thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 καλησπέρα σε όλο τον κόσμο του mybike!!!Εδώ και ώρες προσπαθώ να δω αν η εργασία που μας έχουν βάλει για το σχολειό και έχω κάνει αλλα δεν έχω παραδώσει είναι σωστή αλλα δυστυχώς μάταια!!Θα ήθελα τα φώτα σας μπας και καταφέρω να την λύσω! η εργασία αποτελείται από 3 ερωτήσεις που η κάθε μια μπορεί να απαντηθεί ακόμα και σε δυο σειρές! Ερώτιση Α) Πως ονομάζεται το διάκενο μεταξύ A.Ν.Σ και βαλβίδων; Απάντηση Α) Το διάκενο αυτό ονομάζεται σημείο συμπιέσεις μίγματος αέρα καυσιμου; Ερώτιση Β) Tι είναι ο όγκος κυλίνδρου (Aυτή αν και υποψιάζομαι ότι είναι το εμβαδό του κυλίνδρου μεταξύ A.N.Σ και K.T.Σ έχω μερικές υποψίες ότι δεν είναι ακριβώς αυτό)! Ερώτιση Γ)Τι ειναι ογκός εμβολισμού (Eδώ πάλι έχω μπερδευτεί γιατί ενώ νομίζω ότι είναι ο χώρος που έχει το έμβολο για να κινηθεί διλαδί A.N.Σ εως K.Ν.Σ η απάντηση συμπίπτει με τον όγκο κυλίνδρου και δεν ξέρω αν είναι σωστό)! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και εύχομαι να καταφέρω να την παραδώσω την καταραμένη την εργασία!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 Στη σχολή, είχαμε να υπολογίσουμε θερμοκρασία καυστήρα. Κάποιος έβαλε αρνητικό πρόσημο (λόγω υπολογισμών) στο...τελικό νούμερο το οποίο ήταν...σωστό (το νούμερο, όχι το πρόσημο) ! Αυτός, είναι χρόνια πλέον....πτυχιούχος. Δώσε την εργασία σου, κι ας είναι λάθος. Εμπιστέψου την κρίση σου. Οι απαντήσεις αύριο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 κανε αναζητηση λειτουργεια του κινητηρα κατι θα εχει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 καλησπέρα σε όλο τον κόσμο του mybike!!!Εδώ και ώρες προσπαθώ να δω αν η εργασία που μας έχουν βάλει για το σχολειό και έχω κάνει αλλα δεν έχω παραδώσει είναι σωστή αλλα δυστυχώς μάταια!!Θα ήθελα τα φώτα σας μπας και καταφέρω να την λύσω! η εργασία αποτελείται από 3 ερωτήσεις που η κάθε μια μπορεί να απαντηθεί ακόμα και σε δυο σειρές! Ερώτιση Α) Πως ονομάζεται το διάκενο μεταξύ A.Ν.Σ και βαλβίδων; Απάντηση Α) Το διάκενο αυτό ονομάζεται σημείο συμπιέσεις μίγματος αέρα καυσιμου; Ερώτιση Β) Tι είναι ο όγκος κυλίνδρου (Aυτή αν και υποψιάζομαι ότι είναι το εμβαδό του κυλίνδρου μεταξύ A.N.Σ και K.T.Σ έχω μερικές υποψίες ότι δεν είναι ακριβώς αυτό)! Ακτίνα του κυλίνδρου εις το τετράγωνο * διαδρομή του εμβόλου * π (3,14) Ερώτιση Γ)Τι ειναι ογκός εμβολισμού (Eδώ πάλι έχω μπερδευτεί γιατί ενώ νομίζω ότι είναι ο χώρος που έχει το έμβολο για να κινηθεί διλαδί A.N.Σ εως K.Ν.Σ η απάντηση συμπίπτει με τον όγκο κυλίνδρου και δεν ξέρω αν είναι σωστό)! ΟΓΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΣΜΟΥ Vh. Είναι ο όγκος μεταξύ των δύο νεκρών σημείων ΑΝΣ ΚΑΙ ΚΝΣ . Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και εύχομαι να καταφέρω να την παραδώσω την καταραμένη την εργασία!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 τι τάξη πας? η είναι για σχολή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 λογικά σχολή μηχανικού? Α) Χώρος συμπίεσης μείγματως, λέγεται αλλά λέγεται και κάπως αλλιώς.. Μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή.. Β) και Γ) απαντήθηκαν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 Δύσκολα μου βάζεις και εχουν περάσει παρά πολλά χρονιά. Για το Α) τώρα. Η ερώτηση είναι λίγο κάπως, με το διάκενο τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής? Λέγοντας διάκενο εννοείς το χώρο που σχηματίζετε μεταξύ του Α.Ν.Σ και της κεφαλής? Αν ναι τότε αυτό λέγετε θάλαμος καύσης, εκεί συντελείτε η καύση του μίγματος, και δεν μπορεί να λέγετε σημείο συμπίεσης αέρα καυσίμου. Στο β) τώρα ο όγκος του κυλίνδρου περιλαμβάνει τον όγκο από το Κ.Ν.Σ έως το Α.Ν.Σ συμπεριλαμβανομένου και του χώρου του θαλάμου καύσεως. Για το Γ) κάνε και κάτι και εσύ άμα τα πω όλα εγώ εσύ τι θα κανείς δηλαδή. Πάντως αυτό που έγραψες είναι σωστό αν και το καταλήγεις λάθος. Έχω δώσει εδώ το απαιτούμενο στοιχείο για να διατυπώσεις το Γ) σωστά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 το Α λέγεται νομίζω όγκος θαλάμου καύσης ή επιζήμιος όγκος Όγκος εμβολισμού ο όγκος από το ΑΝΚ μέχρι το ΚΝΣαλλά ρε γαμώτο, πολλά βγαίνουν και από τη λέξη, σκέψου το λίγο δε γίνεται να λέει όγκος κυλίνδρου και να υποψιάζεσαι το εμβαδό, αφού λέει όγκος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 το Α λέγεται νομίζω όγκος θαλάμου καύσης ή επιζήμιος όγκος(+10000) Όγκος εμβολισμού ο όγκος από το ΑΝΚ μέχρι το ΚΝΣ αλλά ρε γαμώτο, πολλά βγαίνουν και από τη λέξη, σκέψου το λίγο δε γίνεται να λέει όγκος κυλίνδρου και να υποψιάζεσαι το εμβαδό, αφού λέει όγκος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 Πω τι μου θύμησες τώρα ......αν και όχι πολύ παλιά αλλά αξέχαστα τα χρόνια της σχολής και του σχολείου γενικότερα . Ας είχα και εγώ internet όταν μου βάζανε και μένα παρόμοιες ερωτήσεις ......αχ ρε σχολή αθάνατη .....πάντως αν θέλεις βοήθεια λυπάμαι αλλά δεν θα σου τη δώσω ...ότι είπε και ο inovva ας είναι λάθος δεν πειράζει αρκεί να μάθεις στα αλήθεια μετά που θα σου το εξηγήσει ο καθηγητής σου . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 σε υπερευχαριστώ για τις απαντίσεις εχω πόλυ δρόμο ακόμα για να μάθω και τους τύπους!!! το Α λέγεται νομίζω όγκος θαλάμου καύσης ή επιζήμιος όγκος Όγκος εμβολισμού ο όγκος από το ΑΝΚ μέχρι το ΚΝΣ αλλά ρε γαμώτο, πολλά βγαίνουν και από τη λέξη, σκέψου το λίγο δε γίνεται να λέει όγκος κυλίνδρου και να υποψιάζεσαι το εμβαδό, αφού λέει όγκος χεχε ναι εχεις δίκιο αλλα το εμβαδο ειταν λαθος δικια μου αποτίποση!!! ευχαριστω πολυ για την απάντηση! Δύσκολα μου βάζεις και εχουν περάσει παρά πολλά χρονιά. Για το Α) τώρα. Η ερώτηση είναι λίγο κάπως, με το διάκενο τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής? Λέγοντας διάκενο εννοείς το χώρο που σχηματίζετε μεταξύ του Α.Ν.Σ και της κεφαλής? Αν ναι τότε αυτό λέγετε θάλαμος καύσης, εκεί συντελείτε η καύση του μίγματος, και δεν μπορεί να λέγετε σημείο συμπίεσης αέρα καυσίμου. Στο β) τώρα ο όγκος του κυλίνδρου περιλαμβάνει τον όγκο από το Κ.Ν.Σ έως το Α.Ν.Σ συμπεριλαμβανομένου και του χώρου του θαλάμου καύσεως. Για το Γ) κάνε και κάτι και εσύ άμα τα πω όλα εγώ εσύ τι θα κανείς δηλαδή. Πάντως αυτό που έγραψες είναι σωστό αν και το καταλήγεις λάθος. Έχω δώσει εδώ το απαιτούμενο στοιχείο για να διατυπώσεις το Γ) σωστά Σχετικα με το Α είχα την απαντιση μεσα στην μουρη μου και απλά την θεωρούσα δεδομένη για να αποτελή εργασία της 3ης λυκείο σε ναυτικό λύκειο οπότε έψαχνα (προφανος αδικα) αλλες ονομασίες!!! Σε ευχάριστω πάντος παρα πολύ για τις απάντίσεις!!! τι τάξη πας? η είναι για σχολή? Ναυτικό λύκειο Πειραία 3η λυκείου!! Στη σχολή, είχαμε να υπολογίσουμε θερμοκρασία καυστήρα. Κάποιος έβαλε αρνητικό πρόσημο (λόγω υπολογισμών) στο...τελικό νούμερο το οποίο ήταν...σωστό (το νούμερο, όχι το πρόσημο) ! Αυτός, είναι χρόνια πλέον....πτυχιούχος. Δώσε την εργασία σου, κι ας είναι λάθος. Εμπιστέψου την κρίση σου. Οι απαντήσεις αύριο. Αυτο έχει μία λογική και θα το έκανα αν δεν κηνηγούσα μία μεγάλη βαθμολογία!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
irakliszs 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2011 Α) Αν ζητας όγκο, λέγεται Επιζήμιος όγκος κυλίνδρου . Αν ζητάς την απόσταση του εμβόλου απο το πανω μερος του κυλίνδρου, δε βρισκω κάποιο συγκεκριμενο όρο στη βιβλιογραφία, αλλά απο αυτην και την επιφανεια βασης του κυλίνδρου προφανώς εξαρτάται ο επιζήμιος όγκος. Β) [Υψος κυλίνδρου]*[Επιφανεια βασης κυλίνδρου] Γ) [Αποσταση μεταξυ ΑΝΣ και ΚΝΣ]*[Επιφανεια βάσης κυλίνδρου] επίσης λέγεται και όγκος εμβολισμού ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες