vagelino46 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 Καθε φορα που διαβαζω τα θεματα της επικαιροτητας νιωθω ενα σφιξιμο στο στομαχι και μια ανασφαλεια ανευ προηγουμενου. Δεν ξερω αν πρεπει να γινει δημοψιφισμα η οχι και ουτε τις συνεπειες αυτου,αλλα πιστευω πως σε αυτη την χωρα πρεπει να αλλαξουν ολα ΡΙΖΙΚΑ. Αυτο δεν νομιζω οτι μπορει να το κανει κανενα ελληνικο κομα η παραταξη γιατι απλουστατα ΟΛΟΙ εχουν λερωμενη την φωλια τους(ισως καποιοι περισσοτερο αλλα ΟΛΟΙ) Αποψη μου ειναι οτι χρειαζομαστε μια ευρωπαικη διακυβερνηση που να μην εχει αναγκη τους¨"πελατες της ¨" για να επανεκλεγει και που να παρει μετρα με ισα σταθμα για ολους. Προσοχη μιλαω να κυβερνυσουν πολιτικοι ευρωπαιοι και ΟΧΙ τραπεζιτες. Αυτο πρεπει να γινει για μερικα χρονια μεχρι να ξεβρομισουμε απο την σαπιλα και τους αργοσχολους που παιρνουν τις μιζες τους. Και κατι απο προσωπικο βιωμα.Ο παπους μου πηγε μεταναστης στην Γερμανια στα τελη της δεκαετιας του60 και ελεγε μεχρι να πεθανει μεταξυ αστειου και σοβαρου΄ το μεγαλυτερο λαθος των Ελληνων ηταν που διωξανε τον Χιτλερ.Αν τον ειχαμε τωρα θα ειμασταν η Ελβετια της μεσογειου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anasto79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2011 δεν διαβασα τα παραπανω αλλα θα ψηφιζα οχι μονο και μονο για να μπω στο ματι των ευρωπαιων. τρελο υφάκι και η μερκελ και ο σαρκοζι και οι γερμαναραδες που έρχονται στην ελλαδα για διακοπες. η δανειακη σύμβαση μπορει να εκπληρωθει μονο μεσα απο καθεστως λιτοτητας. προτιμω να περασω 2-5 χρονια άσχημα και μετα να φτιάξουν τα πράγματα παρα να ειμαι σε αυτη την κατασταση εσαει.ουτως η αλλως σε 1-2 χρονια θα εχουμε πρωτογενες πλεονασμα. α! και ουτε βολεμενος ειμαι και δουλευω για 3+60 και χωρις ασφαλεια,πειναω,οποτε τι ειχα τι εχασα! το κτμ κτμ παντως κι ας ειναι αραχτο! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Έλα ρε ΚΚΕ...Χελόου... :2funny: http://bcove.me/bajn3m8b Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Δημοψηφισμα για να βγουμε απο το Ευρω η οχι στις 4/12!.......Η μας εχουν σουταρει ηδη και απλως θα ριξουν την ευθηνη στον λαο γιατι εξοδος απο το Ευρω πιστευω οτι ειναι και το τελος της χωρας ή ο ΓΑΠ ξυπνησε και παιζει το χαρτι που επρεπε να ειχε παιξει απο την 1η μερα που βγηκε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Ο ΓΑΠ μπορεί να πέσει κι αυτή τη βδομάδα... οπότε το δημοψήφισμα είναι ...στον αέρα. Aν δεν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης.... good byyyye! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Ο ΓΑΠ μπορεί να πέσει κι αυτή τη βδομάδα... οπότε το δημοψήφισμα είναι ...στον αέρα. Aν δεν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης.... good byyyye! Αμήν και πότε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 ...ναι και μετά θα αναλάβει ο Σαμαράς. Κι ο Σαμαράς ξέρει καλά από σαμάρια από τον προπάππο του που ήταν σαμαρτζής και θα μας περάσει ένα σαμάρι στον καθένα μας. Ελπίζω μόνο αυτή τη φορά, ο κόσμος να έχει ξυπνήσει και να βάλει όλα τα κόμματα στη βουλή. Μήπως και αλλάξει κάτι. Όχι στην αυτοδυναμία των λαμόγιων να ψηφίζουν ό,τι θέλουν όποτε το θέλουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisxx 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 εγω παλι γιατι πιστευω οτι ολοι τους (οι Ευρωπαιοι) τα εχουν κανει πανω τους στην σκεψη και μονο οτι μπορει να πουμε ΟΧΙ στο Ευρω ? μηπως ειναι η ευκαιρεια που δεν προκειται ποτε ξανα να εχουμε ωστε να ξαναγινουμε αξιολογο κρατος ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Αμήν και πότε ! μωρε να πεσει και να μη ξανασηκωθει που λεμε......ΑΛΛΑ,ποιος θα ανεβει????και που ξερουμε οτι αυτος που θα ανεβει δε θα συνεχισει.....<<το εργο>> του Γιωργη???...Αν γινουν παλι εκλογες πιστευω θα ειναι του τυπου των τελευταιων....Δλδ αλλαγη σκηνικου,λιγο κουτοχορτο για να ηρεμησει ο κοσμος και να αλλαξει η ψυχολογια κ μετα απο 3-4μηνες παλι τα ιδια....οπως και εγινε οταν ανελαβε ο Γιωργακης.Αν θυμαστε τους πρωτους 2 μηνες ολα ηταν καλα,τον 3ο μηνα αρχισαν τα σεναρια,τον 4ο ξεκινησε η παρελαση με τα αγγουρια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisxx 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 εγω παλι γιατι πιστευω οτι ολοι τους (οι Ευρωπαιοι) τα εχουν κανει πανω τους στην σκεψη και μονο οτι μπορει να πουμε ΟΧΙ στο Ευρω ? μηπως ειναι η ευκαιρεια που δεν προκειται ποτε ξανα να εχουμε ωστε να ξαναγινουμε αξιολογο κρατος ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Δημοψηφισμα για να βγουμε απο το Ευρω η οχι στις 4/12!.......Η μας εχουν σουταρει ηδη και απλως θα ριξουν την ευθηνη στον λαο γιατι εξοδος απο το Ευρω πιστευω οτι ειναι και το τελος της χωρας ή ο ΓΑΠ ξυπνησε και παιζει το χαρτι που επρεπε να ειχε παιξει απο την 1η μερα που βγηκε!!! Ή είναι βαλτός απ' τα Αμερικλανάκια να διαλύσει την Ευρώπη............. και φυσικά με το αζημίωτο.......... Ο 3ος δρόμος που λέμε. εγω παλι γιατι πιστευω οτι ολοι τους (οι Ευρωπαιοι) τα εχουν κανει πανω τους στην σκεψη και μονο οτι μπορει να πουμε ΟΧΙ στο Ευρω ? μηπως ειναι η ευκαιρια που δεν προκειται ποτε ξανα να εχουμε ωστε να ξαναγινουμε αξιολογο κρατος ? Γιατί, πότε ήμασταν? Σίγουρα πάντως τους χρειάζεται μια διάλυση και των χωρών τους για να μάθουνε να μην κερδοσκοπούνε και εκβιάζουνε τόσα χρόνια τους αδύναμους κρίκους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Πληροφορίες από Αγγλία επιμένουν ότι το Δημοψήφισμα είναι πολιτική απατεωνιά. Οι συνομιλητές μας επιμένουν ότι στόχος του ΓΑΠ δεν είναι... να μιλήσει ξαφνικά μέχρι χθες “αγνοούμενος” Ελληνικός λαός αλλά η μακρο-ημέρευτη του ΓΑΠ στην εξουσία. Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν ότι το ερώτημα που θα τεθεί θα αφορά την παραμονή της χώρα στο ευρώ και όχι την δανειακή σύμβαση. Το σκεπτικό έχει ως εξής: Η κυβέρνηση να υποστηρίζει το ΝΑΙ και από την Δημοψηφισματική κάλπη λογικά να βγει ένα πλειοψηφικό ποσοστό στην παραμονή. Αμέσως μετά όλο αυτό θα μεταφραστεί στο μήνυμα ότι “οι Έλληνες στηρίζουν την κυβέρνηση τους στο αγώνα παραμονής στην Ευρωζώνη”. Με αυτό τον τρόπο το 14,5% θα γίνει 60%. Όλο το παιχνίδι θα στηθεί γύρω από την θέση της κυβέρνησης η οποία θα φανεί ότι είναι σε αντιστοιχία με το λαϊκό αίσθημα. Οι πληροφορίες μάλιστα είναι ότι αυτή η εξήγηση θα δοθεί σήμερα στο G20 από την Ελληνική πλευρά. Κείμενο αγνώσοτυ σε blog. Το μεταφέρω γιατί συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 εγω παλι γιατι πιστευω οτι ολοι τους (οι Ευρωπαιοι) τα εχουν κανει πανω τους στην σκεψη και μονο οτι μπορει να πουμε ΟΧΙ στο Ευρω ? μηπως ειναι η ευκαιρεια που δεν προκειται ποτε ξανα να εχουμε ωστε να ξαναγινουμε αξιολογο κρατος ? Ενα νόμισμα δεν φέρνει την άνοιξη. Δεν συνεπάγεται οτι με την δραχμή αυτομάτως η Ελλάδα θα πάρει σωστο δρόμο. Απεναντίας αν γυρίσουμε δραχμή θα πρέπει να κάνουμε πολλές επιλογές και 1η να το ανεχτούμε. Απλά να υπενθυμίσω 1€ = 340,75 αλλα πολύ γρήγορα 1-3 μήνες θα πάει σε υποτίμιση με ισοτιμία 1€ περίπου 1200δρχ Αυτό σημαίνει οτι οποιος έπαιρνε 1000€ στην αρχη θα αξίζουν 340750δρχ (αρα 1000 ευρω) αλλα πολύ γρήγορα θα αξίζουν 283€, καθως 340750 / 1200. Τα προιόντα που καταναλωνουμε κατα 90% είναι σε ευρω. Η εγχωρια παραγωγη δεν θα μπορει καταρχην να καλύψει την ζητηση αλλα και οι πρωτες υλες θα ανεβάσουν το κόστος παραγωγής άμεσα. Τα καλά είναι οτι θα εχουμε προοπτικες για ραγδαία ανάπτυξη ωστε σε 3-5 χρονια να αρχίσουμε να γυρναμε στα 340,75. Αλλα όχι με τις κυβερνήσεις που ξέραμε μέχρι τώρα. Ομως παιδες πολυ αμφιβάλω για το τι θα ψηφιζε ο κόσμος πια. Επίσης φευγοντας απο Ευρωζώνη (ευρω, οχι ΕΕ) δεν σημαινει οτι φευγουμε απο δικομματισμό και κυρίως ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ θα συνεχισει να κυβερνα και μετα το δημοψηφισμα, εχει νομικα το δικαιωμα να το κανει γιατι δεν θα ψηφισετε ναι η όχι ΠΑΣΟΚ. Ειλικρινα με τρομάζει η ιδέα επιστροφής στην δραχμή. Αν ήξερα οτι θα υπάρχιυν άλλοι ηγέτες και εμεις σε πιο αμεση δημοκρατία θα έλεγα αφοβα ναι δραχμη. Αλλα με τα λαμογια που έχουμε μαλλον θα γινουμε Αλβανία του Χοτζα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Ανεξαρτητοποιήθηκε και η Καϊλή. 151 τα "παλληκάρια". Ένας ακόμα και μπλουμ. Θα τολμήσει κανείς? Ή φοράνε στριγκάκια όλοι τους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Το μονο καλο ειναι οτι το ΠΑΣΟΚ απο εδω και περα διαλυεται........ Οι βουλευτες του δεν μπορουν να πανε ουτε για καφε με τον φοβο οτι θα φανε φαπες...... Ο Σαμαρας πιστευω να εχει παρει το μαθημα του οτι αν κανει μαλακιες θα παθει τα ιδια αλλα και χειροτερα...... Το θεμα σε αυτες τις εκλογες πρεπει να σπασει ο δικομματισμος..... Ρε πουστ%#^$# να δω πως θα κανετε προεκλογικες συγκεντρωσεις...... Μονο αυτο θελω να δω...... Τι γαμιολιδι εχετε να ακουσετε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ενα νόμισμα δεν φέρνει την άνοιξη. Δεν συνεπάγεται οτι με την δραχμή αυτομάτως η Ελλάδα θα πάρει σωστο δρόμο. Απεναντίας αν γυρίσουμε δραχμή θα πρέπει να κάνουμε πολλές επιλογές και 1η να το ανεχτούμε. Απλά να υπενθυμίσω 1€ = 340,75 αλλα πολύ γρήγορα 1-3 μήνες θα πάει σε υποτίμιση με ισοτιμία 1€ περίπου 1200δρχ Αυτό σημαίνει οτι οποιος έπαιρνε 1000€ στην αρχη θα αξίζουν 340750δρχ (αρα 1000 ευρω) αλλα πολύ γρήγορα θα αξίζουν 283€, καθως 340750 / 1200. Τα προιόντα που καταναλωνουμε κατα 90% είναι σε ευρω. Η εγχωρια παραγωγη δεν θα μπορει καταρχην να καλύψει την ζητηση αλλα και οι πρωτες υλες θα ανεβάσουν το κόστος παραγωγής άμεσα. Τα καλά είναι οτι θα εχουμε προοπτικες για ραγδαία ανάπτυξη ωστε σε 3-5 χρονια να αρχίσουμε να γυρναμε στα 340,75. Αλλα όχι με τις κυβερνήσεις που ξέραμε μέχρι τώρα. Ομως παιδες πολυ αμφιβάλω για το τι θα ψηφιζε ο κόσμος πια. Επίσης φευγοντας απο Ευρωζώνη (ευρω, οχι ΕΕ) δεν σημαινει οτι φευγουμε απο δικομματισμό και κυρίως ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ θα συνεχισει να κυβερνα και μετα το δημοψηφισμα, εχει νομικα το δικαιωμα να το κανει γιατι δεν θα ψηφισετε ναι η όχι ΠΑΣΟΚ. Ειλικρινα με τρομάζει η ιδέα επιστροφής στην δραχμή. Αν ήξερα οτι θα υπάρχιυν άλλοι ηγέτες και εμεις σε πιο αμεση δημοκρατία θα έλεγα αφοβα ναι δραχμη. Αλλα με τα λαμογια που έχουμε μαλλον θα γινουμε Αλβανία του Χοτζα. Έχεις δίκιο αν και εμένα δε με τρομάζει η επιστροφή στη δραχμή. Με τρομάζει να συνεχίσει αυτό το κράτος της αθλιότητας όταν επιστρέψουμε στη δραχμή και διώξουμε τους "επιτηρητές". Φοβάμαι μην ξαναγυρίσουμε στους άπειρους δημοσίους υπαλλήλους και σε μια χώρα που δε θα έχει στόχο την ανάπτυξη και την πρωτογεννή παραγωγή αλλά μόνο παροχή ανούσιων υπηρεσιών και λαμογιών. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2011 από τον Lim - Lim Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Στους 149 βουλευτές το ΠΑΣΟΚ Αντίστροφη μέτρηση για τους τίτλους τέλος της κυβέρνησης Παπανδρέου. Μερεντίτη, Παναρίτη και Καϊλή ξεκαθάρισαν, πως "δεν παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση". Έκτακτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, στις 12 το μεσημέρι. Σοφία Κατσαρέλη Δημοσιεύτηκε: Νοέμβριος 03 2011 10:50 Ενημερώθηκε: Νοέμβριος 03 2011 11:25 Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Εύα Καϊλή, με την οποία γνωστοποίησε πως δεν θα παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, οι βουλευτές Σούλα Μερεντίτη και Έλενα Παναρίτη δήλωσαν το ίδιο. Διαβάστε όσα συμβαίνουν από τη νέα πλατφόρμα live blogging του NEWS 247. "Δεν είμαι διατεθειμένη να συνταχθώ με κανένα τρόπο σε οποιαδήποτε μορφή αμφισβήτησης της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μου. Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην πορεία καταστροφής της χώρας", είπε η Έλενα Παναρίτη, μιλώντας στον Realfm. Νωρίτερα, η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Εύα Καϊλή, σε γραπτή ανακοίνωσή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Φ. Πετσάλνικο και τον πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου, γνωστοποίησε πως δεν παραιτείται από εκλεγμένη εκπρόσωπος των συμπολιτών και της γενιάς της, όμως στην ψηφοφορία της Παρασκευής, δε θα παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Λιντζέρης: "Ο Παπανδρέου είναι πλέον παρελθόν" Σε δηλώσεις του έξω από τη Βουλή, ο βουλευτής Δ. Λιντζέρης κάλεσε τον πρωθυπουργό, να δρομολογήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες για ομαλές πολιτικές εξελίξεις. "Ο κ. Παπανδρέου είναι πλέον παρελθόν", είπε χαρακτηριστικά, χαρακτηρίζοντας "υπολόγους" τους εμπνευστές του δημοψηφίσματος. "Το αίτημα διακυβέρνησης είναι περισσότερο εμφανές, η χώρα δεν μπορεί χωρίς κεντρική διεύθυνση, πρόσθεσε και τόνισε την ανάγκη οι πολιτικές δυνάμεις να συμφωνήσουν στο σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. Ο κ. Λιντζέρης χαρακτήρισε επιτακτική και αναγκαία τη σύγκληση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τον κ. Παπανδρέου να δρομολογήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται στο Καταστατικό του Κινήματος για ομαλές πολιτικές εξελίξεις. Ο κ. Παπανδρέου είναι πλέον παρελθόν, κατέληξε. http://news247.gr/el...ok.1437502.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Ένα " ν " κάνει τη διαφορά. Πρόεδρε, εσύ στις Κάννες, κι εμείς στις Kάνες εξαιτίας σου....... Από blog. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Στον αγυριστο .... Γιατι ομως εχω την εντυπωση οτι δεν θα αλλαξει κατι... ουτε επιστροφη του εισοδηματος μας θα δουμε, ουτε μειωση των φορων, ουτε καταργηση των εκτακτων εισφορων, χαρατσιων κλπ, ουτε και αναπτυξη ... αλλα μονο λιτοτητα. Θα αλλαξει ο Μανωλιος και θα βαλει τα ρουχα του αλλιως. Βαρεθηκα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimkon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παιδια εγω τι πιστευω κ μην με βρισετε. Ο Παπανδρεου είναι ένα πανέξυπνος ανθρωπος ο οποιος δεν ειναι ελληνας.Εχει γεννηθει στην αμερικη εχει μεγαλώσει εκει,και ουτε καν αποτι εχω διαβασει υπαρχουν μαρτυριες για το αν εχει βαφτιστει.Εχει και εβραικες καταγωγες απο τον παππου του νομιζω. Θεατρο παιζει δηλαδη.Ειναι ενας απο αυτους που βάζουν οι αμερικανοι να καταστρεφουν και να ελενχουν κρατοι όπως και πολλους αλλους.Τοσα χρονια με τον σημίτη ηταν τον άλλο αμερικάνο. Δεν ειναι προδωτης ουτε έτσι θα νιωθει γιατι απλα δεν είναι ελληνας.Ειναι ενας ανθρωπως απολυτα επιτυχιμενος γιατι αυτο που είχε για στοχο δηλαδη να καταστρεψει την ελλαδα και να την βαλει στο δντ ωστε να την ελενχουν αλλοι(η χωρα του ή οι δικοι του δηλαδή). Και εχει πετυχει πάρα πολλα σε αυτον τον τομέα.Οποτε δεν μπορεις να πεις οτι ειναι αποτυχημενος ή προδοτης ή χαζός επειδη δεν μπορει να πει μια προταση σωστα.Ο ιδιο απλοκλειεται να πιστευει οτι με τα μετρα που παιρνει θα ξεχρεωσει η ελλαδα ποτε. Αυτο το δημοψηφισμα που εβαλε τωρα δεν το εβαλε τυχαια.Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει οργανωμενο σχεδιο για αυτο που θα βγει 100% δηλαδη το οχι.Για καλο δεν το εβαλε με τπτ και κατι έχουν σχεδιασει αυτοι.Εδω παιζονται δισεκατομμυρια για αυτο πιστευω οτι η κινηση να γινει διμοψηφισμα έχει σχεδιαστει προσεκτικα και δεν εναι για καλό οτι και να βγει.Αν γινει γιατι μπορει να έχουν σχεδιασει και τιποτα αλλό. Το θεμα ειναι οτι εμείς ακομά δεν τον εχουμε κρεμασει. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2011 από τον jimkon 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strummer4 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Φίλε συμφώνω απόλυτα μαζί σου..Μερκελ και Παπανδρέου είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η πορεία και των 2.... @ ΟΧΙ! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2011 από τον strummer4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Εμότικον κολοτούμπας υπάρχει; Για να μπει δίπλα στον Σαμαρά... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Παιδια εγω τι πιστευω κ μην με βρισετε. Ο Παπανδρεου είναι ένα πανέξυπνος ανθρωπος ο οποιος δεν ειναι ελληνας.Εχει γεννηθει στην αμερικη εχει μεγαλώσει εκει,και ουτε καν αποτι εχω διαβασει υπαρχουν μαρτυριες για το αν εχει βαφτιστει.Εχει και εβραικες καταγωγες απο τον παππου του νομιζω. Θεατρο παιζει δηλαδη.Ειναι ενας απο αυτους που βάζουν οι αμερικανοι να καταστρεφουν και να ελενχουν κρατοι όπως και πολλους αλλους.Τοσα χρονια με τον σημίτη ηταν τον άλλο αμερικάνο. Δεν ειναι προδωτης ουτε έτσι θα νιωθει γιατι απλα δεν είναι ελληνας.Ειναι ενας ανθρωπως απολυτα επιτυχιμενος γιατι αυτο που είχε για στοχο δηλαδη να καταστρεψει την ελλαδα και να την βαλει στο δντ ωστε να την ελενχουν αλλοι(η χωρα του ή οι δικοι του δηλαδή). Και εχει πετυχει πάρα πολλα σε αυτον τον τομέα.Οποτε δεν μπορεις να πεις οτι ειναι αποτυχημενος ή προδοτης ή χαζός επειδη δεν μπορει να πει μια προταση σωστα.Ο ιδιο απλοκλειεται να πιστευει οτι με τα μετρα που παιρνει θα ξεχρεωσει η ελλαδα ποτε. Αυτο το δημοψηφισμα που εβαλε τωρα δεν το εβαλε τυχαια.Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει οργανωμενο σχεδιο για αυτο που θα βγει 100% δηλαδη το οχι.Για καλο δεν το εβαλε με τπτ και κατι έχουν σχεδιασει αυτοι.Εδω παιζονται δισεκατομμυρια για αυτο πιστευω οτι η κινηση να γινει διμοψηφισμα έχει σχεδιαστει προσεκτικα και δεν εναι για καλό οτι και να βγει.Αν γινει γιατι μπορει να έχουν σχεδιασει και τιποτα αλλό. Το θεμα ειναι οτι εμείς ακομά δεν τον εχουμε κρεμασει. Θα είναι ο πρώτος δικτάτορας εκλεγμένος πρωθυπουργός που τοποθετησε η CIA good game uncle Sam! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 Μου έστειλαν μήνυμα ότι παραιτήθηκε ο ΓΑΠ! Ισχύει? To μεταδίδει λέει το BBC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μου έστειλαν μήνυμα ότι παραιτήθηκε ο ΓΑΠ! Ισχύει? To μεταδίδει λέει το BBC Ο σύνδεσμός μου Ο σύνδεσμός μου Ο σύνδεσμός μου Νομίζω ότι απλά οι Αγγλοι του δείχνουν το δρόμο... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2011 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες