναι, ναι, ναι μου αρέσουν πολύ χαχαχαχααχαχα.

Λές Αλεξ μεγαλώνοντας να σοβαρευτώ; Έχω ελπίδες;

Το service στοίχισε 135 ευρώ με εργασία και ανταλλακτικά. Ζημιά ή άλλη φθορά είπαμε ότι δεν είχα. Βεβαίως σημείωσε ότι δεν άλλαξα λάδια γιατί τα αλλάξω πιο νωρίς από ότι λέει η μαμά σουτζούκι. Κάθε 5.000 χλμ τους εννέα μήνες του χρόνου και κάθε τέσσερις στην καλοκαιρινή αλλαγή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομίζω να έχεις ελπίδες. Κάνεις παρέα και με κάτι αλήτες με εξατμίσεις και σε έφεραν στον κακό τον δρόμο... :tooth:

135 πολλά μου ακούγονται και χωρίς λάδια φίλτρα. Αν βάλεις κι αυτά πάμε στα 180€ χοντρικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με κατέστρεψαν οι κακές... παρέες. Αργά τώρα, ε;

Πολλά λίγα εγώ τα έσκασα και είπα και ευχαριστώ. χαχαχαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρα πάρα πάρα πολλά έδωσες. Έναν έλεγχο και ένα φίλτρο έβαλες και έδωσες 135 δλδ ?

Καλά στην αντιπροσωπεία συγγρού μεριά πήγες ?

Τροποποιήθηκε από τον Jeronimo.G

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θελω την ζελατινα της zero gravity την double bubble σε dark smoke αν την βρειτε σε κανενα λινκ σε καλη τιμη ανεβαστε το!...Ευχαριστω! :_hi:

+ + +

Όποιος έχει κανά λινκ με εικόνα και καλή σχετικά τιμή για ζελατίνα ας ανεβάσει ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρα πάρα πάρα πολλά έδωσες. Έναν έλεγχο και ένα φίλτρο έβαλες και έδωσες 135 δλδ ?

Καλά στην αντιπροσωπεία συγγρού μεριά πήγες ?

Βάλε και τέσσερα μπουζί και ίσως έλθει η σκέψη σου σε καλύτερο λογαριασμό.

Δεν λέω ότι δεν είναι πολλά, αλλά δεν έχω εμπειρία από άλλα συνεργεία. Αν κάποιος έχει κάνει το service των 12 χιλιάδων στο ληστή ας μας πει τι πλήρωσε για να έχουμε άμεσες συγκρίσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μου έφθανε η καινούργια εξάτμα(MIVV) που με έκανε πολύ χαρούμενο και ανανέωσε τη διάθεσή μου, αποφάσισα να την ξεταπώσω σήμερα.

Κάνει σαν αεροπλάνο του β΄ παγκοσμίου πολέμου, αλλά μου αρέσει. :blush2:

Δεν έχω αποφασίσει εάν θα την κρατήσω έτσι ή θα την ταπώσω και πάλι. Το σκέφτομαι για να είμαι ειλικρινής.

Πάντως, η διαφορά του βάρους των δύο μου φαίνεται, χρειάστηκε μια επαναρύθμιση στον εγκέφαλο και το μηχανάκι ανοίγει πιο εύκολα, ρολάρει καλύτερα αν και τα τρια τέσσερα παραπάνω άλογα στον τροχό που υπόσχεται η εταιρία εγώ δεν τα καταλαβαίνω.

Παράλληλα, έγινε το service των 12.000 χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα ή απρόοπτο. Το μηχανάκι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και φεύγοντας από το συνεργείο είχα ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

Και μια ερώτηση:

Τα σκασίματα με την "ελεύθερη" πλέον εξάτμιση όταν κλείνω το γκάζει σίγουρα δεν πειράζουν κάπου;

Αν θελεις μπορεις να τα σταματησεις τα σκασιματα.Απλα ταπωνεις ενα σωληνακι του PAIR και εισαι οκ.

Παλια ειχα Mivv και ηταν δυνατη απο θορυβο, και οταν εβαλα και την ολοσωμη τοτε πραγματικα χαλαγε κοσμο.Στο τελος την αλλαξα με akrapovic και ηρεμισα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θελεις μπορεις να τα σταματησεις τα σκασιματα.Απλα ταπωνεις ενα σωληνακι του PAIR και εισαι οκ.

Παλια ειχα Mivv και ηταν δυνατη απο θορυβο, και οταν εβαλα και την ολοσωμη τοτε πραγματικα χαλαγε κοσμο.Στο τελος την αλλαξα με akrapovic και ηρεμισα.

Αμ΄ εσύ ήσουν που είχες γράψει για το θόρυβο της MIVV και με είχες προβληματίσει αφάνταστα!!!!!

Από τη μια την εύρισκα σε καλή τιμή, μου άρεσε και ήθελα να τη βάλω και από την άλλη είχα ενδιασμούς με τον υπερβολικό θόρυβο που ανέφερες. Παράλληλα, όπου ρώταγα μου έλεγαν ότι ξετάπωτη έκανε πολύ θόρυβο :wallbash:

Αυτό με καθυστέρησε αρκετούς μήνες από την τοποθέτηση, αφού προσπαθούσα να πάρω απόφαση.

Ευτυχώς, το τελικό μόνο για εμένα δεν κάνει τόσο πολύ θόρυβο και μάλλον θα την κρατήσω έτσι. Βεβαίως δεν αποκλείω κάποια στιγμή να βάλω την τάπα και πάλι βλέπουμε. Βλέπεις έτσι είναι τα αγοράκια. Παίζουν με το μηχανήματά τους μέχρι το βαθύ γείρας. χαχαχαχαχα

Τώρα σε αυτό που με συμβουλεύεις έχω άγνοστες λέξεις. PAIR;

Τροποποιήθηκε από τον wolfering

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+ + +

Όποιος έχει κανά λινκ με εικόνα και καλή σχετικά τιμή για ζελατίνα ας ανεβάσει ...

" Good Day

2011 Suzuki gsx 1250 = ZGØ#: 180

A We have in stock a 16-180-19 Double Bubble // Dark Smoke

100% Flawless Price: $70 ea + $45 Shipping to Greece

Retail price: $100, you save $30 on this item!!

Payment Link: http://www.zgoutlet.com/paypal/payment_F70x43845646.html

Thank you! "

Τους ειχα στειλει μηνυμα και εδωσαν αυτη την απαντηση απο πανω

....οποτε χθες το βραδυ κατα τις 23:00 την παρηγγειλα!!!.... βγηκε στα 91ευρω και σημερα το πρωι ειχα το email της αποστολης της με USPS Priority Mail International με tracking number (απιστευτα γρηγορο shipping)

....αντε να δουμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον, καπως ετσι θελω να κανω το κοριτσι μου...

Εχω ψαξει και δεν μπορω να βρω πουθενα το ασπρο φτερακι στην πισω ροδα. Οτι βρηκα στο ιντερνετ ειναι καπως ετσι....

http://www.whaccessories.com/images/PBRearHuggerGSX650F08.jpg

Εγω ομως θελω μονο το φτερο ασπρο. Το προστατευτικο της αλυσιδας το θελω μαυρο. Εχει κανεις κατι κατα νου? Σκεφτομαι μηπως το παρω ασπρο και βαψω το προστατευτικο της αλυσιδας μαυρο αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα πετυχει και ποσο θα κρατησει το χρωμα... Απο Ελλαδα δεν νομιζω να υπαρχει κατι... Δεν φερνουν τιποτα για το δικο μας μηχανακι γαμωτο...

Και για τις ταινιες στις ζαντες λεω να παρω τις 3Μ. Ειναι ευκολες στην τοποθετηση? Κρατανε ή στο πρωτο πλυσιμο θα ξεκολλησουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αρχή δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο βγάζουν το τιμόνι και βάζουν clipons. Αν δεν θες παλικάρι μου sport-touring μηχανή μην την πάρεις. Πούλα το και πήγαινε πάρε ένα gsxr.

Επι του θέματος τώρα...

Νομίζω χωρίς το προστατευτικό αλυσίδας δεν υπάρχει αλλά δεν το έχω ψάξει και ιδιαίτερα. Κάπου θα πρέπει να πιάσει από την αριστερή μεριά για αυτό υποθέτω είναι ενιαίο.

Ταινία να πάρεις 3Μ. Αν για κάποιο λόγο πάρεις χρυσό ή ασημένιο, να πας να την βάλουν γιατί είναι λίγο ιδιαίτερες.

Edit: Γιώργο τσάμπα έβγαλα φωτό ε; :bruce_h4h:

Άντε με το καλό να σου έρθει να δούμε αν λέει κι αυτή τίποτα.

Τροποποιήθηκε από τον Masif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιες φωτο??

για στειλτες μου σε πμ να μου φυγει η απορια!

..και οταν ερθει και η δικια μου θα σου στειλω και γω! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

3 πρόχειρες από το κινητό...

8519891910_fbde57ab85_b.jpg

8519891378_8a9fdb3219_b.jpg

8519890954_c0c502688f_b.jpg

Κοίτα πως γυαλίζει το φρεσκοπλυμένο κουκλί μου :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον Masif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αρχή δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο βγάζουν το τιμόνι και βάζουν clipons. Αν δεν θες παλικάρι μου sport-touring μηχανή μην την πάρεις. Πούλα το και πήγαινε πάρε ένα gsxr.

Επι του θέματος τώρα...

Νομίζω χωρίς το προστατευτικό αλυσίδας δεν υπάρχει αλλά δεν το έχω ψάξει και ιδιαίτερα. Κάπου θα πρέπει να πιάσει από την αριστερή μεριά για αυτό υποθέτω είναι ενιαίο.

Ταινία να πάρεις 3Μ. Αν για κάποιο λόγο πάρεις χρυσό ή ασημένιο, να πας να την βάλουν γιατί είναι λίγο ιδιαίτερες.

Εσυ που τις εβαλες? Ή τις εβαλες μονος σου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Exω βαλει μονος μου ταινιες στις ζαντες .

Αν υπαρχει το πλαστικο παπαρακι , δεν ειναι και τοσο δυσκολη η τοποθετηση τους .

Πολυ ωραια φαινονται πανω στο κτηνακι ,ποσο τις πηρες Αλεξ ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Exω βαλει μονος μου ταινιες στις ζαντες .

Αν υπαρχει το πλαστικο παπαρακι , δεν ειναι και τοσο δυσκολη η τοποθετηση τους .

Πολυ ωραια φαινονται πανω στο κτηνακι ,ποσο τις πηρες Αλεξ ?

Θα το δοκιμασω τοτε... Ποση ωρα σου πηρε? Δυσκολευτηκες? Με το παπαρακι λενε ειναι ευκολο αλλα το θεμα ειναι να μπουν ευθεια... Μην γυριζει ο τροχος και φαινονται λες και εχει τρελαθει η ζαντα.. :mB_kalo_e: .Με τι καθαρισες τις ζαντες πριν? Εντυπωσεις απο την μεχρι τωρα χρηση τους? Με το πλυσιμο εχουν προβλημα? Ποιες εβαλες? 3Μ?

υγ: πφφφ κουραστηκα με τις ερωτησεις.... δεν γραφω τις αλλες... σιγα σιγα ... :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχα βαλει 2 φορες σε μηχανη του γιου μου , τις ταινιες τις ειχε παρει αυτος και δεν θυμαμαι τι μαρκα ηταν .

Με το παπαρακι αν εχει για οδηγο και το δαχτυλο σου ειναι σχετικα ευκολο , απλα θελει λιγο υπομονη να το πας σιγα σιγα .

Δεν χρειαζεται πανω απο 4-5 λεπτα για την καθε πλευρα της ζαντας .

Δεν εκανα κανεναν ιδιαιτερο καθαρισμο περα απο πλυσιμο και περασμα με λιγο οινοπνευμα .

Δεν εχουν προβλημα με το πλυσιμο και κολλανε πολυ καλα , τοσο ωστε μετα δεν βγαινουν αν δεν τις ζεστανεις π.χ με ενα πιστολακι !!

Τωρα που ειδα ποσο ωραιες φαινονται στον ληστη του Masif θελω να βαλω και εγω , αλλα .........ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ζελατίνα είναι η dark smoke.

Για την ταινία, μπορείς να την βάλεις και μόνος σου αλλά όπως είπα αν είναι χρυσή ή ασημένια δεν θα τα καταφέρεις γιατί είναι τέτοιο το υλικό που δεν παίρνει εύκολα την κούρμπα για να κολλήσει ομοιόμορφα, εκτός αν έχεις βάλει καμιά δεκαριά φορές και έχεις συνηθίσει. Εγώ πάντως την πρώτη που πήρα απλά την πέταξα γιατί δεν έστρωνε με τίποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πισω φτερο υπάρχει Ελλάδα... καντε μια αναζήτηση στο eBay "rear hugger gsf" και βρείτε το ελληνικο listing. Ειναι ενα εργοστάσιο στο Μενίδι. Πριν κανα διμηνο που χαζευα το ειχε 100€...

Τροποποιήθηκε από τον Surveyor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πισω φτερο υπάρχει Ελλάδα... καντε μια αναζήτηση στο eBay "rear hugger gsf" και βρείτε το ελληνικο listing. Ειναι ενα εργοστάσιο στο Μενίδι. Πριν κανα διμηνο που χαζευα το ειχε 100€...

Ευχαριστω φιλε το βρηκα. Θα τους παρω ενα τηλ να δω τι παιζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ερωτηση:

Μαζι με την εξατμιση,πρεπει να βαλω και φιλτρο? Κι αν ναι,ποιο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα