GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 λιμνη καστοριας,μερικα χρονακια πριν.. Το σταρ τρεκ στη καστορια... τελειο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 Πραγματικά μου θύμισε τη σκηνή από το Star Trek Insurection που ήταν κρυμμένο σε μια λίμνη ένα ολογραφικό deck! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2015 ενα αντικειμενο ηταν βυθισμενο,κ μου κατσε παρτε κ ενα μπουφο.. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 παραλία Αγ. Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη. μόνο που δεν ευθυγράμμισα τον ορίζοντα καθώς την έβγαλα βιαστικά για να προλάβω το κύμσ μην με κάνει μούσκεμα 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Victhor 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 Τώρα που ξαναήρθε ο χιονιάς... (τραβηγμένη στις Γαλλικές Άλπεις πριν τα Χριστούγεννα) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 αυτη ειναι αφιερομενη στους αμπαλους που φοβουνται-δεν θελουν-δεν τοχουν με τα διτροχα.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ήρθαν τα καινούργια αποκτήματα! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 από τον gregomaga 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 Οικονομικα μεν αλλα με πολυ καλο αποτελεσμα!! Ειδικα ο δεξια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ο δεξιός είναι σταθερος; για δώσε χαρ/κα! Μεγεια:-) Γιαννη 247 έκανες το πηξημο απο τα κουτιά τέχνη; πολυ καλο! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 Οικονομικα μεν αλλα με πολυ καλο αποτελεσμα!! Ειδικα ο δεξια... Πάμε οικονομικά για αρχή και μετά βλέπουμε...εντάξει ο 50αρης με λίγες δοκιμαστικές που έβγαλα...έχει προοπτικές! Ο δεξιός είναι σταθερος; για δώσε χαρ/κα! Μεγεια:-) Γιαννη 247 έκανες το πηξημο απο τα κουτιά τέχνη; πολυ καλο! Ναι 50αρης σταθερός της Canon!Ευχαριστώ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 Λογικά ο 50ρης θα είναι και γρήγορος, θα γουστάρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 γρηγορος και φωτεινος,αλλα για συνεχεια θες 35αρη για κροπ αλλη μια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 50αρης; Ο κλασικός νορμάλ; Οχι ακριβώς... Βγαίνει 80άρης με τον APS-C sensor (x1.6 crop factor). f/1.8? Καλά κλικς! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) 50mm f2,5 1/1600 iso 100 με τον φακό που αναφέρεται στα προηγούμενα ποστ :) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 15 , 2015 από τον Attreidis 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2015 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2015 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ένα απλό παιχνιδάκι με ένα φακό led και το κλείστρο στο Β. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 από τον karellen 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2015 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2015 Ισως δεν ειναι το σωστο τοπικ να ποσταρω, αλλα ειπα να μην ανοιγω αλλο. :D Εχω μια φωτογραφικη μηχανουλα dslr, καμια 5ετια τωρα. Κανον Δ450 το μοντελο, με φακους κλπ αηδιες. Το προβλημα που αντιμετωπιζω είναι οτι με τις παραμετρους που εχω περασει στη μηχανη, οι φωτο φαινονται πολυ καλες σε υπολογιστη/TV/κινητο/ταμπλετ κλπ αλλα οταν τις δινω στη φωτογραφο για εκτυπωση φαινονται εντελως μαπα, σαν με υπερβολικο φως. Οταν της το ειπα και της εδειξα τις φωτο στο κινητο (οι φωτο δεν ειναι απο το κινητο, απλως τις ειχα περασει) μου ειπε οτι δεν μπορει να κανει κατι αυτη. Οκ, η φωτογραφικη μου δεν ειναι τελευταιο μοντελο αλλα δε νομιζω οτι φταιει η μηχανη. Εκτος απο το να αλλαξω φωτογραφο, υπαρχει αλλη λυση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2015 Ισως δεν ειναι το σωστο τοπικ να ποσταρω, αλλα ειπα να μην ανοιγω αλλο. :D Εχω μια φωτογραφικη μηχανουλα dslr, καμια 5ετια τωρα. Κανον Δ450 το μοντελο, με φακους κλπ αηδιες. Το προβλημα που αντιμετωπιζω είναι οτι με τις παραμετρους που εχω περασει στη μηχανη, οι φωτο φαινονται πολυ καλες σε υπολογιστη/TV/κινητο/ταμπλετ κλπ αλλα οταν τις δινω στη φωτογραφο για εκτυπωση φαινονται εντελως μαπα, σαν με υπερβολικο φως. Οταν της το ειπα και της εδειξα τις φωτο στο κινητο (οι φωτο δεν ειναι απο το κινητο, απλως τις ειχα περασει) μου ειπε οτι δεν μπορει να κανει κατι αυτη. Οκ, η φωτογραφικη μου δεν ειναι τελευταιο μοντελο αλλα δε νομιζω οτι φταιει η μηχανη. Εκτος απο το να αλλαξω φωτογραφο, υπαρχει αλλη λυση? Είναι αλήθεια ότι κάτι που στο δικό μας μόνιτορ φαίνεται οκ μπορεί να είναι αρκετά λάθος και αυτό επειδή δεν είναι καλιμπραρισμένο σωστά το μόνιτορ. Αλλά αυτό που περιγράφεις φαίνεται να ξεπερνά αυτό το σημείο. Καταρχάς προτείνω να δεις το ιστόγραμμα των φωτογραφιών σου. Αν είναι εντάξει χωρία να είναι "μπουκωμένες" οι λευκές περιοχές τότε άλλαξε φωτογραφείο. Σε κάθε περίπτωση το να τυπώσεις 1-2 δοκιμαστικές φωτό σε έναν άλλον δεν θα ήταν κακή ιδέα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2015 Το εχω δει το ιστογραμμα, χωρις βεβαια να ειμαι ειδικος, και ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα η κατανομη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πολλοί φωτογράφοι έχουν το κακό συνήθειο,κατά την προεπισκόπηση,να πειράζουν κοντράστ και φωτεινότητες,σε υπερβολικό βαθμό ενίοτε,συνοδευόμενο από απαξιωτικά σχόλια 'πωςείναιέτσικάτσεναστοδιορθώσωλίγο'. Κάποτε σε μια οικογενειακή φωτό μας είχε δώσει στα πρόσωπα μια απόχρωση εκρού (του νεκρού) Κάνε ότι είπε ο φυσικός. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2015 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2015 Το εχω δει το ιστογραμμα, χωρις βεβαια να ειμαι ειδικος, και ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα η κατανομη. Πολύ ωραία. Τότε το πρόβλημα δεν είναι δικό σου ή της μηχανής. Προτείνω να δοκιμάσεις να τυπώσεις αλλού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες