themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 ψαχνοντας για τον αντικαταστατη των ΒΤ021 με τα ΒΤ023, πηγα και ρωτησα εδω Πάτρα για τιμές σχετικά αλλά μετά λεω "δεν κοιτας και γενικότερα τι τιμές παίζουν για τα συγκεκριμένα"? ε λοιπόν οι διαφορές στην τιμή που βρίσκω εδώ (Πάτρα) σε σχέση με internet ή αλλες πόλεις είναι τεράστιες! σε 2 που ρώτησα μου ζητησαν 330-335 ευρω και αλλού (εκτός Πάτρας) τα πουλάνε μέχρι και 276 μαζι με έξοδα αποστολής σπίτι μου. μου λέτε μετά πως να στηρίξω την τοπική κοινωνία??? αν μιλάγαμε για 5-10 αντε 15 ευρώ να το δεχτώ και να τα πληρώσω, αλλά γνωρίζοντας ότι και ο φθηνότερος ακόμα ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ απο την πωληση, ε δεν πουλανε υπερβολικά ακριβά? είπαμε, ελευθερη αγορά ειμαστε, όμως αν υποθέσουμε ότι εγω θελω να στηριξω τον διπλανό μου, και να αφησω τα χρηματα στην πολη μου, γιατι δεν μου το επιτρεπει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Φιλε η τιμες με τα ελαστικα ειναι πολυ περιεργες.Το 2003 δουλεψα σε μια εταιρεια εισαγωγης ζαντων και ελαστικων αυτοκινητου που με την σειρα μας τα πουλουσαμε σε βουλκανιζατερ. Παιζονται απιστευτα παιχνιδια και πολλες φορες μπορει να χαρακτηριστει ενα καταστημα οτι ειναι ακριβο και εσχοκερδει ενω αυτος απλα αγορασε ακριβα.Οχι οτι δεν υπαρχουν και μαγαζια που το κανουν ετσι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Παναγιωτη, θες να ρωτησω σε 1-2 μερες ποσο μπορω να τα παρω απο τον Bouki; Ειναι κοντα στο σπιτι μου (πλεον) και εκτος αυτου μαλλον Παρασκευη θα βαλω τα χωματινα. Να δουμε αν αξιζει και στα βαζω στο Κτελ.:) Αλλα...μετα παιζει και αλλο σεναριο... Ο εμπορος ,ο μακρυνος, στα πουλαει πιο φθηνα γιατι δεν θα βαλει και τα εργατικα μαζι... στο τοπικο, σου βαζει και το κοστος τοποθετησης. Οποτε ρωτα ποσα ειναι τα περαστικα να δουμε αν συμφερει.... εκτος και αν μιλας για εξωτερικο:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Βαλε και κανα 40αρι να στα περασουν η διαφορα ειναι τελικα κοντα στο 20αρι...Εγω επιμενω να στηριζω παντως τους συντοπιτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Φιλε η τιμες με τα ελαστικα ειναι πολυ περιεργες.Το 2003 δουλεψα σε μια εταιρεια εισαγωγης ζαντων και ελαστικων αυτοκινητου που με την σειρα μας τα πουλουσαμε σε βουλκανιζατερ. Παιζονται απιστευτα παιχνιδια και πολλες φορες μπορει να χαρακτηριστει ενα καταστημα οτι ειναι ακριβο και εσχοκερδει ενω αυτος απλα αγορασε ακριβα.Οχι οτι δεν υπαρχουν και μαγαζια που το κανουν ετσι.... Αν κάποιος δεν ξέρει ή δεν μπορεί να αγοράσει σε ανταγωνιστικές τιμές, δεν φταίει ο κάθε πελάτης του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 40άρι να τα περάσει? 10 λεπτά δουλειά? ειχα ακουσει αντε για 10-15 ευρώ. Δεν εχω ρωτησει βεβαια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Αν κάποιος δεν ξέρει ή δεν μπορεί να αγοράσει σε ανταγωνιστικές τιμές, δεν φταίει ο κάθε πελάτης του. Σιγουρα οχι και ο καθε ενας κοιταει την τσεπη του αλλα ειναι λιγο πολυπλοκα τα πραγματα στην συγκεκριμενη αγορα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Σιγουρα οχι και ο καθε ενας κοιταει την τσεπη του αλλα ειναι λιγο πολυπλοκα τα πραγματα στην συγκεκριμενη αγορα... Το γνωρίζω (από πολύ "μέσα") Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 ψαχνοντας για τον αντικαταστατη των ΒΤ021 με τα ΒΤ023, πηγα και ρωτησα εδω Πάτρα για τιμές σχετικά αλλά μετά λεω "δεν κοιτας και γενικότερα τι τιμές παίζουν για τα συγκεκριμένα"? ε λοιπόν οι διαφορές στην τιμή που βρίσκω εδώ (Πάτρα) σε σχέση με internet ή αλλες πόλεις είναι τεράστιες! σε 2 που ρώτησα μου ζητησαν 330-335 ευρω και αλλού (εκτός Πάτρας) τα πουλάνε μέχρι και 276 μαζι με έξοδα αποστολής σπίτι μου. μου λέτε μετά πως να στηρίξω την τοπική κοινωνία??? αν μιλάγαμε για 5-10 αντε 15 ευρώ να το δεχτώ και να τα πληρώσω, αλλά γνωρίζοντας ότι και ο φθηνότερος ακόμα ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ απο την πωληση, ε δεν πουλανε υπερβολικά ακριβά? είπαμε, ελευθερη αγορά ειμαστε, όμως αν υποθέσουμε ότι εγω θελω να στηριξω τον διπλανό μου, και να αφησω τα χρηματα στην πολη μου, γιατι δεν μου το επιτρεπει? Πρόσφατα είχα και εγώ το ίδιο δίλημμα και κατέληξα στον λάστιχά μου γιατί δεν είναι σημαντικό μόνο το κόστος αγοράς αλλά και η υποστήριξη. Ο συγκεκριμένος πχ στα κλαταρίσματα δεν μου παίρνει εργασία. Αν το ελαστικό είναι στραβό ή παρουσιαστεί πρόβλημα άντε να στο βγάζεις άντε να το στέλνεις άντε να το αποδέχεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 εγω παντως εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι πιο καλα με συμφερει να ανεβαω αθηνα απο κρητη να μπω μεγαρα σε τρακ ντει και να αλλαξω λαστιχα εκει παρα να παω στους εδω εμπορους (γινανε 2 πλεον οι εδω εμποροι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πρόσφατα είχα και εγώ το ίδιο δίλημμα και κατέληξα στον λάστιχά μου γιατί δεν είναι σημαντικό μόνο το κόστος αγοράς αλλά και η υποστήριξη. Ο συγκεκριμένος πχ στα κλαταρίσματα δεν μου παίρνει εργασία. Αν το ελαστικό είναι στραβό ή παρουσιαστεί πρόβλημα άντε να στο βγάζεις άντε να το στέλνεις άντε να το αποδέχεται. Σωστός. Την περασμένη εβδομάδα έβαλα καινούργια λάστιχα στο ΧΤ, Metzeler Rennsport,250 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι τα έβρισκα στο νετ 20-30 ευρώ φτηνότερα (Ελλάδα) και στο εξωτερικό ακόμα πιο φτηνά. Όμως προτίμησα τον ντόπιο αφενός για το λόγο της υποστήριξης, αφ'ετέρου γιατί με μεταφορικά και περαστικά βγαίνει μία η άλλη. Και είναι και μισή ώρα φασαρία.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2011 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 ψαχνοντας για τον αντικαταστατη των ΒΤ021 με τα ΒΤ023, πηγα και ρωτησα εδω Πάτρα για τιμές σχετικά αλλά μετά λεω "δεν κοιτας και γενικότερα τι τιμές παίζουν για τα συγκεκριμένα"? ε λοιπόν οι διαφορές στην τιμή που βρίσκω εδώ (Πάτρα) σε σχέση με internet ή αλλες πόλεις είναι τεράστιες! σε 2 που ρώτησα μου ζητησαν 330-335 ευρω και αλλού (εκτός Πάτρας) τα πουλάνε μέχρι και 276 μαζι με έξοδα αποστολής σπίτι μου. μου λέτε μετά πως να στηρίξω την τοπική κοινωνία??? αν μιλάγαμε για 5-10 αντε 15 ευρώ να το δεχτώ και να τα πληρώσω, αλλά γνωρίζοντας ότι και ο φθηνότερος ακόμα ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ απο την πωληση, ε δεν πουλανε υπερβολικά ακριβά? είπαμε, ελευθερη αγορά ειμαστε, όμως αν υποθέσουμε ότι εγω θελω να στηριξω τον διπλανό μου, και να αφησω τα χρηματα στην πολη μου, γιατι δεν μου το επιτρεπει? Εννοειται οτι θα κοιταξεις το συμφερον σου. Αλλα υπολογισε 30€ τα περαστικα.Ολα μαζι μας κανουν 306€. Οποτε γλυτωνεις 24€. Αν σου κατσει στραβο λαστιχο τι κανεις;Στο λεω γιατι εμενα μου εχει κατσει δυο φορες. Αξιζει λοιπον να ρισκαρεις 306€ για να γλυτωσεις 24€; Παντα ο γνωμονας ειναι το συμφερον,αλλα τουλαχιστον να υφισταται. It's up to you Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Εργατικά για περαστικά συνήθως 20-30 ευρώ πάνε, οπότε υπάρχει κάποια διαφορά αλλά δεν είναι και τραγική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 40άρι να τα περάσει? 10 λεπτά δουλειά? ειχα ακουσει αντε για 10-15 ευρώ. Δεν εχω ρωτησει βεβαια 20ε μαξιμουμ τα περαστικά, οτιδήποτε άλλο είναι κλοπή. Στη Ρόδο μου ζητήσανε 400ε για τα Μισελιν Σλικ και εγώ τα πήρα από Αθήνα με 330ε +5ε αποστολή +5ε περαστικά από τον μάστορα μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Εψαχνα λαστιχα για το σκουτερ-Μετζελερ. 145 παντού,εκτος απο εναν,που ζηταγε 95!!! Ο ανθρωπος αποδειχτηκε τιμιο μιας και ειχε σημειωμενο στο νετ,την προτροπηνα επικοινωνησει ο πελατης μαζι του για να του πει ημορομηνια κατασκευης. Πηγα τα εβαλα,δεν ρωτησα και ειδα οτι ηταν 26 μηνων παλια σε DOΤ. Φιλοστραβωσα αλλα εβαλα ενα φιλο να επικοινωνησει και να τον ρωτησει ημερομηνιες κτλ. Του ειπε ακριβως οτι ηταν απριλης του 09,οποτε ειναι σωστος εμπορος. Προβλημα απο τα λαστιχα εδω και 2000χλμ δεν εχω και αν ξαναβαλω παλι εκει θα παω. Για λαστιχα στο Βαραντερο..............Αγγλια. Αποστολη στο σπιτι,με τοποθετηση κανα 80 ευρω κερδισμενος.Δεν ειναι λιγα............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τα Mezteler Μ5 ελλαδα εχουν 350 περασμενα. Στο κιλκις ενα καταστημα τα εδινε 330 περασμενα. Αθηνα δεν ξερω ποσο τα βρισκεται... απο γερμανια παντως που τα αγορασα μου κοστισαν 215€ + 25€ μεταφορικα = 240€. Δηλαδη 110€ κατω απο την τοπικη αγορα τι να λεμε τωρα. Αν πας σ'ενα συνεργειο να σου τα περασουν (δεν σου λεω λαστιχαδικο) μαζι με τη ζυγοσταθμηση θα σου παρουν 30€ (maximum, συνηθως ειναι 20-25€). 270€ τελικη τιμη, η φτηνοτερη τιμη ελλαδος ειναι 330€, ισως 320 σε καπιο ποιο "γνωστο". Sorry αλλα για 50€ (που δεν ειναι 50 αλλα 70-80€) ναι μια χαρα θα μπω στη διαδικασια και θα τα παρω απ'εξω. Το ποσο αυτο στις μερες μας ειναι σεβαστο και αναγκαιο. Ναι για 5-10-15€ θα στηριξω την τοπικη αγορα αλλα για παραπανω οχι, και η υπερτιμολογηση εχει τα ορια της... Υ.Γ: Τα 110€ τα εκανα ελατηρια της Wilbers και ο μαστορας μου πηρε ενα συγκεκριμενο ποσο εργασιας για να περασει και τα 2. Αλλα γυρω στα 20 με 25€ παιρνουν περαστικα οι μαστορες της Θεσσαλονικης μαζι με την ζυγοσταθμηση. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2011 από τον steven_04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aris xj 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 πηγαινε στον λαστιχα και πες του θελω να τα βαλω αλλα εισαι ακριβος....και εμενα δεν μου περισευουν....πετα και ενα ...''αν στα φερω ποσα θα μου παρεις περαστικα...'' παιζει να σου δωσει αλλη τιμη να δεισ και τι ζηταει περαστικα....αλλωστε και αυτα λεφτα ειναι...τωρα αν σου δωσει παλαβη τιμη ,αν δειξει αδιαφορια..μ@λ@κι@...η οτι.....γραφτον.. και ελα αθηνα να τα βαλεις...τουλαχιστον τα παραπανο λεφτα να τα φας σε βολτα.... μεχρι ενα 20ρικο διαφορα αντε να το δοσεις... δεν περισευουν σε κανεναν πλεον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) 295 ευρω +10 ευρω μεταφορικα, δε νομιζω να πληρωσα πολλα για ταΜ5 απο Πατρα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2011 από τον streetwise Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Δεν εχω πολυ χρονο να διαβασω ολα τα ποστ. Αλλα το θεμα ειναι με το περασμα το οποιο πρεπει να υπολογιζεται και αυτο μεσα στην τιμη. Αγορασα πχ καποτε λαστιχα με 250 ευρω απο εξωτερικο, και πληρωσα αλλα 40 ευρω να τα περασουν. Παλι ηταν πιο φθηνα (τοτε ηταν και οι τιμες ελαστικων στα υψη, ιδικα στην ροδο). Τωρα αν η διαφορα ειναι 10-20 ευρω, δεν θα το σκεφτω να μπω στην διαδικασια παραγγελιας και να τρεχω με τα ελαστικα σε λαστιχα. Παντως ναι, η τιμες ελλαδας-εξωτερικου εχουν αρκετη διαφορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2011 Χθες μιλωντας με εναν "φιλο" (δασκαλο σε σχολη οδηγων ) μου ειπε πως μπορει να μου παραγγειλει λαστιχα χοντρικη με κοστος 180-200 ευρω αντιστοιχα 300-330 της λιανικης αγορας. 1ον αν ισχυει αυτο ΕΣΩΣΑ 100 ευρω απτην τσεπουλα μου 2ον θα καταλαβω ποσο πιο πανω περνουμε τα λαστιχα απτην χοντρικη τους υγ: βεβαια κραταω μικρο καλαθι μεχρι να γινει το κονε και να σιγουρευτω πως ισχυει κατι τετοιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες