Jump to content
fazerelec

Δεν παιρνει μπρος με ταχυτητα...

Recommended Posts

Σημερα εβγαλα το fazerακι για βολτα.Σε καποια στιγμη πηγα να βαλω μπρος με ταχυτητα αλλα τζιφος.Στην αρχη πανικοβληθηκα μηπως ειναι το TPS(ειχα μια τραυματικη εμπειρια το καλοκαιρι) , αλλα μολις εβαλα νεκρα πηρε...Τι φταιει & πως διορθωνεται???

Ευχαριστω :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

χωρις να ξερω κατι για το μοντελο.

μηπως εχει κανενα συστημα που δεν επιτρεπει την εκκινηση με ταχυτητα? το σταντ ηταν ανεβασμενο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το stand ηταν στην κλειστο.Προφανως εχει καποιον αισθητηρα,ασφαλεια ή κατι παρομοιο που δεν δουλευει σωστα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσεκαρε τον διακοπτη του σταντ και αν εχει και στη μανετα του συμπλεκτη το ιδιο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν φταει κατι.. ουτε διορθωνεται..

Ετσι ειναι αυτο:)

Αμα εχεις ταχυτητα και κατεβασμενο το σταντ (πλαινο) δεν θα παρει εμπρος και ας πατας συμπλεκτη... Πρεπει να σηκωθει το πλαινο σταντ και να πατησεις συμπλεκτη

Τωρα αν εχεις και σταντ σηκωμενο,και ενω εχεις 1η μεσα πατας συμπλεκτη παλι δεν παιρνει τοτε ναι υπαρχει προβλημα.. Αλλα δεν νομιζω οτι εκανες αυτο εσυ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου έχει καεί ένα ηλεκτρονικό που βρίσκεται στη μανέτα του συμπλέκτη. Κάνα 10 ευρώ κοστίζει. Αν δεν είναι αυτό δεν έχω ιδέα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αριστερα απο την αρθρωση της μανετας του συμπλεκτη πρεπει να εχει 2 μικρα φισακια καλυμενα με πλαστικο. Καποιο δεν ακουμπαει καλα και δεν ξερει αν εχεις πατημενη την μανετα (απειρη αντίσταση).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απανταμε ολοι μαζι και δεν προλαβα να δω αυτη την απαντηση :)

το stand ηταν στην κλειστο.Προφανως εχει καποιον αισθητηρα,ασφαλεια ή κατι παρομοιο που δεν δουλευει σωστα....

Ναι εχει αισθητηρα...

Σου έχει καεί ένα ηλεκτρονικό που βρίσκεται στη μανέτα του συμπλέκτη. Κάνα 10 ευρώ κοστίζει. Αν δεν είναι αυτό δεν έχω ιδέα

Ναι αλλα και να ειναι χαλασμενο..Δεν θα επρεπε και ας επερνε μπροστα με νεκρα μολις κουμπωσει ταχυτητα να σβησει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά το πρόβλημα είναι το εξής:

Έχεις 1η και όλα τα σταντ ανεβασμένα. Και σε αυτήν την κατάσταση δεν παίρνει με συμπλέκτη κρατημένο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω 1η στο κιβωτιο,το stand ανεβασμενο & δεν παιρνει.Βαζω νεκρα και παιρνει κανονικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η την παρακαμπτεις και ησυχαζεις απο χαζα σβησιματα και δεν κοστιζει τιποτα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σορρυ που ρωταω, απλα ειναι μια απορια μου, γιατι πολλα χρονια τωρα δε με απασχολησαν ποτε οι δικλειδες ασφαλειας οσων μηχανων ειχα, ισα ισα που με εσωσαν και μερικες φορες απ το ρεζιλικι και αλλα ευτραπελα. Γιατι καποιος να θελει να παρει μπρος η μηχανη με κουμπωμενη πρωτη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σορρυ που ρωταω, απλα ειναι μια απορια μου, γιατι πολλα χρονια τωρα δε με απασχολησαν ποτε οι δικλειδες ασφαλειας οσων μηχανων ειχα, ισα ισα που με εσωσαν και μερικες φορες απ το ρεζιλικι και αλλα ευτραπελα. Γιατι καποιος να θελει να παρει μπρος η μηχανη με κουμπωμενη πρωτη?

Για χρηστικους λογους σκεψου οτι εισαι σε 1 ανηφορα σβηστος. Γιατι να πρεπει να κρατας και φρενο και συμπλεκτη και να πατησεις την 1η ? Με την 1 εφυγες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

??Μα φυσιολογικο δεν ειναι αυτο??

Νταξει σε μερικες μηχανες θελει και συμπλεκτη πατημενο για να παρει η αλλη θελει να μην εχει σταντ.. τι να πω.. κουσουρια.. Παντως και εμενα ετσι ακριβως λειτουργει.. με ταχυτητα οοοτι κ να κανεις δε περνει...Και ανεβεις επανω κουμπωσεις πρωτη κ εχεις κατεβασμενο το σταντ παλι σβηνει..

Σε ανηφορα πατας πισω φρενο .βαζεις ταχυτητα αφινεις συμπλεκτη αφηνεις πισω φρενο και εεεφυυγεεεεεες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσέκαρε τις επαφές στο συμπλέκτη, και αν αυτό δε διορθώσει το πρόβλημα τσέκαρε και τη βαλβίδα νεκράς. Είναι κάπου κοντά στο μπροστά γρανάζι της αλυσίδας, βρες το στο μάνιουαλ. Βγάζεις το φισ, και μετά το ξεβιδώνεις. Είναι ένα ματζαφλαράκι με σχήμα μπουζί, που στην άκρη που είναι μέσα στο μοτέρ έχει ένα κινούμενο πίρο. Αν αυτός στην άκρη είναι φαγωμένος, θέλει άλλαγμα.Πρόσεξε στο βάλε βγάλε να έχεις λίγο γερτή προς τα δεξιά τη μηχανή, για να μην αρχίσουν να σου τρέχουν λάδια παντού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω 1η στο κιβωτιο,το stand ανεβασμενο & δεν παιρνει.Βαζω νεκρα και παιρνει κανονικα

Χωρις να θελω να σε προσβαλω, αλλα

Συμπλεκτη πατας να φανταστω ε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάθαμε ποτέ την απάντηση σε αυτό; Τι ήταν τελικά;

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι βρε παιδια , καλο ειναι να ρωταμε οταν εχουμε καποιο προβλημα , αλλα θα πρεπει να γραφουμε και ποια ηταν η λυση στο προβλημα μας .

Αυτος ειναι ενας απο τους βασικους λογους υπαρξης αυτων των φορουμ , ετσι δεν ειναι ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό μου έκανε εντύπωση κι εμένα. Βρήκε ο ερωτών μάλλον την λύση, ίσως απόπ εδώ, ίσως από μόνος του, εδώ, ούτε γεια δεν είπε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα