klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 27 , 2015 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 m43 ρε και τα μυαλά στα κάγκελα, με τις ff και canonια :D ειπα να πεταχτώ και εγώ σαν την πορδή, αφού δεν βλέπω κάνεναν να προτιμάει αυτό το format Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Φρεσκιες φρεσκιες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αλαρμιε (αναφερομαι σε εσενα επειδη εισαι υπερμαχος του raw) καταρχας οτι λεει το αρθρο ισχυει? Δευτερον (βαση αρθρου) αν τραβαω σε raw ολες οι φωτο πριν την εκτυπωση πρεπει να περνανε επεξεργασια 100%? Ξεχασα το αρθρο -> http://fridge.gr/11153/stiles/photoshop/ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2015 από τον ValeRR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Του έκανες τα εγκαίνια gkourmoul?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Ουυυυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Φρεσκιες φρεσκιες... Τα ιδια μου λεγανε κατι παιδια για τα κρανη τους. Οτι γεμισαν εντομα. Μεχρι που τους εδειξα τις χουφτες στην μηχανη. Μετα υπηρξε σιγη Πρεπει να βγαλω γωτογραφια γαμωτο :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Η φαση ειναι οτι μπαιναν και μεσα στο κρανος μερικα, απο κατω απο το σαγονι. Δεν ξερω πως... Πρεπει να το τεσταρω ξανα την ωρα που πεφτει ο ηλιος, οπου τα μιλιουνια ειναι εις την 3η... Ποσο καιρο εχεις να πλυνεις τις χουφτες? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2015 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Αλαρμιε (αναφερομαι σε εσενα επειδη εισαι υπερμαχος του raw) καταρχας οτι λεει το αρθρο ισχυει? Δευτερον (βαση αρθρου) αν τραβαω σε raw ολες οι φωτο πριν την εκτυπωση πρεπει να περνανε επεξεργασια 100%? Ξεχασα το αρθρο -> http://fridge.gr/111...iles/photoshop/ 1) Ναι, σχεδον ολα ισχυουν αλλα λειπουν ενα καρο καρο κατα για το ενα και για τον αλλο τυπο. 2) Στεδον παντα ναι. Ολες οι φωτογραφιες θα βγαινουν φλατ χωρις μεγαλη αντιθεση, οξυτητα και κορεσμο χρωματων. Οποτε ναι, πριν απο μια εκτυπωση θα πρεπει να επεξεργαζεσαι οτι θες να εκτυπωσεις. Και φυσικα πρωτου εκτυπωσεις 50 φωτο μαζι, εκτυπωσε 2-3 να δεις αν αντιπροσωπευουν τα χρωματα που βλεπεις στην οθονη σου. Μια καλη εναλλακτικη ειναι (αν στο επιτρεπει η φωτογραφκη σου), να τραβας RAW+JPEG ταυτοχρονα. Αν δεν σου κανει το JPEG εχεις μεγαλυτερο περιθωριο να παιξεις με το RAW μετα. Οπως και να εχει, το RAW θελει λιγο βιτσιο και αν τραβας αβερτα , αρκετο περισσοτερο χωρο στον δισκο σου. Εχεις ομως παντα την δυνατοτητα να ανατρεξεις στο RAW και να ξεκινησεις απο την αρχη την επεξεργασια αν αυριο μεθαυριο κατι δεν σου αρεσει. Ποσο καιρο εχεις να πλυνεις τις χουφτες? Αυτο ρωτα το ξανα μπας και το δει ο Ηλιας και μου πει να περασω να πλενω την μηχανη. Κοιτα, απο τοτε που την πηρα απο το καταστημα... πρεπει να την εχω μισοπλυνει... και δυο φορες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Κανα προγραμμα επεξεργασιας raw σε android παιζει?? Εχω να ανοιξω pc απο τον οκτωβρη που καηκε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) που θα παει θα τη μαθω καλα τη φωτογραφικη μου... :D Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2015 από τον noodles 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xgiannis 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2015 από τον xgiannis 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Να και από μένα! Είναι από Χαλκιδική, στο πρώτο πόδι, Νεα Φώκαια. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 noodles τι φωτογραφική έχεις; Είναι κροπαρισμένες οι φωτογραφίες σου; Μου κάνει μπαμ στο μάτι ότι κάτι δεν πάει καλά, σαν να έχουν είδωλο όλα τα αντικείμενα που έχεις φωτογραφίσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 @klab εχω την canon powershot 260hs. κροπαρισμενες δεν ειναι (βασικα δεν ξερω τι ειναι αυτο). οπως τις τραβηξα ετσι τις ανεβασα. τωρα μαθαινω τη μηχανη ομως, γιαυτο δεν ειναι τοσο καλες. εχω πολυ ακομα μεχρι να μαθω να τραβαω σωστα B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Έχεις ενεργοποιημένο το IS; (σταθεροποιητής εικόνας) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 κατασταση IS <συνεχης> Βελτιωμενο IS On Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Ωραία, την επόμενη φορά δοκίμασε σε manual mode να κατεβάσεις το iso στο 100 και πειραματίσου με τις τιμές του f. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 noodles τι φωτογραφική έχεις; Είναι κροπαρισμένες οι φωτογραφίες σου; Μου κάνει μπαμ στο μάτι ότι κάτι δεν πάει καλά, σαν να έχουν είδωλο όλα τα αντικείμενα που έχεις φωτογραφίσει. Εγω Γιωρικα δεν καταλαβα τι βλεπεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Πρόσεξε ένα κίτρινο περίγραμμα στο κροπάρισμα που έκανα και χωρίς κροπ φαίνεται πάντως. Και πέρα από αυτό όλα φαίνονται σαν να είναι ελαφρώς out of focus, σαν να μην είναι πουθενά εστιασμένο κάτι σε όλη την φωτογραφία. Δεν είδα κάτι να είναι καθαρό-διαυγές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τι κιτρινο περιγραμμα ειναι λογικα καποια χρωματικη ανωμαλια του φακου. Ειναι συνηθισμενο. Τωρα με την εστιαση παιζει απλα να μην εχει εστιασει σωστα και να εχει εστιασει σε πιο κοντινη αποσταση. Η δευτερη με το gixxer ειναι μια χαρα η εστιαση. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2015 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Πρόσεξε ένα κίτρινο περίγραμμα στο κροπάρισμα που έκανα και χωρίς κροπ φαίνεται πάντως. Και πέρα από αυτό όλα φαίνονται σαν να είναι ελαφρώς out of focus, σαν να μην είναι πουθενά εστιασμένο κάτι σε όλη την φωτογραφία. Δεν είδα κάτι να είναι καθαρό-διαυγές. Το μπουκαλι φαινεται να ειναι λιγο εκτος εστιασης. Η μηχανη ομως οχι. Φαινεται να ειναι μια χαρα. Σιγουρα κα που εχει εστιασει Γιωργη. Αν δεν εχεις ολη την φωτογραφια σε φουλ μεγεθος δεν μπορεις να ξερεις ακριβως. Παντως ξαναλεω η δευτερη ειναι μια χαρα , και δεν βλεπω καποιο θεμα στον θορυβο. Φαινεται να ειναι ημερα μαλιστα οποτε δεν νομιζω να τραβιχτηκαν με πανω απο 400 αν κρινω και απο το βαθος εστιασης. Εσυ εισαι χειροτερος απο εμενα. Πολυ το ψιριζεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2015 Με 200 iso είναι τραβηγμένες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 πως βαζω "ονομα" στην ακρη της εικονας οπως ο gregomaga? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες