Jump to content
gkourmoul1

Φωτογραφικές ανησυχίες

Recommended Posts

Μάταλα festival.....

Ήταν ένα φοβερό τριμήμερο με καλή παρέα, πολύ κρέας και αμέτρητες μπύρες!

img5931d.jpg

img5951q.jpg

img5957b.jpg

img5959e.jpg

img5972n.jpg

img5974s.jpg

img6005f.jpg

img6006k.jpg

img6017c.jpg

img6029i.jpg

Εδώ είμαστε για φαγητό στον Κόκκινο Πύργο

img6030w.jpg

img6039u.jpg

Και εδώ είναι η Αγία Γαλήνη που είχε την γιορτή του Ψαρά αυτό το τριήμερο. Φρέσκια κακαβιά....

img6045e.jpg

img6046q.jpg

img6066k.jpg

img6080r.jpg

img6087s.jpg

Και την επόμενη μέρα εκεί κοντά ξεκίνησαν τα καλύτερα....

img6091k.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να ποστάρω ακόμα λίγες φωτογραφίες από Μάταλα. Δεν είναι δικές μου, είναι του φίλου Βαγγέλη και τραβηγμένες με A2200.

img0901asc.jpg

img0902h.jpgimg0906v.jpg

img0912rc.jpg

img0918sxh.jpg

img0919im.jpg

img0920f.jpg

Οι πρωταγωνιστές του συγκροτήματος . Πολλή καλοί.

img0926yb.jpg

img0936yo.jpg

img1938dr.jpg

img0940r.jpg

img1008cu.jpg

img0948vr.jpg

img0937xx.jpg

img0948e.jpg

img0965cg.jpg

img0967w.jpg

img0969iu.jpg

img0975i.jpg

img0941qa.jpg

img0942i.jpg

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε αυτό το τόπικ υποτίθεται ότι αναρτούμε φωτογραφίες που περιέχουν φωτογραφική τέχνη. Οπως κι αν την αντιλαμβάνεται ο καθένας. Οποιες και αν είναι οι δυνατότητες του καθένα. Από εκεί και πέρα κάθε ανάρτηση υπόκειται σε κριτική. Εξίσου καλλιτεχνική κριτική. Καλή η κακή, δεν έχει σημασία. Υπό αυτό το πρίσμα, η κριτική (πρέπει να) είναι καλοδεχούμενη, αγαπητέ zb00p.

Όποιος έχει πρόβλημα με το instagram....Ξύδι. Και μετά να τσιμπήσει και ένα φρύδι.

Μπορεί να σε πείραξε αυτό που είπαν τα παιδιά, αλλά κι εγώ πιστεύω ότι το παρακάνεις με αυτό το φίλτρο. Βέβαια, κάποιες φωτό τις αναδεικνύει, αλλά το πολύ το κυρ-ελέησον...

Αφού έτσι κι αλλιως «πιάνει» το χέρι σου...

7342432228_2b7ba75f90_b.jpg

Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου... :P

Θα πέσει...

Γιατί αυτή η στάση απέναντι στο... «σπίτι» σου, Στέφανε?

Τι θέλεις να πεις?

gkourmoul1, ωραίο ρεπορτάζ! Θα θέλαμε περισσότερα πιπίνια στα πλάνα. Πως θα μαζέψουμε τουρίστες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Μενιδιάτη, η κριτική είναι καλοδεχούμενη. Όχι όμως όταν προέρχεται από κάποιον, ο οποίος κατά 99% απλά αναπαράγει πίπες που διαβάζει στο ιντερνετ και στο facebook, μόνο και μόνο για να το παίξει έξυπνος. Ανάθεμα αν ξέρει τι σημαίνει κιτς. Να προσθέσω επίσης, ότι τραβάω τις φωτογραφίες μου αποκλειστικά απο το κινητό μου και το instagram ήταν ο κυριότερος λόγος που ασχολήθηκα με τη φωτογραφία στο βαθμό που έχω ασχοληθεί. Ναι, τα φίλτρα του είναι περιορισμένα και συγκεκριμένα, εμένα όμως με έχει βολέψει αφάνταστα, αφού τα κάνω όλα από το κινητό μου.

Σκόπος μου δεν είναι να καταπλήξω τα πλήθη με τις τεχνικές μου, αλλά μοιραστώ μαζί σας κάποιες στιγμές από τη ζωή μου. Αν δεν είχα το κινητό μου και το instagram, δεν θα είχα σχεδόν τίποτα από όσα έχω ποστάρει εδώ μέσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν δεν είχα το κινητό μου και το instagram, δεν θα είχα σχεδόν τίποτα από όσα έχω ποστάρει εδώ μέσα.

Δέχομαι όλα τα υπόλοιπα και απαντώ στην τελευταία φράση σου: ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. Απλώς πρέπει να το παλέψεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και αρκετό καιρό με την μηχανή μου δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, γιατί τα ωραία με πιάνουν απροετοίμαστο.

Προχθές έβγαλα αυτή που μου άρεσε πολύ.

1.jpg

Στην συνέχεια πήρα από αυτή τον ουρανό ψηλά.

2.jpg

και τα υπόλοιπα από αυτή.

3.jpg

Μετά έκοψα-έραψα και ίσιωσα τον ορίζοντα

4.jpg

και στο τέλος το πάλεψα λίγο με tone mapping για να κάνω λίγο πιο δραματικά τα πράγματα.

4hdr.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ήθελα η σιλουέττα να μεγεθύνει τόσο, ώστε το κεφάλι να καλύψει το φεγγάρι και το φεγγάρι να μοιάζει με φωτοστέφανο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Μενιδιάτη, η κριτική είναι καλοδεχούμενη. Όχι όμως όταν προέρχεται από κάποιον, ο οποίος κατά 99% απλά αναπαράγει πίπες που διαβάζει στο ιντερνετ και στο facebook, μόνο και μόνο για να το παίξει έξυπνος. Ανάθεμα αν ξέρει τι σημαίνει κιτς.

"

Pappous Vatraxos

Καθόλου φιλαράκι. Ψυχολογιοποίηση λέγεται το φαινόμενο. Ψάχνω να βρώ ένα εξωτερικό σημάδι, άσχετο με τα λεγόμενά σου, για να αποδυναμώσω, τα γραφόμενά σου ή για να μειώσω την αξία του λόγου σου. Έτσι, θα χρησιμοποιήσω, ότιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Πόσα μηνύματα έχεις, πόσα likes, που μένεις, πότε γράφτηκες στο φόρουμ κλπ... Τι να μου πει τώρα ο c.l.a.b. που έχει 30 μηνύματα, ή 20 likes, ή είναι στο φόρουμ 5 μήνες ή είναι Πατρινός, ψηλός, χόντρος, αδύνατος, κοντός, ξανθός,... "

Τροποποιήθηκε από τον Bobakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"

Pappous Vatraxos

Καθόλου φιλαράκι. Ψυχολογιοποίηση λέγεται το φαινόμενο. Ψάχνω να βρώ ένα εξωτερικό σημάδι, άσχετο με τα λεγόμενά σου, για να αποδυναμώσω, τα γραφόμενά σου ή για να μειώσω την αξία του λόγου σου. Έτσι, θα χρησιμοποιήσω, ότιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Πόσα μηνύματα έχεις, πόσα likes, που μένεις, πότε γράφτηκες στο φόρουμ κλπ... Τι να μου πει τώρα ο c.l.a.b. που έχει 30 μηνύματα, ή 20 likes, ή είναι στο φόρουμ 5 μήνες ή είναι Πατρινός, ψηλός, χόντρος, αδύνατος, κοντός, ξανθός,... "

πατησα πανω στο λινκ . :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκόπος μου δεν είναι να καταπλήξω τα πλήθη με τις τεχνικές μου, αλλά μοιραστώ μαζί σας κάποιες στιγμές από τη ζωή μου. Αν δεν είχα το κινητό μου και το instagram, δεν θα είχα σχεδόν τίποτα από όσα έχω ποστάρει εδώ μέσα.

zboop, συνέχισε φίλε μου την καλή δουλειά....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προσωπικη αποψη και δεν προσπαθω να συμφωνησω / διαφωνησω με κανεναν φιλο απο επανω...

με φιλτρα η οχι... με instagram η οχι... με φωτογραφική μηχανη η με κινητο "της σειρας"

η στιγμη, η θεση, η διαθεση, οι δυνατοτητες ειτε η ελλειψη δυνατοτητων φακου / φωτογραφου

ενα σκουπιδακι, ενα παραπατημα μπορει να μην δινουν την τελεια καλλιτεχνικη

φωτογραφια αλλα σιγουρα θυμιζουν σε αυτον που την τραβηξε μια ομορφη στιγμη.....

:rolleyes:

η πρώτη ειναι δυση στο δρομο μετα την Γαλάτιστα και οι υπολοιπες στο Καλαμίτσι ανατολή ηλίου με galaxy Y...

2012-06-01%252020.50.27.jpg

2012-06-04%252006.12.32.jpg

2012-06-04%252006.43.47.jpg

2012-06-04%252006.44.56.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"

Pappous Vatraxos

δεν χρειάζεται να πώ τίποτα εγώ, απέδειξες μόνος σου το προφανές.

Τροποποιήθηκε από τον zb00p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργη, σου εδωσα μονο ενα "λαικ" μονο και μονο για μια φωτογραφια απο τα ματαλα. Την 3η με τα γκομενακια . Τις αλλες δεν τις κοιταξα :tooth:

Γιατί αυτή η στάση απέναντι στο... «σπίτι» σου, Στέφανε?

Τι θέλεις να πεις?

Πονηρο αγορι.... :rotfl: Οπως τα λεει ο Παναης ειναι :lol:

και στο τέλος το πάλεψα λίγο με tone mapping για να κάνω λίγο πιο δραματικά τα πράγματα.

Γιωργη, εκανες ενα λαθος εδω, οχι τοσο τεχνικο αλλα χρονικο. Επρεπε να πετυχεις το φεγγαρι πιο χαμηλα ωστε να μπορεις να τραβηξεις και εσενα και το φεγγαρι.

Βεβαια φωτογραφιες που περιεχουν το φεγγαρι και κατι αλλο μεσα δεν γινονται με μια ληψη. Θελεις δυο. Μια για την πολη και εσενα και μια για το φεγγαρι. Αφου γινει αυτο τις ενωνεις. Ακουγεται σαν απατη για να βγει καλο το αποτελεσμα, αλλα δεν γινεται αλλιως. Τεχνικα και μονο δεν γινεται. Τα φωτα της πολης χρειαζονται πολυ περισσοτερο χρονο ληψεις σε αντιθεση με το φεγγαρι που απαιτει αρκετα λιγοτερο. Για αυτο και φαινεται σαν μια λευκη θωλη τελεια. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πονηρο αγορι.... :rotfl: Οπως τα λεει ο Παναης ειναι :lol:

Ρε σεις... Εννοώ γιατί τράβηξες το κτήριο να γέρνει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε σεις... Εννοώ γιατί τράβηξες το κτήριο να γέρνει?

Τραβαει περισσοτερο το ενδιαφερον. Δεν ειναι οπως 100 αλλες ληψεις που ειναι τραβηγμενες ισια.

Με το ιδιο σκεπτηκο εβγαλα και αυτην . Αλλοστε το κεφαλι δεν ειναι παντα καθετα :)

7160438123_a9eceb5544_b.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τραβαει περισσοτερο το ενδιαφερον. Δεν ειναι οπως 100 αλλες ληψεις που ειναι τραβηγμενες ισια.

Κάνω μια δεύτερη σκέψη πάνω σε αυτά που είπες.

Αν αρχίσουμε όλοι να τραβάμε στραβά, απλώς για να μην μοιάζουν οι εικόνες μας στις «100 άλλες λήψεις», κάποια στιγμή το ενδιαφέρον θα πάψει να υφίσταται και ο παρατηρητής των εικόνων μας θα πλήττει το ίδιο.

Με άλλα λόγια αυτή η φόρμα θα ξεπεραστεί με την επανάληψή της.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν αρχίσουμε όλοι να τραβάμε στραβά...

Toτε εγω θα ξεκινησω να τραβαω και παλι ισια.

Αλλοστε δεν το εχω σαν κανονα. Ειναι καποιες απο τις φωτογραφιες μου ετσι, οχι ολες.

Δεν νομιζω πως εχει νοημα να βαζουμε κανονες στην φωτογραφια. Η φωτογραφια ειναι παιχνιδι φαντασιας. Οσο μπορω το δοκιμαζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η φωτογραφια ειναι παιχνιδι φαντασιας.

Σωστό κι αυτό.

Απλώς εγώ λέω πως δεν μπορούμε να κάνουμε και ό,τι θέλουμε.

Δεν ξέρω αν βρήκα το σωστό παράδειγμα...

.............

6fd5bc5e59.jpg

φαντασίας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια πως κανετε τις φωτογραφιες να φαινονται? εγω μονο συνδεσμο μπορω να ανεβασω πχ απο imageshack

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα