efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Για ενα mojito θα εφτανα ως την ακρη του δυοσμου... Ντιρλα εισαι ρε φιλε,παμε μια Βοτκα να ηρεμησεις... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 nxcbr,King of jokes Μια παλιά Κινέζικη παροιμία, λέει : "张图片胜过千言万语" Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αν δεν έχεις πατήσει ξυπόλητος πάνω σε τουβλάκι Lego, δεν ξέρεις τι θα πει πόνος.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2012 από τον nxcbr 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αν ο Ελύτης ήταν μηχανόβιος, θα οδηγούσε το Άξιον XT. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2012 από τον nxcbr 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 ''γράφεις'' στα περισσότερα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 ''γράφεις'' στα περισσότερα... Όχι εγώ ρε παιδιά. Μην παρασύρεστε. Εγώ απλά κάνω clopy paste. Απλά κάνω, αυτό που μου λείπει περισσότερο. Γελάωωωω. :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Βρε,το κατάλαβα Μην νομίζεις όμως...θέλει καλό γούστο να ποστάρεις αυτά τα ανέκδοτα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Σε μια ταβέρνα τρώνε ένας Γερμανός ένας Γάλλος κι ένας Έλληνας. -Ξαφνικά μπαίνει μέσα ο Χριστός κατάκοπος, ταλαιπωρημένος. Ο Γερμανός αμέσως του παραγγέλλει μια μπύρα. -Ο Χριστός ευχαριστημένος τον ερωτά τι χάρη θέλει κι ο Γερμανός του είπε για τους ρευματισμούς του. -Εκείνος μ ένα άγγιγμά του τον θεραπεύει. Μετά παραγγέλλει ο Γάλλος ένα ποτήρι γαλλικό κρασί. - Ο Χριστός τον αγγίζει και τον θεραπεύει από τα αρθριτικά που έπασχε. Κερνάει κι ο Έλληνας ένα ουζάκι και λέει. Κάτω τα χέρια μη μ αγγίξεις, αύριο περνώ από επιτροπή για να πάρω αναπηρική σύνταξη. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Οταν κάνετε σεξ να βάζετε τραγούδια απο LIVE, θα σας χειροκροτανε κάθε 3-4λεπτά.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Ε ....αρχισε να κάνει λίγο κρύο...Πέρασαν και τα κουνούπια της περιοχής σήμερα να μ'αποχαιρετήσουν.Αγκαλιές, φιλιά,μεγάλη συγκίνηση. Τους έδωσα και μια φιάλη αίμα για το δρόμο!!!!!. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Ε ....αρχισε να κάνει λίγο κρύο...Πέρασαν και τα κουνούπια της περιοχής σήμερα να μ'αποχαιρετήσουν.Αγκαλιές, φιλιά,μεγάλη συγκίνηση. Τους έδωσα και μια φιάλη αίμα για το δρόμο!!!!!. έλα να πάρεις αυτό που έχει στο δωμάτιο μου I KILL IT Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 έλα να πάρεις αυτό που έχει στο δωμάτιο μου I KILL IT Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Λευτέρης Πανταζής= ΛΕΠΑ Πίτσα Παπαδοπούλου=....?????? Μουτσινας Νικος=.....?????................. Μωρό μου μου έγραψες κάρτα στο δώρο της επετείου μας; -Nαι. -Τι κάρτα; -Aλλαγής.!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Λευτέρης Πανταζής= ΛΕΠΑ Πίτσα Παπαδοπούλου=....?????? Μουτσινας Νικος=.....????? ................. Μωρό μου μου έγραψες κάρτα στο δώρο της επετείου μας; -Nαι. -Τι κάρτα; -Aλλαγής.!! Σε εμενα ειναι ΜΑΝΑ (το ονομα 1ο ομως) :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 -Παρακαλω ποιος ειναι? -Μαρια... -Ποια Μαρια, ξερω 5-6 Μαριες... -Τι ποια Μαρια ρε μ@λακα... η Μαρια που εχουμε κοιμηθει μαζι και εχουμε σχεση... -Δεν με βοηθας Μαρια..Δεν με βοηθας καθολου...!! 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 -Παρακαλω ποιος ειναι? -Μαρια... -Ποια Μαρια, ξερω 5-6 Μαριες... -Τι ποια Μαρια ρε μ@λακα... η Μαρια που εχουμε κοιμηθει μαζι και εχουμε σχεση... -Δεν με βοηθας Μαρια..Δεν με βοηθας καθολου...!! Μου έχει τύχη κι εμένα, πολλές φορές.... Τις προάλες, ας πούμε.... -Παρακαλω ποιος ειναι? -Αγαθονίκη... -Ποια Αγαθονίκη, ξερω 5-6 Αγαθονίκες... -Τι ποια Αγαθονίκη ρε μ@λακα... η Αγαθονίκη που εχουμε κοιμηθει μαζι και εχουμε σχεση... -Δεν με βοηθας Αγαθονίκη..Δεν με βοηθας καθολου...!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Ατακα για καμακι: -Γ@μα με αν κανω λαθος, αλλα Ανδρομεδα δεν σε λενε;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Ατακα για καμακι: -Γ@μα με αν κανω λαθος, αλλα Ανδρομεδα δεν σε λενε;;; Παρομοιο... -Κοπελια,θες να ερθεις σπιτι μου να σου δειξω τη συλλογη μου απο τις πεταλουδες μου? -Γαμησε μας ρε φιλε.. - ααα γεια σου..! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Τι κοινό έχει ένα τρακτέρ με ένα πρόβατο; Και τα δυο έχουν ρόδες αλλά το πρόβατο δεν έχει........... Δεν ξερω γιατι μου φανηκε τοσο αστειο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Tηλέφωνο στις 4 τα ξημερώματα......... Ναι????Ποιος είναι? -Ο πάουερ ράντζερ! ποιος? -Ο μπλε! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Ήταν δύο φίλοι και λέει ο ένας στον άλλο: -ρε συ δε παμε; -και δε παμε; Και δε πηγαν. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 Μου γνωρίζουν κοπέλες (μπάζα) και μου λένε:"Δεν πειράζει,έχουν καλή ψυχή". Ποιός είμαι ρε πούστη μου, ο Χάρος ; 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 Όταν είπα ότι μου αρέσουν οι μπάμιες εννούσα οι λαδερές. Το φαί. Έλα έλα μην κλαις 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 Τύπος με κράνος, fullface και μαύρο δερμάτινο μπουφάν μπαίνει σε τράπεζα σπέρματος!!! -ΛΗΣΤΕΙΑ!!..φωνάζει τραβώντας πιστόλι! Φέρ'τε μου τα λεφτά σας!! ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ Η γραμματέας τρομοκρατημένη λέει: -Κύριέ μου...Ηρεμήστε σας παρακαλώ...Σε τράπεζα σπέρματος μπήκατε! ....................... Είδες προσοχή στην λεπτομέρεια όταν το ανέκδοτο το λένε σε forum για μοτοσυκλέτες? Υπο άλλες συνθήκες θα ήταν απλά "Τύπος με κράνος και μάυρο μπουφάν" :) 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 -Άντρα μου,το καρμπυρατέρ απ' τ'αμάξι έχει νερό!!! -Τράβα μωρή απο 'δω που μου έμαθες και μηχανολογικά,που είν' τ'αμάξι να το δω? -Στην πισίνα!!! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες