demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 το κακο ειναι οτι σε μια εφημεριδα διαβασα το 75% εχουν πληρωσει....κατα την ΔΕΗ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sky7 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω πληρωσα στο ATM μονο το ρευμα και τους εστειλα και ενα εξωδικο μεσο των ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ και ,,,,,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ,,,,,,,, Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2011 από τον sky7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 πληρωσα και εγω μεσω ΑΤΜ μονο το ρευμα (ευχαριστω τον φιλο gardeli) για τις οδηγιες.. τι αλλο να κανω για να ειμαι καλυμμενος..; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μεχρι στιγμης δεν τους εχω πληρωσει...εχουν παρει τα τέτοια μας... :) Αν ρωτησετε τους παλαιοτερους ουτε η χούντα ειχε βαλει τετοιους φορους,αυτοι ξεπέρασαν σε πολλά και την χούντα...ο φορος στην ΔΕΗ επρεπε να λεγοταν "φόρος υπερ των κλεμμενων που φαγαμε,δωστε φραγκα να καλυψουμε τα κλεμμενα και τις βιλες". Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2011 από τον OrEsTiS82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Μου ήρθε και μένα για το χωριό. 520€ σε δύο δόσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Εγω πληρωσα στο ATM μονο το ρευμα και τους εστειλα και ενα εξωδικο μεσο των ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ και ,,,,,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ,,,,,,,, Που έστειλες το εξώδικο ακριβώς? Στο "Έλληνες Φορολογούμενοι"? Νομίζω μαζεύουν πολλά και τα πάνε όλα μαζί, σωστά? Πρέπει, λέει, να πληρώσεις πρώτα και την επόμενη στέλνεις το εξώδικο. δεν πιστευω με τιποτα οτι θα βγει αντισυνταγματικο, οπως βγηκε συνταγματικο το πρωτο μνημονιο, για λογους εθνικης αναγκης, ετσι και αυτο. Δυστυχώς, θα συμφωνήσω. Φρούδες ελπίδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 Σήμερα έξω από την ΔΕΗ είδα αυτό και είπα να το φωτογραφίσω και να το ανεβάσω. Αύριο το εξώδικο στη ΔΕΗ -350 λογαριασμοί χωρίς το χαράτσι Παραδόθηκαν, ήδη, στο δήμο Ηρακλείου από τους 'Πολίτες κατά του χρέους'οι...κολοβοί λογαριασμοί Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Σωκράτης Βραδάκης και αντιπροσωπεία της κίνησης «Πολίτες κατά του χρεόυς» με τους κκ. Βασιλείου Αντώνη, Χριστοδούλου Γιώργο και Δρανδάκη Νίκο παρέδωσαν στο Δήμο Ηρακλείου τα πρώτα 350 δικαιολογητικά των δημοτών του Ηρακλείου, που μέχρι σήμερα δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ. Ακολούθησε σύσκεψη υπό τον αντιδήμαρχο κ. Περισυνάκη παρουσία και του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη» κ. Κώστα Καμπιτάκη. Στη σύσκεψη αυτή εκτιμήθηκε πως η προσωρινή αναστολή της διακοπής της ηλεκτροδότησης που ανακοινώθηκε ήδη από την κυβέρνηση και τη ΔΕΗ, αποτελεί την πρώτη σημαντική επιτυχία της όλης προσπάθειας. Οι Πολίτες κατά του χρέους τονίζουν πως αυτή η προσωρινή αναστολή της διακοπής της ηλεκτροδότησης είναι αποτέλεσμα των αντιδράσεων του συνόλου του ελληνικού λαού. Όπως σημειώνεται: "Μεγάλη ήταν και η συμβολή του λαού του Ηρακλείου. Η σημαντική αυτή πρώτη επιτυχία δείχνει, πως η θέληση του λαού μπορεί να ακυρώσει κάθε αντιλαϊκή επιλογή. Δεν χρειάζεται όμως καμιά επανάπαυση. Ήδη η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών για τα κοινωνικά κριτήρια που επιτρέπουν την εξαίρεση από το χαράτσι, είναι ένα ακόμα μνημείο εμπαιγμού της κοινωνίας από αυτή την πανικόβλητη συγκυβέρνηση. Κανένα φτιασίδωμα δεν μπορεί να ακυρώσει τον βάρβαρο, άγριο, ανήθικο και αντισυνταγματικό χαρακτήρα του χαρατσιού. Η προσωρινή αναστολή της διακοπής ηλεκτροδότησης πρέπει να γίνει μόνιμη, μέχρι την τελική ακύρωση του χαρατσιού. Ο αγώνας και η προσπάθεια πρέπει να ενταθούν. Καλούμε τους Ηρακλειώτες να προχωρήσουν πλέον σε μαζική άρνηση της πληρωμής του χαρατσιού, να συνεχίσουν να καταθέτουν τα δικαιολογητικά τους στο Εργατικό Κέντρο και στο κιόσκι της πλατείας Ελευθερίας, ώστε να ενημερώνεται και ο Δήμος. Η λεηλασία της ζωής μας και της ζωής των παιδιών μας δεν πρέπει να περάσει. Ο δημοκρατικός λαός του Ηρακλείου, δεν πρέπει να επιτρέψει να περάσει η παραβίαση του Συντάγματος και η υποθήκευση του μέλλοντος της χώρας. Καλούμε το σύνολο των φορέων του Ηρακλείου (Συλλόγους, Επιμελητήρια κλπ), να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Εργατικού Κέντρου, να στρατευτούν στον δίκαιο αυτό αγώνα. Κανείς σ΄ αυτή τη φάση δεν δικαιούται να σιωπά. Καλούμε και το Δήμο Ηρακλείου να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Οι Πολίτες κατά του χρέους συνεχίζουν αταλάντευτα τον αγώνα. Αύριο Τετάρτη στις 10.00 το πρωί, 40 μέλη της κίνησης μας θα καταθέσουν εξώδικη πρόσκληση – δήλωση και διαμαρτυρία κατά της ΔΕΗ, στα γραφεία της στου Τσαλικάκη, με την οποία επισημαίνονται οι ευθύνες της ΔΕΗ για το χαράτσι και καλείται η επιχείρηση να αποφύγει κάθε προσπάθεια για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης με αφορμή τη μη πληρωμή του χαρατσιού, με επιφύλαξη παντός δικαιώματος στην περίπτωση που η ΔΕΗ αρνηθεί". πηγή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 ουτε δεη,ουτε φορο αλληλεγγυης ουτε τιποτα. και δεν προκειται. Μια απτα ιδια μεχρι νεοτερας... αν αλλαξει κατι ειδοποιηστε με Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) δεν θελω να γραφω ειμαστε υπο κατοχη και τα λοιπα.. ο καθενας εχει μυαλο και κρινει αναλογως.. Στις 08:30 το πρωί, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ έφθασαν στο κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος της Δ.Ε.Η. στη Λ. Μεσογείων στον Χολαργό, το οποίο είχαν καταλάβει συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ από το απόγευμα της Κυριακής. Οι άνδρες της αστυνομίας προσπάθησαν να σπάσουν την κατάληψη και επικράτησε ένταση. Οι συνδικαλιστές σχημάτισαν αλυσίδα μπροστά στην είσοδο του κτηρίου, προκειμένου να μην μπορέσουν να τους διασπάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις που έχουν παραταχθεί στο σημείο. Ακολούθησαν αψιμαχίες ανάμεσα σε συνδικαλιστές και δυνάμεις των ΜΑΤ και των ΥΜΕΥ και έγιναν προσαγωγές, με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να απομακρύνεται με περιπολικό στις 08:35. Συνολικά έχουν γίνει 15 προσαγωγές στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμαρουσίου, ανάμεσα στους οποίους είναι ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, επτά συνδικαλιστές και ένας εικονολήπτης. Από τους 15 προσαχθέντες, οι 10 είναι εργαζόμενοι της Δ.Ε.Η.. Τελικά οι προσαγωγές έγιναν συλλήψεις και όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελία Αθηνών. Η κατάληψη στο κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος έχει λήξει και οι εργαζόμενοι στη Δ.Ε.Η. αποφάσισαν να προχωρήσουν σε πανελλαδική τετράωρη στάση εργασίας, από τις 12:00 έως και τις 16:00. Λίγο νωρίτερα, στο κτήριο μετέβη εκ νέου εισαγγελέας, προκειμένου να πείσει τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ να αποχωρήσουν, όπως επίσης και ο γενικός διευθυντής του κέντρου, ο οποίος συνομίλησε για λίγη ώρα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ κ. Φωτόπουλο. Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, λίγο πριν από τη σύλληψή του, κάλεσε τους ανέργους και τους συνταξιούχους να πάνε στο κτήριο και τόνισε ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί έως το τέλος. «Αυτόν τον νόμο θα τον ακυρώσουμε στην πράξη» είπε χαρακτηριστικά. «Ο αγώνας γίνεται για να μην κοπεί το ρεύμα. Είναι απαράδεκτο να απειλείς τον άνεργο, τον χαμηλοσυνταξιούχο ότι, αν δεν πληρώσει, θα του κόψεις το ρεύμα. Ας το κόψουν στους βουλευτές» κατέληξε. Η κυκλοφορία στη Λ. Μεσογείων κατά τη διάρκεια της επέμβασης των ΜΑΤ διεξαγόταν κανονικά, ωστόσο στις 09:40 έκλεισαν τον δρόμο. Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, έξω από το κτήριο συγκεντρώθηκαν λιγότερα από 100 άτομα, μέλη του ΠΑΜΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και του κινήματος «Δεν πληρώνω». Ο Γιάννης Γκίζας, πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του κέντρου έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος, ανέφερε ότι δεν θα εισέλθουν σε αυτό για την εργασία τους, εάν δεν αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες. Μήνυση υπέβαλε ο διευθυντής του Κέντρου Διαχείρισης Ρεύματος και Μηχανογράφησης της Επιχείρησης στο Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού επειδή, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, παρεμποδίστηκε από συνδικαλιστές η είσοδός του στο κτήριο της Επιχείρησης στη Λεωφόρο Μεσογείων. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους βρίσκονται ο Βασίλης Μουλόπουλος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέκος Αλαβάνος και ο Αλέκος Χαλβατζής. Την Τετάρτη, ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Παπακωνσταντίνου διεμήνυσε ότι ο νόμος θα τηρηθεί, τονίζοντας πως υπάρχει εισαγγελική εντολή και θα γίνει ό,τι χρειάζεται. για εικονες και βιντεο επισκεφτητε το σαιτ http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=423865&cid=4 _________________________________________________________ θελω να γραψω το σχολιο μου με αφορμη το αρθρο.. αντε να ητανε ολοι μαζι 200 ατομα εκει μεσα και θα μαζευτουν το πολυ 300.. οι υπολοιποι που δεν εχουν να πληρωσουν γιατι δεν παει κανεις..; φοβος..; αμηχανια..; αδιαφορια..; τι ειναι απο ολα αυτα.. ενω στην Αιγυπτο οι διαδηλωσεις συνεχιζονται και πεφτει αιμα στην πλατεια εδω ο Ελληνας σαν προβατο παει και πληρωνει το χαρατσι του ακινητου και ας εχουν κανει λαθος στον φορο.. εδω καλουμε να πληρωσω εγω 30% παραπανω απο οτι πρεπει να δωσω κανονικα λογο λαθους της ΔΕΗ.. οι γειτονες κοιμουνται τον υπνο του δικαιου.. μερικοι πηγαν και τα πληρωσαν χωρις να γνωριζουν το λαθος το οποιο εγινε στην ΔΕΗ.. τα ακουμπησαν στεγνα.. ο Γιωργος ειχε δικιο με το λεφτα υπαρχουν.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2011 από τον Anixneutis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Πλήρωσα το ρεύμα μέσω ΑΤΜ... ΧΑΡΑΤΣΙ..... Ενδεχομένως να υπάρξουν συνέπειες, εγώ, όμως, νιώθω καλά με αυτό που έκανα!!!! Για το δικαίωμα στη ζωή μου, ρε γαμώτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Πλήρωσα το ρεύμα μέσω ΑΤΜ... ΧΑΡΑΤΣΙ..... Ενδεχομένως να υπάρξουν συνέπειες, εγώ, όμως, νιώθω καλά με αυτό που έκανα!!!! Για το δικαίωμα στη ζωή μου, ρε γαμώτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να μας κρατάς ενήμερους για το τι θα γίνει, αν σου κόψουν το ρεύμα κλπ δηλαδή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 ..και εγω ετσι εχω πληρωσει..περιμενω να ερθει ο "εχθρος" να κοψει το ρευμα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Το ρεύμα θα κόβεται για το "χαράτσι" αλλά σε...80 ημέρες! Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών Την διακοπή ρεύματος σε 80 ημέρες (αντί για 40 ημέρες που είναι σήμερα) σε όσους δεν εξοφλήσουν το «χαράτσι» ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, το περιθώριο να διορθωθούν τα όποια λάθη έχουν εντοπιστεί μέσω των δήμων έως τις 20 Ιανουαρίου, την διεύρυνση των ευπαθών ομάδων που εξαιρούνται του τέλους, αλλά και την σύσταση 3μελων επιτροπών για την αξιολόγηση όσων εκτιμούν ότι αδυνατούν να πληρώσουν το ειδικό τέλος, θα προβλέπει εγκύκλιος, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, που θα αποστείλει στις ΔΟΥ μέσα στις επόμενες ώρες το υπουργείο Οικονομικών. Η εγκύκλιος θα διευκρινίζει ότι ο διαχειριστής δικτύου, δηλαδή η ΔΕΗ, θα αποστείλει στους Δήμους της χώρας τα στοιχεία που διαθέτει για την επιφάνεια, την παλαιότητα και την τιμή ζώνης κάθε ακινήτου. Οι πολίτες θα έχουν περιθώριο έως τις 20 Ιανουαρίου να απευθυνθούν στους οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης για να διορθώσουν τα όποια λάθη. Κατόπιν, αυτά τα στοιχεία θα «επιστρέψουν» στην ΔΕΗ, αλλά και στην ΓΓΠΣ για να οριστικοποιηθούν οι διορθώσεις. Ό Γίνεται ξεκάθαρο ότι οι λογαριασμοί με λάθη θα εξοφληθούν κανονικά και θα γίνει συμψηφισμός με τις οφειλές του 2012. Ο συμψηφισμός δεν αφορά την δεύτερη δόση του ειδικού τέλους. Η εγκύκλιος διευρύνει τις κατηγορίες ευπαθών ομάδων που εξαιρούνται του τέλους, πέρα από τα άτομα με αναπηρίες άνω του 80% και όσους τελούν υπό μηχανική υποστήριξη. Από την καταβολή του «χαρατσιού» εξαιρούνται και άτομα με βαριές κινητικές αναπηρίες, όπως νοητική υστέρηση, σύνδρομο Ντάουν, εγκεφαλική παράλυση, ανεξαρτήτως ποσοστού αναπηρίας. Για όσους εκτιμούν ότι αδυνατούν για διάφορους λόγους να εξοφλήσουν το ειδικό τέλος, συστήνονται άμεσα 3μελης επιτροπές που θα εδρεύουν στις εφορίες, προκειμένου να αξιολογούν τις περιπτώσεις που θα απευθύνονται σε αυτές. Τις ομάδες θα καταρτίζουν ένας υπάλληλος ΔΟΥ, Πανεπιστημιακής Κατηγορίας, που θα ορίσουν οι κατά τόπους έφοροι, ένας κοινωνικός λειτουργός και ένας αστυνομικός υπάλληλος της ΕΛΑΣ. Η συγκεκριμένη Επιτροπή θα έχει το δικαίωμα είτε να εντάσσει στις ευπαθείς ομάδες, άτομα που απευθύνονται σε αυτές, είτε να μειώνει μέχρι και το ελάχιστο ποσό 0,5 €/τμ, τον υπολογισμό του τέλους ακινήτου. Στην εγκύκλιο δεν γίνεται αναφορά για αναστολή διακοπής ρεύματος σε όσους δεν εξοφλούν το «χαράτσι», απλώς διευρύνεται το χρονικό περιθώριο που μεσολαβεί από την ημέρα που δεν εξοφλείται ο λογαριασμός έως την διακοπή. Έτσι, η ΔΕΗ θα προχωρά σε διακοπή ρεύματος σε όσα νοικοκυριά δεν εξοφλούν τον λογαριασμό τους και κατ΄ επέκταση το ειδικό τέλος μέσα σε διάστημα 80 ημερών, αντί για 40 ημέρες που είναι σήμερα. Φυσικά αυτή η εγκύκλιος έρχεται μετά τη "βόμβα" της Κομισιόν η οποια σημειώνει πως κράτος δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζητάει από τη ΔΕΗ τη διακοπή ρεύματος σε όσους δεν πληρώνουν το χαράτσι. newsit.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) εδω ειμαστε και θα περιμενουμε.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2011 από τον Anixneutis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Μόλις χθές μου ήρθε ο λογαριασμός με το χαράτσι. Και τώρα τι κάνουμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 τωρα η πληρωνεις η δεν πληρωνεις.. πληρωνεις μονο το ρευμα μεσω ΑΤΜ οπως ειπε ο gardelis σε εμενα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 τωρα η πληρωνεις η δεν πληρωνεις.. πληρωνεις μονο το ρευμα μεσω ΑΤΜ οπως ειπε ο gardelis σε εμενα.. καποιος να μου φερει τον Βενιζελο και την παρεα του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) καποιος να μου φερει τον Βενιζελο και την παρεα του :) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2011 από τον FZMAN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Η Κομισιόν τινάζει στον αέρα το τέλος ακινήτων... http://www.energypress.gr/portal/resource/contentObject/id/9d41a2ed-d9dd-40cb-ba84-b3c0e2c67453#.Ts58Rn8xQ48.facebook Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Πλήρωσα το ρεύμα μέσω ΑΤΜ... Πώς ακριβώς γίνεται αυτό ρε κοπελιά? Για δώσε καμμιά πληροφορία και στους άσχετους.:) ΧΑΡΑΤΣΙ..... Ενδεχομένως να υπάρξουν συνέπειες, εγώ, όμως, νιώθω καλά με αυτό που έκανα!!!! Για το δικαίωμα στη ζωή μου, ρε γαμώτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Το ρεύμα θα κόβεται για το "χαράτσι" αλλά σε...80 ημέρες! Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών newsit.gr Ωραία!!! Θα έχω ρεύμα για τις επόμενες 80 ημέρες....Ομολογώ ότι δεν το ήξερα αυτό και κάθε μέρα επιστρέφοντας, σκέφτομαι.... Θα ανάψει...? Δε θα ανάψει....? Εγώ βαρέθηκα και κουράστηκα αυτό το τραμπουκίστικο νταβατζιλίκι τους!!!Ας με βάλουν φυλακή....(αν με βρουν....)Τουλάχιστον, εκεί ίσως να νιώθω πιο ελεύθερη από τη έξω ζούγκλα που οι περισσότεροι νομίζουν ότι ζουν και νομίζουν ότι είναι ελεύθεροι και ακόμα κουνάνε σημαιάκια και πανό!!!! Αϊ σιχτιρ!!! Συγνώμη που ρόπιασα λίγο παραπάνω, αλλά συμβαίνει αυτό όταν έχεις...honda!!! ( ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Δεν το είδες μάλλον, λόγω που γύρισε σελίδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sky7 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Που έστειλες το εξώδικο ακριβώς? (Μνησικλέους 2 και Μητροπολεως στον 6 οροφο)το πηγα προσωπικα!!! Στο "Έλληνες Φορολογούμενοι"? Νομίζω μαζεύουν πολλά και τα πάνε όλα μαζί, σωστά?( οχι) Πρέπει, λέει, να πληρώσεις πρώτα και την επόμενη στέλνεις το εξώδικο.( δεν ειναι απαραιτητο,εγω πληρωσα μεσω ΑΤΜ μονο το ρευμα και το πηγα)...το εξωδικο το βρισκεται στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΣΑΙΤ "Έλληνες Φορολογούμενοι") Δυστυχώς, θα συμφωνήσω. Φρούδες ελπίδες!(ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asxeth 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Δεν το είδες μάλλον, λόγω που γύρισε σελίδα. Πολλές τράπεζες στο μενού του ΑΤΜ έχουν την επιλογή "πληρωμή προς τρίτους" και εκεί έχει την επιλογή για ΔΕΚΟ. Οπότε πας με την κάρτα ανάληψης μετρητών, επιλέγεις τη ΔΕΗ και βάζεις ακριβώς το ποσό που θες. Και να παν να γ@@@@***ούν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 sky7, μπήκα στο σαϊτ των ελληνων φορολογούμενων, αλλά με ένα γρήγορο ψάξιμο δεν κατάφερα να βρω το εξώδικο... Θέλω να το καταθέσω κι εγώ.... Θα μπορούσες να με βοηθήσεις δίνοντας κάποιες περισσότερες πληροφορίες ή ένα λινκ που να το εμπεριέχει...? Σε ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες