Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Δεν ηταν οτι δεν πληρωσε το ΙΚΕΑ το χαρατσι. Ειναι που τους εστειλε την επιταγη σε κομματια για να την συναρμολογησουν. Η αμήχανη στιγμή που, φίλη σου κουκλάρα με τεράστιο στήθος, σου λέει ότι ξέρει ισπανικά.” ........................ Για ν' ανταπεξέλθω οικονομικά, ζήτησα απ' όλους τους φίλους μου να τσοντάρουνε. Αύριο ξεκινάνε γυρίσματα. Ρε φίλε, πού τα βρίσκεις? Δεν έχω άλλα like, τα σπατάλησα νωρίς-νωρίς. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Ρε φίλε, πού τα βρίσκεις? Δεν έχω άλλα like, τα σπατάλησα νωρίς-νωρίς. Ξέρω κι άλλα. Τα BMW είναι αξιόπιστα και πάνε χώμα, άνετα. Και τα V-STROM, βαράνε μπιέλα. Ωχ Ωχ Ωχ.Παυλόπουλος προς Μέρκελ, τώρα ζωντανά : σου δίνω περιθώριο 7 ώρες να ξεκουμπιστείς απ'την χώρα... Υ.Γ Υπ΄ όψιν, η επίσκεψη είναι προγραμματισμένη για έξη ώρες.............. Μέσα στις 100 προληπτικές προσαγωγές, ηταν και 5 νήπια που ξέχασαν πώς δεν είχαν σχολείο. Κρατούσαν ύποπτο κολατσιό. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Και οι παρτούζες, συνάθροιση θεωρούνται ;; Πείτε ρε παιδιά, καίγομαι απόψε. Ρε φίλε, πού τα βρίσκεις? Δεν έχω άλλα like, τα σπατάλησα νωρίς-νωρίς. Φίλε Κώστα, είναι ολόδικα μου clopyright από το twitter τα πιο πολλά. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2012 από τον nxcbr Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Κοπέλα ντυμένη με όσα λιγότερα μπορεί πλησιάζει μια γυναίκα σε ένα εστιατόριο και τη ρωτάει: -Η τουαλέτα που είναι; - Ευθεία μπροστά θα βρεις μια πόρτα με μια ταμπέλα που θα γράφει ΚΥΡΙΕΣ. Μην δώσεις σημασία, μπες.... 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Φίλε Κώστα, είναι ολόδικα μου clopyright από το twitter τα πιο πολλά. Κοίτα να δεις που εμπνεύστηκα κι εγώ ξαφνικά..... - "Επίσκεψη μιας ψυχρής βορειοευρωπαίας μάζας",λέει ο μετεωρολόγος στον ΑΝΤ1.Τρολάρει τη Μέρκελ! - Μη θελήσει κάποιος να πάρει αυτόγραφο απ΄τη Μέρκελ, αμέσως να κλείσετε το κέντρο. - Κακώς δηλώνουμε αντίθετοι με τον ερχομό της Μέρκελ. Η μεγαλύτερη εκδίκηση θα ήταν να μείνει στην Ελλάδα. Για πάντα. - Αν δε χρειαστεί να κάτσεις πάνω στη βαλίτσα για να κλείσει, έχεις ξεχάσει πράγματα. B) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Θα το πω για άλλη μια φορά... Όσο μεγαλώνω,διαπιστώνω όλο και περισσότερο τη σημασία που έχει το χιούμορ στην ψυχική μου υγεία. Να γελάτε μαλάκες,να γελάτε σε κάθε ευκαιρία, ότι και να σας πουν, όπως κι αν σας τα πουν. Και να ξέρετε, το χιούμορ φέρνει αμηχανία σε όλους τους καιροσκόπους. Η σοβαροφάνεια είναι όπως το μούσι του πούστη. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 με ρέγουλα θα τελειώσουν τα ανέκδοτα!! :P 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 με ρέγουλα θα τελειώσουν τα ανέκδοτα!! :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 με ρέγουλα θα τελειώσουν τα ανέκδοτα!! :P Η φαντασία κι η μαλακία, δεν έχουν όρια.... η φωτογραφία, έχει κι απ΄ τα δύο. χαχαχαχαχα 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 13. Καλείς κλειδαρά, έρχεται μετά από 40 λεπτά και σε βρίσκει απ’ έξω: - Κλειδώθηκες απ’ έξω; (Όχι, απλά βρίσκω εναλλακτικούς τρόπους να μπαίνω στο σπίτι!) :tooth: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Το χειρότερο με το να σε πετύχει κουτσουλιά στο κεφάλι είναι οτι για να βεβαιωθείς τι έχεις εκεί πάνω πρέπει να το πιάσεις. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Είχαμε ραντεβού. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν θα με "στύση". Έλεος. Το ακύρωσα. Οταν εχω πολλα νευρα, τρεχω γρηγορα και βαζω μια μπλουζα που δε μ'αρεσει. Μια στο εκατομμυριο να γινω Ηulk, μη χαλασω καλη μπλουζα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2012 από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Μου την έπεσε μια χυμώδης γυναίκα, αλλά δεν γούσταρα και της είπα juice. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Τώρα που βρήκα κι εγώ την "έμπνευση", ας γράψω μερικά. - Σε ένα μήνα, θα θυμόμαστε την "στήριξη" Μέρκελ και θα γελάμε, γιατί δεν θα έχουμε μαντήλι να κλάψουμε. - Ρε μην κοροϊδεύετε το λαχανί σακάκι της Μέρκελ. Λαχάνιασε να το βρει. - Δεν αφήνω τίποτα στην τύχη. Την αποκλήρωσα γιατί μόνο σαβούρες μου έφερε στο δρόμο μου. - Περισσότερο κι από την εξουσία μας διέφθειρε η διάψευση. - Προληπτικές συλλήψεις είναι αυτές που γίνονται Τρίτη και 13; - Ο Παπακωνσταντίνου έδωσε το CD στον Καπελέρη,που τό 'δωσε στον Διώτη,που τό 'δωσε στον Βενιζέλο,που νόμιζε ότι ήταν της Πάολα ... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Θα το πω για άλλη μια φορά... Όσο μεγαλώνω,διαπιστώνω όλο και περισσότερο τη σημασία που έχει το χιούμορ στην ψυχική μου υγεία. Να γελάτε μαλάκες,να γελάτε σε κάθε ευκαιρία, ότι και να σας πουν, όπως κι αν σας τα πουν. Και να ξέρετε, το χιούμορ φέρνει αμηχανία σε όλους τους καιροσκόπους. Η σοβαροφάνεια είναι όπως το μούσι του πούστη. :clapping2: :clapping2: :clapping2: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 - Ο διαδηλωτής δεν ήταν γυμνός. Ήταν παρουσίαση της κολεξιόν "Μνημόνιο 3" - Περίεργος ο καιρός σήμερα. Γιατί; Τί σε ρώτησε; - Θα κλείσω και γω αυτό το κέντρο που έκλεισαν για την Μέρκελ..... στον γάμο μου. - Ούτε να ταϊσω τα περιστέρια δεν μ'αφήνουν στο Σύνταγμα, τι θα πει δεν τρώνε γιαούρτια? Αυτά είχα αυτά πήρα να τους δώσω. - Γυμναστήριο να πηγαίνετε Τρίτη με Σάββατο. Δευτέρα είναι γεμάτα με αυτούς που ξεκινάνε πράγματα "από Δευτέρα". - Αν ο Σαμαράς είχε χιούμορ, θα έπρεπε να κάνει πως λιποθυμάει από την πείνα. - Η συναυλία της Μέρκελ είναι sold out, ξεπουλήθηκαν όλοι. - Στα διόδια έδωσαν στη Μέρκελ τις εισπράξεις της ημέρας, αυτά υπήρχαν όλα κι όλα. - Εμπρός Σαμαρά σκύψε το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι προσκύνημα και πάλι. - Την επόμενη φορά πάντως που θα έρθει η Μέρκελ στην Ελλάδα,δεν θα χρειαστούν τόσα μέτρα. Η Αθήνα θα 'ναι άδεια,θα 'χουμε φύγει ... - Όταν χρειάζεσαι 7.000 αστυνομικούς και βοήθεια του στρατού, για επίσκεψη 6-7 ωρών, τότε μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά στη ζωή σου ... - Δεν ξέρω αν η Μέρκελ φόραγε το ίδιο σακάκι με τον αγώνα, αλλά ο Σαμαράς σίγουρα φόραγε το ίδιο χεσμένο σώβρακο. - Διόδια στην Αττική οδό πλήρωσε η κουστωδία? Και γιατί μάχονται το "δεν πληρώνω"? - Και η Παναγιά προληπτική σύλληψη θα προφασίστηκε τότε. - Αναπάντητες κρίσεις παντού. - Στις σχολές της Αστυνομίας αγαπημένο μάθημα είναι η Προσαγωγή του Πολίτη. - Καλά που δεν ζούμε κεντρική Ευρώπη, θα έπρεπε να τρέχουμε πρωί πρωί στην δουλειά μας με βροχή,ενώ στην Ελλάδα ούτε δουλειά έχουμε, ούτε βροχή ... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Ένας παππούς 90 χρονών πάει στο γιατρό… - Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη και είναι και έγκυος. Μου ετοιμάζει παιδί... Ο γιατρός - Να σας πω μια ιστορία.. Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ..ο οποίος αντί να πάρει το όπλο του, πήρε κατά λάθος την ομπρέλα. περπατούσε στο δάσος οταν ξαφνικά βλεπει μια άγρια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει, και τσαφ, να σου η αρκούδα .. πέφτει κάτω νεκρή. - Αποκλείεται, κάποιος άλλος θα την πυροβόλησε..!!! - Αααααα γεια σου !!! 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Τι κανεις? -Βαράω μύγες. -Σκότωσες καμία? -3 αρσενικες και 2 θηλυκές. -Πως κατάλαβες το φύλο, ρε βλάκα? -Οι 3 ήταν στην μπύρα και οι 2 στο τηλέφωνο................................. Ποιό αλκοόλ ρε ?. Με 2 μπάφους στέλνεις μήνυμα και στον έρωτα από το νηπιαγωγείο..................................... Απο τον τρόπο που σταυρώνει τα πόδια μια γυναίκα, μπορείς να καταλάβεις προθέσεις… αν πχ τα σταυρώνει πάνω απο το κεφάλι σου, σε θέλει! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 ................... Χαμογελάτε ρεεεεεεε! Δεν θα έχετε δόντια για πάντα! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Φονιάδες των χοντρών , διαιτολόγοι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορα θα σηκωθείς,αλλά πόσες φορές θα πέσεις.... Υπογραφή : Καραγκούνης.................... ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ❒Μαμά; ✔Νταξ το βρήκα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 -Δηλαδή τι πάει να πει τα έχουμε? -ποια έχουμε? -κι αμα χωρίζεις μετά τί, δεν τα'χεις? -και που πάνε? -ποιος τα χει? -Μπέρδεμα..παω να κάνω κούνια...!! 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korakas 188 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Η κουνια παει να πει : γραμμικη ταλαντωση ? γτ δεν το επιασα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Ναι ρε απλή γραμμική ταλαντωση με d=mω στο τετράγωνο . Κάθονται κάτω από ενα δέντρο 2 πολιτικοί και ξαφνικά πέφτει μια κουτσουλια στο ενός το κεφάλι και λέει του άλλου -Ρε μαλακα τι έχω στο κεφάλι μου ? -Σκατα -Όχι μέσα ρε . Απ έξω!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Κρέμασα CD της πάολα στο μπαλκόνι, και αντί να εξαφανιστούν τα περιστέρια, εξαφανίστηκαν οι γάτες! 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες