Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2012 Θανατος στα περιστερια ! Οποιο κομμα βγαλει νομο για γενοκτονια περιστεριων, παω τωρα και το ψηφιζω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2012 Νατος και ο αιμοβόρος ο Γενίτσαρος, μόλις τελειώσει με τα περιστέρια θα έρθει και η σειρά μας. Κάποιος να του πάρει την ταυτότητα και το διαβατήριο να μην πάει να ψηφίσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2012 Νατος και ο αιμοβόρος ο Γενίτσαρος, μόλις τελειώσει με τα περιστέρια θα έρθει και η σειρά μας. Κάποιος να του πάρει την ταυτότητα και το διαβατήριο να μην πάει να ψηφίσει Θα τα πουμε το Σαββατο με εσενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2012 Ηλια εχουμε κοινο χομπυ βλεπω :D :D απο πρωτομαγια περιμενω γεννητουρια! Προσοχή με τα περιστέρια. Μην τα αφήνετε να κάνουν φωλιές στα φυτά σας. Εμένα μου είχαν κάνει φωλιά σε ένα μπέντζαμιν που έχω στο μπαλκόνι και γέμισε ο τόπος ψείρες (ψείρες πουλιών) Τρόμαξα να απαλλαγώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2012 Μια ...χορταστική από το Πάσχα... (λουκούμι είχε γίνει λέμε το συγκεκριμένο κοκορέτσι!!!) Σουλάτσο μυρμηγκιών στις κρεμασμένες πετσέτες :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2012 Ωραίο το κοκορέτσι, έχεις βλέπω και εσύ καλλιτεχνική φλέβα σαν εμένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Μια σημερινη αποπειρα. Δεν εγινε αυτο που ηθελα γαμωτο. Βαρεθηκα :P Κοίτα που σβήνει και τα EXIF... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Δεν τα εσβγσα εγω ρε. Το flickr τα σβηνει. [image] Make = Canon Model = Canon EOS 550D X Resolution = 600 Y Resolution = 600 Resolution Unit = cm Software = Adobe Photoshop Lightroom 4.1 (Windows) Date Time = 2012-05-06 22:30:54 Artist = Alarm Exif IFD Pointer = Offset: 226 [Camera] Exposure Time = 1/200" F Number = F4.5 Exposure Program = Aperture priority ISO Speed Ratings = 100 Exif Version = 30, 32, 33, 30 Date Time Original = 2012-05-06 10:48:00 Date Time Digitized = 2012-05-06 10:48:00 Shutter Speed Value = 7.64 TV Aperture Value = 4.34 AV Exposure Bias Value = ±0EV Max Aperture Value = F3.51 Metering Mode = Spot Flash = Flash fired, compulsory flash mode Focal Length = 30mm Subsec Time Original = 0.6" Subsec Time Digitized = 0.6" Focal Plane X Resolution = 5728.177 Focal Plane Y Resolution = 5808.403 Focal Plane Resolution Unit = inch Custom Rendered = Normal process Exposure Mode = Auto exposure White Balance = Auto white balance Scene Capture Type = Normal A431 = 1033503006 A432 = 17/1, 70/1, 0/0, 0/0 A434 = 17-70mm [Thumbnail Info] Compression = JPEG Compressed (Thumbnail) X Resolution = 72 Y Resolution = 72 Resolution Unit = inch JPEG Interchange Format = Offset: 802 JPEG Interchange Format Length = Length: 7417 [Thumbnail] [image] Make = Canon Model = Canon EOS 550D X Resolution = 600 Y Resolution = 600 Resolution Unit = cm Software = Adobe Photoshop Lightroom 4.1 (Windows) Date Time = 2012-05-06 22:30:54 Artist = Alarm Exif IFD Pointer = Offset: 226 [Camera] Exposure Time = 1/200" F Number = F4.5 Exposure Program = Aperture priority ISO Speed Ratings = 100 Exif Version = 30, 32, 33, 30 Date Time Original = 2012-05-06 10:48:00 Date Time Digitized = 2012-05-06 10:48:00 Shutter Speed Value = 7.64 TV Aperture Value = 4.34 AV Exposure Bias Value = ±0EV Max Aperture Value = F3.51 Metering Mode = Spot Flash = Flash fired, compulsory flash mode Focal Length = 30mm Subsec Time Original = 0.6" Subsec Time Digitized = 0.6" Focal Plane X Resolution = 5728.177 Focal Plane Y Resolution = 5808.403 Focal Plane Resolution Unit = inch Custom Rendered = Normal process Exposure Mode = Auto exposure White Balance = Auto white balance Scene Capture Type = Normal A431 = 1033503006 A432 = 17/1, 70/1, 0/0, 0/0 A434 = 17-70mm [Thumbnail Info] Compression = JPEG Compressed (Thumbnail) X Resolution = 72 Y Resolution = 72 Resolution Unit = inch JPEG Interchange Format = Offset: 802 JPEG Interchange Format Length = Length: 7417 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Στις προηγούμενες αναρτήσεις σου, υπάρχουν... Τhanks πάντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Στις προηγούμενες αναρτήσεις σου, υπάρχουν... Τhanks πάντως! Με τις σταγονες εκανα ενα λαθος. Εβαζα πολυ γρηγορο κλειστρο, οποτε δεν παγωνε την εικονα. Τελικα με πιο αργο κλειστρο το παγωμα το εκανε το φλας. Ηταν κατι που εμαθα αργοτερα. Νομιζα πως ισχυε οτι ισχυει και χωρις φλας. Λαθος τελικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Δεν τα εσβγσα εγω ρε. Το flickr τα σβηνει. Ρύθμιση είναι αυτό...για τσέκαρε το! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Εγώ έχω μία φωτό του εαυτού μου πειραγμένη αλλά δεν επιτρέπεται να την βάλω, γιατί είμα ο ίδιος πειραγμένος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Με τις σταγονες εκανα ενα λαθος. Εβαζα πολυ γρηγορο κλειστρο, οποτε δεν παγωνε την εικονα. Τελικα με πιο αργο κλειστρο το παγωμα το εκανε το φλας. Ηταν κατι που εμαθα αργοτερα. Νομιζα πως ισχυε οτι ισχυει και χωρις φλας. Λαθος τελικα. Γι'αυτό μου φάνηκε λίγο το 1/200 για τόσο πάγωμα. Τι πάγο έβαλες? Δεν έχω καταλάβει, πως «το παγωμα το εκανε το φλας»... Εγώ έχω μία φωτό του εαυτού μου πειραγμένη αλλά δεν επιτρέπεται να την βάλω, γιατί είμα ο ίδιος πειραγμένος ...σαν γνήσιος Κεφαλλονίτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γι'αυτό μου φάνηκε λίγο το 1/200 για τόσο πάγωμα. Τι πάγο έβαλες? Δεν έχω καταλάβει, πως «το παγωμα το εκανε το φλας»... H απάντηση είναι σχετικά απλή. Το φλας, επειδή είναι ένα έντονο στιγμιαίο φως, "γράφει" πάνω στον σένσορα και ας πούμε ότι παγώνει την εικόνα και σε ταχύτητα 1/60. Μπορείς να κάνεις ένα απλό πείραμα. Βάλε ταχύτητα 1/60 με φλας και με χωρίς φλας. Στην πρώτη περίτπωση θα κοκκαλώσει πχ το χέρι σου που κινείται, ενώ στην δεύτερη θα έχεις μια αρκετά κουνημένη εικόνα. Φυσικά να πω ότι το πάγωμα με το φλας δεν φέρνει το ίδιο αποτέλεσμα με ταχύτητες των 1/1000 κλπ. Απλά αποτυπώνεται έντονα το καρέ με το φλάς ενώ τα υπόλοιπα εξαφανίζονται... Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2012 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 το βραδυ των εκλογων ειπαμε να εκμεταλευτουμε την πανσεληνο. ετσι πηραμε 2 καρεκλες,μια καλη μπυρα,το ΝΙΒΑ που μας εφτασε ως την ακροθαλασσια κ ιδου το αποτελεσμα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Βάλε ταχύτητα 1/60 με φλας και με χωρίς φλας. Στην πρώτη περίτπωση θα κοκκαλώσει πχ το χέρι σου που κινείται, ενώ στην δεύτερη θα έχεις μια αρκετά κουνημένη εικόνα. ναι, ε? Θα πάω να το κάνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 ναι, ε? Θα πάω να το κάνω... Βασιλη ειναι ακριβως οπως το ειπε ο Γιωργης απο πανω. Απο δικη μου ερωτηση σε φορουμ, αυτη ηταν η απαντηση In the case of normal flash photography, the shutter is open 'a long time' at 1/200 but the burst of light from the flash might be 1/10000 at a very low output level (which is all that is needed when shooting very close), so the flash duration is what freezes motion.In the case of HSS, your shutter is open for 'a brief time' at 1/2000, but the flash is producing one very long duration continuous output of light, so the shutter is what freezes motion. Βεβαια σε φωτογραφιες χωρις φλας αυτο το πραγμα δεν ισχυει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 To πόσο παγώνει η εικόνα με το φλας σε μικρές ταχύτητες (πχ 1/60) έχει να κάνει και με το πόσο φως έχει το περιβάλλον. Για παράδειγμα εάν καταφέρεις υπό το φως του ήλιου και τραβήξεις με φλας έναν σπρίντερ που τρέχει με ταχύτητα 1/60 ( χωρίς να "καεί" η φωτογραφία από το πολύ φως), τότε θα παρατηρήσεις ότι θα είναι πιο κουνημένη σε σχέση με το αν θα τον τραβούσες στο σούρουπο με την ίδια ταχύτητα. Αυτό γιατί με τον ήλιο πάνω του συνεχίζει να "γράφει" παρά του ότι του δώσαμε πολύ φως για 1/1000 του δευτερολέπτου. Άρα θα φαίνεται και πιο κουνημένη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Τελικα με πιο αργο κλειστρο το παγωμα το εκανε το φλας. Βάλε ταχύτητα 1/60 με φλας και με χωρίς φλας. Στην πρώτη περίτπωση θα κοκκαλώσει πχ το χέρι σου που κινείται, ενώ στην δεύτερη θα έχεις μια αρκετά κουνημένη εικόνα. Αλήθεια είναι! Το έκανα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Μια ...χορταστική από το Πάσχα... (λουκούμι είχε γίνει λέμε το συγκεκριμένο κοκορέτσι!!!) εε τωρα τι να σου πω και πειναω,χαχαχα ελπιζω να το ταραξες τοτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 Ας παραθέσω κι εγώ μία από τις πρώτες μου προσπάθειες για time-lapse. Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να είναι video αλλά για να δημιουργηθεί χρειάστηκαν 950 φωτογραφίες, ένας ντεμί macro φακός, μια DSLR, ένα τρίποδο και μερικά φώτα video. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 Εύγε για το αποτέλεσμα!!! Με ποιο πρόγραμμα το έφτιαξες αυτό το "βίντεο"? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 Δημήτρη, παίζε λίγο και με την επεξεργασία μετά από τις λήψεις (αντίθεση, φωτεινότητα έστω). Δες πόσο μεγάλη διαφορά κάνει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες